2022. 06. 11.
Az éjféltorony őrei (jún. 11-12.)
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
Az éjféltorony őrei (jún. 11-12.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, JÚNIUS 11.:
PÁRIZS, TEXAS MAROKKÓ
0
Pierrkosár.

Talán érdemes:
Aki hagyományos Pierre Richard-komédiát vár az 21:35-kor kerülje el a Duna TV-t mert az Elveszve Párizsban inkább morbid lesz mint vicces. Kanadai könyvtárosnőnek (Fiona Gordon) el kell ugrania a francia fővárosba hogy idős nagynénjét (a Szerelmem, Hirosimából ismerős Emmanuelle Riva) megmentse az utcára kerüléstől de aztán maga is „nincstelen” lesz. Hogy még jobban húzza az ág arról a hátizsákját megtaláló és hamar belezúgó clochard (Dominique Abel) gondoskodik aki a Szajna egy mesterséges szigetén él és csak a közeli elit étterem kajáit hajlandó fogyasztani (nyilván kukából mert máshogy nem engedheti meg magának). Gordon és Abel a nyolcvanas évek óta él és dolgozik együtt, a Paris pieds nus a sokadik közös munkájuk és lemérhető rajta mennyire eltávolodtunk a Chaplin ill. Tati által képviselt burleszkektől: semmivel sem rosszabb az ő dolgaiknál de a mai közönség zömének egyszerre lesz túl sok és túl kevés. 23:10-kor politikával kevert II. VH utáni bokszmeccs a Filmcafén: az egyik sarokban a veretlen, de hazája legyőzésétől frusztrált japán bajnok, a másikban harctéri PTSD-től szenvedő, jakuzáktól szorongatott amerikai. Az In Full Bloom nem a Rocky vagy a Raging Bull testvére, ahhoz túl sokat lelkiznek benne, Adam VillaSenorra meg Reza Ghassemire jó lesz odafigyelni eme debütálás után. Ugyanabban az időben az M5-ön sikeres musical TV-s adaptációja Cseke Péter rendezésében. Hat, egymástól nagyon különböző karakter találkozik Csoportterápia alkalmával és a pszichológusra várva egymásnak kezdik kiönteni a lelküket – meglátjuk, működik-e ebben a formában is. A Prime-on féléjfélkor már mások lesznek Elveszve Marokkóban, egész pontosan egy frissházas pár akik közül a nő szándékai nem egészen tisztességesek. Szeretőjével kieszelt hozományvadász gyilkosságát keresztülhúzza egy baleset és innentől ellenszenvesebbnél ellenszenvesebb titkokat rejtegető emberek élethalálharcát kapjuk (meg pár helybeliét is akikbe szó szerint belefutottak). Nem véletlenül utaltam Luc Bessonra ugyanis az ő producerkedésével készült és hát ebbe is jutnak hihetetlen(ül gagyi) megoldások, lásd a sivatag közepén tűzoltásra használt palackozott ivóvizet. David Marconi befutást remélt, ehelyett jó pár évvel vetették vissza a karrierjét, érthető okokból külföldön is rögtön két címmel forgalmazták (Intersections ill. Collision).

A seksz, a szipu rovat:
The Korkülönbség Edition:
Hatvan évvel a lánykérés után házasodott össze egy idős pár – Pedig tudhatnák hogy ma már nem ez a menő!!
Saját lánya nővérének nézik ezt a 64 éves nőt: „Sosem feküdt plasztikai sebész kése alá, rendszeresen mozog, meditál és az étkezésére is odafigyel.” – Már csak egy fiatal pasit kell beújítania:
videó – Eljegyezte 76 éves szerelmét egy 19 éves fiú Olaszországban – Fordított esetben még meg is érteném, de akkor se támogatnám:
83 évesen lett apa az argentin férfi, még 22 évet szeretne élni, hogy láthassa lediplomázni a fiát: „Az 1938-ban született Alberto Cormillot és a nála 48 évvel fiatalabb Estefanía Pasquini 2019-ben házasodott össze.” – Az egész élet ott van még előttük!...
kívül tágasabb – ádám & éva – Mennyi az ideális korkülönbség párkapcsolatban?: „A francia és az amerikai elnöki házaspár tagjai között is több mint két évtized a korkülönbség, csak éppen fordítva.” – ...és ez lehet a boldogság kulcsa:
korkülönbség – 27 év van közöttük, mégis boldogok: „A kor nem lehet akadály a szerelemben. Főleg Eddie Smith és Tori Barron számára, akiket gyakran apának és lányának néznek.”Wait, a challenger appears:
korkülönbség – Összejött egy 33 évvel idősebb férfival, az első randi után összeköltöztek – Remélem megvolt a házasság meg az egymás nevének felvarratása is.
nagy köztük a korkülönbség, de hatalmas a szerelem – Az apjának nézik a vőlegényét ennek a fiatal nőnek – ...pedig az apjának a lányának a nővérének az unokatestvérének a nagyapjának a dédapja is lehetne. Asszem erre iszok is egy rövidet vagy kettőt...


VASÁRNAP, JÚNIUS 12.:
TENGER BENDER
0
Kezedben a kezdet.

Talán érdemes:
20:05-kor sablonos riogatás az AMC-n: lezuhant repülőgép utasai a semmi közepén igyekeznek túlélni A nagy fehér cápák támadásait – vagy mégsem mert egyik hülye döntést a másik után hozzák, legyen szó hangoskodásról vagy arról hogy minél rosszabbkor nyújtsanak minél jobb célpontot az éhes szörnyeknek. A Great White közelebb áll a Sharknado-összeshez mint a Jaws-hoz így vagy nézhetetlen, vagy abszolút szórakozás lesz amihez az elfogyasztott alkoholmennyiség is hozzáadhat (vagy elvehet). Egy órával később (21:00) a kultikus Tizenkét szék tavalyi prequel-je a Prime-on. Az Ostap Bender: A kezdetek természetesen az itt még csak Oszjának hívott fiatal jellembeli (vissza)fejlődésére koncentrál és arra ahogyan rálépett a bűn útjára. Ehhez nem kellett más csak hogy összefusson a cárnő jogarát hajkurászó Ibrahim Benderrel aki mellett kitanulta a balekfogás csínját-bínját míg végül a vezetéknevét is megörökölte. Ilf-Petrov rajongóinak esetleg érdekes lehet, felmelegítéseknél maradva 20:50-kor az HBO-n jön a Vaksötét 2., ebben az öreg veteránnak John Wickké kell átvedlenie mikor az általa megtalált és Hanna-szerűre nevelt kislány élete veszélybe kerül annak halottnak hitt meth-főző apukája (és hitmanjei) miatt. Az originállal szemben Norman Nordstrom itt szinte szimpatikus lesz, a vér persze ugyanúgy fröcsög majd, éjfél előtt öt perccel ismétlésgyanús akciózás a TV2-őn Sandra Bullock és Keanu Reeves főszereplésével amiben ezzel együtt Dennis Hopper a legérdekesebb figura. Ő játssza az egykori bombaspecialistát aki legutóbbi, meghiúsított terrortámadása után kipécézi magának a kiszemelt áldozatait kimentő fiatal kollégát (Reeves). Bosszúja nem épp nemes: utasokkal tömött buszt kényszerít hogy Féktelenül (de legalábbis egy bizonyos sebesség alá nem menve) száguldozzon és alig várja hogy lecsaphasson a felmentő seregre.

Zene” és „film” rovat:
The Johnny Depp Edition:
Amber Heard bemutatta a bíróságon, mivel fedte el a Johnny Depp okozta sérüléseket az arcán, de a sminkmárka szerint a termék a házasságuk alatt még nem létezett: „Egyre bizarrabb fordulatokat vesz a per, melyben az ex-házaspár egymást vádolja rágalmazással, illetve bántalmazással.” – Ne zavarjátok már össze tényekkel a „tényfeltárókat”:
Lopott idézetek, kokain a tárgyaláson és zúzódáskészlet: amivel Amber Heardnek meg kell küzdenie: „A közösségi médiát elárasztották a hamis hírek, amelyek igyekeznek a színésznőt minél rosszabb színben feltüntetni.” – De jó is ezt az elfogultságot a Lakmuszon olvasni, még jó hogy azóta Depp nyert...vagy mégsem, mert:
Hogyan veszíthetett Johnny Depp a briteknél, miközben Amerikában nyert?: „Mutatjuk, mi a különbség a két ítélethozatal között.” – Köszönjük, eleget „mutattatok” ahhoz hogy nélkületek is el tudjuk dönteni:
Senki sem jött ki igazán jól a Depp kontra Heard perből: „Véget ért az óriási sajtónyilvánosság előtt zajló per (...). A bíróság Depp javára döntött, amit mindenki másképpen értelmez és reagál rá. Mindenesetre a nőellenes hangok és az amerikai jobboldal a leghangosabb most.” – Ez a „mindenesetre” nagyon beragadt: „Mindenesetre elég tanulságos egymás mellé rakni, hogyan alakul a két színész élete a per után: Depp újra élheti a rocksztár életvitelt Jeff Beck oldalán, miközben Heard a sivatag közepén neveli az egyéves gyerekét. – Kimaradt a cikkből hogy Heard ezt abban a luxusvillában teszi ahova saját akaratából költözött évekkel ezelőtt, a gyerek meg nem Depptől van. Ami Johnny-t illeti ő sem rockSTÁRkodik csak felment pár számra még a per megnyerése ELŐTT:
Johnny Depp koncerten lépett színpadra a rágalmazási per ítélete előtt – Gyűlöld, gyűlöld, GYŰLÖLD, a vétlen lányát is:
Johnny Depp lánya nem nagyon stresszeli magát édesapja botrányos pere miatt – Ahelyett hogy ő is eltörölné magát, hát a média is megaszonta kinek kell nyernie:
Johnny Depp gúnyos nevetgélése miatt bukhatja a rágalmazási pert – Bezzeg Amber...ja nem:
Amber Heard Johnny Deppnek: Dagadt vénemberként fogsz meghalni! – Lehet hogy valójában jót kívánt neki és csak a body shaming meg az ageism ellen tiltakozott, be is jött...ja nem:
A rágalmazási pert megnyerte, de milyen hatással lesz ez Johnny Depp karrierjére?: „Visszanyerheti-e Hollywood és a nők bizalmát? És mi lesz Amber Heard színészi pályafutásával, ami azután kezdett beindulni, hogy összejött Depp-pel?”KI NEM SZARJA LE Hát a bíróságon előadott magánszáma után ő sem jósol magának túl nagy jövőt:
Amber Heard állítja: az ő karrierje is megsínylette a Deppel való válása, állítólag az Aquaman 2-ben is alig fog szerepelni – Pedig mindent megtett érte:
Nem tetszett neki, amit lát, mindenkit kirúgott Amber Heard – Na nem baj, majd a közönség kiáll mellette...ja ők sem:
Már több mint kétmillióan aláírták a petíciót, miszerint távolítsák el Amber Heardöt az Aquaman következő részéből – BRÜHÜHÜÜÜÜ!!! Nap kommentje az egyik korábbi hír alól:
0

VISZLÁT HÉTFŐN (és a faszbúkon)!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés