2022. 08. 06.
Egy szerelem egyetlen hétvégéje (aug. 6-7.)
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
Egy szerelem egyetlen hétvégéje (aug. 6-7.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, AUGUSZTUS 6.:
A KIS MORTY...
0
Játszd újra, Woody!

Talán érdemes:
Haladjunk visszafelé! A leadási időpontok abszolút nyertese a 47 méter mélyen 2. része amit címéhez illően későre (éjjel fél háromra) rakott a TV2 pedig nem olyan rossz, sőt. A már egyszer bevált formulát all female cast-tel keresztezik akik közül Sistine Stallone lesz a legismertebb. Négy barátnő indul elsüllyedt várost felfedező búvártúrára, az angol Uncagedből kitalálhatóan védőHÁLÓrácsok nélkül. A Vaksötétbe burkolódzó maja települést behálózó Barlangokat azonban VIETNAMI VETERÁNOK mélytengeri cápák őrzik akik kifejezetten rossz néven veszik az illetéktelen behatolást, neki is látnak a jogos önvédelemnek. Az originállal szemben itt nem csupa hülye döntést hoznak a lent ragadtak, persze lehet szőrszálhasogatni de a mellényúlásokkal együtt ez egy korrekt folytatás. 01:55-kor a Ghost vérbő 2021-es uruguayi kiadása a Cinemax 2-őn orgazmusra képtelen könyvesbolti eladónővel. Őt emellé még hangos sekszuális életet élő szomszédjai is kínozzák, egyrészt mert nem hagyják aludni, másrészt mert csak még jobban emlékeztetik hiányosságaira. Szerencsére pajzán kolléganője tud egy lakást ahol síri csend honol, Gloria be is költözik, majd találkozik álmai SZŐKE hercegével akivel elsőre átéli ami eddig kimaradt neki. Még partnere neve (Dante) hallatán sem fog gyanút de hamar eljön a Zigasság pillanata merthogy eleddig csupán Szellem szerelemben volt része – mondjuk az is igaz hogy az olyan tökéletes élményt adott neki ami Valódi Ffférfffivel sosem jött volna össze – és mikor legyen lehetősége „rendes” kapcsolatra ha nem mikor épp megtalálta a túlvilági igazit? Témánál maradva kilenckor másfajta művészkedés a TV4-en. Az Egy szerelem története összesített verziója voltmár nálunk, ma a nő szemszögéből láthatjuk Eleanor Rigby (Jessica Chastain) eltűnését. A Her az öngyilkossági kísérlet után veszi fel a fonalat: Rigby többek közt egyetemi tanulmányokkal próbálja összeszedni magát de itt is összefut (ex?)férjével – akit aztán őt követve üt el egy autó és kerül kórházba. Bár Ned Benson néha fékezhetne kicsit a hipsztervonaton de a kísérletezés attól még értékelendő, egy órával előtte (20:00) Woody Allen legutóbbi dobása az HBO-n melyben nem először idézi Bergmant de talán most csinálja a legjobban-legviccesebben. A helyszín San Sebastian, ide érkezik a haláli nevű filmszakos tanár, Mort Rifkin (Wallace Shawn) és felesége (Gina Gershon). Miközben elcsábulnak (főleg a nő, főleg testileg), a férfit egzisztenciális kérdések kínozzák meg az unalom, képzeletben újra is játszatja kedvenc mozijait önmagával mint lead actorral. Nincs kizárva hogy a Rifkin fesztiválja karrierösszegzés-lezárás, annak kiváló (mondom ezt úgy hogy tisztában vagyok Allen ügyeivel), viszont ha már fesztivál, akkor zene:

Friss hírek a f@sztiválról:
...mert idén is vannak:
Melltartómentes szettek, bimbótapasz – íme, a 2022-es Coachella: „A fesztiválozók 2022-ben is kitesznek magukért, már ami a szettjüket illeti.”HARVEY WEINSTEIN LIKES THIS Kuss, ők így küzdenek a patriarcha tárgyiasítás ellen.
Yungblud lemondta fellépését a VOLT Fesztiválon...and nothing of value was lost that day. – Háromnapos hallgatásra kötelezték.” – A „zenéjéből” ítélve felőlem akár élete végéig elhallgathatna...
Lövések, kőzápor, támadás fémrudakkal, 15 sérült és 73 letartóztatott Európa legvadabb nyári bulijában: „Szabályos csata dúlt hajnalban az ibizai erdőben az illegális partizók és a rendőrök között. Akkora volt a buli, hogy megteltek a sziget börtöncellái.”ALAKÍTSÁK ÁT BÖRTÖNSZIGETTÉ OSZT’ JÓNAPOT Az a baj hogy továbbmennek:
A Sziget az angolok kedvenc külföldi fesztiválja: „A UK Festival Awardson díjazták a magyar fesztivált.” – Vajon mi lehet a magyarok kedvenc angol fesztiválja? Hülye kérdés, hát a hazaiakra sincs elég pénzük, a szervezőknek sem:
Gerendai Károlynak jelenleg egyetlen cége van, ami hasznot hoz, és azt is csak a véletlennek köszönheti – Már utalom is neki a fizetésemet, nehogy éhen haljon és lemondásra kényszerüljön...ja az nem fenyegeti:
Gerendai Károlynak nagy autója van, és sok húst eszik: „Ezek a műanyagok olyanok, mint a falevelek.” GRETA THUNBERG LIKES THIS Hát igen, a környezet-, és egyéb tudatosság csak a plebs-nek kötelező:
Életmód – Sokkal jobb úgy fesztiválozni, ha tudatosan iszik az ember: „A Fishing on Orfűn megnéztük: teljesen részegen, vagy csak éppen becsiccsentve élvezhetőbbek-e a koncertek.” – Tapasztalatból beszélek: a Fishing matt részegen sem élvezhető.

 

VASÁRNAP, AUGUSZTUS 7.:
SAVE AS: FAMILY.
0
Strangerlandi hajtóvadászat.

Nem biztos hogy érdemes:
Nyolckor Paul Schrader többnevű (Svindler, vagy A játékos) alkotása tavalyról az HBO-n melyben játékfüggőségbe menekült iraki veterán (Oscar Isaac) vesz magához egy zöldfülűt és segít neki elégtételt venni egykori felettesén (egyúttal saját traumáit is lerendezné). A Card Counterben pont kártyaszámlálásból van a legkevesebb, a hangsúly a demokráciaexport borzalmain (Abu Ghraib, stb.) van, meg azon hogy a mély értelmet keresőket megnyerjék, ezért válogatták be Willem Dafoe-t és ezért hívják a főhőst William Tell-nek, de sajnos így is mellélőttek vele.

Talán érdemes:
Egy órával később (21:00) a TV4-en Ned Benson kirakósának (Egy szerelem története) utolsó darabja is helyére kerül a férfi sztorijával. Folytatva a tegnap megkezdett okoskodást, ahogy a Rashomonnál, úgy itt is ugyanazt kapjuk – és mégsem, mert mindegyik szereplő máshogy emlékszik az eseményekre. Ugyanez áll a befogadó közönségre is: férfiakhoz általában Conor (James McAvoy) verziója áll közelebb míg a nők nagy része Eleanorral szimpatizál. Innen nézve a Disappearance... felfogható egyfajta mozgóképes pszichológiai tesztnek is, ugyanabban az időben gyengécske magyar dramedy a Prime-on amiben depressziókezelésre felkért srác rendhagyó módszerrel terelgeti páciensét annak tudta nélkül a javulás útjára. A Mentés Másképp elnevezése ötletes ahogy az általa felvetett kérdések is (lehet-e valaki érdekében alapvetően rosszat cselekedni) de jelen formájában nincs benne 110 percnyi szufla. Hogy milyen az öncélú art movie arra háromnegyed tízkor jön az elrettentő példa a Film Now-ra Nicole Kidmannel és Joseph Fiennes-szal. Ők az az ausztrál vidékre költözött pár akiken fiuk és túlságosan is szabad szellemű lányuk eltűnésekor eluralkodik a pánik amit csak fokoz a városuk felé közelítő porvihar. A helyiek az ottani rendőr (Hugo Weaving) vezetésével indulnak megkeresni a gyerekeket, a szülőknek persze semmilyen erőfeszítés nem elég, a feszültség és az önvád rég eltemetett titkokat hoz elő. A Strangerlandben az operatőri munka a legjobb, csak a felsorolt színészek rajongóinak és a magyar vonatkozások kedvelőinek ajánlható. Utóbbiak a forgatókönyvért részben felelős Fiona Seresre figyeljenek – vagy ne, mert tisztességes lezárást a majd’ két óra legvégén sem tudott összehozni :(((

A seksz, a szipu rovat:
The Bikini Edition:
Íme 2022 legkisebb bikinije: az intim testtájat csupán ékszer és madzag takarja – ...de csak ha a sariatanács is engedélyezi:
Egy olasz üdülőhelyen betiltják a bikiniviselést – Eközben kicsit arrébb:
Egy katalán faluban népszavazást tartottak arról, lehessen-e félmeztelenül fürdeni: „Tavaly rendőrök vetteték fel a helyi nőkkel a bikinijüket, nem hagyták annyiban.”TI MEG VEHETNÉTEK MÁR FEL EGY KORREKTORT („VETTETÉK”) Majd a SARIATANÁCS SJW-k eldöntik:
Minden test bikini-test” – a spanyol kormány az előítéletek ellen kampányol – Nincs is szebb annál ha gazdag politikusok és modellek papolnak az egyenlőségről:
Talán a haja miatt? – heti trend – Egy playmate és egy plus size influenszer mutatta be a hosszú ujjú bikinit – Ne álljunk meg itt, előre a mindent takaró „bikiniért”!!
Kezd újjáéledni a nudizmus, Olaszországban nudista szállodákat nyitnánakAHA, SZÓVAL ILYEN ÉRTELEMBEN TILOS A BIKINI Igény az volna rá:
bikini nélkül – Így dugjon a nádasban!: „Szúnyogok, kullancsok, fertőzések, nem megfelelő síkosítás, a lebukás veszélye de még az óvszer is keresztbe tehet egy jó nyári szexnek.” – Meg a mutogatós bácsik is:
Vadászpuskával lőttek le egy maszturbáló férfit a nudista strandon: „Nem világos, hogy az idős férfi miért vitt magával fegyvert.” – Ha lelőtt vele valakit akkor szerintem egyértelmű... :SSS

VISZLÁT HÉTFŐN (és a faszbúkon)!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés