2022. 06. 18.
Keep your dumb secrets. (jún. 18-19.)
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
Keep your dumb secrets. (jún. 18-19.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, JÚNIUS 18.:
SZÉP VAGY BLAIREAU NAOMI!
0
Face-es fenevadak.

Talán érdemes:
Nyolckor In Full Bloom után Penguin Bloom, de már az HBO-n és Naomi Watts-szel a lebénult családanya, Sam Bloom szerepében aki váratlan segítőt kap a lesérült szarka, Penguin személyében. Férje-gyermekei befogadják az ápolásra szoruló madarat, ezzel Sam figyelmét is más irányba terelik, jelentősen hozzájárulva a gyógyulásához. Valós eseményre épített családi jóság az állatok gyógyító hatásáról, a mai szuperistenes-cinikus korban igazi felüdülés (és perszehogy a szarka ellopja a show-t). A Dunán 21:25-kor adott Kis Spirou-nak semmi köze Durrellék sofőrjéhez, ez egy régi képregény közelmúltbeli adaptációja Pierre Richard mellékeskedésével. A címbeli kissrác sorsát jó előre megtervezték szülei akik szállodájukban találtak neki helyet amihez előbb megfelelő képzést kéne kapnia egy, a mostaninál jobb suliban. Spirou-t ezer dolog marasztalja: nem elég hogy hangadó az osztályközösségben de még a szerelem is befigyel így duplán van oka a szabotázsra.

Nem érdemes:
Naomi Watts-ra visszatérve tíz előtt tíz perccel jön vele egy gyenge „„„krimi””” a Film Now-ra. A Kétségbeesés órája is a Covid lockdown terméke mint a Penguin Bloom, Watts ebben is anya de a hasonlóságok itt véget is érnek. A sztori elvileg futás közben iskolai lövöldözésről hírt kapó mamáról szólna aki rohan a gyermekéért (maternal instincts for teh win), a baj csak az hogy innentől tényleg nem látunk mást csak a kocogó Watts-et aki néha telefonál is közben, az eseményeket is azon követi. Van ahol működik az ilyesmi (Searching), van ahol nem (Open Windows), a Lakewood az utóbbiak közé tartozik és nem azért mert mi nem ugyanazt a képernyőt nézzük mint a futó. A teló az ezredik hívás után sem merül le, az anyuka eléri akit tud (igen, még az ámokfutót is), viszont a mi energiánk elfogy a végére. Ez tényleg az amit Randall mondott a Gyűrűk Uráról: 80 percig futnak egy k*****ott erdőben.

A seksz, a szipu rovat:
I’m Too Sexy Edition:
Kirúgták a Playmate-et a szállásáról, mert túl jól néz ki – Ehhez nem kell playmate-nek lenni:
Túl jól állt a koszorúslány ruha a modellnek, ezért nem mehet el az esküvőre – Háztartásbeli még így is lehet belőle:
SZERELEM – Ez a 23 éves lány otthagyta a munkáját, mert az idősebb párja szerint túl csinos, hogy dolgozzon: „Az amerikai nő azóta nem dolgozik, amióta 34 évvel idősebb párja eljegyezte.”ÁTTÖRTE AZ ÜVEGPLAFONT Másnak meg munka közben szólnak be, azabaj:
kétkezi munka – Túl szép a szakmához? Műkörmei miatt kritizálják a 18 éves kőműveslányt – Nincs mese, ki kell tenni a kőműves-dekoltázst...vagy a simát:
Ön szerint is túl széles? – Túl nagy volt a dekoltázsa, pánikrohamot kapott, amikor meglátta a kommenteket: „A brit Emily Hawthorne 20 éves, és egy japán éttermet reklámozott egyik posztjával, amit sokan túl merésznek találtak.” – Japán étterem + mangacsöcsök = minekmentoda level over 9000. Ha már kajáldák:
A mellei miatt szóltak be egy szülinapját ünneplő nőnek az étteremben – Akkor gyorsan fújja el a gyertyát mielőtt nagyobb baja esik:
ENNEK A FIATAL LÁNYNAK A MELLEI OLYAN NAGYOK, HOGY MEGÉGETTE ŐKET GRILLEZÉS KÖZBEN – A kannibálok lájkolnák ezt...ha lenne internetük.
Azért törlik folyamatosan az Instagramom, mert túl csinos vagyok – állítja a szlovák modell – Szerintem meg azért mert TÚL OKOS a csinosságát nem rejti el ruha mögé:
Felháborítja az embereket az anyuka, aki igencsak lenge öltözetben vitte iskolába a gyerekét – Pedig ilyen egy jó anya, ennél jobb csak akkor lehetne ha sekszmunkásként dolgozna.


VASÁRNAP, JÚNIUS 19.:
A KLIENSEK HÁZA
0
Jön még derűre aranyborjú!

Talán érdemes:
Haladjunk visszafelé! Éjfél előtt tíz perccel 2005-ös thriller a Filmboxon ami meglepően sokat hoz ki egyszerű és nem is túl eredeti felállásából (ennél csak az lesz váratlanabb hogy Kelly Brook a tehetségét villantja meg benne a mellei helyett). A Kilencek háza rögtön elárulja, hányan „lakják” a Kocka és a Kísértet-hegyi ház keverékét akik közül nem maradhat, csak egyetlen egy. Ő huszonnégy óra elteltével ötmillió dolcsival gazdagabban távozhat, már ha a rejtélyes vendéglátó engedi. A nem épp önkéntes (=bedrogozott, elrabolt) versenyzők között van pap, rendőr, divattervező, rapSTÁR, sportoló, narkós, Brook mellett Dennis Hopper és Peter Capaldi alakít még nagyot. Háromnegyed tizenegykor valamennyiünket érintő dráma Olaszországból a Filmbox Family-n melyben gazdag házaspár férfitagja „felejti el” megmondani asszonyának hogy jó ideje nincs már munkája. Még mindig jobb mintha összeomlott volna mint D-Fens, de a megszokott életviteltől így is azonnal búcsút kell venniük ahogy a házuktól meg a bejárónőtől is. Főleg a férfit viseli meg hogy kenyérkeresőből (sőt, az őt alkalmazó vállalat alapítójából) rászoruló lett, helyzetét lánya előtt is titkolja bár ezzel csak magának árt mikor az tőle függetlenül felfedezi. A Felhős hétköznapok (vagy Derű és ború) a 2008-as válság küszöbén készült de sajnos mit sem vesztett aktualitásából. A nap „főműsora” nem is lehetne más mint a heripotter-saga leágazásának (Legendás állatok és megfigyelésük) legújabb része. A közönséget Dumbledore titkainál is jobban érdekelte hogy mihez kezdenek Depp eltörlése után, jó hír hogy Mads Mikkelsen megteszi amit tud, a rossz meg az hogy nehéz elfogadni Gellart Grindelwaldként. Mivel Dumbledore (Jude Law) kezét köti az egyezség ami miatt nem harcolhat ellene, LISBETH Göthe Salamanderre (meg az általa összehozott kis csapatra) hárul a meló javarésze. A kötelező meleg-feminista szálaktól elvonatkoztatva azt lehet mondani hogy Rowling és a Potter-univerzum veszte ugyanaz lett mint George Lucas-é a Star Wars előzményeivel amik tök más világot mutatnak be mint a később játszódó korábban készültek. A Secrets of Dumbledore-ban ez a külföldre (pld. WAKANDÁBA Bhutánba) tett kirándulásokkal lesz egyértelmű, lásd az originál regények-filmek tipikus britségét. Akinek nem sikerült elvennem a kedvét a Potter-mentes Potterkedéstől (amiben az emlegetett legendás állatok is háttérbe szorulnak) az 20:50-kor büntetheti vele magát az HBO-n, nálunk jöjjenek a kapcsolódó hírek:

J. K. Rowling / Harry Potter rovat:
J. K. Rowling új filmje: Indiana Jones és a Harry Potter-ereklyék fosztogatói: „A mozinézők jól jártak, a keménykötésű Harry Potter-rajongók már nem annyira: (...) a Dumbledore titkai áramvonalasabb és befogadhatóbb, mint az előző rész. Csak kevésbé érdekes.” – Azért jó, mert rosszabb. Értem, vagyis nem, de nem is kell, mert:
A Dumbledore titkai a Legendás állatok-franchise eddigi legjobb filmje – ...vagy pont nem, mert:
A legendás állatok harmadik része merénylet a varázsvilág ellen: „A Harry Potter előzménye halmozottan hátrányos helyzetből került a mozitermekbe.”Keep calm, majd a negyedik jobb lesz...ja nem:
Ezra Miller botrányai kinyírhatták a Harry Potter előzményfilmek negyedik részét? – A távolban valahol FELSÍR felröhög egy GYEREK Johnny Depp :DDD
Egy legendás állat vagyok, hogy beültem erre a filmre: „A Legendás állatok: Dumbledore titkai indokolatlanul hosszú, de valamivel szórakoztatóbb, mint az előző két film.” – Kritikusok megvéve, már csak a közönséget kell lecserélni:
Amerikában bukta az első hétvégét a Legendás állatok III. – MUHAHA, azt remélem is!
Soha nem látott újítással jön az új Harry Potter-játék – Kitalálom: Rowling a főgonosz Voldemort helyett és rá kell vadászni?...
Gazdagisztán – Itt a luxus Harry Potter-toll: „Nézd meg a Montegrappa tollkollekcióját!” – LESZAROM de nem ma,

VISZLÁT HÉTFŐN (és a faszbúkon)!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés