2022. 07. 23.
Touch my Tralala!4!! (júl. 23-24.)
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
Touch my Tralala!4!! (júl. 23-24.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, JÚLIUS 23.:
MARADOK HŰTLEN HÍVE.
0
Én is mosolyognék a helyében :)))

Talán érdemes:
Meglepő de tény hogy nyolctól a Hír TV-n és bevezetővel (Szélesvásznú történelem) adják a hatvanas évek kult-komédiáját az örökifjú női bulihuligánról és a vele eltartási szerződést kötő párocskáról. A Mici néni két életét óvatos társadalomkritikája (lakhatási problémák) mellett az akkori Budapest „adja el”. Nosztalgiázóknak kötelező, meg azoknak is akik „csak” kíváncsiak Páger Antalra, Fónay Mártára vagy akár Szokolay Ottóra. Egyes kiszólásai beépültek a(z akkori) köznyelvbe (a benzintyúk kifejezés is innen ered), Kiss Manyival pedig annyira egybeforrott hogy a róla készült tribute is erről kapta a címét (Mici néni harmadik élete). Ahogy minden szocreál alkotásba, ide is jutottak nevelő-elrettentő célzatú dolgok amik ma már nemhogy elfogadottak hanem szinte kötelezőek az érvényesüléshez. Hát, ennyit változott azóta a világ (a lakáshelyzet meg még ennyit se). Hazai jóságoknál maradva 23:40-kor jön egy vele majdnem egyidős bohóság is az M5-re a másik nagy nevettetővel. Kabos László ráadásul kettős szerepben brillírozik: ő az emigrált testvére árnyékában élő sikertelen fickó és a Nyugatról jaszkarizni hazaugró öcsike aki emellé még rokona menyasszonyára (Piros Ildikó) is szemet vet. A kisember sajátos bosszút forral, kihasználva arcbeli hasonlóságukat... Ahogy korábbi társa úgy A veréb is madár is elsősorban időutazás ami a mai fiataloknak talán keveset mondhat, mi, Nagy Öregek anno nagyon örültünk neki bár se amerikai autókra, se az ifjú és gyönyörű Medveczky Ilonára nem volt túl sok esélyünk. Fél kilenckor jó sok Milla Jovovich-rajongó fog pofára esni a Cinemax 2-őn merthogy a 2021-es Kaptárnak semmi köze a névrokonhoz. Nem, a Hive a délszláv válsággal és a gyászmunkával foglalkozik, pontosabban azzal hogy a koszovói özvegy, Fahrije Hoti hogyan talált újra magára miközben a többi, vele egy cipőben járó asszonynak is segített. Az évszázados vallási-társadalmi beidegződésekre jellemző hogy bár a falu férfilakosságának nagy része odaveszett vagy eltűnt (ahogy Fahrije férje is) de a közösség így sem nézte jó szemmel a nők összefogását. Még az se enyhítette a szívüket hogy ebből nekik is hasznuk származott merthogy kvázi közértet gründoltak a semmiből. Én általában gúnyolódni szoktam azon ha jólétben élő nyugatiak prédikálnak a patriarchátus veszélyeiről de ezúttal igenis jár a kalapemelés (és Kiss Ádámmal még magyar vonatkozás is jut bele). 00:40-kor tavalyi, Blink 182-esen elnevezett (All Those Small Things) dráma az HBO-n barátja halála után midlife crisisbe kerülő angol műsorvezetőről akit rajongója levele ránt ki a mélypontról és indít el az önkeresésre. Útja a vadonba szerencsére nem az Aokigahara-erdőbe hanem Amerikába vezeti melynek eredményeként újra megtanulja értékelni az Apró örömöket amiket eddig természetesnek vett.

A seksz, a szipu rovat:
The Pornó Edition:
Csajok & pasik – Meglepő őszinteség: ha látja hogy fáradt vagyok, inkább pornót néz szex helyett – Ha tiszteletben tartja hogy fáj a fejed azabaj, ha másra fanyalodik akkor meg azabaj:
Ijesztő hatással lehet a férfiak libidójára a netes pornó – A nőkére is...ja nem:
Tudomány – Nőként jobban megéri pornót nézni?KEEP CALM, MAJD A SARIATANÁCS MEGMONDJA NEKTEK Nem, nőként benne lenni éri meg jobban:
Megnéznénk-e a pornófilmet, ha az anyánk a főszereplő?: „Ritka jó felütéssel indul A kertész titka című dán-norvég film, de aztán unalomba fullad.” – ...mert a valóság mellett nem tud labdába rúgni:
18+ Az évtized felkavaró trendje: a mostohás pornó szárnyalása: „Pár év alatt a negyvenszeresére nőtt az ilyen videók száma (...). Bár rengeteg etikai problémát vet fel a kamu-vérfertőzősdi, csupán korunk tipikus terméke, amit az algoritmusok majd egy másik, még inkább megkérdőjelezhető újdonsággal temetnek el.” – ...vagy nem, mert azóta még kijjebb tolódott a határ:
18+ Ez a 22 éves csaj a tinipornók kedvence: „Callie Calypso legújabb filmjében a mostohaanyját csábítja el. De ő a jobb csaj, vagy MILF-partnere?”LESZAROM Ja nem ma, lapozzunk:
Lehet, hogy testvérek, mégsem adják fel a szerelmüket – Ennél már csak az volna progresszívebb ha pornóznának is:
Anya és lánya együtt indítottak felnőttfilmes oldalt – ...és már ez sem „felkavaró trend” hanem menőség :SSS
Csajok & Pasik – Állítólag régebben pornózott: „Értelmes nő miért választja ezt a pályát, amikor tudna másból is pénzt csinálni? A kalandért? Önigazolásnak? És ha meg nem igaz, akkor miért dobja be valaki, mit vár tőle?”Nap kommentje:

antisocialnetwork 2022.01.11. 04:32:54
Újabb kamu poszt.Csajok és pasik ismerkedős oldaltól, már eljutottunk a pornóig. Szerintem itt kéne abba hagyni ezt a kamu oldalt. Ettől már csak az lenne durvább kamu, ha azt mondaná az egyik fél, hogy régen politikus volt :D


VASÁRNAP, JÚLIUS 24.:
ELSÖPRIK AZ UTCÁT

0
Van élet a szellemírókon túl?

Talán érdemes:
Fél kilenckor megint a Szűz Mária jelenik meg, ezúttal a Cinemax 2-őn és egy Tralala nevű utcazenésznek (Mathieu Amalric). Szózatot is intéz hozzá ami pont az ellentéte annak amit manapság hallani szeretnek, lényege kb. az hogy sose legyen önmaga. A férfi persze a látomás keresésére indul, oda ahol a legvalószínűbb a feltűnése (Lourdes), bele is fut de amaz nem ismeri fel, viszont a jó tanácsot másik nő (Josiane Balasko) mellett kamatoztathatja aki rég elveszett fiát ismeri fel benne. Franciaországnál maradva 22:05-kor picit túlnyújtott thriller az HBO-n amiben egy szakértő (Pierre Niney) vadonatúj repülőgép Feketedobozát elemezve igyekszik megtudni hogy mi okozhatta annak (és utasainak) tragédiáját. Kíváncsiságát még jobban felpiszkálja hogy a hatóságok lezárják az ügyet mikor olyan nyomokat talál amik nem férnek bele a hivatalos magyarázatba. A Boite noire ügyesen utalgat Edward Snowdenre (SPOILER és Michael Hastings-re is SPOILER VÉGE) de igazi ihletadója a Magánbeszélgetés és a Parallax-terv. 22:30-kor a Waterworld és a Sharknado-összes gyenguska találkozása az AMC-n. Bár jelenleg egyszerre fenyeget vízhiány és a tengerszintek emelkedése de Mark Atkins szerint a távoli jövő sem lesz rózsás. Az ő elárasztott bolygója A cápák birodalma lett akiket gonosz hadúr irányít (John Savage, hát bizony jó mélyre merült a Szarvasvadász óta) és azzal húzza ki a gyufát hogy elrabolja egy halsuttogó (jól olvastad) lányát. Az olcsó összhatást számos máshonnan vett megoldás színesíti (pld. a vízkerék a Conanből) de valami igény mégiscsak lehetett az Empire of the Sharks-ra merthogy a Planet of the Sharks folytatása. Ha már újrázások, a main event egyértelműen a 2021-es Szellemirtók lesz. Felejtsük el Paul Feig-et, Jason Reitman egy fokkal jobban bánt Az örökséggel amit apja, Ivan hagyott halivúdra és ami nélkül nem lenne többek közt Stranger Things sem. Vidékre, egykori apja házába költöző anyuka gyerekei a környékbeli gyanús eseményeket figyelve és a lakást átkutatva jönnek rá hogy rokonságban állnak az originál szellemvadászok egyikével (=nagyapjukkal). A múlttal együtt azonban csontvázak is kihullanak a szekrényből (helyesebben az ottani bánya tárnáiból) és a gyerekekre (meg barátaikra) hárul a világmegmentés. A Ghostbusters: Afterlife az, ami: korrekt tisztelgés az első két rész és annak színészei, főleg Harold Ramis előtt és persze hogy ők (is) felbukkannak (ahogy Sigorney Weaver is). Igen, fan service, igen, nosztalgia és igen, nem olyan horror mint amennyire családi program (erre utal az este nyolcas kezdés is az HBO-on) de így is jobb mint az erőltetett 2016-os woke verzió és akkor jöjjön is a

Remake rovat:
Tinédzser Nav'i lesz a 73 éves Sigourney Weaver az Avatar második részében – Pedig játszhatná a Királynőt is. Vagy az egy másik franchise?...
Samantha magával vitte a szexet, nekünk maradt egy fura New York: „A sorozat feláldozta az értékeit a píszí oltárán, korábbi hibáit viszont nem tudta kijavítani.” – Na majd itt is az lesz mint a Ghostbusters-nél:
Összegyűltek a Szex és New York folytatásából kihagyott stábtagok Kim Cattral-lel az élen – Engem nem zavar amíg a négy fal között maradnak.
Sorozat készül a Resident Evil vírussal fertőzött zombijainak világából: Itt az új előzetes – Úgyis hiány van belőlük, lásd a felette levő hírt:
A The Walking Dead csatornája sorozatot készít az egyik legjobb videójátékból – Vagy nem, mert rájár a rúd az ilyesmikre:
Nagy bajban van a Prince of Persia-remake, talán el sem készül ...and nothing of value would be lost.
Spin off és színdarab is készül a Stranger Thingsből – Megvárom a musicalt, de arra is csak agyagtáblára vésett kotta formájában leszek kíváncsi.
Előzményfilm készül az Éhezők viadalához – Jó ötlet...ja nem, mert:
A West Side Story és a Hófehérke sztárja lesz az új Éhezők Viadalának főszerepőjeVEGYETEK MÁR FEL EGY KORREKTORT Érthető, már azokat is hogy zabálta a közönség :DDD

VISZLÁT HÉTFŐN (és a faszbúkon)!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés