2022. 06. 06.
The Call of the Booty (jún. 6-7-8-9.)
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
The Call of the Booty (jún. 6-7-8-9.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, JÚNIUS 6.:
WEDDING: THE FINAL DESTINATION
0
Egy ágyban eveznek.

Talán érdemes:
Pünkösd hétfőjét házasodós romantikázások és nyomasztások uralják, elsőként nyolckor egy félreértések vígjátéka a Film Now-n. Mikor barátja zsebében esküvőszervező névjegykártyáját találja, barátnője úgy mond neki igent hogy meg sem kérdezik. Kár hogy a cédula valójában a pasija szeretőjéé, Juliette-é (az író-rendező Reem Kherici) akinek így el kell vinnie a balhét vagyis lebonyolítani az Oltári bakit. Egy órával később (21:00) Keanu Reeves és Winona Ryder találja meg a közös nevezőt a Végállomás: esküvőben és a TV4-en, ez esetükben nem más mint cinikus világnézetük. Mintha a Sors maga terelte volna őket pont oda amit a legjobban utálnak, vagyis egy barátjuk házasságára. Akinek bejött az About Schmidt, a Death at a Funeral meg általában Woody Allen jobb dolgai az kísérletezhet a Destination Weddinggel is. Nagy ugrás: éjjel egy előtt tíz perccel elcsépelt elnevezésű 2020-as krimi a TV2-őn amiben az eddig más oldaláról ismert Hilary Swank lesz A végzet asszonya aki a szerencsejáték fővárosában egyéjszakás kalandba bonyolódik egy jól menő házas üzletemberrel (Michael Ealy). What happens in Vegas stays in Vegas – vagy mégsem, mert a hazatérő férj betörés kapcsán újra találkozik alkalmi partnerével, ő vezeti ugyanis a nyomozást. A Fatale egy rész Őrjítő vágy, egy rész Idegenek a vonaton de a főcsapás akkor is a kilencvenes évek erotikus thrillerei (amikhez Swank most már picit túlkoros). A Cinemax 2-őn dél-amerikai depizés még később (02:50-kor) melyben pénzéhes Prédikátor használja ki egy lány látomásait a szülei segítségével. A valláskritika mellé lesz politika is merthogy arrafelé a hit és politika kéz a kézben jár, fémfatálokra visszatérve:

Hétfő? #LESZAROM.
The Palvin Enikő / Mihalik Barbara Edition:
Mihalik Enikő meztelen fotóival gyászolja a Vouge a napokat, amikor még nem kellett mellbimbót cenzúrázniLESZAROM, a pornóújságok megszűnése jobban fájt.
nsz – Amikor Jimmy Choo és Palvin Barbi találkozik: szexi tanárnő – Maradok a LESZAR Big Tits At School-összesnél, akárhogy igyekszik is:
Palvin Barbara teljesen meztelenül mutatkozik új filmjében – videó: „A modell a cseh származású rendező, Eva Doležalová rövid horrorfilmjében kapott főszerepet.”LESZAROM Év filmje...ja nem:
Palvin Barbara mutáns lesz egy szektás horrorban: „Eva Doležalová alkotását februárban mutatják be.” – Ja hogy megint a kereszténységet fikázzák? Hát akkor LESZAROM.
Mihalik Enikő meztelen képet posztolt a fürdőkádból: „Nem szégyenlős, ha fotózásról van szó.” – Az a baj hogy egyébként sem az:
Vélemény – Szoptatós videója miatt estek neki Mihalik Enikőnek: „A modern világ prűddé fejlődött”: „A modell szerint a szoptatás nem szégyellni való dolog.” – ...de nem is a nagy nyilvánosság elé, két Vogue-villantós címlap közé :SSS
Emberméretű söröskorsóból ivott Palvin Barbi – Jár neki a TISZTELET LESZAROM, mert:
buli – Palvin Barbara: magyarként simán leiszom mindenkit – Magyarként és alkoholistaként mondom hogy a részeg-betépett nő nem menő:
Mihalik Enikő hatrészes instaposztban mutatta be, hogyan ünnepelte a nemzetközi fűnapot: „New Yorkban tavaly óta legális.” – ...ezért élni is KELL vele. Modern anyaság for teh win!!!


KEDD, JÚNIUS 7.:
VILMA WAP WEPT
0
Burka Avenger meets Catwoman in Paris.

Talán érdemes:
Nyolckor friss sorozatot kezd az HBO melyben Alicia Vikander lesz a Frankhonban új életet-karriert tervező STÁRocska. Befutása első lépése a kultikus, monstre hosszúságú, több epizódban vetített némafilm, a Les Vampires főszerepe, Irma Vep (könnyen megfejthető anagramma)...lenne, ha a fergeteges forgatás során nem keveredne össze álom és valóság. Louis Feuillade alapműve a maga korában (1915) újítónak számított, ha azt adnák le az jobban érdekelne. A Cinemaxon sokkoló és provokatív(nak szánt, valójában elég felületes) art movie 21:40-kor. A Zűrös kettyintés, avagy pornó a diliházban elvileg egy seksz-videója miatt támadások kereszttüzébe kerülő pedagógust követ Bukarestben ahol mindenki a vérét követeli és a fejét venné, de főleg a diákok szülei. Őket aztán meg is hívják a végén látható értekezletre ahol levetítik az inkriminált háziporeszt hogy az is képben legyen vele aki lemaradt. A stiláris csapongásban néhol felfedezhető Godard hatása de elég öncélúan, emellett többször és látványosan a szánkba van rágva hogy „mi sem vagyunk jobbak”. Mindent összevetve Radu Jude túl sok dologról (ítélkező társadalom, román történelem, modern sekszualitás) akart túl sokat mondani miközben hazája fővárosát a lehető legrosszabb színben tüntette fel, a cinema veritét meg szó szerint vette (vagyis itt sem csak imitálják a sekszet). Az Arany Medvét megnyerte vele de a néző tartós szimpátiáját nem fogja (még az erős idegzetűekét sem).

Kis hírek a nagyvilágból:
Vannak intelligens bolygók, de a Föld (még) nem az: „Egy intelligens bolygó képes regenerálni magát, de sajnos a Föld még nem tart itt. Segíthetünk-e neki a továbbfejlődésben?” – Tudjuk, spontán ölje meg magát mindenki. Mármint Európában...
Egy indiai pár beperelte a fiát, amiért még mindig nem csinált nekik unokát: „A pár szerint mentális zaklatással ér fel, hogy miután vagyonokat költöttek a fiuk nevelésére, taníttatására és esküvőjére, az még csak nem is tervez gyereket vállalni.” – Bezzeg Amerikában a szülőket perelik be gyerekeik a kidobott pornógyűjtemény miatt :D
Felhőkarcoló tetejéről szedték le az abortuszellenes pókembert – Egy kérdés: MINEK?
Zsenit akartak spermadonornak, skizofrén bűnözőt kaptak: „A leszbikus pár fiuk születése után 7 évvel perlik a spermabankot.”VEGYETEK FEL KORREKTORT Itt a lehetőség megmutatni hogy igenis a nevelés számít és nem a gének. Tessék szépen tudomásul venni hogy A PÉNZTÁRTÓL VALÓ TÁVOZÁS UTÁN REKLAMÁCIÓNAK HELYE NINCS, más nők bezzeg ölnének egy ilyen esélyért:
Mindenkinek azt mondta, hogy a Disney Worldbe megy, majd feleségült ment egy halálsoron lévő kettős gyilkoshoz – Meglepődtem...ja nem:
Újabb rendőrségi fotó tartja lázban nők ezreit – Várja a divatszakma!
Halottasházba menet derült ki egy sanghaji férfiról, hogy még mozog: „A szállítók szóltak az idősotthon dolgozóinak.” – A távolban valahol felsír a Monty Python teljes tagsága.


SZERDA, JÚNIUS 8.:
BULI? WOODY!
0
Döntsük el szkanderrel!

Talán érdemes:
Nyolckor ismétlésgyanús komédia a Viasat2-őn Michael J. Fox-szal aki Doc Hollywood-ként és plasztikai sebészként tevékenykedne de a véletlenek egy elmaradott városkában tartják. Említettek közül az első a balesetéért kapott közmunka, a második az orvoshiányban szenvedő helyiek igyekezete, a legerősebb mégis a Julie Warnerrel beköszöntő szerelem lesz (nekünk is, lásd a vízből kijövős jelenetét), Woody Harrelson és Bridget Fonda meg csak hab a tortán. 22:10-kor valós eseményekre építő nyomozósdi a Cinemaxon. A kilencvenes években Kísérteties gyilkosságok tartották rettegésben Rio de Janeiro lakosságát, a gyanúsítottakra ragasztott jelzőkre („nekrofil testvérek”) hamar ráugrott a média ám az egyik rendőr nem elégedett meg az egyszerű megoldással. Cirka egy órával utána (23:10) gyenge sci-fi a Filmbox Premiumon melyben két jó barát (és csajaik) születésnapi bulijára toppannak be az alienek akik valamiért pont ekkor akarnak agyakra vadászni. A Skyline-t figyelve a Világok harcától a Mátrixig lehetne sorolni mik jutnak eszünkbe az amúgy jól megcsinált szörnyekről akik mellé már csak egy forgatókönyv kellett volna. A főbb patronokat az elején ellövik, a másfélórás játékidő helyett elég lett volna egy rövidfilm SPOILER rendes befejezéssel, mert itt az se jön össze SPOILER VÉGE.

E-sport rovat:
godmode – Lehet-e azzal hatalmas pénzeket keresni, hogy valaki videojátékozik?: „Itt a válasz.”LESZAROM Ja nem ma, olvassunk tovább:
Kézsérülés miatt abbahagyja a profi CoD-ozást Thomas 'ZooMaa' Paparatto: „Már nem tudna a régi lenni.” – Olcsón megúszta:
Véres gyilkosság gamerek között: Call of Duty-streamerlányt késeltek halálra: „19 éves fiatal lány az áldozat, az indíték ismeretlen.” – Pedig egyértelmű: a riválisai közül valaki túl komolyan vette a kötelesség hívását :SSSS
fortnite – Nem lehet kimondani Dr Disrespect nevét a saját versenyénJ. K. ROWLING LIKES THIS Wait, a challenger appears:
godmode – 8000 éves kitiltást kapott egy gamer, aki a diktátorral viccelődött: „Az Xbox Game Studios november 9-én adta ki a Playground Games újdonságát, a Forza Horizon 5-öt. (...) Nem mindenkinek olyan jó azért az élmény, mint kiderült ugyanis, a szabályszegők (...) esetenként nagyon durva büntetéseket kapnak. A Redditen látott napvilágot egy poszt, miszerint a posztoló egyik barátját közel 8000 évre tiltották ki a játékból. (...) Hogy mit követett el a gamer (...)? Az autójára olyan festést rakott, amely a KFC reklámarcaként Észak-Korea vezetőjét, Kim Dzsongunt ábrázolja, de akad ott atombombával viccelődés a Nike-logó fölött, a Pirelliből is gúnyt űzött (...), és a New Balance márkából és Nuke Balance lett.” – Teljesen jogos egy nyugati országban büntetni ha valaki Észak-Koreával viccelődik!! Indítványozom hogy a nyolcezer évet átnevelő munkatáborban töltse le és ha időközben meghalna, a gyereke „örökölje” a hátralevő időt.
Kínában már csak heti 3 órát játszhatnak a fiatalok online videójátékokkal: „Mostantól 18 év alattiak csak pénteken, hétvégén és ünnepnapokon játszhatnak, akkor is csak este 8 és 9 óra között.”ÉBERSÉG! elvtársak, hát hogy lesz ebből győzelem a nyugati kapitalisták felett?!
Heti 50 órát készül a legjobban kereső magyar e-sportoló: „Bereznay Dániel legyőzné az F1-es versenyzőket a száguldó cirkusz hivatalos játékában.” – Hamiltont is? Ebből baja lesz...vagy nem, mert már erre is írtak programot:
Íme a GT Sophy, a mesterséges intelligencia, amely a legjobb esportolókat is legyőzte a virtuális autóversenypályán More e-sport than e-sport? És tessék mondani, ki fogja nézni?
 

CSÜTÖRTÖK, JÚNIUS 9.:
OTTHON, IDEGENBEN
0
Ki kellett mennie...a hídra.

Zene, nem biztos hogy érdemes:
Az HBO-n nyolckor a nap első zenés életrajza Celine Dionról akiből itt Aline Dieu lett de ettől eltekintve nagyjából hűen követik a gyerekSTÁRból világSTÁRrá válást (a nála jóval idősebb menedzserével való kapcsolatát is). A Szerelem hangja lehetne jó attól függetlenül hogy mit gondolunk a Titanic farvizein befutó énekesnőről de ehhez az kellett volna hogy Valérie Lemercier hátrébb húzza az egóját. Márpedig ő akkora rajongó hogy istenítése (Dieu) tárgyát is eltakarja: nem csak írta, dirigálta és játssza, hanem még a gyermek Celine-Aline-t is magára osztotta deepfake CGI-vel. Mondjuk úgy hogy bizarr dolog egy ötvenes nő fejét tizenéves lány nyakán látni (és akkor még nem hasonlítottam a Macskák-féle gigafail-hez). Ugyanitt de jóval később (éjjel fél kettőkor) szintén félrecsúszott tisztelgés a Salt-N-Pepa előtt Mario Van Peebles-től (aki ugyancsak osztott magának lapot). Nem ők voltak az első női rapperek de az elsők között haladták meg a műfaj kliséit. Ebbe főleg a producer Herby Luv Bug Azor által nekik írt szövegek értendők: a Push It helyébe úgy lépett a Let’s Talk About Sex ill. az Expression őszintesége ahogy fokozatosan átvették tőle az irányítást. A stílusosan sekszy klipek (Shoop, Whatta Man) mellett az AIDS-felvilágosításra is figyeltek miközben nem felejtették el honnan jöttek, szóval lett volna miről mesélni. Peebles a technikai hibák mellett a mai, rosszul értelmezett feminizmust is túltolta miközben a lányok női DJ-jét, Spinderellát szinte teljesen kiírta a sztoriból pedig kettő is volt belőle, előbb Latoya Hanson majd Deirdre Roper de ők ugye másodhegedűsök vagy még azok sem. Kár érte, de a zene attól még ugyanaz marad.

Talán érdemes:
Kilenckor Sibel Kekilli próbál végleg túllépni az M5-ön úgy GoT-beli, mint pornós múltján durva témát kiveséző drámával. Az idegen nem hiteget minket a „modern, nyitott” Közel-Kelet női jogokhoz való hozzáállásával ahol a cukormázas külsőségek mögött gyakran ma is ugyanaz az elnyomás lappang. Ennek áldozata Umay (Kekilli) is aki bántalmazó-erőszakoskodó férje elől szökik vissza szüleihez Németországba, menedéket remélve csakhogy a „hagyományokat” Nyugat-Európában néha keményebben ápolják mint pld. Törökországban. Feo Aladag női direktorként nyúlt a darázsfészek mélyére, támadták is érte rendesen pedig csak saját eszközeivel szolgáltatott igazságot a becsületgyilkosságok áldozatainak (ezt a „gyakorlatot” amúgy az iszlám maga is elítéli). Az HBO-ra visszaugorva másfajta emberjogi jóság is lesz 22:05-től egy idei doksival ami Frederick Douglass személyét vizsgálja Öt beszéd tükrében. Ő 1818-ban, rabszolgaként született és ahogy mondani szokás, innen szép nyerni, a jó az hogy neki sikerült: képezte-fejlesztette magát, szembemenve a korszak rasszizmusával, így lett belőle többek közt Martin Luther King előfutára. Bár az írásait előadók néha szinte átmennek slam poetry-be de mi attól még sokat tanulhatunk belőle.

Turisztikai rovat:
UTAZÁS – Íme Görögország egy elszigetelt, gyönyörű régiója: „Szinte teljesen érintetlen maradt az idegen kezektől.” – …eddig, most mehet a többi közé:
Turistaszex veszélyeztet egy spanyol természeti örökséget: „A Gran Canaria szigetén lévő homokdűnék élővilágára nincs jó hatással a fizikai aktivitás.” – Bele se merek gondolni mit művelhettek szegény homokdűnékkel vagy a bennük élőkkel :SSS
Bali kiutasítja a szent hegyén meztelenül táncoló kanadai wellness gurut: „De mivel nincs beoltva koronavírus ellen, Jeffrey Craigent egyelőre egyetlen légitársaság sem hajlandó elvinni az országból.” – Dobják a tengerbe, csak nehogy arra járjon egy hajó a cápák előtt:
Óceánjárókon él albérlet helyett egy 50-es házaspár – ...és a lehetőség ez mindenki számára nyitva áll. Ja nem:
Maga mögött hagyta jól fizető állását ez a fiatal nő, hogy kutyájával együtt járja be Európát – Vegye férjül, most az a divat.
Belógtak éjjel a Colosseumba sörözni, 800 euró lesz: „Nem szabad.” – Dehogynem szabad, eresszék rájuk az oroszlánokat és problem solved.
Mit mond az Instagram arisztokráciája, hova utazzunk idén nyáron? – Minél veszélyesebb helyekre:
Aktív vulkánhoz özönlenek a világ turistái – Szelfi, aztán nagy levegő és ugrás a lávába ^^

VISZLÁT SZOMBATON (és a faszbúkon)!

Kulcsszavak: éberség, LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés