2022. 07. 02.
Take a walk on the topside! (júl. 2-3.)
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
Take a walk on the topside! (júl. 2-3.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, JÚLIUS 2.:
EGY ÁGYBAN A KEDVESSÉGGEL
0
A bombák nem hullhatnak örökké...

Talán érdemes:
A mai nap a hazai ízeké lesz, fél kilenckor Pálfi György legfrissebb alkotását adja a Cinemax 2. Közhely de igaz hogy a Mindörökké megjósolta a mostani eseményeket még akkor is ha Tar Sándor 1995-ös művére épül. Helyszíne az ukrán-magyar senki földjén vegetáló település, itt ápolják a háború egyik sérültjét (Polgár Tamás), itt veszi magához a lezuhant repülőből kiesett csajt a falu alkesze hogy aztán az ő elátkozott szerelmi háromszögük tegye teljessé a képet. Nem vidám kikapcsolódás de hát a jelenkor sem az amiről szól, avagy:

zodiac1967 febr. 27. 14:00:37 10/10
Az élet maga 2022-ben...

A Duna Worldön Bereményi Géza ismétlésgyanús, 1993-as dobása tíz után öt perccel amiben már más lesz a feszültség forrása merthogy színészek indulnak Turnézni kisegítőikkel. A hőség és a napi átlag két fellépés tovább erodálják azt a keveset amit az addig lenyomott színházi előadások meghagytak az idegrendszerükből így a hakni végéig mindenkiből kijön a valódi énje. Bereményi „magyar hangja”, Cseh Tamás is itt van, sajnos nem ő az egyetlen a stábból aki azóta már az égi társulatban játszik (Börcsök Enikő, Törőcsik Mari, Venczel Vera, Ternyák Zoltán) és természetesen villantás is jut bele Bordán Irénnel. Közben kilenckor lesz még egy Liam Neeson-akciózás a Moziverzumon melyben örökifjú barátunk Becsületes tolvajként adná fel magát az FBI-nak hogy álmai asszonyának (Kate Walsh) élhessen. Még az eddig összelopott kilencmillió dolcsi sem tette olyan boldoggá mint ez a lehetőség tehát a pénztől is szabadulna az egyezség fejében csakhogy két korrupt ügynök átejti így kénytelen lesz korábbi, jól bevált eszközeihez nyúlni...

A seksz, a munka rovat:
A természet furcsasága: íme a nő, aki dupla vaginával született: „A 25 éves nő kétméhű, melyre csupán néhány évvel ezelőtt, egy nőgyógyászati rutinvizsgálat alkalmával jött rá.” – Még jó hogy ez manapság nagy előnyt jelent a munkaerőpiacon:
nem semmi – Ennek a terhes nőnek két vaginája van: az egyiket munkában, a másikat a magánéletében használja: „Egymillió nőből mindössze egyet érint az a ritka fejlődési rendellenesség, mellyel az OnlyFans sztárja, Evelyn Miller is született. (...)” – Ahhoz képest hogy „egymillió nőből mindössze egyet érint”, ő a sokadik aki ebből akar megélni: „Az ausztrál nő (…) ritka anatómiai adottságait kihasználva szexmunkásnak állt, escortként kezdett el dolgozni. Rájött, hogy rendellenességének köszönhetően el tudja különíteni a munkát a magánéletétől: egyik vagináját így munkára tudta használni, a másikat pedig párjának tartogatta. Ez hét éven át ment így, aztán az OnlyFans-en próbált szerencsét. Nagyon népszerű a platformon: pikáns képeivel havonta akár 75 ezer dollárt (23,3 millió forintot) is megkeres.” – ...bebiztosítva ezzel a cikkben említett gyermeke jövőjét is. Modern anyaság for teh win!444!
ritka rendellenesség – Fejvesztve menekülnek a férfiak a nőtől, akinek két méhe és két hüvelye van Another one in a milllion, várja őt is az OnlyFans.
Online vetkőzéssel szerezte vissza önbizalmát az ötgyermekes anyuka – Jöhet az önbizalom-építés következő lépése:
Elviszi reggel suliba a gyerekeket, majd délutánig férfiakat büntet a dominaként dolgozó anyuka – Erről beszélek, ilyen egy jó anya!!! Gyermektelenek is elkezdhetik:
nem semmi – Domina lett a csinos igazgatónőből – ennyi pénzt keres egy évben erotikus tartalmaival – Írjon belőle könyvet:
Egy domina elárulta, melyek voltak kliensei eddigi legbizarrabb kérései – Csak nem az hogy LESZAROM ne fürgyé’ le? LOL!!!!


VASÁRNAP, JÚLIUS 3.:
NŐK A KISPADON
0
Ma dáma, holnap már nem az.

Talán érdemes:
A Cinemaxon nyolckor Sean Penn életrajza John Vogelről akit a lánya bálványozott (ahogy általában szüleiket szokták a gyerekek) és szívesen hallgatta nagyra törő terveit is. A törvény emberei és a lakosság jó része már nem így gondolta mivel a papa pénzhamisítással kereste meg a napi betevőt, érthető ha a felesége is az italba menekült mellette. Jennifer Vogel könyve nagyjából jól átadta az ambivalens érzéseket de a belőle készült Flag Day (vagy A zászló napja) így sem egy Road to Perdition amihez a túlzásba vitt kamera-trükkök is hozzájárulnak (meg hogy Penn-ék túl sokan vannak benne jelen). A testvércsatornán (Cinemax 2) kétéves depizés fél kilenckor, ugyancsak valóságalappal merthogy egyre több IRL példát látunk A város mélyén élőkre, legyenek mongol alkoholisták vagy Las Vegas-i hajléktalanok-drogosok. Ezúttal New York elhagyott metróalagútjaiban alakul ki párhuzamos társadalom ami farkastörvényeivel is élhetőbb mint az anyagias normalitás. Ide szorul lányával egy drogfüggő anya (Celine Held aki nem csak írta de másodmagával együtt rendezte is) és persze hogy a külvilág (Topside) innen is kilakoltatja őket. Ez főleg a kicsinek lesz sok aki még soha nem járt a felszínen (és akit valódi homeless család sarja alakít). A Dunán megint egy kúria úrnője vár minket 21:20-kor, kisebb csavarral. Jómódú házaspár (Harvey Keitel, Toni Collette) úgy kerülné el a tizenhárom vacsoravendég balszerencsés számát hogy megteszik tizennegyediknek a bejárónőjüket. Ő persze nem tartja be a szabályokat és ellopja a show-t olyannyira hogy egy festményt felbecsülni érkezett vendég is szemet vet rá aki inkognitóban élő hercegnőnek hiszi. Féltékeny főnökei persze alig várják hogy leleplezzék de addig is lesz min csámcsogni (például az ő kölcsönös csalfaságukon is). A Madame inkább dramedy mint sima komédia (már csak az osztálykülönbségek miatt is) aminek jót tett volna egy megfelelő lezárás, ennek hiányában max. Keitel, Collette és Rossy de Palma rajongóinak ajánlható.

Madonna rovat:
Madonna akkorát villantott, hogy törölte az Instagram erősen 18+-os fotóit: „A popdíva továbbra is kampányol a női mellek tabusítása ellen.” – ...mi mással mint meztelenkedéssel: „Újra közzéteszem a fotóimat, miután az Instagram úgy törölte le azokat, hogy nem figyelmeztettek róla (...). A menedzsmentemnek azzal indokolták a dolgot – nem ők kezelik amúgy a profilom –, hogy a mellbimbóm egy része is látszott. (...) Hálát adok azért, hogy az elmúlt négy évtizedben a cenzúra, a szexizmus, az ageizmus és a nőgyűlölet ellenére is sikerült megőriznem a józan eszemet! – fakadt ki a közösségi oldalán Madonna, aki ellenzi a női test szexualizálását és kizsákmányolását. Nem is hajlandó folyton textilbörtönbe zárni a melleit!” – Pedig így nyolcvan-száz évesen nem ártana, ahogy az sem hogy a menedzsment vegye át a hivatalos social médiája kezelését, a józan észről szóló dumája meg olyan magas labda hogy még én se ütöm le. Mondjuk nem is kell:
Menő vagy ciki – Marilyn Monroe halálát idéző fotókkal sokkolja rajongóit Madonna: „Vajon mikor szólnak neki, hogy túltolja?” – Ugyanakkor amikor Trumpnak, vagyis soha:
Iszonyat bizarr Madonna legutóbbi videója, ahol sütit nyalogat és próbálja kitalálni, mi akadt a torkán Anna Nicole Smith likes this, meg ezt is:
Kiakasztotta a rajongókat Madonna legújabb Instagram-posztja – Ahány nap, annyi „kiakadás”, és nem azért amiért harminc éve a Sex című könyve kapcsán:
Hát ez ciki – Madonna új fotóin túlszaladt a Photoshop: „A 63 éves énekesnő új képei láttán sok rajongó kiakadt.” – ...akik már nem a rajongói, mert zene ezer éve nincs:
Régen minden jobb volt. A Frozen is. Madonna is.: „(...) Nem az a baj Madonna új Frozen variációjával, hogy rossz. (...) Az a baj vele, hogy kreatív közreműködés szintjén semmi köze Madonnához, Madonna most mégis saját produkcióként próbálja eladni.” – Kuss, ő így menősködik és épít karriert: „Madonna tovább csúszik lefele (...) a lejtőn, amin a (...) Hard Candy lemezt követően elindult. Továbbra is kifutóban lévő trendeket próbál meglovagolni és olyan fiatal közönséget akar megszólítani akiket egyáltalán nem hoz lázba. Eközben szép lassan leépíti és elidegeníti az eredeti rajongótáborát. A TikTok nemzedék tagjai nagy valószínűséggel nem ismerik a Frozent. Akik pedig ismerik és szerették a dalt, minden bizonnyal értetlenül hallgatják ezt a remixet.” – ...ami tökéletesen mutatja, mi a baj a mai popzenével, ahogy ez a húzása is:
Madonna gyakorlatilag a nemi szervéből csinált NFT-t: „Az énekes összeállt a ma legtöbbet érő digitális művésszel, Beeple-lel, hogy létrehozzanak három animációt, amelyekben Madonna alteregója robothernyókat, egy virágzó fát és pillangókat szül a világra. A vitatható ízlésességű munkákat NFT-kként lehet megvásárolni.” – Tehettem volna a szelfibűnözősbe is, ehelyett LESZAROM továbbra sem ma,

VISZLÁT HÉTFŐN (és a faszbúkon)!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés