2022. 07. 18.
Bullyfighters (júl. 18-19-20-21.)
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
Bullyfighters (júl. 18-19-20-21.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, JÚLIUS 18.:
THE BIG SUBJECTIVE
0
Halász, halász...

Talán érdemes:
A Cinemaxon nyolckor (vagy holnap ugyanitt 12:55-kor) nemkicsit túltolt woke-ság egy direktorról (Jason Biggs) kinek legutóbbi doksija valódi gyilkossággal foglalkozott de még így is megbukott. A következő dobást tervezgetve tévés munkát vállal de egyszer csak azt veszi észre hogy maga lett Az alanya mások forgatásának amihez persze engedélyt se kértek tőle. Adott a lehetőség kivesézni a netes bullyingot-stalkingot és a máig jelenlevő előítéleteket de Lanie Zipoy a Subject bő két órája alatt sem tudja eldönteni mit akar mondani: ha a sikeres fehér filmes aggódik a nyomorgó feketéért, azabaj, ha nem törődik velük akkor meg azabaj. Sajnos a késztermék inkább tovább ássa az árkokat mint betemeti őket, ugyanabban az időben (20:00) ismétlésgyanús Tim Burton-varázslat a Film Now műsorán (vagy holnap ugyanitt 10:50-kor). Nagyotmondó(nak elkönyvelt) apjától (Albert Finney) elidegenedett fia (Billy Crudup) visszatér mikor megtudja hogy amannak már csak napjai vannak hátra, talán abban is reménykedik hogy megismeri a kiszínezett sztorik mögötti valóságot. A Nagy Hal a meséivel eggyé váló mesélőről és a szubjektív képzelet megszépítő erejéről szól amit a cinikusok nem bírnak pedig sokszor ez kell a mindennapok elviseléséhez. Ha már durva realitás, az HBO2-őn Sylvia Hoeks egy szintén valós eseményre építő poszt-II. V.H.-drámában hajnali egykor amiben kicsit komolyabb igazságtételre készülnek a lopott képek visszaszolgáltatásánál. Egykori táborlakók dolgozták ki az A tervet melynek célja az volt hogy ugyanannyi németet öljenek meg ahány zsidó áldozata volt a holokausztnak. Ezt az ország ivóvízkészletének megmérgezésével szándékoztak megvalósítani és az ártatlanokat is bekalkulálták (egy másik, kevésbé radikális csoport csak a nácikra vadászott). Bár a Covid nem kedvezett a bemutatónak de Doron és Yoav Paz műve attól még simán jó és fontos darab a szemet szemért veszélyeiről.

Hétfő? #LESZAROM™.
kvíz! - Melyik márkához melyik szlogen tartozik? – A LESZAROM™-hez mindegyik illik:
italkülönlegesség – Kék színű sört dobtak piacra, nagy sikernek örvend – Ön megkóstolná?: “A kivételes színű ital igen kelendő.” – A legnagyobb piaca a barnának lenne:
brit királyi család – Erzsébet királynő saját ketchupot és barnamártást dob piacra: “Egy 300 milliliteres palackért közel 3000 forintnak megfelelő fontot kérnek el.”300 milliliter barnamártás háromezerért?! Ezt is ingyen SZAROM LE.
konyha – Gordon Ramsay palacsintája - ettől lesz tökéletes – Szarból nem lesz palacsinta…vagy mégis:
izmok, fiatalság – Ez a férfi csaknem húsz éve issza a saját vizeletét, ennek köszönheti kockahasát – Lassan ennek is külön rovat kell, addig is LESZAROM…vagy nem, mert még élvezné:
Az amerikai szélsőjobbos oltásellenesek már a saját vizeletüket isszák: “(…) Christopher Key a teljesen megalapozatlan és tudománytalan vizeletterápiát egy csontkovácstól szedte, aki vizeletivási szokásait nemrég egy olyan konferencián részletezte, amin Donald Trump fia is részt vett.” – Ami az egyik cikkben tudománytalanság az a másikban követendő példa:
Elszarjuk ezt a bolygót: “Az emberi történelem a szar előli menekülésről szól. Pedig az emberi ürülék újrahasznosítható, és valamit tenni kell vele, ha meg akarjuk óvni a környezetünket és véget akarunk vetni az anyagcsere-szakadásnak.” – Most akkor nem a rovarevés lesz a menő?
1-10-ig, táblákkal feltartva "értékelte" az előttünk elhaladó futónőket egy szexista társaság – Emberileg megkapják tőlem a 0-t. Ja, és LE is SZAROM őket :DDD
 

KEDD, JÚLIUS 19.:
LOCKED VITRIN
0
Maszk vagy szájzár?

Talán érdemes:
Cinemax, 20:00 – Csak emlegetni kellett és máris itt az Együtt bezárva 2. része, a NYERTES bevált formulán továbbra sem változtatnak: cirka 130 percben több rövidre vágott etűdből (így pld. egy egyéjszakás kalandból) áll össze a hol sötét, hol reménykeltő kép. Jó volna ha a With/in nem kapna több folytatást (= okafogyottá válna). Utána kilenckor Bruce Willis egy 2021-es Év filmjében a Moziverzumon. Bár a Túl a holtponton azzal hiteget hogy barátunk lendületet kapott de sajnos ez is pont olyan mint az összes eddigi szakmányban gyártott egykaptafája volt. Willis ezúttal rosszfiú aki okkal tért rá erre az útra és vízerőmű elfoglalásával venné rá az illetékeseket fia szabadon engedésére. A Deadlock gyakorlatilag fordított Die Hard-összes melyben Willis régi karakterét Patrick Muldoon játssza és lehetne benne potenciál de nem úgy hogy még a Katrina hurrikán pusztítását is rosszul vágják bele.

Konteó rovat:
The Rovarevés Edition:
Miért élnek túl mindent a csótányok?: “A gyors kis svábbogár szinte mindennel szemben ellenálló.” – A mikrót tuti nem éli túl, főleg ha utána LE IS SZAROM meg is esszük:
sablonmentes – Csigafaló 3 éves: így “neveljünk” gasztrofelfedező gyereket: “Számunkra sosem volt stressz, hogy hogyan fogjuk megoldani a fiunk étkezéseit, sőt: hatalmas élmény volt vele mindenhol felfedezni a helyi konyhákat, akár 1,5 évesen Jordániában a falafelt vagy a humuszt, akár a homárt Costa Ricán 2,5 évesen, a krokodilpástétomot 3,5 évesen Dél-Afrikában vagy utána a csigát Párizsban.” – Ha lazacon-homáron élnék és külföldön, én is gasztrofelfedeznék, így csak azt mondhatom hogy LESZAROM ÉDES FASZOM hogy világutazó jó dolgodban nem tudsz mit kitalálni!!!
Dohányból állítják elő a jövő húsát: “A műhús a jövő étele, az előállítása pedig egyre tökéletesebb.”SZÓVAL EZÉRT LOBBIZTAK A DOHÁNYZÁS ELLEN, NEM AZ EGÉSZSÉGÜNKET FÉLTETTÉK Wait, a challenger appears:
Íme a jövő gasztro-innovációja: a laborban gyártott libamáj – Jajj de le vagytok maradva, már a kannibalizmus a menő:
Itt a világ első "emberi húsos burgere", ami teljesen vegánSoylent Green when? LOL!!44!!4
Lecsómérnök – Mit fogunk enni 2050- ben? – A feni hírek alapján egymást...vagy egymás salakanyagait:
Emberi vizelet oldhatja meg a Föld élelmezésétBIZTOS HOGY NEM A LESZAROM? LOL Ja továbbra sem ma, olvassunk tovább:
Mostantól házi tücsökből is belakmározhatunk: “Ha ráuntunk a lisztbogár lárvájára vagy a vándorsáskára.” – Én azt unom hogy folyton erőltetitek amit nem kéne:
Sáskaburgert ettünk a tehenek nélküli tejjel és méhek nélküli mézzel folyó Kánaánban – ...tudom, barnarizses lencseágyon négy ízű tücsök = fincsi. Nap kommentje:
0

SZERDA, JÚLIUS 20.:
HOUSE OF GAGA GUCCI
0
Tágra zárt körű parti.

Talán érdemes:
Haladjunk visszafelé! 22:30-kor a technozenész Rune Bendixen próbál Jodorowsky nyomába érni a Filmbox Plus-on. Jack, a Torreádor (Olivier Martinez) barátnője halála után menekülni kényszerül annak apja elől, road tripjére a szűzies Mary (Michelle Forbes) kíséri el amiből hamar látványos, de teljesen öncélú és ide-oda csapongó drogos utazás lesz. Jackről kiderül hogy templomos lovagok leszármazottja, új csaja pedig pont Karácsonykor készül világra hozni gyerekét – és ez még a közérthetőbb része. A művészt kevés választja el a sarlatántól és a Bullfighter sem egy El Topo, az efféle agymenések általában nem állnak jól Nagy Neveknek és valóban, a két percre feltűnő Willem Dafoe szerintem cikibb benne mint Willis vagy Seagal. 22:05-kor tízéves Ken Loach-nyomasztás a Film Now-n melynek címe (Halál sugárút) dacára sincs köze a Lost Highway-hez, annál több a sokadik iraki békemisszióhoz és az abban zsoldosként részt vevőkhöz. Ekként halt meg Fergus (Mark Womack) barátja is, ő pedig a hivatalos magyarázatba nem belenyugodva magánakcióba kezd. A párbeszédek gyakran improvizáltak, a noiros felállás kemény kormánykritikát takar (amint az Loach-tól elvárható), mi meg közben elérkeztünk a nap legkorábbi programjához. Ahogy Martin Scorsese úgy Ridley Scott is egyre hosszabb alkotásokkal örvendezteti meg rajongóit. 2021-es magnum opusa (?) a Gucci-ház és hát a divatdiktátor galád család módszerei gyakran nem sokban tértek el a maffia-klánokétól. Egy gyilkosság keretezi (ahogy Scorsese Casinóját az autóbomba), ebben tetőzik a folyamat ami Patrizia Reggiani (Lady Gaga) színrelépésével kezdődött. Ő a fekete bárány (=egyszerű életre vágyó) Maurizióra (Adam Driver) veti ki hálóját hogy rajta keresztül jusson el előbb az apjáig (Jeremy Irons) majd a capo di tutti capi-ig (Al Pacino), Trónok harcát idéző intrikái célja természetesen férje vezető pozícióba helyezése. A színészek (köztük Jared Leto, Salma Hayek) jók, a körítés grandiózus ahogy sajnos az időtartam is (és Scott most se tudta rendesen, időben befejezni) így nyolckor csak a sok szabadidővel rendelkezők válasszák az HBO-t.

Divatrovat:
The Gucci Edition:
Mozi KRITIKA – Ridley Scott grandiózus királydrámát készített a törtető GuccikrólÉv filmje!!!! Ja nem:
A Gucci-ház bejelentkezett az év legnagyobb csalódásai közé – Na csak óvatosan kritizáld, mert:
magazin – Ridley Scott szerint “a kib*szott mobilt” nyomkodó fiatalok miatt bukás az új filmje – Nem, hanem ezért:
Páratlan pillanatok és megbocsáthatatlan bakik tárháza az új Gucci-mozi – De legalább facehuggerek vannak benne? LOL!!4!44!
royal win – Ez jó, a Gucci után a Louis Vuitton is átment humorkategóriába – Eddig is ott voltak:
Gazdagisztán – A luxuscipő, ami úgy van, hogy nincs: “Egy Gucci edzőcipő 170 ezer forintnál kezdődik. Egy 3400 Ft-os ár hihetetlen, pedig tényleg létezik. Vagy mégsem?” – Nem tökmindegy? Úgyis LESZAROM használhatatlan:
Nagy a felháborodás Kínában, amiért a Gucci és az Adidas félmilliós napernyője nem jó az eső ellen: “Átereszti a vizet.” – ...de legalább a napfényt megfogja!44!444
Lady Gagának mentális problémái lettek a Gucci-film miatt: “A színésznő annyira beleélte magát a szerepbe, hogy a forgatás végén már azt sem tudta, ki is ő valójában.”JOHNNY DEPP LIKES THIS A videoklipjeit meg a koncertjeit elnézve nem ma kezdődtek azok a mentális problémák.
Kivágták Lady Gaga és Salma Hayek pikáns szexjelenetét A Gucci-házból: “Karaktereik, Patrizia Reggiani és az őt segítő médium, Giuseppina Auriemma, azaz “Pina", igencsak összemelegedtek.” – Én azt nem értem Salmában hogy ezerrel rinyál a patriarcha tárgyiasítás ellen de azért mégiscsak elvállalja ezeket.
Kifogásolja a Gucci család azt, ahogy ábrázolták őket A Gucci-ház című filmben – Előbb a saját házuk táján söprögessék a gerendákat, Scott még kesztyűs kézzel bánt velük:
Megölte a férjét, mégis évi egymillió eurót fog kapni a Gucci-örökségből: “A Maurizio Guccit bérgyilkossal megölető volt feleség javára döntött a milánói bíróság.” – Játssza el magát és kapja meg érte az Oscart is!!4!!444!


CSÜTÖRTÖK, JÚLIUS 21.:
UNFORTUNATE SOLDIERS
0
Szárnyakat adott vágyainak.

Talán érdemes:
Nyolckor egyszer használatos franciázás a Film Now-n melynek főhőse vállalkozóként sem adta fel gyerekkori álmát ami minden bizonnyal a Kis herceg óta kísérti. Igen, a pilóta-létről van szó amire sajnos sosem lesz lehetősége ám váratlanul rájön hogy a kajak pont úgy néz ki Mint egy repülő csak szárnyak nélkül. Impulse shoppingja eredményeképp hamarosan fullos vízi jármű tulajdonosának mondhatja magát, el is indul az expedícióra melynek végén remélhetőleg katarzis várja. Bruno Podalydes túlvállalta magát a Comme un avionnal, elég lett volna az egyikre koncentrálnia az írás-rendezés-főszereplés közül. 22:55-kor újra A szerencse katonáié lesz a terep de már a Mozi+-on és prédikálástól mentesen: pár izgalmat kereső fickó airsoft-, és paintball helyett valódi golyók kereszttüzébe kerül. Sima B-movie de annak jó és még ismerősök is lesznek benne (Colm Meaney, Sean Bean, Ving Rhames, Christian Slater). Hétfőn említettem a bullyingot, ma féléjfél előtt öt perccel pedig egy teljes dokut láthatunk róla az HBO-n. Sajnos ezt is a divatos agendákon átszűrve kapjuk merthogy a Zaklatásom története az elkövető szempontjával azonosul. Jay Rosenblatt abban más mint a többi suli réme hogy felnőve valamelyest kinőtt a bűntudata de így is kérdéses hogy szükség volt-e a When We Were Bullies-ra. Bár nem hosszú (bő félóra) de így sem tűnik őszintének: az egy dolog hogy testvére halálával mentegeti agresszivitását (ahogy Ghislaine Maxwell is saját szenvedéseire vezette vissza tetteit) de személyes beszélgetés helyett végül csak levelet ír egykori áldozatának. Ja és még valami (szigorúan technikai szempontból): az animációs betéteket és társaikat el kéne már felejteni.

Megan Fox rovat:
vörös szőnyeg – Megan Fox dívaként ragyogott új filmje premierjén: “Minden szem a színésznőre szegeződött erős szexuális kisugárzása és páratlan szépsége miatt.”ÉBERSÉG!!! feminista elvtársak, mi ez a sekszizmus?! Tessék nemtelen tárgyként kezelni:
Viaszfigurához hasonlítják Megan Foxot – Miért, eddig nem az volt?
Színpadon tetováltatott Machine Gun Kelly – Nagyon bírja ezeket a fájdalomhoz köthető dolgokat:
Machine Gun Kelly a saját fején tört össze egy pezsgős poharat – Ha csak ez kell a boldogságához, én akár egy (vagy több) borosüveget is széttörök rajta…
Machine Gun Kelly rózsabokornak öltözött, Megan Foxra meg mindenki azt hitte, hogy Kim Kardashian – Csak meg ne alakítsák a Machine Gun Kelly Family-t a nagy cuccozás közepette:
Megan Fox úgy véli, hogy négyéves korában ő teremtette meg Machine Gun Kellyt a gondolataivalAZ IQ-JA ALAPJÁN HIHETŐ A drog rossz, értem?
Végtelenül elborult Machine Gun Kelly saját filmje, amiben Megan Fox is feltűnik – A távolban valahol felsír egy Marilyn Manson. Nem baj, húsz év múlva majd Fox is elmesél mennyire kihasználták.
Ezért issza vőlegénye vérét Megan Fox: “Különös szokásukról nemrég mesélt részletesebben a modell-színésznő.” – Lásd fentebb…
Megan Fox bizarr okból vágott lyukat a méregdrága ruháján – Nem olyan bizarr okból, hanem hogy jó KI belátást biztosítson:
Megan Fox mellei majdnem kiestek a vörös szőnyegen: “A színésznő az elmúlt években sokkal bevállalósabb lett öltözködés terén. Ez a szett is elég sokat mutat!” – Biztos a férje hatása:
Machine Gun Kelly anyaszült meztelenül pózol az InstagramonMADONNA LIKES THIS Felkészül a felesége, anyaként, mert:
nők – Megan Fox: “A nőket a szülés teszi igazán szexivé”: “A színésznő szerint az újdonsült anyukáknak nem kellene a topforma visszanyerésén görcsölniük.” – Tisztára mint mikor a tehetős világutazó mama posztol a csigaevés előnyeiről…

VISZLÁT SZOMBATON (és a faszbúkon)!

Kulcsszavak: éberség, LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés