2022. 08. 01.
Hasadj, meg szívj. (aug. 1-2-3-4.)
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
Hasadj, meg szívj. (aug. 1-2-3-4.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, AUGUSZTUS 1.:
POOR GUERNICA :((
0
...és eljöttek a repülők.

Talán érdemes:
A Cinemax 2-őn fél kilenckor (vagy holnap ugyanitt 11:55-kor) a romantikába oltott törióra Gernika (vagy Guernica) Picassót is megihlető pusztulásáról. Innen tudósít egy kiégett újságíró (James D'Arcy) akinek megvannak a maga kis csatái a cikkeit propagandává szelídítő sajtóval. Helyzetét még jobban megkavarja mikor a jóképű cenzorcsajjal (María Valverde) kezd kavarni, ezt persze nem nézi jó szemmel annak főnöke, Vaszilij (Jack Davenport). Henrynek előbb-utóbb le fog esni hogy a spanyol polgárháborúban nem lehet jó oldalra állni: a republikánusokat Sztálin támogatja, a nacionalistákat pedig Hitler és Mussolini. A diktátorok követői nem arról híresek hogy kesztyűs kézzel bánnak a velük szembeszegülőkkel és riporterünket is csapdába csalja csaja felettese – ám ekkor kezdetét veszi ama bizonyos bombázás... Kereken 21:00-kor a nemrég szülinapos J-Lo húszéves drámája a Filmcafén, mintegy tovább víve a szombati Gone Mom csapásirányát. A latina énekesnő ebben abúzált családanyaként mondja ki hogy Most már elég! és próbál lelépni agresszív férjétől. Könnyű lenne Lopezt vagy a rendező Michael Aptedet cikizni-hibáztatni a leegyszerűsített karakterekért de az az igazság hogy számtalan példa van behülyülő pasikra is. Az HBO2-őn egy órával utána (tízkor) folytatják a hétvégi szuperhősködést idei, félórás doksival a(filmes téren) húszéves Pókemberről. A Minden út nem hazaúthoz vezet pont hogy a kezdetekhez tér vissza és Sam Raimi (na meg Stan Lee emléke miatt) a mezei mozirajongókat is érdekelheti.

Irina Shayk? #LESZAROM.
Nehéz megtalálni Irina Shaykot ennyi paplan alatt – Leszarni azonban továbbra is könnyű:
Irina Shayk kígyóként tekereg legújabb kampányfotóinKÍGYÓK KÍGYÓZNAK LESZAROM.
Irina Shayk végre mondott valamit Kanye Westről: „Kissé ködösen fogalmaz. Vagy annyira mégsem?” – Egyértelmű leszek: LESZAROM.
b – Szexi és kényelmes?: „Megérkeztek az Irina Shayk x Tamara Mellon cipellők.” – TeLESZAROM őket.
nesze!szer – Irina Shayk az istennek nem tudja felhúzni a nadrágját – Lehet hogy ő is teleszarta?...
Könnyen lehet, hogy pillanatnyilag Irina Shayk a legdögösebb nő New York utcáinMEG AZ IS LEHET HOGY LESZAROM akarom mondani TOVÁBBRA IS GIANNA MICHAELS A LEGDÖGÖSEBB„A modell az utóbbi időben rákapott arra, hogy a felsőtestén láthatóvá tegye a fehérneműt, de a miniruhák is jól állnak neki.” – Mi az hogy, nagyonis, minél kisebb, annál jobb:
Videó – Irina Sejk melleit alig takarta a minibikini: „Csodás topless és majdnem topless felvételek születtek, dobja fel ön is a saját napját ezekkel!”Sejk? Kinevezték annak vagy már dubajozik is? LOL!!!


KEDD, AUGUSZTUS 2.:
CSÍPŐS CHANNEL
0
Így jártam...a lányoddal :SSS

Talán érdemes:
Kilenckor 2009-es életrajz a Filmbox Extra HD-n a francia haute couture nagyasszonyáról, Coco Chanelről. A francia Coco avant Chanelből kitalálható hogy arra az időszakra koncentrálnak amikor a kis Gabrielle (Audrey Tautou) még nem vált azzá akinek ma ismerjük. Ami biztos az az hogy már szegényként is kitartás, szorgalom, szeretetéhség és ugyanakkor a szeretetre való képtelenség jellemezte. A róla keringő pletykák egy részét feltehetőleg maga találta ki (sajnos az Abwehr-es az tényleg megtörtént), a társadalom aljáról (bárénekesnősködés) fokozatosan kiépített kapcsolati tőkével küzdötte fel magát. A baj az arányokkal van: Anne Fontaine túl sokat időzik eme korszakán hogy aztán a végén megvillantsa a befutott divatdiktátort. Benoit Poelvoorde menti kicsit és ha már Kezdetek, ilyen néven is több más dolog voltmár nálunk de a Cinemax 2-őn éjjel háromnegyed kettőkor adott, természetbe visszavonuló román házaspár sztorija elvileg még nem. Bár az ő költözésüket a feleség állapota indokolta de mi a megtekintés után kétszer is meggondoljuk hogy városi értelmiségiként bevállaljuk-e a (hegy)vidéki léttel járó hercehurcákat a megszokott kényelem és szolgáltatások nélkül. Közben éjfélkor lesz egy keserédes rom. kom. is (Csípem a családod) a jószomszédi iszonyokról az HBO-n. Az egyik família hosszú kihagyás (és villámgyors szakítás) után hazatérő fekete báránya (Leighton Meester) a nála jóval idősebb másik családfőre (Hugh Laurie) veti ki hálóját, egykori öribarinője (Alia Shawkat) legnagyobb felháborodására. Nem mintha a többiek ujjongva fogadnák még úgy sem hogy a férfi házassága feleségével (Catherine Keener) régóta romokban van. A backlash igazi oka hogy a fickó fiát (Adam Brody) szemelték ki neki és az Oranges néhol Todd Solondz-ot idézi de azért nem olyan depis, Shawkat és Keener kedvéért felveszem.

Konteó rovat:
The JEFFREY ESPTEIN Ghislaine Maxwell Edition:
Felháborodás a Maxwell-ügyben: Nem elég Epstein szeretőjét elítélni, a pedofil hálózat többi tagját is leplezzék le – ...legalább olyan „alapossággal” ahogy András herceg vagy Jimmy Savile esetében tették!44!4!!444!!
Ghislaine Maxwell nem kivétel: az erőszakoskodók és lánykereskedők között több a nő, mint sokan hinnék – ...és ezt te így le merted írni? Dude, you just had a job, le vagy maradva egy brossúrával:
Magát állítja be áldozatnak Jeffrey Epstein bűntársa, erőszakos apját okolja: „Gyerekként kalapáccsal verte őt.”ÍRJON RÓLA KÖNYVET Biztos van rá bizonyíték is. Ja nem, de mi csak sajnáljuk, mert azt kell:
Kedden ítélik el Ghislaine Maxwellt: „Akár 55 éves börtönbüntetést is kaphat.”Keep calm, azóta enyhítettek:
Legalább 30 év börtönbüntetést kérnek Ghislaine Maxwell számára az ügyészek: „A 60 éves Ghislaine Maxwellt kedden ítélik el a manhattani szövetségi kerületi bíróságon.” – Továbbra is keep calm, így is jó helyre kerül:
A börtönök Disneylandjébe került Jeffrey Epstein kerítője – ...azon belül is a kísértetkastélyba:
Ügyvédei szerint durván bánnak a börtönben Ghislaine Maxwell-lel – MUHAHA, azt remélem is, bár már nem sokáig, mert: „A javasolt 20 évnél jóval kevesebb börtönbüntetést követelnek a nőnek, aki segített Jeffrey Epsteinnek tizenéves lányok szexuális zaklatásában” – De jó is ezt egy női cikkírótól olvasni :DDD Nap kommentje:
0

SZERDA, AUGUSZTUS 3.:
TRISTAR ÉS IZOLDA
0
Ahol léteznek a pegazusok.

Talán érdemes:
Mára csak két program jut, a maga módján mindkettő természetközeli. Előbb nyolckor jön a Kutyául meghasadt szív a Film4-re melyben bevetésből hazatérő katona találkozik a köztes időben kedvencét gondozó nővel. Kutya, románc, hazafiasság – ha ennyiből nem volna nyilvánvaló hogy Hallmark-produktum, a cím (Love and Sunshine) majd azzá teszi, jó hír hogy ide is jut magyar szál April Telek mellékeskedésével. Ezt követi fél kilenckor egy tavalyi animáció a Cinemax 2-őn amiben legendás állatokat igyekeznek megőrizni a Cryptozoo alkalmazottai és A csodálatos állatkertben bármelyik kitalált lény otthonra talál. Barátaink most épp a Baku nevű álomzabáló izét üldözik hogy teljes legyen a gyűjtemény melynek célja bemutatni hogy te is más vagy, te sem vagy más. Tapasztaltabbak minimum az E. T. óta tudják hogy a katonaság minden ilyesmit igyekszik a maga hasznára fordítani, itt is, és mert a hatvanas évek San Franciscójában járunk így bőven lesznek hippis utalások. Ami azt illeti, Dash Shaw alkotását inkább a stonerek (meg az SJW-k) fogják kedvelni mint a kiskamaszok.

A dolgok internete rovat:
Olyan porszívót tervez a Dyson, ami ha kell, felmászik a lépcsőkön is – Jó ötlet...ja nem az:
Kiszabadult egy robotporszívó egy brit szállodából – Gondolom takarítani akart. Mármint eltakarítani a járókelőket :SS
Megvéd a leégéstől a francia okosbikini: „Mi tudhatná jobban, mennyi UV-sugárzás éri bőrünket, mint ami fedi?”MINKET, HETERÓ FFFÉRRRFFIIAKAT EZ NEM ÉRINT Sajnos van belőle férfiverzió is:
Ez a bőrre ragasztható matrica jelzi, mikor kell magunkat újra bekenni naptejjel – Megvárom a dohányzástapaszos verziót.
vevőbarát – támogatott – Így óvd otthonod, üzleted, szeretteid: profi őrszem mindenkinek: „Mobil telefonról követhető megfigyelő rendszer otthonra, cégeknek, gyönyörű képpel.” – Ez is de jó ötlet:
Az Apple piacra dobott egy nyomkövető kütyüt, most pedig igyekszik kitalálni, hogy védhetik meg magukat az emberek ellene: „Elveszett kulcsok, ellopott tárcák követésére találták ki, nők megfigyelésére használják. Mi az?” – Szóval ha csak az Apple figyel meg, az rendben van...és tényleg ezt sulykolják:
Wooland – Jönnek az arc számítógépek: „A következő technológiai ugrás túl fontos és veszélyes ahhoz, hogy a csak a nagy tech cégekre lehessen bízni.” – MUHAHA, hát persze:
Nem baj, ha nincs kulcs: arcfelismeréses ajtózárat készített a Xiaomi – ...és ha ujgurként azonosít, nem enged ki :DDD
Magyarországon is bemutatta összecsukható okostelefonját a Honor: „Megérkezett a Honor Magic V, mely az összecsukható mobilok eddigi legjobban kivitelezett változata.” – Mágia? Hodor likes this!!!
 

CSÜTÖRTÖK, AUGUSZTUS 4.:
ÉBREDJ FEL AZ ÁLMAIDBÓL!
0
A tavaszi meccs tizenhét pillanata.

Talán érdemes:
Nyolckor újra Spanyolországban találjuk magunkat a Cinemax segítségével. Az Egyszer volt… Baszkföldön a korábban beválogatott Maixabelhez hasonlóan érinti az ETÁt de szóba kerülnek benne a nyolcvanas évek egyéb problémái (drog, AIDS) is. Manu Gómez saját gyermekkori élményeit osztja el a négy fiú között akiket többek közt a rockzene köt össze (meg az hogy talán ők az egyetlenek akik előítéletek nélkül fogadják a Kubából ideköltöző új női lakost). Ugyanabban az időben ugyancsak 1984-es gyermekkori vágyak az HBO-n. Ezeket Sir Matt Busby (Brian Cox) tereli helyes irányba merthogy az általa lefülelt kissrác és haverjai csak mértékkel kergetik a focilabdát, fő profiljuk a piti bűnök elkövetése. Busby meglátja bennük a lehetőséget (és a müncheni tragédiában odaveszett csapata, a Busby Babes lehetséges „örököseit”), keze alatt a kölykök új értékrendet tanulnak – és nem csak a pályán. A Higgy az álmaidban! részben valós eseményeken alapul, optimista, család-kompatibilis és még Natascha McElhone meg Kate Ashfield is ott van benne. Ugyanitt maradva 21:40-kor egy nálunk kevéssé ismert musical, a Spring Awakening originál gárdáját hozzák össze némi múltidézésre-búcsúelőadásra. Mindig örülök a zenei dolgoknak bár a Tavaszébredés projekt résztvevői néha mintha túlgondolnák saját jelentőségüket, azért ez nem egy Andrew Lloyd Webber kategória.

Trónok harca rovat:
George R.R. Martin áldását adta az újragondolt Vastrónra, ami 2500 kardból áll majd az új sorozatban – Remek, már csak a könyvet kéne megírnia hozzá:
George R.R. Martin a készülő Trónok harca-regényről: Meghalnak páran, akik túlélték a sorozatot: „És fordítva: egyre jobban távolodik a tévés cselekmény a könyvestől. De hogy az író mikor készül el, még 11 év után is rejtély.” – Más okból, de az lesz mint Tolkiennél: több regénye fog megjelenni posztumusz mint amíg élt...vagy nem, mert:
Új Trónok harca-könyvet ad ki George R.R. Martin: „Nem, nem A tűz és jég dala folytatása jön.” – Hehe, igazi mestertroll az öreg :DDD
A Trónok Harca színésznőjét nagyon meglepte, hogy az embereket még mindig érdekli a sorozat – Hogyne érdekelné ha egyszer A LEGALANTASABB ÖSZTÖNEIKRE ÉPÍTETT be sem fejezték rendesen, a közönségnek meg máshol kellett vigasztalódnia:
A Trónok harca óta nem láttunk ennyire szemérmetlen sorozatot: „Az HBO nem spórolt a meztelenkedős jelenetekkel.” – Tessék mondani, és attól jobb lesz? Bizony nem, akárhogy is promózzátok maradok a pornónál:
Ebben a sorozatban több szex van, mint a Trónok harcában: „Kell ennél jobb ajánlás?” – Igen, kéne egy rendesen megírt forgatókönyv is. Közben a GoT is feltámadt:
Ők lesznek a Trónok Harca spin-off sorozatának főszereplői: új képeken a House of the DragonÉBERSÉG!!! castingos elvtársak!!! Sehol egy fekete női törp, egy ázsiai lédiboj háremhölgy?! Hol vannak az igazi MÁSok?!
Mégsem készül el a Trónok harca előzménysorozat, hiába költöttek rá milliókat ...and nothing of value was lost that day, mert: „A Mások valódi eredettörténetéről szólt volna.” – Ők is Mások, ők sem mások, #NotAllOrcs!44!!4!
sorozat – Nemsokára indul a Trónok harca előzménysorozata: „Két évszázaddal a trón bukása előtt játszódik.” – ...és pár nappal a forgalmazók bukása előtt :DDDDDD

VISZLÁT SZOMBATON (és a faszbúkon)!

Kulcsszavak: éberség, LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés