2022. 07. 16.
Zombie Sleepover (júl. 16-17.)
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
Zombie Sleepover (júl. 16-17.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, JÚLIUS 16.:
LITTLE WHITE LIES...
0
...don’t do it!!

Talán érdemes:
A Cinemaxon nyolckor (vagy holnap ugyanitt 12:05-kor) Mark Duplass és Elisabeth Moss lelkiznek az Egyetlen szerelmemben de aki sima love story-t vár az csalódni fog mert közelebb áll a Twilight Zone-hoz vagy a John Malkovich-menethez. Fura dolgok történnek a már nem olyan boldog házaspár két tagjával akik vidékre utaznak menteni a menthetőt, dolgok amikre a másik nem emlékszik vagy nem úgy – mintha mindegyikük a másik javított kiadásával lett volna. Nem akarom elspoilerezni, legyen elég hogy Malcolm McDowell mellett a fiának, Charlie-nak is jutott a tehetségből, jó lesz figyelni rá. A testvércsatornán (Cinemax 2) finn depizés fél kilenckor sematikusan elkeresztelve merthogy Várakozás néven voltmár egy erőltetett Juliette Binoche-komolykodás de ezúttal XIX. századi regény (A vikárius felesége) 2021-re update-elt variánsát kapjuk. Hasonlóság max. az hogy itt is női vacillálás lesz terítéken és ez is unalmas, egyébként az Odotusban nem gyász hanem sekszuális frusztrációk gyötrik a lead actress-t. Juliette Binoche-ra (és este nyolcra) visszatérve neki is lesz jelenése a Film Now-n egy ismétlésgyanússággal (Valaki más élete), szintén kapcsolat-megmentéssel a középpontban. Egyszeri feleség negyvenévesen, rossz házasságban ébred miközben harmincasként és boldog szerelmesként feküdt le, van vagy négy napja visszahódítani a férjét (Mathieu Kassovitz)... Más. Bár alig hinnénk de a Cool TV még létezik, olyannyira hogy 22:55-kor bulis-drogos-misztikus krimisorozattal, egyből két résszel támadnak, csak hogy ne hiányozzon az amire úgyse lenne pénzünk. A White Lines természetesen a kokainra utal, a magyarítás (Totál szívás Ibizán) a party-központra, az első epizódnak (A múmia) meg semmi köze egészestés névrokonaihoz. A fent említett szigeten DJ-skedik a főhősnő (Laura Haddock) testvére de csak míg gyanús körülmények között el nem tűnik. Holtteste húsz évvel később kerül elő, húga innentől saját feladatának érzi a Zigasság kiderítését, ahogy az egyik helyi nagykutya is aki hitmanjét, DOBERMANNT Boxert (Nuno Lopes) bízza meg ugyanezzel. A készítők túl sok stílusba csaptak bele úgy műfajilag (murder mystery, fekete komédia, családi dráma) mint zeneileg (amiért az ugyancsak cuccos nevű Junkie XL felel), Lopes lejátssza a képernyőről Haddockot de ha már drogok, akkor:

Teljes legalizáció rovat:
wow – Így változtatja meg a szerelem az agyadat és az egészségedet – ...ami legalább olyan veszélyes mint a narkó, a tudósok is megaszonták:
ADDIKCIÓ – Amikor a szerelem drogként pörget: íme, a társfüggőség 5 jele: „Összeszedtük a társfüggőség leggyakoribb jeleit. Dr. Becky Whetstone pszichoterapeuta szerint ez az állapot olyan, mint a drogfüggőség.” – Sőt, már a sima szeretet is még olyanabb:
Drogriporter–blog – A heroin olyan, mint a szeretet: „Egyre több bizonyíték utal arra, hogy ugyanazok az agyi folyamatok játszanak szerepet az emberi kötődések kialakulásában, amelyek a függőség kialakulásáért is felelősek.”Logika for teh win!44!!, ezért kell MINDENT legalizálni, de főleg a varázsgombát:
A varázsgomba megszüntetheti a depressziót: „Azért csak óvatosan.” – Jajaja, a drogok és az óvatos, mérsékelt, csakis orvosi használat:
Drogriporter–blog – Pszichedelikus aranyláz: versenyfutás a legális varázsgombáért: „A pszichedelikus szerek megnyíló legális piaca számos élelmes vállalkozó fantáziáját mozgatja meg. Sok kutató aggódik, hogy túl gyors a tempó és a gyakorlat a tudomány elé szalad.” – Nagy pénz + sok kábszer, ugyan mi baj lehet, az alkoholt is milyen jól kezeljük:
Részegen, bedrogozva, nyomkövetővel a lábán, jogsi nélkül menekült egy férfi a rendőrök elől újév napján a Kőbányai úton: „Mindezt tudta fokozni: három piros lámpán is áthajtott, és az egyik rendőrautónak is nekiütközött.” – Jaj de vicces vagy, gondolom ha a gyerekedet csapta volna el bemindenezve akkor is így poénkodnál. Olyan jó volna ha néha az újságírók is magukba szállnának de nem, az agendát nyomatni kell:
Pszichedelikus drogokkal segítenék a dolgozók mentális egészségét a cégvezetők: „Csapatépítőn dobálják a lasztit, nyelik a gombát.” – ...ti meg tapsikoltok a szép új világnak, szóma ha mondom, segít a gondon!!44!4!!!


VASÁRNAP, JÚLIUS 17.:
AKI MÁSNAK VERMEERT VESZ...
0
...piálásra kényszerül.

Talán érdemes:
20:10-kor német romantikázás a Story4-en arról, milyen nehéz is a Szinglilét a fellegek felett. Ez fokozottan érvényes ha stewardess az ember lánya, az itteni két nő is a bőség zavarával küzd férfiak terén, nem csoda ha egyikük „úgy” marad, a másik meg mellette, hogy segítsen neki a gyereknevelésben. Már ez elég volna csakhogy közben az ő kezét is megkérik... A Moziverzumon majdnem ugyanez kilenctől Alexandra Daddarióval és Kate Uptonnal, ők lesznek a Terápiás csajok akik közös, pasimentes programra repülve futnak bele az esküvőjére igyekvő Nagy Ő-be (Matt Barr). Az öribariság hamar flörtölésbe majd versengésbe vált és cinikus macsók számára a Layover max. a direktor, William H. Macy miatt lehet érdekes (meg amiatt hogy általában fordított felállásban szoktak ilyesmiket látni). A Cinemax 2-őn horror Uruguayból fél kilenckor. A Vírus 32 által fertőzött zombik nem 32 nappal később kezdik ritkítani az egészségeseket hanem ennyi másodpercig maradnak nyugton a rájuk mért csapások után. Gustavo Hernández a fent hivatkozott, pont húsz éve bemutatott alapmű (28 Days Later) mellett a Resident Evilt is megidézi az anyával akinek egyszerre kell megküzdenie az élőhalottakkal meg a gyásszal (és mivel idei darab így a Covid-áthallások sem maradhattak ki belőle). Félórával később (21:40) Claes Bang a Négyzet után újra A megtévesztés művészete rejtelmeibe avat be minket a Film Now-n. Kortárs art scene helyett a II. V.H. győzelme utáni kavarodásban vagyunk, a nácik által összegyűjtött alkotásokat igyekeznek eljuttatni jogos tulajdonosaikhoz, így azt az utolsó Vermeer-festményt (The Last Vermeer) is amit Göring kollekciójában találtak. Joseph Piller (Bang) ezt visszakövetve jut el az eladóig, Han Van Meegerenig (Guy Pearce). Ő nem nagyon akar együttműködni a botcsinálta nyomozóval akit meg az kezd érdekelni hogy vajon kollaboráns műkereskedővel vagy a németeket átverő profi hamisítóval van-e dolga. Dan Friedkin valós eseményeket adaptált kisebb változtatásokkal, a korszak iránt érdeklődők ne hagyják ki.

Zene” és „film” rovat:
The JOHNNY DEPP Amber Heard Edition:
videó – Először szólalt meg Amber Heard: Megértem a döntésüket!: „Nem hibáztatja az esküdteket.”MAGYARUL: de, igen, őket hibáztatja:
Amber Heard szerint még az sem gondolhatja, hogy igazságosan bántak vele, aki szerint hazudik – Szóval nem az a baj hogy hazudott hanem az hogy rajtakapták? Jó tudni.
Amber Heard szerint a pszichológusa naplója a kulcs Johnny Depp elítéléséhez: „Heard szerint pszichológusánál tíz évre visszamenően vannak dokumentálva a bántalmazások. Egy másik, győztes perben már bemutatták a naplót, ezúttal viszont a bíró nem fogadta be bizonyítékként.” – ...pedig azóta tuti már beleírták amit kell.
Kitették Amber Heardöt az Aquaman 2-ből, másik színésznővel forgatják újra jeleneteitBRÜHÜHÜÜÜÜ ...vagy mégsem, mert:
Amber Heard sajtósa cáfolta a hírt, hogy a színésznőt kirúgták az Aquaman folytatásából – Szóval hiába a vesztes per, a megcáfolt vádak, minden megy tovább, bezzeg EZRA MILLERT Deppet bemondásra törölték. Nem baj, legalább lesz pénze kifizetni a büntetést...ja nem:
Mi lesz, ha Amber Heard nem tudja kifizetni a kártérítést Johnny Deppnek? RÖVIDEN? LESZAROM „Csődbejelentésről szó sem lehet.” – Bezzeg ha Depp vesztett volna őt nem sajnáltatnátok:
Amber Heard szegény, mint a templom egere?: „Már a könyvíráson gondolkozik, teljesen leégett.” – Minek? Azzal csak még jobban leégetné magát, előbb a közönség előtt majd az újabb perben :DDDDDD
Amber Heard fél attól, hogy Johnny Depp újra beperelheti, ha valaha még beszél a kapcsolatukról: „A per célja az volt, hogy elvegyék a hangom” - mondta Depp ex-felesége.” – ...és mert a legjobb védekezés a támadás, megint ő üt előbb:
Amber Heard újratárgyalást kér a Johnny Depp elleni perébenNap kommentje az eggyel feljebbi hír alól:
0

VISZLÁT HÉTFŐN (és a faszbúkon)!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés