2022. 07. 09.
Bridal Future (júl. 9-10.)
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
Bridal Future (júl. 9-10.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, JÚLIUS 9.:
WAY OUT: WEST.
0
Mr. N00b in a lonely place.

Talán érdemes:
21:35-kor a Pillangóhatás fogyaszthatóbb kistesója a Film Now-n Jared Letóval. Ő az a kétszeresen is senki (Nemo Nobody) öregember aki a jövő halhatatlan, elkényelmesedett lakosságának idézi fel életét annak vége felé közeledve. Minden jó vagy rossz döntés befolyásolja az elénk kerülő újabb lehetőségeket, nagyjából így lehetne összesűríteni Jaco van Dormael Mr. Nobody-jét melynek eredetét már sorolják is a sznobok (Benjamin Button, de főleg a Kieslowski-féle Véletlen) SPOILER és amit nem árt többször megnézni hogy leessen a valódi megfejtése SPOILER VÉGE. Éjjel három előtt tíz perccel is azt sulykolják a Cinemaxon hogy A jövő egy magányos hely de már más okból és nem is szaladnak annyira előre. Törvénytisztelő polgár látszólag ok nélkül kezd rabolgatni hogy aztán a börtönben üllő és kalapács, vagyis radikális muszlim és még szélsőségesebb jobbosok között találja magát. Bekerülése körülményeinél is hihetetlenebb hogy az arabokhoz kezd húzni, a bandavezér azt hiszi hogy sakkban tartja az új fiút (többek közt az egyik női börtönőr szerelmével) pedig ő sétál be a csapdába SPOILER amit szabadlábon elkövetett gázolásáért állítottak neki SPOILER VÉGE. Közben háromnegyed éjfélkor egyszer(sem?)használatos marhaság a Film4-en ami angol címével (Brutal Bridesmaids) még akár a Koszorúslányok rajongóit is bepalizhatná holott nem komédia hanem Lifetime-thriller. Lánytársaság egyik tagja esküvőjére készülne, feltéve ha valamelyik Velejéig kedves barátnője nem tenne meg mindent hogy elszabotálja az eseményt, kezdve a jegygyűrű eltüntetésével... Mintha a készítők is érezték volna hogy ez így kevés mert ha igazak a pletykák, a DVD-kiadás feliratai már a legelején elárulják, ki a tettes.

A seksz, a szipu rovat:
The Party Hard Edition:
videó – Óriási rave-partival ünnepelték a régóta várt bajnoki címet: „A csapat 1984 óta először nyert aranyat, a szurkolók megadták az öröm módját.” – Fellépett DJ Corona is? LOL!!44!4!!
Bulizni ment a japán férfi, reggelre félmillió ember adatai vesztek el – Remélhetőleg ők is buliztak így nem tűnt fel nekik.
Fehérneműpartik: Las Vegasban kezd újra beindulni a bulinagyüzem: „Klikk ide bőséges képanyagért két olyan buliról, ahova a legdiszkrétebbek is gigadekoltázzsal mentek!” – A távolban valahol felsír egy Harvey Weinstein.
A kanadai légitársaságok nem hajlandóak egy „idióta influenszercsoportot” hazautaztatni: „A Mexikóba tartó járaton maszk nélkül buliztak és többen is megfertőződtek, emiatt visszafelé nem akarják felengedni őket a repülőre.” – Tegyék ki őket Olaszországban:
Ismét óriási illegális rave party van Olaszországban, két rendőr megsérült: „Augusztusban már volt egy ilyen buli, azt is nehéz volt felszámolni.” – Minek felszámolni? Kerítsék körbe egy hétre aztán jöjjenek a takarítók...
Annyira elfajult a tavaszi szünet Miamiban, hogy kijárási tilalmat kellett bevezetni – Lásd fentebb, még jó hogy a politikusok betartják az előírásokat. Ja nem:
Hányással végződő és hajnalig tartó Downing Street-i partikról ír a brit kormány belső jelentéseFEJEK FOGNAK HULLANI!!!! Ja nem:
Boris Johnson valószínűleg ezt is megúszta: „Vagy hazudott, vagy fogalma sincs, mi zajlik a kormányában és az irodájában. Egyik sem túl hízelgő, de Boris Johnson nem finnyáskodhatott, márpedig ő nem óhajt belebukni a karantén alatt a Downing Street 10-ben tartott tivornyákba.”EZ NEM KÍVÁNSÁGMŰSOR Jajj de kispályás a rojálok mellett:
Drogkereskedelem miatt letartóztatták Erzsébet királynő hat testőrétHÁT IGEN, A JUBILUEM AZ JUBILEUM Nem tudom kinek szerezték be a cuccot de bárki legyen is, TISZTELET neki hogy ennyi idősen is nyomja :DDD


VASÁRNAP, JÚLIUS 10.:
SMOKE KNIFE IN THE WATER
0
Csak EL NE KÉSS ki ne ess...a csónakból.

Talán ajánlott:
Fél tízkor Roman Polanski szabadtéri (sőt, nyílt vízi) kamaradrámája a Dunán. A Kés a vízben ráadásul elsőfilm de már ebben ott van ami pld. a Keserű mézben, főleg a kapcsolati erőviszonyok változása egy harmadik személy által (meg persze a feszült sekszualitás is). Hajókázásra induló párocska idilljét megzavarja a velük tartó stoppos, a féltékeny férj rivalizálásuk csúcspontján (ami egybeesik a rájuk szakadt viharéval) belöki a vízbe vetélytársát. Miután felesége rámutat gyávaságára, egymaga igyekszik a partra evickélni, a fiú azonban nem halt meg... Polanski és Jerzy Skolimowski szinte nem létező költségvetésből csinált Oscarral jutalmazott, tananyaggá vált magnum opust (amit sajnos azóta beárnyékoltak Polanski későbbi tettei).

Talán érdemes:
Nyolckor megint Covid-movie, ezúttal a Cinemaxon, több apró etűdből levezetve hogy milyen is Együtt bezárva lenni. A stáblistát olvasgatva (amin ott van Don Cheadle, Rebecca Hall és Julianne Moore is) tuti nem fogunk unatkozni, a direktorok között pedig egyaránt lesznek öreg rókák és zöldfülűek (így családtagok is). Az angol elnevezés (With/in: Volume 1) mintha arra utalna hogy lesz folytatás, remélem nem azért mert előre bekalkulálták a következő hullámot :SSS A testvércsatornán (Cinemax 2) háromórás történelmi tabló fél kilenckor az 1930-as évek Németországából, Erich Kästner műve alapján. Dominik Graf rendezése egyszerre elszállt és realista ahogy a főhős Jakob Fabian is aki polgári állása mellett éjszakázást vállal jómódú barátjával. Persze nem munkáról van szó hanem önpusztításról, ezzel keresve valamiféle megtisztulást-ihletet ami el is jön egy feltörekvő színésznőcskével – ahogy A vég kezdete is merthogy Jakobot akkor teszik lapátra a cégénél mikor imádottja felszálló ágba kerül... Az M5-ön jó későre (éjjel egy előtt tíz percre) tettek egy gyerekprogramot amit esetleg érdemes lesz felvenni már csak amiatt is mert errefelé nem sűrűn foglalkoznak Hanumannal. A név ezúttal egyszerre takarja A majmok királyát és IRL névrokonát akit egy kissrác vesz magához (érdekes amúgy hogy a legenda kisebb variációkkal Indiában és Kínában is jelen van).

„Zene” és „film” rovat:
Még a saját gyerekei is féltek Charlie Chaplintől, sötét titkokat rejt a múltja: „Egy filmből derül ki a magánéletének eddig elfeledett oldala.” – Pont jókor, nem is tudom mi hiányzott még idén...oh wait:
A Gangnam Style énekese, PSY hosszú idő után visszatér – ...de még így sem volt elég hosszú az a szünet. Ezek után az sem meglepő, hogy:
A 18-49 évesek 98 százalékát nem érdekli a Grammy – ...ahogy a 98 évesek 100 százalékát sem, és tényleg, mert: „Két éve még kétszer annyian nézték a díjátadót, mint idén.” – Pedig hogy próbáltak fiatalítani Billie Eilish-sel... OK, mondom a titkot: zene, , film, könyv, életkortól, nemtől és sekszuális preferenciától függetlenül.
Szinte csak nők nyertek a Berlinalén: „Az Arany Medvét Carla Simón katalán rendező kapta az Alcarras című, spanyol–olasz koprodukcióban készített filmjéért.” – Remélem azért a minőség is számít még valamit :SSS
Csak két fehér író van a Booker-díj idei jelöltjei közt: „Kihirdették (...) a Booker-díj jelöltjeinek szűkített listájára felkerült műveket: a szerzők között négy nő és két férfi van, meglepetésre Hilary Mantel nem került a döntősök közé.” – Biztos mert már megtelt a női kvóta.
Ez az 5 éves kislány a világ legfiatalabb írónője lett, már az első könyve is megjelent – ...és a túl korán jött hírnévvel már a következő könyv témája is megvan, ahogy nála is:
Anna Nicole Smith 15 éves lánya Janet Jacksonnak öltözött – Remélem másban nem követi sem őt, sem az anyját :SSS
Egy nagy stúdió sem akarja Francis Ford Coppola új filmjét, magának finanszírozza meg az elkészítését – Na ezt viszont nem lehet a feministákra kenni, Coppola mostani dolgai szinte kivétel nélkül mind rosszak.
Az idősebb fehér férfi írókkal szembeni rasszizmusról beszélt, most bocsánatot kért miatta a sztárszerző: „James Patterson nem úgy gondolta.” – Szerencsére a média már itt is meghozta az ítéletet ahogy Deppnél is, jó látni nem csak nekem ugrott be az elfogulatlan tájékoztatásról a jó öreg KÉT PERC GYŰLÖLET Szabad Nép-félóra meg a társai:
0

VISZLÁT HÉTFŐN (és a faszbúkon)!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés