2022. 08. 20.
Drágám, a kutya marha nagy lett! (aug. 20-21.)
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
Drágám, a kutya marha nagy lett! (aug. 20-21.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, AUGUSZTUS 20.:
NEMZETI ÜNNEP
0
Back on the blacklist.

A mai változékony időt elnézve akkor járunk a legjobban ha az otthon biztonságát választjuk, vegyük is sorra mi az ami

Talán érdemes:
Nyolckor 1991-es dráma a Cinemaxon a negyvenes-ötvenes évek Amerikájáról ahol ugyanolyan boszorkányvadászat zajlott a rendszerellenesekkel szemben mint Oroszországban. Tény hogy a demokrácia hazájában a kommunistagyanús elemeket nem vitték táborozni „csak” hamar Feketelistán találhatták magukat de ez sovány vigasz a választás elé került munkamániás rendező, David Merrill (Robert De Niro) számára. Őt azzal a gyűléssel szorítják sarokba amin anno részt vett és arra számítanak hogy elárulja kollégáját ám ő kitart – kérdés hogy meddig mivel a forgatás a mindene. Bár Merrill fiktív karakter de azért a Guilty By Suspicionnek bőven van honnan merítenie (lásd Charlie Chaplin emigrációját). Fontos téma átlagosan megvalósítva, érdekesség hogy Martin Scorsesét ezúttal nem a kamera túloldalán láthatjuk, rajta kívül még a direktor feleségét alakító Annette Beninget kell figyelni. Nagy idő-, és minőségbeli ugrás: 00:40-kor Lifetime-thriller a Filmbox Premiumon kissé Takeshi Kitanós elnevezéssel (Mocskos hekus). Ebben is gengszterosztagot hoznak össze csak már teljesen illegálisan és a csipetcsapat eszköztára se tér el sokban a drogdílerekéitől akiket üldöznek. Milyen lehet valami amibe a kultkedvenc Sherilyn Fennt és az örök B-kat. Casper Van Dient is beválogatták? Hát, pont olyan, de CVD-nek legalább jól áll a vallási fanatikus psycho cop figurája. Még később, éjjel egy előtt tíz perccel az idén elhunyt James Caan a retekklubbon egy 2017-es dark comedy-ben (Hogyan legyünk szentek?). Zsidó szívgyógyász (Caan) foglalkozását-lakhelyét tekintve egyaránt nagyot álmodik: átköltözik a Közel-Keletre hogy végre azt tehesse amit akar. Mivel ez a disznótenyésztés így garantált hogy az összes helyi vallás eddig egymással civakodó bigottjai összefognak miatta. Közben ex-felesége (Rosanna Arquette) életét másfajta veszély fenyegeti (rák) amit se örök egyetemista, mamahotel-lakó lánya (Efrat Dor), sem pedig íróként tevékenykedő meleg fia (Jonathan Rhys-Meyers) nem tudnak jól kezelni. Talán ennyi is elég hogy lássuk a Holy Lands legfőbb hibáját, a túlzásba vitt diverzitást – én értékelem Amanda Sthers toleranciára nevelő szándékait de a kevesebb több lett volna (= elég lenne az apára koncentrálni és mondjuk az egész családot egyből a Szentföldre költöztetni vele).

A seksz, a szipu rovat:
The Female Orgasm Edition:
A magyar nők fele színlelt már orgazmust - állítja egy friss kutatásMAGYARUL: 100% színlel de csak a fele vallja be:
Női orgazmus: tisztázzuk a 6 legnagyobb félreértést – Csak egy félreértés van, az hogy egyesek szerint létezik, holott az Origó is megírta a tényeket!!!
18+ SZAKÉRTŐ MAGYARÁZZA EL – A női orgazmus 7 fajtája! – Lásd fentebb...
MOZI – Tudj meg mindent a női orgazmus filmes ábrázolásáról! – Pornó? Ja nem:
Dotandline – Mit csinál egy punci, ha életre kel?: „Renata Gasiorowska Pussy című filmje a női orgazmust fejti ki minimál színekkel és formákkal.”Év FILMJE sci-fi-je :DDD
Ő volt a világon az első, aki regényt írt a női orgazmusról – Ez is ilyen tudományos fantasztikum lesz...
Egy kelet-európai sorozatból derül ki, hogy optimalizálható-e a női orgazmus: „A lengyel Sexify című sorozatban három egyetemista lány próbál létrehozni egy appot, amivel forradalmasítanák a szexet.”AMI NINCS AZT OPTIMALIZÁLNI SE LEHET Akkor ez a Seksz-misszió 2022-es kiadása?
élet – Ennek a lánynak talán sosem lesz orgazmusa: „A 20 éves lány elfogadta, hogy így kell leélnie az életét, de kiáll azokért, akik ezt még bevallani sem merték maguknak.” – Nincs ezen mit szégyellni, az orgazmus a Ffférrrffiak kiváltsága...vagy nem, mert:
modellek – A szappanopera-királynőnek 50 orgazmusa van éjszakánkéntEJRÓPA SEGÍÍCCCSS, what kind of sorcery is this?!

 

VASÁRNAP, AUGUSZTUS 21.:
MINDENKINEK SAJÁT
PLÁZÁT LIFTET...
0
...vagy legalább kocsmát :)

Talán érdemes:
Nyolckor újabb sötét tónusú vígjáték de már tavalyról, a Cinemaxon és némi osztályharccal megspékelve. Szuperistenesdibe meghívott feltörekvő színész, Daniel (Daniel Brühl) váratlan ivócimborát (Peter Kurth) kap aki túl sokat tud róla és meg is kéri hallgatása árát. A két férfiben testesül meg a régi és új Berlin, a lerombolt bérházak helyére felhúzott elit lakónegyedek. Ilyesfajta városreformon átesett már New York vagy akár Budapest is de a falomlás sokkja nélkül (bár a rendszerváltásnak nálunk is megvoltak a vesztesei). Röviden: a Saját lifttel a pokolba Brühl direktori debütálása és zseniálisan oldotta meg (ahogy a Marveles karrierjére tett kikacsintást is). Ugyanabban az időben kétéves adaptáció Clifford, a nagy piros kutya történetéből az HBO-n John Cleese mellékeskedésével. Ő az az állatmentő aki a címszereplőt még kiskorában odaadja hőseinknek akiknek aztán évek múlva meg kell védeniük a hatalmas aranyost a rajta kísérletezni akaró gonosztól (Tony Hale). Gyerekbarát program amiben azért felnőttek is fognak finomságokat találni (Doctor Who-utalások). Lehet belemagyarázni érzékenyítést csak felesleges: már könyvként is arról szólt hogy ne BŐR szőrszín (és általában külsőségek) alapján ítélkezzünk mások felett, vagyis inkább a CGI miatt kössünk bele. Ha túltolt agenda akkor fél kilenckor erre is jön példa a Cinemax 2-őn ami lehet hogy eredeti formájában, színdarabként jobban működött. Afrikai háborúban sokkoló beszámolót készítő riporter tér vissza két évtized elteltével átvenni az ikonikus képéért kapott díjat de egy ottani újságírónő az ő fejére vadászik. A Lángoló bőr a mások nyomorán keselyűként lakmározó médiáról akar nagyot mondani (enyhítik vagy növelik-e alanyaik problémáit, stb.) de ebből csak a nagyotmondás jön össze. David Martín Porras bevet mindent (Krisztusként pózoló meztelen fekete nő, a napalm égette vietnami kislány fotójának bevágása) de csak azt éri el hogy a végén az általa kritizáltaknál is nagyobb hipokritának tartsuk. Feldolgozásokra visszatérve:

Remake rovat:
A Disney+-ra költözhet a Doctor Who – Oda is való:
Ryan Reynolds bejelentette a Disney+ első korhatáros filmjeit, igen, a Deadpool az egyik – Felkészülnek a gyerekmesék:
A két világháború között fog játszódni a Netflix Pinokkió filmje, ami jóval sötétebb hangulatú lesz, mint a Disney féle – Közben dizniék is vették a lapot és haladtak a korral mert gondolom az ő beleegyezésük is kellett ehhez:
Kalapácsos gyilkost csináltak Micimackóból: „A Micimackó és Malacka főszereplésével készülő horrorfilmnek már a folytatásán is gondolkodnak az alkotók.”A. A. MILNE LIKES THIS ÉDES FASZOM, be se mutatták de már a 2. részt tervezik...
Ilyen lenne, ha a Disney csinálta volna a Mechanikus Narancsot – A fentiek után attól félek az sincs már messze.
Megkaptuk a Nicolas Cage nélküli A nemzet aranya-sorozat első előzetesétWait, a challenger appears:
Tom Cruise és Brad Pitt nélkül érkezik az Interjú a vámpírral sorozat, amihez trailer is van – Remélem igazi vámpírokkal!!!
netflix KRITIKA – A Netflix is Milla Jovovich nélkül folytatta a Resident Evilt – ...de remélem a szörnyek igaziak benne ahogy itt is:
Hiába a rengeteg dinó, az új Jurassic World egy kolosszális baromság lett – Pont ezért ez az Év filmje!!
Végre a Disney+ megmutatta, milyen egy jó Predator-film
– Mi lett a vége? Jött Malacka a láncfűrésszel? LOL!44!!4

VISZLÁT HÉTFŐN (és a faszbúkon)!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés