2022. 07. 30.
Kódwoman returns (júl. 30-31.)
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
Kódwoman returns (júl. 30-31.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, JÚLIUS 30.:
CHOOSE LIFE. CHOOSE JAZZ.
0
A háromszázezeregyedik utas: BRUCE Miles!!!

Ajánlott:
...már csak Miles Davis feltűnéséért is mert ő játssza a trombitás Billy Crosst aki egyetlen koncertjével megváltoztatja John „Dingo” Anderson (Colin Friels) életét, annak lelkesedését látva meg is hívja jammelni Párizsba. Nagy ugrás: Dingo húsz év elteltével is sintérkedik de nem megy ki a fejéből Cross ajánlata, környezete persze visszahúzza („úgyse lesz belőle semmi”) és ő már szinte fel is adja álmát. Rolf de Heer filmje amilyen ismeretlen, olyan jó: Miles ténylegesen is felel a zenéért, egyébiránt itt lesz még Bernadette Lafont és hazánk FIA lánya, Helen Buday is szóval nyolckor irány a Cinemax (aki lekési, holnap negyed tízkor pótolhatja ugyanitt).

Talán érdemes:
Valamivel később (20:20-kor) valóságalapú Lifetime-thriller a Story4-en. Jennifer Farber (Annabeth Gish) volt az a Köddé vált anya aki talán biológiai órája ketyegését hallva futott a született rosszfiú, Fotis Dulos (Warren Christie) karjaiba és lett felesége. A toxikus, aranyásó férfitípus tökéletes megtestesítője aztán egyre jobban irányítása alá vonta a vagyonos nőt és mindent, így közös gyermeküket is ennek rendelte alá. Mikor felesége rájött arra amit családja-barátai kezdettől fogva tudtak már késő volt, eltűnése hivatalosan megoldatlan, de nem kell sok ész összeadni a részleteket. A Gone Mom talán azokhoz is eljut akikhez kell mielőtt ők is rossz döntést hoznak. Negyed tizenegykor Bruce Willis a Voyagers (avagy Utazás a semmibe) olcsósított kiadásában a retekklubbon ami azért a Pandorumból, az Alienből és a Carpenter-féle The Thing-ből is bőségesen merít. A járványoktól és természeti katasztrófáktól sújtott Földről kimenekített háromszázezer ember bezsúfolódik Az utolsó űrhajóba elcseszni egy újabb bolygót. Az időtartam nagy részét mélyaltatásban töltik (ahogy más okból, de a néző is fogja), a hajót ténylegesen vezérlő legénységet közben idegen létforma kezdi ritkítani. A Breach bár 2020-as de már így is a második címénél tart, szerintem az első (Anti-Life) jobban illik rá: ez tényleg életellenes bűncselekmény. Willist még megértem, de Thomas Jane-t nem tudom mivel zsarolhatták hogy elvállalta.

MűvéSEKSZ rovat:
Február óta futott egy kiállítás Floridában, de lehet, hogy az összes kép hamis volt – Nem mintha az „eredetiségben” sok köszönet volna:
Döglött legyek miatt tüntették el az állatvédők Damien Hirst egyik installációját egy kiállításrólLégy lives matter!4!!44!
Festővászonként használja csótányait ez a fiatal nőPEDIG MEG IS EHETNÉ ŐKET Csótány lájfz medörz, PETA SEGÍTS!!!
Pénisz és vulva alakú gofrival várja vendégeit a párizsi „Fütyiző" – Ezek után érthető ha majd náluk is sokan ottragadnak:
para – A Starbucks pultjához ragasztotta magát a Star Trek színésze – Jaj de kis kényelmes, már nem ez a menő:
Botticelli-képhez ragasztották magukat olasz klímaaktivistákISIS likes this, ha ezzel nem állítják maguk mellé a közvéleményt akkor semmivel nem fogják!
10 millió dollárt érő aranykockát tett ki a Central Parkba egy német művész – Ő is le van maradva, továbbra is a beton a divat:
Paris Hilton tüntetőleg egy beton kalitkába záratta be magát WashingtonbanÁLSZENTSÉG LEVEL OVER 9000 Támogatom :DD
A nők vetkőztek előtte, képeinek ára ma rohamosan emelkedik: „A modellek azt mondták, hogy Béla bácsi elképesztően kedves ember volt.” – Aha, szóval ezért nem ír mostanában a blogba a vén kujon :DDD
 

VASÁRNAP, JÚLIUS 31.:
AMÍG A PÓKEREK...
0
...mindig lesznek Parkerek.

Talán érdemes:
...de csak ha szuperistenesdire vágyunk mert az HBO-n nyolckor jön a Pókember-franchise aktuális, leggyengébb (és szinte biztosan leghosszabb) része. Legutóbb asszem ott hagytuk abba hogy Spiderman lebukott ergo nehéz neki hétköznapinak és szuperhősnek is lennie így Doctor Strange-t kéri hogy feledtesse el a világgal, ki is ő. A varázslat ofkorsz félremegy és a párhuzamos valóságokból beesett gonoszok lesznek azok akik nem ismerik fel (de lesz ürügy előrángatni a korábbi Parkereket). Remélem a Nincs hazaút nem arra utal hogy a Multiverzum kedvéért végleg elfelejtették miként indult a saga, még jó hogy az én memóriám elég friss így tudom, ezúttal honnan vették az ihletet (Irány a pókverzum, és már az se volt jó). Ugyanitt éjfél után öt perccel tízéves thriller (a kissé lepukkant) John Cusackkel és Malin Akermannel. Előbbi a kegyvesztett CIA-s akit Isten háta mögötti jeladó állomásra (Numbers Station) helyeznek át, utóbbi a kódolt üzeneteket begépelő, megvédendő fémfatál. Lesz is lehetőség white knight-ot játszani mikor egy szép napon bomba robban, a pár pedig visszaszorul a föld alá és a rendelkezésre álló információ (na meg technika) segítségével kell kibogozniuk, ki vadászik rájuk. A Védelmi kód elsősorban Cusack-fanoknak és azoknak ajánlható akik az átkosban a Szabad Európát keresve többször is belefutottak ilyen számsorokat-betűket ismételgető adásokba. Más. Barátnőkként sok minden voltmár nálunk de a Cinemax 2-őn fél kilenckor adott 2021-es névrokonuk spanyol dráma lesz. Ebben divatfotós-álmokat kergető csaj kártyavára omlik össze mikor az őt alkalmazó cég visszaköltözik Angliába és szintén fényképész lakótársnője is nélküle lép tovább. Marta kénytelen hazamenni szülővárosába (amit olyannyira maga mögött akart hagyni) és esküvői meg más efféle fotózásokat vállalni. Ezt persze nem reklámozza egykori szobatársának, inkább bekamuzza hogy egy noname svéd stúdió vette fel. Szülei és régi ismerősei a valóság elfogadására ösztönzik de Marta csak akkor ad nekik igazat mikor városi barátnője előtt is lebukik. Doctor Strange-re visszatérve:

„Zene” és „film” rovat:
A Disney nem hajlandó kivágni a Doctor Strange-ből Szaúd-Arábia kérésére a leszbikus párra utaló részt – Mondják rájuk hogy háremhölgyek és problem solved.
Rémusz bácsi 55 éves: „Volt egyszer egy nyúl és volt egy róka. A nyúl mindig túljárt a ravaszdi eszén.” – Tilcsákbe, visszamenőleg is!!!
szinkronjunkie – Egy rém rendes család ünnepel évfordulót: „35 éve mutatták be e rém rendes család történetét.” – Lásd fentebb...
Mozi – Visszavonták az afáziás Bruce Willis Arany Málnáját – De jó is alatta ezt olvasni:
Mozi – Így lett Bruce Willis a Zs-kategória sztárja – Le vagytok maradva, mind Év filmje.
B-irodalom – Egy lélekmelengető luxusprosti: „Az önéletrajzi naplóregény egy szisztematikusan megkomponált stílusparódia, melynek főszereplője egy luxus escort lány.”HIÁNYPÓTLÓ ALKOTÁS ÉBERSÉG!! elvtársak, mi ez a sekszmunkás-megszégyenítés?!
hír – Brutálisan lecsúszott a kannibálfantáziáiról elhíresült Armie Hammer – Bezzeg ha Lady Gaga és Rose McGowan élik ki ugyanezt a fantáziát Marina Abramovic vezetésével ^^
Groteszk női léteket mutatnak be, mégsem szólnak nagyot az Üvöltés feminista tanmeséiALLEN GINSBERG LIKES THIS Nincs mese, le kell cserélni a közönséget.

VISZLÁT HÉTFŐN (és a faszbúkon)!

Kulcsszavak: éberség

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés