2022. 05. 23.
Waiting for the Next Fix (máj. 23-24-25-26.)
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
Waiting for the Next Fix (máj. 23-24-25-26.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, MÁJUS 23.:
EASY RIDER TAKEN UNDER
0
Kawasakival járok és ne legyek kemény?

Talán érdemes:
A Cinemaxon nyolckor összekeverhető elnevezésű ausztrál ízirájderesdi. Sandy Harbutt farmerreklám-szereplésekkel és egyebekkel kalapozta össze a pénzt szívügyére, a motorosok közé beépült, nem túl őrült Stone (Ken Shorter) nyomozó kalandjaira. A Sírásók Harley helyett Kawasakin lovagolnak, halottaikat állva temetik el főnökük, Undertaker (Harbutt) vezetésével. Márpedig hullákból egyre több van és az általuk befogadott undercover cop arra gyanakszik hogy a szálakat felsőbb körök mozgatják hogy egymásnak ugrasszák a rivális bandákat SPOILER és valóban, a cél az egyik tag kinyírása aki olyasmit látott amit nem kellett volna SPOILER VÉGE. A formulát (száguldás, nihilizmus, erőszak) pár évvel később George Miller vitte tökélyre a Mad Max-szel, átcsábítva az itteniek jórészét is. Elvileg a teljes, 126 perces kiadását kapjuk (Angliába csak a rövidebb jutott el) és bár nem mentes a hibáktól (Shorter figurája eléggé kilóg a többiek közül) de sznoboknak-kultfejeknek kötelező. Öt perccel utána (20:05) JCVD-klasszikus az AMC-n ami egyben az Oroszlánszív reverze is, ebben az acélöklű ikon úgy kerüli el a maffiózók haragját hogy egy lesz A légiósok közül. Ezt ugyanazért kell megtennie amiért Bruce Willis-nek a Ponyvaregényben vagyis bokszolóként nem volt hajlandó kiüttetni magát de sebaj, Marokkóban lesz ideje tovább erősödni és tervezni a bosszúállást. Inkább dráma mint akciózás (Jean-Claude játéka is kifogástalan), stílusnál maradva éjfél előtt tíz perccel meglepően jó céllövöldözés a Mozi+-on sematikus névvel (A harci drón) és sztorival. A CIA felfogad pár feláldozható keményfiút a szokásos mission impossible-re (orosz fegyverkereskedők kinyírása, politikusok elrablása) ám ahogy az ilyenkor lenni szokott, barátainkat átverik, ők pedig csak magukra számíthatnak a Terminátor-szerű címbelivel szemben. A szerkentyű humanoid, nem felülről támad hanem szemtől szemben de abban sincs köszönet, pláne hogy csapatosan és a jó öreg Csernobilban teszi. A Battle Drone-ról messziről ordít hogy SyFy-gyártmány de ahhoz képest kiváló: a kis pénz a lehető legjobb helyre ment (CGI), a közelharcok látványosak és nem is hosszú. Közben lesz még 22:30-kor egy francia krimi is a Filmbox Plus-on melyben férfi-nő rendőrpáros (Bruno Madinier, Adriana Karembeu) zárja ki az önkezűséget és keresi a Gyilkosság a sziklánál tettesét. Már csak a normandiai helyszínek miatt is érdemes belenézni.

LESZAROM a kardashianokat...
...és az egész családjukat:
Kendall Jenner vörös hajszínre váltott – ...pedig tudhatná hogy a barna a menő:
Khloé Kardashian gesztenyebarna latexben szédített – Jól áll mellé a LESZAROM:
FÉLMEZTELENÜL FOTÓZKODOTT – Íme Khloé Kardashian kockahasaLESZAROM Na csak óvatosan a pucérkodással:
Kendall Jenner magyarázkodni kényszerült, amiért szinte félmeztelenül vett részt barátja esküvőjénMINEKMENTODA LEVEL OVER 9000 LESZAROM.
Most már biztos, hogy kisfia született Kylie Jennernek – Meg az is biztos hogy LESZAROM majd eldönti a gyerek mi akar lenni!!!!
Sokkolta a rajongókat Kim Kardashian filter nélküli fotója – Engem nem, én egyszerűen csak LESZAROM.
Kim Kardashian visszatalált az anyatermészethez – Elment remetének és lemondott az anyagiakról? Ja nem:
Kim Kardashian üzleti tanácsa nőknek: Emeljétek fel a seggeteket és dolgozzatok! – Asszem ideje újraindítani a Bagoly mondja rovatot, főleg hogy ő még a seggét is pénzzé teszi:
NEONKULT – trendfaktor – Tiéád lehet Kim Kardashian hátulról!: “A divat kreatív világában minden lehetséges. Kéz alakú cipő vagy Kim Kardashian segg-gatya. Welcome to the future.” – Köszönöm, LESZAROM megvárom a virtuálsekszes kiadást, ti meg addig vegyetek fel korrektort.
 

KEDD, MÁJUS 24.:
LEGENDA? VAGYOK!
0
A következő lény.

Talán érdemes:
Mára megint csak két tűrhetőség jut egyazon helyen, a Cinemaxon. Ide előbb Ridley Scott sokat fikázott fantasyje érkezik nyolckor melyben szép SZŐKE hercegnek (Tom Cruise) kell kiszabadítania szerelmét (a Ferris Buellerrel végleg befutó Mia Sara) SZAURON a Sötétség Urának (Tim Curry) rabságából. A gonosz uralmához nem kellett más csak az utolsó unikornisok szarvának levágása, FANTÁZIA BIRODALMÁT az elvarázsolt erdőt így csak a HOBBITOK benne élő csodalények segítségével lehet megmenteni. A Legenda a kicsiknek túl sötét, áthallásait a felnőttek fogják igazán értékelni: az egyszarvúak a Blade Runnerben is komolyan jelen voltak, itteni megcsonkításuk konkrét utalás a kasztrációra (lásd a horny többszörös jelentését), Curry meg van olyan rémisztő mint Pennywise-ként volt. A szkriptért William Hjortsberg (Angyalszív) felel és a zeneszerzők sem akárkik (a director’s cut-ban Jerry Goldsmith, ebben pedig a Tangerine Dream tagjai). Mondom: lehet cikizni de felesleges, örüljünk hogy leadják, még akkor is ha a rövidebb verziót és valószínűleg azt sem az originál (VICÓs) szinkronnal. Ugyanitt MK Ultra-tematikájú horror 01:10-kor az efféléktől elvárható zavaros látvánnyal. Droggal agymosó emberrablók sorozatban gyártják az öntudatlan seksz-rabszolgákat (Szófia-babák) akiket aztán gazdagoknak árvereznek el, kérdés hogy A következő lány ki tud-e szabadulni a karmaik közül maradandó károsodás nélkül. Mivel Lorian West (Lacey Cofran) nem egészen az akinek fogvatartói gondolják, van esélye. Az efféle alkotásoknál nehéz eldönteni hogy elrettentésként vagy reklámként forgatták le őket de míg a Beyond The Black Rainbow-nál ez kérdéses addig a Girl Nextnél megkönnyíti a válaszadást az amatőr, szélsőségekre hajlamos megvalósítás. Hogy miért válogattam be mégis? Hát mert még ez sem olyan durva mint a valóság:

Konteó rovat:
The JEFFREY ESPTEIN Ghislaine Maxwell Edition:
Letartóztatták Epstein volt barátnőjét, mert köze lehetett a szexhálózathoz:Ghislaine Maxwell több áldozat is megvádolta azzal, hogy ő szervezte be a kiskorú lányokat.” – ...pedig meglehet ott se volt. Ja de, sőt tevékenyen részt is vett benne:
Elítélték Ghislaine Maxwellt, amiért kiskorú lányokat szervezett be Jeffrey Epsteinnek: “Előfordult hogy, Maxwell is részt vett az abúzusban.” – Kuss, ő csak ideális bűnbak mert szerette a sekszet, a 444 is megírta!!!
Ghislaine Maxwellt kínozták a bátyja szerint – És? Ezzel akarják mentegetni hogy az egykori áldozatból tettes lett? Van bőr a képükön, és tényleg:
Ghislaine Maxwell a perének újratárgyalását kéri: “Jeffrey Epstein elítélt segítője és ügyvédei szerint azért kell újratárgyalni az ügyet, mert az egyik esküdt befolyásolta a társait: elmesélte, milyen élmény, amikor valakit szexuálisan bántalmaznak.” – Szóval befolyásolás ha valaki túl negatív képet fest szegény bántalmazókról?
Elutasította a bíró Ghislaine Maxwell utolsó kérelmét is, 65 év börtönre ítélhetik júniusban: “Jeffrey Epstein volt szeretőjének ügyvédei a szexkereskedelemre vonatkozó ítélet hatályon kívül helyezését kérték, de nem jártak sikerrel.” – BRÜHÜHÜÜ, szegénynek börtönbe kell mennie!!
Egy brooklyni börtönbe szállították át Epstein volt barátnőjét: “A nőt azzal vádolják, hogy ő szervezte be annak a több mint száz kiskorú lánynak a nagy hányadát, akiket később Epstein rontott meg.” – Remélem jól be van kamerázva a szobája...bár minek:
Technikai hiba miatt törlődött Epstein cellájának biztonsági felvétele: “Egy másik cella felvételeit mentették el Epsteiné helyett.” – Tök logikus, remélem a csaja is elhiszi majd :DD
 

SZERDA, MÁJUS 25.:
BANK ROSSZ, ARCPÁLMA JÓ
0
Kitört a bécsi limbó-láz!

Talán érdemes:
Negyed tízkor jövőbelátásával együtt gyenguska 2016-os sci-fi a Moziverzumon melyben férje mellett profi prepperré vált csaj éldegél Egyedül a vadonban. Csak ez maradt biztonságos helynek miután a Földet letarolta egy vírus ami eléggé megváltoztatta a jónép viselkedését, de nem annyira hogy a túlélőkből is kiirtsa a féltékenységet. Hősnőnk erre akkor döbben rá mikor befogad egy fiatal lányt mostohaapjával együtt, az utóbbira gerjedő kiscsaj meg riválist lát benne. Egy rész Survivalist, egy rész Walking Dead és sajnos jókora adag lelkizés ami végül teljesen maga alá temeti az alapkoncepciót SPOILER de a pontot az i-re az elrontott befejezés teszi fel SPOILER VÉGE. “Vidéken” maradva az M5-ön Christian Clavier-bohóság 21:35-től ami azon (manapság is futó) reality-ket karikírozza amikben “felvilágosult” celebek utaznak “elmaradott” országba ahol first world problémák miatt rinyálnak hogy a végén mégis “lelkiekben gazdagodva” (LOL) térjenek haza. Az itteni végállomás Világvége, Malawaföld, a versenyzők között van tévébemondó, sportoló, komikus és színésznőcske, igyekeznek is méltóságuk megtartásával leereszkedni az afrikai törzshöz. Ez az ami nem fog menni, az elkényeztetett nyugatiak számtalan szituban csinálnak bohócot magukból a “barbárok” sűrű facepalmozása közepette. 00:40-kor mesterien megtervezett, egyetlen snittből álló másfélórás krimi a Cinemax 2-őn. Pénzmosás nyomaira bukkanó, saját szakállára (LOL) nyomozó nőcit (Elisa Schlott) követünk akinek hamar meggyűlik a baja úgy a TOKIÓI bécsi keresztapákkal mint a törvény rejtőzködő képviselőjével aki tőle függetlenül kezdett neki ugyanennek az ügynek. A Limbo a technikai bravúrok nélkül is megállna a maga lábán, azokkal együtt meg egyenesen kötelező (pláne hogy az ötletet adó Bad Banks sorozatot nem tudom látjuk-e valaha is).

Kis hírek a nagyvilágból:
Maszk nélkül tolta le nadrágját a stewardess előtt, 20 évet kaphat: “Nem bírt magával egy ír férfi New Yorkba menet.”Asking for it level over 9000, biztos legénybúcsúra sietett.
A pillanat, amikor az amerikai álom véget ér: “Ken Light fotói lassan negyvenévesek, de a mexikói határon csak az autók és a ruhák kinézete változott meg. A menekültválságból azóta krízis lett, mert az emberséges bánásmód mindig hiányzott.” – BRÜHÜHÜÜÜ, és mindig a határőrök ütnek először. Ja nem:
Bevándorlók csaptak össze a rendőrséggel a mexikói határon: “A bevándorlóknak hónapokat kell várniuk a szabad átutazásra, de közben elfogy a pénzük és hajléktalanként élnek.” – …és a támadással ezt is megoldották maguknak: miután lefolytatták ellenük az eljárást, kiutasítják őket és kezdődhet az egész elölről :SSSS
Csomagküldő szolgálatra bíztak egy holttestet, azóta sem érkezett meg a címzetthez: “A csomagküldő raktárába ugyan eljutott, de azóta sem találják az amerikai férfi holttestét.” – A szervkereskedők feketepiacán nézték már?
g – Villa, magánrepülőgép, jacht, szuper autó: “Miért nem engedhetjük tovább növekedni a gazdagok környezeti lábnyomát?”Communism reloaded, bezzeg India és Afrika!44!
fenntartható – Megnyitotta legkörnyezetbarátabb éttermét az egyik legnagyobb gyorsétterem-lánc: “Ez az Egyesült Királyság első nettó zéró szén-dioxid-kibocsátású épülete.” – Remélem van benne zöld szója is ^^
royal sztorik – Lazább a brit királyi család szentestéje, mint gondolnád: “Erős koktélokat isznak, társasoznak, és dilis ajándékokkal lepik meg egymást. Diana egyszer vécépapírtartót kapott.”ILYEN EGY ÁTLAGOS HÉTFŐ ESTÉM Van egy rossz hírem: már el tudjuk képzelni, milyenek azok a “laza esték”:
Peren kívül egyezett meg András herceg az őt szexuális erőszakkal vádoló Virginia Giuffre-ral: “Nem tudni, mennyit fizet.” – A pórnépnek nem is kell, nekik figyelemelterelésnek ott van Epstein és Maxwell…
 

CSÜTÖRTÖK, MÁJUS 26.:
MARADJ MAGADNÁL!
0
GYÖNGYÖKET Aranyat a DISZNÓK kutyák elé.

Talán érdemes:
Nyolckor válás spanyol módra az HBO-n, egoista házaspárral akiknek nem csak kapcsolatát hanem annak végét is belengi a rivalizálás. Mivel ezen a téren sem hajlanak a kompromisszumokra, mindketten azt mondják hogy A gyerekek maradjanak nálad! Ennek persze a kicsik isszák meg a levét, mi pedig jól (?) szórakozhatunk azon, melyik szülő milyen válogatott eszközökkel igyekszik a másikra hárítani a felelősséget. Ugyanitt háromnegyed tízkor idei doksi Carl Icahnról, A nyughatatlan milliárdosról aki most, nyolcvanévesen is ugyanolyan elánnal dolgozik. Feltűnése átalakításokkal jár (valahogy úgy mint DeVito Nagy likvidátoránál) amiknek általában a befektetők örülnek merthogy részvényeik értéke jelentősen megnő a végén. Icahn eddig többek közt az Apple, a Netflix és a Texaco számára hozott vérfrissítést, életfilozófiáját nagyrészt maga meséli el. Pozitívum hogy nem apellál a néző együttérzésére aki láthatja benne a profitéhes kapitalista tőzsdecápát vagy a bukdácsolókat újra egyenesbe hozó jótevőt, az biztos hogy Jordan Belfortnál sokkal szimpatikusabb. Ha már biográfiák, 21:35-kor 2019-es sorozat kezdő epizódja a Story4-en Ottilie von Faber-Castell-ről. Ő apja halála után vette át a családi céget egy olyan korban amikor ez nem volt túl elfogadott, nem csoda hogy végül érdekházasságra kényszerült. A feminista alcímből (Nő a férfiak világában) megtippelhető a végkifejlet de sajna ez sem mentes a GoT óta kötelező seksz-jelenetektől, lásd a szobalány (dramaturgiailag felesleges) megerőszakolását. Éjjel fél kettőkor franciázás a Cinemax 2-őn és az Aranyat a kutyákért úgy kezdődik mint a Betty Blue: egyszeri kamaszlány azt hiszi, megtalálta a Nagy Őt, van is pár boldog órájuk a plázson. Még a pasi csalfaságát is megbocsátja ahelyett hogy intő jelet látna benne de a nagy csalódás akkor éri mikor utána megy Párizsba. Esthert olyan szinten kiábrándítja hogy partnere egynyári kalandnak tartja hogy a másik végletbe esik: apácazárdában keres menedéket, legfőbb bizalmasa meg egy némaságot fogadott nővér lesz…

Star Wars rovat:
Jonah Hill bevallotta: sz*rik a Mandalorian sorozatraCOOL STORY You just had a job, bro.
Szeptemberben jön a Disneytől a Star Wars anime – Rossz vásárt csináltunk: Kínának jutnak a mesecsöcsök, Európának meg csak a legó:
godmode – Áprilisban érkezik a Lego Star Wars: The Skywalker Saga: “9 film, 20 bolygó, 300 karakter.” – ...és 0 azaz NULLA eredetiség.
KRITIKA – Boba Fett a gyógyír a vacak Star Wars-filmek tépte sebekre – MUHAHA, hát persze:
Kimászott a szörnyeteg gyomrából a Star Wars hírhedt fejvadásza, de minek?: “A Star Wars világába ágyazott Book of Boba Fett című sorozat meg sem közelíti elődje, a Mandalorian népszerűségét, pedig már lement belőle három rész. És miért van ilyen nagy csend a sorozat körül?” – Csak egy tipp: azért mert szar?...igen:
Saját sorozatot kapott Boba Fett, de minek?: “Kínzással is felér, olyan rossz lett.” – Mondom én hogy ehhez képest még a Holiday Special is Év filmje :DDD
A végére sikerült megmenteni a Boba Fett-sorozatot a teljes csődtől – ...az előbányászott régiekkel:
Bontatlan Star Wars VHS-t tessék, 60 ezer dollár az ára – Megvárom belőle az agyagtáblás verziót.
godmode – Lesújtó hírt kaptak a Star Wars-rajongókMUHAHA, AZT REMÉLEM IS Vagy mégsem, mert:
godmode – Kitört a botrány, nem engedték, hogy női főszereplője legyen az új Star Wars-játéknakGina Carano likes this,

VISZLÁT SZOMBATON (és a faszbúkon)!

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés