2022. 06. 27.
Született rontó (jún. 27-28-29-30.)
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
Született rontó (jún. 27-28-29-30.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, JÚNIUS 27.:
TIGRIS A SZUTERÉNBEN
0
Ez nem az a Polk High.

Talán érdemes:
A Cinemaxon nyolckor (vagy holnap ugyanitt 12:30-kor) kanadai dráma amiben ottani bányászok munkahelyi és egyéb nehézségei lesznek fókuszban. Maxime (Joakim Robillard) az általa okozott baleset után is együtt dolgozik az abban lerokkant barátja apjával aki persze nem képes neki megbocsátani. Az önmarcangoló fiatalembernek szinte a Sors nyújt lehetőséget jóvátenni a múltat mikor pár kollégája (köztük a papa is) A föld alatt reked. Sophie Dupuis hitelesen ábrázolja ezt a nagyon férfias szakmát és ha minden női rendező olyasmiket gyártana mint a Souterrain akkor én is kevesebbet poénkodnék rajtuk. Félórával később (20:30) Joel Schumacher Full Metal Jacketje a testvércsatornán (Cinemax 2). A Tigrisek földjén elnevezése a louisianai mocsárra (Tigerland) és a mellette levő laktanyára utal melynek lakói kiképzésük végéhez értek és hamarosan bevetésre indulnak. Közéjük érkezik a lázadó Roland Bozz (Colin Farrell) aki azon van hogy kirúgassa-leszereltesse magát ám mikor ez nem jön össze, emeli a tétet és másoknak segít kijutni. Fura Farrellt ebben a Száll a kakukk-szerűségben látni de jól áll neki. Hajnal negyed háromkor 2015-ös horror a Filmcafén melyben Földlakók vérére szomjazó (Thirst) fullmetál marslakóval kell megküzdenie a semmi közepén pár képességfejlesztő táborba küldött srácnak. Greg Kiefer alkotásáról az Asylum dobásai ugranak be csak ott nem gondolják komolyan a tojásokat rakó (!) nőstény (!!!) robot-alieneket.

LESZAROM a kardashianokat...
...és az egész családjukat:
Újabb szexvideó kerülhet elő Kim Kardashianról?MAGYARUL: már a régit is ő szivárogtatta ki, és tényleg:
Kim Kardashian és édesanyja akarta nyilvánosságra hozni a realitysztár intimvideóját: „Mégsem az exbarát Ray J tehet a videók kiszivárogtatásáról?”LESZAROM, MAGÁNÜGY akarom mondani HŰ DE MEGLEPŐDTEM na majd most: Johnny Depp óta tudjuk hogy akkor is a férfi a hibás ha NEM a férfi a hibás!!!
A létező összes bűnt elkövette Marilyn Monroe ruhájával Kim Kardashian, amit csak el lehetett – Ha még csak a másét szarná el, de a magáét se kíméli:
Divattrend – Mi a fene történt Kim Kardshian nadrágjával?LESZAROM HAPPENED Vegyetek már fel korrektort!!
Instahíradó – Kim Kardashian ismét megmutatta, hogy hogyan festett még a plasztikai őrület előttLESZAROM:
#nofilter – Kylie Jenner megmutatta magát smink és önbarnító nélkül – Nem kell önbarnító amíg itt vagyok én:
Khloe Kardashian felfedte, milyen beavatkozásokat hajtottak végre az arcánLESZAROM. Most azt hiszed viccelek, pedig dehogy:
eltökélt – Kim Kardashian minden nap kakit enne, ha az fiatalítaná: „Bármit megtenne, csak szép maradhasson.” – Ezen ne múljon: LESZAROM ARCONFOSOM :DDD
 

KEDD, JÚNIUS 28.:
TOSZKÁNAI MENYEGZŐ
0
A koboldját járatják velünk.

Talán érdemes:
Az eheti (szintén Branagh-mentes) Shakespeare-adaptáció a Szentivánéji álom 1999-es update-je lesz nyolckor az M5-ön. Ezt az ókori Görögországból a XIX. századvégi Olaszországba tették át, ergo senkit ne lepjen meg a lemezjátszók vagy a kerékpárok feltűnése, a felállás ettől eltekintve kb. maradt ami volt. Nem a nekik kijelölt párra vágyó szerelmesek (Calista Flockhart, Christian Bale valamint Anna Friel és Dominic West) az érdekházasság elől kiszöknek a közeli erdőbe ahol a tündérkirály Oberon (Rupert Everett) uralkodik. Ő jó szándéktól vezetve bízza meg koboldját, Puckot (Stanley Tucci) hogy varázserővel hozza össze akiket kell de ezen a bolondos éjszakán semmi sem úgy alakul ahogy tervezték. Ha az iménti névsorolás nem volt elég akkor elárulom hogy Sophie Marceau és a sólyomasszony Michelle Pfeiffer is szerepel benne (előbbi Titániát, utóbbi Hippolytát alakítja). Tíz előtt tíz perccel már valóban Gyilkos menyegző lesz műsoron a Film4-en a szülei által ráerőltetett esküvőtől menekülni akaró roma lánnyal aki továbbtanulna de az örömapa elrabolja. A Filmbox Pluson is ilyesmi lesz a téma 22:40-kor de már first world problémás kanadai megközelítésből, Barney és a nők viszonyát taglalva. Említett úr (aki producerként jócskán aratott a starletek között) akár azt is mondhatná hogy így jártam anyátokkal mivel eljutott az Igazi megtalálásáig – akit viszont nem biztos hogy meg tud tartani. Dustin Hoffman és Atom Egoyan mellékeskedése miatt lehet belenézek.

Kis hírek a nagyvilágból:
Sírógörcs kapta el a Kirk kapitányt játszó William Shatnert, miután visszatért a Földre – Én is sírnék a helyében ha maradhatnék az űrben de vissza kéne térnem ebbe a mostani káoszba:
Baktériumházak épülhetnek a Marson: „Egy új indiai fejlesztés bacilusokat használna a marsi építkezésekhez.” – India + bacilusok + high tech, mi baj lehetne... ÉDES FASZOM, akkor már inkább a szájunkban turkáló izéket fejlesszék ki.
Magasabb adóért tüntettek Davosban milliomosok – Mernének csak NEM tüntetni :DDD
Részt vehetnek a csatákban a kuvaiti katonanők, de fegyvert nem kapnak – És mivel szerelik le az ellenséget? Durva szavakkal vagy elsózott étellel? – „Egy konzervatív képviselő szerint nem illik a háborúzás a nők természetéhez.” – Jajaja, a férfimunkát hagyjuk meg a férfiaknak:
A katonai vizsgálat szerint nem történt szabálysértés a több tucat áldozattal járó szíriai bombázásban: „Bár volt némi hiányosság.” – Tippelek: nem öltek meg elég civilt?...
Jövőre lemondhatunk a csúcstelefonokról – Én már idén is lemondtam róluk ahogy tavaly, tavalyelőtt meg általában az elmúlt tíz-húsz évben...
50 millió dollárra perli New York államot a férfi, aki ártatlanul ült 16 évet Alice Sebold író megerőszakolásáértHELYESEN: nem a megerőszakolásért ült hanem a nő igaztalan vádjai miatt, mert: „Anthony Broadwater mindvégig kitartott amellett, hogy ártatlan, és többször megpróbálta érvényteleníttetni az ítéletet.” – ...és akkor tegyük emellé a farkast kiáltó-másokat befeketítő celebeket:
150 nap börtönt és 2,5 év próbaidőt kapott Jussie Smollett, aki önmaga ellen rendezett meg egy homofób támadást: „A színész a büntetés hallatán azt kiabálta a bírónak, hogy ártatlan.” – Írjon közös könyvet Amber Hearddel hogy csakazértis neki van igaza :DDD
Írolvasgondol – Jól akarod érezni magad?: „Kezd azzal, hogy kevesebbet gondolkodsz.” – Azzal kezdem hogy el se olvasom, mert:

Helló Leó! 2022.06.14. 20:59:44
Kezdd azzal, hogy megtanulsz helyesen írni! A kezd igét felszólító módban két d-vel kell írni.


SZERDA, JÚNIUS 29.:
LIKE A BOSS LADY...
0
...kúriám KÜSZÖBÉN konyhájában.

Talán érdemes:
HBO, 20:00 – Shakespeare mellett szuperistenesdi is jut a Venom 2.-vel ami alcíme (Vérontó) dacára eléggé vértelen de ez nem Tom Hardyn múlik hanem Andy Serkisen aki mintha elbízta volna magát a CGI-Gollam sikere után, így egyre többször áll be a kamera mögé. A sztori ott folytatódik ahol a múltkor abbamaradt: Eddie Brock (Hardy) igyekszik jóra használni a benne lakó szörnyet, meg is interjúvol egy kivégzésre váró serial killert, MICKEY-T Cletus Kasady-t akit Woody Harrelson hoz csípőből. A beszélgetés folyamán bele is jut némi Venom-genom ami épp elég útravaló a szabaduláshoz és a szintén fogoly barátnője, MALLORY Francis Barrison megkereséséhez – pont mikor Brock elveszti saját szuperképességeit... Kilenckor fekete komédia a Paramount Networkön melyben fűszállítással lebukott lúzer csaj (Melanie Lynskey) csap fel idegenvezetőnek egy hozzá hasonlóan lusta, de nagy múltú család házában. Munkáját olyan jól végzi hogy A kúria úrnője (Judy Greer) is szóba áll vele, ez már azért is figyelemre méltó mert 1., a hölgy jó ideje halott és 2., elárulja neki hogy leszármazottai a végakarata ellenére tartózkodnak itt merthogy azt szerette volna ha a családját nemzedékek óta kiszolgáló famíliára szállt volna a ház. Az altesti poénok miatt max. közepes darab amiben a néhai tinibálvány Ryan Phillippe a legviccesebb vagy legijesztőbb (igen, a botox meg a plasztikázás miatt). Más. Black Waterként voltmár nálunk több dolog de a Filmbox Premiumon 22:35-kor vetített JCVD-akciózás még elvileg nem, ebben a belga izompacsirta A sötét tengeren hánykolódó tengeralattjáró foglyaként találja fel magát. Svarcitól láttunk már ilyet az Escape Plannel bár hősünket nem biztonsági szakértőként hanem Fontos Titkot tudó ügynökként dobják mélyvízbe. Dolph Lundgren nem kap akkora játékidőt amennyire a stáblistából-poszterből tippelnénk de így is lesz mire figyelnünk, lásd a golyóálló rosszfiúkat és a belülről is kilyukaszthatatlan hajótestet.

A természet visszavág rovat:
Patkányra vadászó majmoktól lesz fenntarthatóbb a pálmaolaj-termelés: „Pár tucat állat évi több ezer patkányt fogyaszt el.” – Na csak óvatosan a kizsákmányolással elvtársak:
A Walmart leveszi a polcairól a thaiföldi kókusztejet, mert majomrabszolgák szedték hozzá a kókuszt: „Az állatokat láncra verik és felküldik a gyümölcsért.” – Bezzeg a kartellek kokós kókuszdiói miatt nem tiltakoztak!!!
ma is tanultam valamit – A majmok ismerik a pénz és a prostitúció fogalmát – Várják őket is a mexikói kartellek :DDD
Eltűnt egy háziállatként tartott, szelíd róka Balatonőszöd környékén – A Fehér Házban keresték már? Vagy akár a környékén:
Róka hatolt be a washingtoni állatkert madárházába, ahol megölt 25 amerikai flamingót meg egy nyílfarkú récét: „Aztán kereket oldott.” – Lehet hogy iskolába kellett mennie:
Besétált a puma az osztályterembe, órákig ott is maradt – És ha ő volt a helyettesítő tanár?...
Három tornádó is volt kedden az országban: „Ártalmatlanok.” – ...és az a baj hogy tovább mennek, tudjuk.
Saját kutyái marcangolták szét az argentin rendőrt, aki egy rendőri erőszak-ügy miatt volt házi őrizetben: „Claudio Martínez 2019-ben segített kollégáinak, hogy eltussoljanak egy autós lövöldözést, amiben három gyerek és egy fiatal férfi halt meg.”Instant karma level over 9000.
Bírósághoz fordult egy tó, hogy ne építkezzenek a partjára: „A floridai Mary Jane-tó és egy közlei mocsár beadványa túlmutat egyetlen ingatlanberuházás ügyén. A kérdés az, hogy milyen jogok kéne megillessék a természeti világ létezőit.” – Azért a Mary Jane-hez annak is lehetett némi köze aki beadta a keresetet, ti meg vegyetek fel már egy korrektort („közlei”).


CSÜTÖRTÖK, JÚNIUS 30.:
LOVE BOAT SHIP
0
Sir Alex szeme sose sír.

Talán érdemes:
A mai programok mindegyike az HBO-ra jut. Nyolckor Kristen Wiig kerül majdnem olyan helyzetbe a Gyűlölet, barátsággal mint minap a kúria őr-nője vagyis házvezető lesz egy tehetősebb család mellett. A nagyapa (Nick Nolte) megbízása főleg a félárva kislány (Hailee Steinfeld) felügyeletére szól ám ő összehozza felépülőben levő narkós apjával (Guy Pearce). Az eddig komikaként elkönyvelt Wiig a Hateship Loveshipben bizonyítja hogy ért ő máshoz is. Ugyanitt maradva múlt héten szörfösöket, ma gördeszkásokat kapunk háromnegyed tízkor egy doksival a skateboard-király Tony Hawkról aki számtalan trükköt-fogást talált ki. A Duplass fivérek és a direktor Sam Jones nem csak a bajnokot hanem egykori társait is megszólaltatják plusz lesznek archív felvételek, így azoknak is bejöhet akik max. PC-n vagy konzolon kísérleteztek a sporttal ami köztudottan nem kíméli a csontokat. Már emiatt is megsüvegelendő hogy Tony a sérülésekkel nem törődve addig nyomja Amíg a kerekek le nem esnek – sőt akár még utána is. Még mindig itt és továbbra is sportnál maradva éjfél előtt öt perccel LGT-sen elkeresztelt (Nem adom fel) portré Sir Alex Fergusonról. A Manchester United-et majd’ 30 éven át vezető legendát fia, Jason kameráján keresztül ismerhetjük meg közelebbről amint stroke-ja után lábadozva idézi fel karrierje állomásait. Sosem félt váltani még akkor sem ha ezzel szembement a tömeg elvárásaival, volt hogy a szurkolói is a fejét akarták (lásd Beckham elengedését) de az idő őt igazolta, ahogy az az itt nyilatkozó játékosok szavaiból is kiderül. És hogy hol tart ma a foci? Hát itt:

Sportrovat:
The Football Edition:
Robinho futballista bukta a fellebbezést, benne volt egy 2013-as csoportos nemi erőszakban, 9 évet kellene ülnie: „Az olasz legfelső bíróság helybenhagyta a kétszer is megfellebbezett ítéletet.” – ...és tényleg csak „kellene” ülnie de nem fog „mivel ismét hazájában él, és a BBC híre szerint a brazil alkotmány tiltja állampolgárai kiadatását.” – Hát igen, minden állat egyenlő, de vannak egyenlőbbek!
Soha nem néztek annyian női focimeccset a helyszínen, mint most a Barcelona-Real Madrid BL-meccset: „A 91 553 szurkoló extra nagy gólokat is láthatott.” – ...de még így sem teljes a győzelem:
Még mindig áthatja a szexizmus és a nőgyűlölet a női futballt: „Azok a férfiak, akik nyíltan nőgyűlölő attitűdöt mutattak, megkülönböztettek női és férfi sportokat, a női sportokat pedig alacsonyabb rendűnek tartják, különösen a futball esetében.”Keep calm, majd Katar és Dubaj példát mutat nektek:
Luxus, foci, emberi jogok – ilyen Katar a világbajnokság évében – Nem, hanem ilyen:
Börtön jár az egyéjszakás kalandokért a labdarúgó-világbajnokságon – Sekszmentes olimpia után sekszmentes vébé? NORMÁLIS??!!!
Coming outolt a 17 éves Jake Daniels, ő a futballtörténelem második nyíltan meleg brit férfi profi focistája: „A fociközeg annyira homofób, hogy jelenleg az egész világon ő és egy ausztrál játékos a két bevallottan meleg profi futballista.” – ...de legalább a nézőtéren helyet foglalhat majd a VB-n. Ja nem:
A helyi biztonsági főnök szerint elvehetik a nézőktől a szivárványos zászlót a katari vébén: „A vallásukat nem fogják megváltoztatni egy 28 napos világbajnokság idejére.” – Hát igen, az elkerülhetetlen futballforradalom!!!

VISZLÁT SZOMBATON (és a faszbúkon)!

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés