2022. 07. 04.
Fel! VÁGUNK!!! (júl. 4-5-6-7.)
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
Fel! VÁGUNK!!! (júl. 4-5-6-7.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, JÚLIUS 4.:
IT'S A SHIFTY JOB...
0
...but someone's gotta do it.

Talán érdemes:
A Cinemaxon nyolckor gyengécske idei akciózás Mark Dacascos mellékeskedésével. A Fuss és lőj! főhőse (Ben Milliken) bűnözői múltja miatt bujkál ami persze utoléri így kénytelen lesz elvállalni egy utolsó (na persze!) fuvart. Amilyen egyszerűnek ígérkezik a dolog, akkora szarvihar lesz belőle: a sima csomag (ami nem több mint McGuffin) átvétele hamar macska-egér játékká fajul mindenféle őrült figurákkal. Bár már külföldön is több címmel (Run and Gun, ill. The Ray) forgalmazták de nem olyan rossz (főleg kategóriájához képest). 21:20-kor életbölcselkedés az HBO 2-őn két, egymástól nagyon eltérő személyiség ANYAG tapasztalatcseréjével. Az egyik (Richard Jenkins) majd’ negyven évig nyomta az éjszakázást egy gyorsétteremben amit épp otthagyna, a másik (Shane Paul McGhie) pedig épp most érkezett ide, az egyik kerülte a konfrontációt (ezért is maradt ennyi ideig), a másik meg pont amiatt került mellé. A közösen lezavart Végső műszakban aztán a fehér séf és feltételesen szabadlábon levő ifjú fekete utódja megtalálják a közös nevezőt bár a lényeget az itt is feltűnő Ed O'Neill anno leszűrte a Rém rendes család fejeként. Túl azon hogy Last Shift néven van már egy 2014-es horror, a kötelező irányba megejtett politizálás nélkül ez is jobb lett volna de hát 2020-as, mit várhatunk tőle. A nap legértékesebb programja éjjel kettő után öt perccel kezdődik az HBO-n egy természetfilmmel. Az Örök bolygó a tengerbiológusokkal foglalkozik akik túlzás nélkül nevezhetőek az Óceánok hőseinek, főleg ebben a mai, természet-visszavágós korszakban. Aki bírja szusszal annak negyed háromkor jut egyszernézős majdnemhorror is a Film+-ra frissházas özvegy pasassal. Ő új párjával és a régitől született lányával költözik ama csendes házba amiben mintha rajtuk kívül lenne még valaki. A Gonosz odabent vár is többnevű (Crawlspace, Within) és az alapfelállást is jobban felhasználták mások (Fantomlakó, Pokoli albérlet) szóval max. a műfaj rajongói vegyék fel.

Emily Ratajkowski? LESZAROM.
instagramhíradó! – Demi Rose Barbie-ként, melltartó nélkül pózol a kamerának: “Emily Ratajkowski pucér fotója, és Rita Ora bikinis képei is bekerültek ebbe az Instahíradóba.” – Meg a SZÓRÁSBA leszarásba is:
Emily Ratajkowski ellopta a show-t a Cannes-i Filmfesztiválon – Az a baj hogy nem adta vissza:
Ébredjen a fekete szőnyegen pózoló Emily Ratajkowski fotójávalLESZAROM és alszok tovább.
Emily Ratajkowski a gardróbja aljára nyúlt?: “Különös szettben érkezett a New York-i divathétre a világhírű modell.” – Sőt, még annál kis különlegesebben:
NÉZZE CSAK – Emily Ratajkowski estélyije szinte semmit sem takar: “A modell nem vett melltartót a szettjéhez.”HARVEY WEINSTEIN LIKES THIS LESZAROM.
A kommentelők nem értik, hogy lehet Emily Ratajkowskinak ilyen lehetetlenül lapos a hasa a szülés után – Úgy hogy LESZAROM:
Emily Ratajkowski meztelen képeket tett közzé, mert 1 éves lett a gyereke: “Közel 30 milliós követőtábora meghitt családi képek helyett meztelen felvételeket kapott.” – Mit rinyáltok, manapság erről szól az anyaság:
Emily Ratajkowski anyaszült meztelenül, kutyapózban fotóztatta magátLESZAROM, főleg mert:
Emily Ratajkowski fürdőruhás képeitől leolvad a legnagyobb jéghegy is – Akkor inkább öltözzön fel, nélküle is van elég klímaváltozás :SSSS


KEDD, JÚLIUS 5.:
LEARNING TO RHYME
0
Korzikai ajándék.

Talán érdemes:
Stílszerű hogy az év eddigi legmelegebb napjaira alig jusson valami, lássuk mi az a kevés ami tűrhető. Nyolckor majd’ húszéves franciázás a Film Now műsorán melyben negyven év távollét után fiával Korzikára hazatérő apa titkairól hull le a lepel (főleg gyereke előtt) az unokatestvérei által szervezett szülinapi partin. A Le cadeau d'Elena már csak magyar vonatkozása (Ilona Sekacz zenéje) miatt is érdekes lehet. Ha már zene: bár LeAnn Rimes mifelénk kicsit eltűnt a köztudatból de a Film4-en háromnegyed éjfélkor adott 1997-es Ünnepi szív visszaröpít minket a korba mikor az énekesnő épp kitört a country korlátai közül. Egyszerre biográfia és christmas movie ami kicsit cukrozottan de azért azt is bemutatja, milyen döntéseket-áldozatokat kell hozni néha a befutás érdekében, a fő dilemma itt szintlépéssel kecsegtető koncert vagy a haldokló nagymama látogatása.

Szelfibűnözés rovat:
The NFT Edition:
Megrázóan keveset ajánlottak a világ első tweetjéért – De még így sem elég keveset ahhoz hogy kipukkadjon a lufi:
Nyolcmilliárd forint egy pixeles képért? Tuti üzlet! – Ja, a bolondnak is megéri, főleg neki:
A művész, aki évekkel előzte meg az NFT-ket, és aki műalkotássá alakította a tőzsdézést: “Sarah Meyohas alkotásaiban a művészet, a gazdaság és a technológia egymásba fonódását vizsgálja. Egyre nagyobb sikerrel.”MADONNA, JORDAN BELFORT & ELIZABETH HOLMES LIKES THIS Wait, a challenger appears:
Újra akcióban a világ leghíresebb csalója: “Az NFT-biznisszel akar jó útra térni.”MAGYARUL: rájött hogy ezzel legálisan húzhatja le a madarakat, és tényleg, mert “tíz NFT-t szeretne kiadni, amikhez többek között olyan exkluzív lehetőségek vannak kötve, mint telefonbeszélgetés és személyes találkozó (…), sőt, egy válogatáscsomag a személyes tárgyaiból.” – Akkor már inkább ez:
John Lennon fia eladja az apja ikonikus dolgait: “Azért fizikailag megtartja, csak csinál belőle egy NFT-t.”AZ IS HÜLYE AKI PÉNZT AD ÉRTE Csak nehogy Mark Chapman ihletet kapjon tőle:
NFT-ként próbálta értékesíteni a sebész a Bataclan egyik túlélőjének röntgenfelvételét – Hát, legalább nem a halottakéval kereskedett :SSS
reaktor – Az NFT őrület vállalkozói szemmel – Szerintem erkölcsi oldalról kéne megvizsgálni, lásd a fenti hírt…
Milliomos lett a fesztiválozó, aki másnaposan licitre bocsátott egy kitépett fűcsomót – Hát még mennyit ért volna ha mobilvécének használta, majd a fürdővizével meg is locsolta volna!!44!!4!!


SZERDA, JÚLIUS 6.:
JÓ LESZ NEKÜNK, JÓ LESZ NEKÜNK…
0
csúfak és gonoszak leszünk.

Talán érdemes:
Nyolckor idei II. VH-s dráma az HBO-n arról az esetről mikor a szövetségesek együttes erővel hoztak létre IRL MacGuffint a nácik figyelmének elterelésére. Ehhez nem kellett más csak új identitást adni egy halott hajléktalannak majd gondoskodni róla hogy a németek megtalálják őt meg a nagyontitkos görög inváziót részletező (szintén hamisított) iratokat is (és meggyőzni az elhunyt húgát hogy a cél szentesíti az eszközt). A Vagdalthús-hadművelet előnyei a színészek (Colin Firth, Kelly Macdonald, Matthew Macfadyen), hátrányai az időtartama (130 perc) és a Netflixes színvonal amire bőven lesz lehetőség felfigyelni a hosszúsága miatt ahogy arra is hogy valójában a The Man Who Never Was remake-je. Az 1956-os első verzió idején még titkos volt az infók nagy része, ez mára már lejárt, viszont mivel még így sem volt elég izgalmas, tettek bele édeshármast is. 21:35-kor a sokadik variáns a sikeres múltat feldolgozni képtelen anyákra, ezúttal Olaszhonból és az M5-ön. Isabella (Barbora Bobulova) igazi one hit wonder volt 1992-ben de még most is egyetlen lemezével haknizik egyetlen helyen, és azt is csak azért mert jóbarátja helyet szorított neki a bárja színpadán. Ez nem baj, az már igen hogy fiát is kényszerpályára állítja kísérőzenészként, nem hagyva hogy kilépjen az árnyékából. A Fiatalok és gyönyörűek leszünk fordított Ödipusz-komplexusa akkor lesz nyilvánvaló mikor a mama féltékenykedni kezd az időközben felbukkant gitáros csajra… Háromnegyed éjfélkor lesz még egy Lifetime-thriller is a Film4-en amiben kivételesen nem a bébiszetter a hunyó bár körülötte hullanak-tűnnek el a Zemberek, elsőként annak a családnak az anyja akiknek a gyerekét felügyeli. A Rémálom a nyári szünetben felelőse hamar kitalálható, konkrétan a szájába (és ezzel a miénkbe) adják a megoldást (a és nem kell megijedni, Danny J. Boyle csak névrokon).

Halál a faszbúkra! rovat:
The Meta Edition:
Nem Facebooknak fogják hívni a Facebookot, hanem Metának: “Az új név jobban kifejezi a cég tevékenységének velejét.” – Jajaja, főleg a másoktól ihletődést:
Húszmillió dollárt kérnek a Meta névért a Facebooktól: “Egy arizonai vállalkozás ugyanezen a néven fut egy éve.” – Időben és anyagilag is olcsóbb lett volna ráguglizni de hát Cuki ezt is jobban tudja:
A Meta 26,8 millió dollárt költött Zuckerberg és családja védelmére: “Egyre többe kerül megvédeni Zuckerberget.”MIÉRT NEM KÖLT RÁ SAJÁT MAGA, VAN ELÉG PÉNZE Ezek után ez is érthető:
Azzal fenyegetőzik a Meta, hogy lelövi Európában a FacebookotI CALL THIS A WIN-WIN“Meg kell oldalni a helyzetet, amit a Privacy Shield érvénytelenítése idézett elő.” – Előbb a saját házuk táján hozzák rendbe a privacy-t:
Pedofilvadászok buktatták le a Meta egyik igazgatóját – Na majd jön a cancel culture és jól betesz nekik...ja nem:
Boltot nyit a Facebook Kaliforniában, hogy élőben mutassa be virtuális kütyüit: “Az 1550 négyzetméteres Meta Store jövő hónapban nyílik.”Valódi bolt virtuális cuccoknak?! NORMÁLIS?!
 

CSÜTÖRTÖK, JÚLIUS 7.:
EGY ESKÜVŐ, EGY ESÉS
0
Malpractice in Wunderland.

Nem érdemes:
…csak ha kíváncsiak vagyunk az Amber Heard melletti másik Bátor Nőre merthogy a Főnix feltámadása Evan Rachel Wood sztoriját meséli el, elég elfogultan és a múltat meghamisítva. Nem csak az internet nem felejt, én is emlékszem még a Mansonnal közös fotózásaira-pózolásaira, ahogy a Tizenháromban játszott szerepére is (elvileg elrettentésnek készült de minta lett sokaknak, Woodnak is). Emlékszem az interjúkra is amikben megvédte a kapcsolatukat és amik után kissé erős hogy ártatlan kisgyermekként prezentálja magát akivel csak úgy megestek a dolgok, azt is elfelejti megemlíteni hogy elhagyta majd visszament hozzá (BTW Manson aberrációja sosem volt titok). Ha már gyermekkor: Michael Moore óta mintha kötelező lenne animációs betétekkel színesíteni a tényeket és itt is ehhez nyúlnak, különösen pikáns hogy az agymosási technikákban is sűrűn alkalmazott Alice In Wonderlandet veszik mintának. Röviden: fél tízkor ne azért ne ülj az HBO elé mert elfogult, túlnyújtott és egyoldalú hanem azért mert Wood és Heard a családon belüli erőszak névtelen, komoly áldozataitól veszi el a szót. Az Ő szenvedéseiket kéne elmesélni egy részben és nem csak ERW-ét, többfelé vágva.

Talán érdemes:
Nyolckor ismétlésgyanús komédia az M5-ön az örök éretlen Claude Ziditől a hasonlóan forever young Jean-Paul Belmondóval. Az Állatban a francia sármőr ezúttal Raquel Welch-el alkot légtornász-kaszkadőrpárost akik már esküvőjüket tervezgetik ám legutóbbi mutatványuk besülésével ez is kútba esik. A kidobott vőlegény a meleg movie star LOLO Bruno Ferrari álcájában hódítaná vissza menyasszonyát (lehet hogy Sacha Baron Cohen is innen merített?). A L' animal úgy szórakoztat hogy közben a szórakoztatás nehézségeiről mesél, ha még azt is hozzávesszük hogy a zenéért Vladimir Cosma, a látványért Claude Renoir felel (plussz itt van Claude Chabrol meg Jane Birkin is cameózik) akkor nem lehet több kérdés. 21:00-kor húszéves Robin Cook-adaptáció a Filmboxon Micky Dolenztől aki a Monkeesből küzdötte LE magát direktorrá. Műhiba-specialista ügyvédnő férje egykori szeretőjétől kap megbízást kivizsgálni vőlegénye halálát, emellé a jogásznak ott van ápolásra szoruló férje is aki azóta nem volt képes operálni hogy egy beteg meghalt a kezei között. A Malpractice elég jó TV movie ahogy a valamivel utána 21:35-kor adott Családi bűnök is a Film Now-n. Ebben Kirstie Alley szakít végleg a Nicsak, ki beszél-imázzsal és nem csak megváltozott külseje hanem amiatt is mert Josef Fritzl női és amcsi kiadását alakítja. Brenda Geck egyedülálló anyának adott ki lakást majd különféle trükkökkel rávette hogy gyerekestül beköltözzön hozzá. A durvaságok csak ezután következtek mert előbb sajátjaként nevelte fel a nő lányát majd tulajdon fiához kényszerítette. A Family Sins-ben mégis az a legkeményebb hogy mindez megtörtént és Geck (vagyis Frances Burt) hosszú évekig tetszelgett a szegényeket-árvákat támogató földre szállt angyalként. Mondom, ezeknek az ügyeknek kell hírverés, nem a Heard-Wood féléknek.

A természetet visszavágják :( rovat:
A radioaktív exobolygók a Földnél is lakhatóbbak lehetnek az ember számára – Van elég radioaktivitás meg szennyezés itt is, minek ezért az űrbe költözni:
A fukusimai katasztrófa után 11 évvel térhetnek vissza lakhelyükre egy közeli település lakói – ...és ezzel megy tovább ami eddig is.
Több mint 15 ezer juh fulladt a Vörös-tengerbe Szudánnál: “Elsüllyedt az állatokat szállító hajó.” – Hát, legalább megúszták a levágást és most nem autók kerültek a víz alá mint legutóbb.
Az én kutyám – Az Egyesült Királyság börtönbe zárná a vegetáriánusan etető gazdikat – Előbb várják meg a direktívát A SARIATANÁCSTÓL az SJW-ktől:
étel – Mi dédelgetjük, Peruban feltálalják: ettél már tengerimalacot? – Nahát, már nem a veganizmus meg a rovarevés a menő hanem a cuki kisállatok legyilkolása? Lesz kutyahús-büfé is a progresszió jegyében? Ja nem, közben áttértek a lábasfejűekre:
Polipfarmot nyitnának Spanyolországban, egyesek szerint ez nem túl etikus: “Megugrott a kereslet a poliphúsra, de szakértők szerint túl intelligensek és kíváncsiak a tömegtermelés körülményeinek elviseléséhez.” – Ezért kell őket idejében megenni.
A világ összes esőerdőjének kétharmadát pusztította el vagy tette tönkre az emberiség: “A legtöbb pusztítás az Amazonas esőerdőiben történt.” – Segítek: nem “az emberiség” pusztította el hanem 1-2 “EMBER” politikus:
Bolsonaro: Leonardo DiCaprio jobb, ha befogja a száját ahelyett, hogy ostobaságokat beszél: “A színész megmentené az esőerdőket, a brazil elnök annyira nem.” – Jogos, túlnépesedés, nyomor, minek nekik emellé még oxigén is:
Vég nélkül pusztulnak az esőerdők: “Tavaly 11,1 millió hektár tűnt el.” – Nem baj, van még elég, ne álljatok meg amíg az egész bolygót le nem taroljátok:
Akkora a szárazság, hogy inkább kiirtják a füvet, csak legyen elég víz – ...és ezzel farkába harap a 22-es csapdája :(((((

VISZLÁT SZOMBATON (és a faszbúkon)!

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés