2022. 05. 28.
Ace of the Biased (máj. 28-29.)
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
Ace of the Biased (máj. 28-29.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, MÁJUS 28.:
AZ ERDŐ LEGYEN VELED!
0
Csalánban a rémrendes.

Talán érdemes:
Nyolckor egy voltmár, ajánlottammár komédia folytatása a Film Now-n, mintegy ellensúlyozni a csütörtökön látott szülőket. A Gyerekek maradjanak náladdal szemben itt Még mindig csak egy apa van aki továbbra is programozásból él. Megélhetését (és gyerekeiét) az általa létrehozott virtuális segítő, Conchy anyagilag bebiztosította így a problémák más irányból érkeznek: a legidősebb lány szerelmes, a fiúk közül az egyik Disney-vidámparkba menne, a másik flamencózna és akkor még az iskolai gondokat nem is említettem. Mindezek mellé Javiert nem csak felesége lepi meg újabb pozitív terhességi teszttel hanem öccsét is otthagyja a barátnője amiért nem hajlandó magasabb szintre emelni a viszonyukat. Remek családi szórakozás, külön poén hogy a szélsőséges macsóságot parodizáló Santiago Segurának köszönhetjük, lemaradó korán kelők pótolhatnak holnap ugyanitt 07:50-kor. Fél kilenckor japán bizarrság a Cinemax 2-őn, észofbézesen elkeresztelve (Wheel of Fortune and Fantasy). Ryusuke Hamaguchi három sztoriját a nem egészen tisztességes sekszuális játszmák kötik össze: az elsőben egy csaj jön rá hogy öribarinője az ő volt barátjával kavar, a másodikban egyetemi professzort csalnának Vénusz légycsapójába, a harmadikban vadidegen nőt tévesztenek össze régi iskolatárssal de ő belemegy a játékba. A Dunán negyed tízkor ismétlésgyanús Pierre Richard-komédia (Az iker) melyben a szerencsejáték-függősége miatt utcára került magas szőke férfi aranyásóként próbál boldogulni. Meg is találja az ideális nőt, sőt egyből kettőt merthogy választottjának van egy vele mindenben egyező testvére is. A megoldás? Ő is megkettőzi magát külsőségben-viselkedésben, hogy garantáltan a kedvükre tegyen. A Kerner lányokat valódi ikerpár (Camilla és Carey More) játssza, Richard filmjeit meg rendszeresen ellopják Amerikában ami alól a Le Jumeau sem kivétel, ezt Hárman párban néven újrázták.

Zene” és „film” rovat:
The Ellen DeGeneres Edition:
Egy ausztrál tévé a Született feleségekre cserélte le Ellen DeGeneres talkshow-ját: „Azt viszont tagadják, hogy teljesen elkaszálták volna a műsort, ami körül hetek óta áll a bál a mérgező munkahelyi környezet miatt.” – ...de először még így sem Ellent távolították el:
Három producertől is megváltak az Ellen DeGeneres Show-nál: „Ellen DeGeneres állítólag a könnyeivel küzdve magyarázkodott a stábtagoknak a műsorát övező botrány miatt.” – Tessék mondani, TŐLE mikor fognak megválni? Ja hogy soha:
Szorri – A vádak után elkenős monológgal folytatódott Ellen DeGeneres műsora: „A megalázó munkakörülmények miatt vádolt híresség konkrétan csak azt ismerte el, hogy türelmetlen, de általánosságban bocsánatot kér.” – Bezzeg mikor Spacey mondta hogy let me be Frank :DDD Sebaj, biztos csak a munkatársaival ilyen. Ja nem:
Volt bejárónője szerint Ellen DeGeneres üvöltözve kínozta otthoni beosztottjait – ...de már erre is megvan a magyarázat:
Amerika jó fej nagynénijét mindenképp gonoszságon akarjuk kapni – ...Ghislaine Maxwell pedig csak „szerette a sekszet”, tudjuk-tudjuk :DDD
MINDENT AZ ELLEN-BOTRÁNYRÓL – Ellen DeGeneres a leghíresebbeket is nagyon kínos helyzetekbe hoztaFülöp herceg likes this. Ja ő már nem.
19 évad után véget ér a The Ellen DeGeneres Show – Na, végre bonthatom a pezsgőt...oh wait:
Leforgatták Amerika egyik legnagyobb talk-showjának utolsó epizódját, véget ér a The Ellen DeGeneres Show – Jaj b+ húzzák már le a rolót hogy ne kelljen naponta olvasni róla:
Kínos kérdései voltak, Obama táncolt neki – búcsúzik Ellen DeGeneres: „Jennifer Aniston, Billie Eilish és Pink is látható lesz a záróepizódban.” – Gondolom majd visszamenőleg eltörlik őket amiért odamentek.
Nincs többé The Ellen Degeneres Show...and nothing of value was lost that day!!


VASÁRNAP, MÁJUS 29.:
MARSLAKÓK MOST VAGY SOHA
0
Starfighters from the upstairs.

Talán érdemes:
Ma egy rakat program lesz egyazon időben (nyolckor), kezdjünk a Film Now-n. Itt július 4-i hosszú hétvégére vidékre utazó amcsi família legkisebbjei szembesülnek vele hogy az Ufók a padláson vannak és átvették a távirányítást, igaz egyenlőre csak a felnőttek fölött és a ház falain belül. Be is zárják őket, majd igyekeznek megkeresni a gyenge pontjukat illetve közben távol tartani tőlük az idősebbeket ami persze nem sikerül maradéktalanul. Az Aliens in the Attic (avagy They Came from Upstairs) nyugodtan odatehető a nyolcvanas évekbeli társai (Monster Squad, Goonies) mellé és ahogy azok, ez is simán élvezhető a nagyok számára is. Továbbra is este nyolcnál maradva a Szerelem a csillagok alatt nem romantikázásnak indul a Story4-en, a főcsapás az anyja halála miatt magába forduló lány és az őt támogató idősebb iskolatársa lesz. A fordulat akkor jön el mikor utóbbi megismerkedik az özvegy apával és igyekszik úgy mamapótló lenni hogy nem foglalja el az elhunyt helyét, főleg hogy maga is tudja, milyen elveszíteni az egyik szülőt. Le sem tagadható hogy Love Under the Stars a Hallmark-Lifetime műhelyből érkezett de a legtöbb ottani cukormázas marhasághoz képest egész komoly darab. Ugyanabban az időben (20:00) másfajta csajos melodráma a Cinemaxon: egykori barátnők találkoznak némi kihagyás után hogy a nyakukba szakadt Fülledt nyáron megkeressék a gyógyírt a múlt és a jelen sebeire. Ez hol vitatkozás, hol egyéjszakás kapcsolatok és bár sejtjük hogy a sok seksz mögött trauma húzódik, Liz W. Garcia kicsit későn árulja el, mi volt az, az One Percent More Humid így max. Juno Temple és Julia Garner rajongóinak fog bejönni. Egy órával később (21:00) jó hosszú biográfia az HBO-n Aretha Franklinről ami még így is elég töredékes. Liesl Tommy korrektül veszi sorra a karrier állomásait a templomi kórustól a színpadon át a magánéleti nehézségekig de inkább csak felmondja a leckét és a jelenetek nem állnak össze egyetlen történetté. Az sem segít hogy pld. az agresszív első férj hangsúlyos, de Aretha alkoholizmusa (amit aztán legyőzött) már kevésbé, ezzel együtt sem rossz, csak lehetne sokkal jobb. A színészeken nem múlik semmi: Jennifer Hudson a Dream Girls-ben bizonyított, Forest Whitaker hozza a szokásosat, Mary J. Blige becastingolása meg külön öröm. Érdekesség hogy a Respectet Franklin leghíresebb daláról nevezték el de talán kevesen tudják hogy azt eredetileg Otis Redding írta. A Cinemaxra visszaugorva lesz még egy Bille August-komolykodás is háromnegyed tízkor a mostanában nagyon felkapott eutanázia-vitára kihegyezve. A súlyos beteg anyától elbúcsúzni jön össze három generációnyi rokon de ahogy közeledik az elkerülhetetlen, úgy kerülnek elő a véleménykülönbségek: nem mindenki támogatja a végzetes döntést. A Stille hjerte már nálunk is a második címét fogyasztja (Csendes szív ill. Néma szív), a blogban eddig csak a belőle forgatott remake (Szótlan szív) volt.

A seksz, a szipu rovat:
Rendőrt hívott a drogkereskedő, mert lenyúlták a szexoldalon rendelt nőkAsking for it level over 9000!!
Hilary Duff teljesen meztelenül pózol egy magazin címlapján – Addig se énekel.
Pornónézésért is kredit jár az egyetemen – Asszem ideje jelentkeznem, persze majd csak akkor ha végre meglesz az érettségim.
Lemondott a brit konzervatív képviselő, miután kiderült, hogy pornót nézett az ülésteremben: „Először csak traktorkeresés közben tévedt az oldalra.” – Traktorpornó? Mindig is gyanúsak voltak nekem ezek a britek...
cs&p – 5 srácot fogyasztott el fél év alatt – ...de legalább nem 37-et, az is valami.
Afganisztán a világ legnagyobb ópiumforrása, de a tálib vezetőség betiltotta a máktermesztést: „Pedig az afgán földművesek számára gyakran ez az egyetlen megélhetési lehetőség.” – BRÜHÜHÜÜ, de jó is ezt ugyanott olvasni ahol máskor az ópiát-függőket siratják:
Rászoktatták az indiánokat a legális heroinra, hatalmas kártérítést fizetnek az amerikai gyógyszercégek: „Az opioidjárvány az egyébként is rossz helyzetű őslakosok közül szedte a legtöbb áldozatot.” – Kitalálom: ugye a teljes legalizálás a megoldás?...
Öregnek és iszákosnak tartják Kourtney Kardashiant – ...és ez dicséret, lásd a mellette levő hírt:
Minden nap borozik a világ legidősebb embere, a 118 éves André nővér – Ha megérem az ő korát én is borozni fogok, addig is két sör rendel. Ha már öregség:
Terápiás céllal sörfőzdét nyitottak egy bécsi idősek otthonában – Támogatom a sör főzését, persze nem akármilyenét:
gasztro – Mitől más az alkoholmentes sör? – Attól hogy LESZAROM ja nem ma,

VISZLÁT HÉTFŐN (és a faszbúkon)!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés