2022. 08. 22.
Mitsemvártam (aug. 22-23-24-25.)
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
Mitsemvártam (aug. 22-23-24-25.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, AUGUSZTUS 22.:
DJANGO DANNY UNLEASHED
0
Who let the DOGS dragons out?!

Nem érdemes:
Ma nyolckor természetesen az HBO-ra fog kapcsolni a jónép, hátha a Sárkányok háza a Nagy Előd nyomába ér – ez igazából tökmindegy mert a hype ki fog tartani pár részig, dacára annak hogy ebben már nem lehet olyan mennyiségű sekszelés meg gyilkolászás. Majd foglalkozom vele hírekben, bár nem ér annyit.

Talán érdemes:
Ugyanabban az időben a Cinemaxon a sokadik bőrlenyúzás Roberto Saviano opus magnumáról (Gomorra) ami ezúttal új kiadásban, két órásra zanzásítva mesél a nápolyi aljas utcákról. A testvércsatornán (Cinemax 2) túlnyújtott (150 perces) művészkedés 00:05-kor, mintegy tovább víve a múlt heti Hatásvadászok főcsapását. A helyszín egy francia színház melynek társulata épp Proust Guermantes-ét próbálja, olyan nagy lelkesedéssel hogy a bemutató elmaradása sem gátolhatja meg benne őket. A törlés oka nem politikai de itt is a szakmai és egyéb összetartás ami erőt ad a csakazértis folytatáshoz. Közben a Mozi+-on Jet Li 2005-ös formabontása kilenckor melyben az akcióSTÁR a Massive Attack zenéjére (és Luc Besson forgatókönyvére) csatolja fel magára A nyakörvet. Nem mintha lenne más választása mivel „gazdája” (Bob Hoskins) még gyerekként rabolta el és nevelt belőle ketrecharcost. Még jó hogy a véletlen összehozza Morgan Freemanel, ő ki is hozza az állatból az embert akinek immár az őt fogva tartó fickó lesz legfőbb célpontja. Lesz benne csihipuhi is de nem azon van a hangsúly.

Hétfő? #LESZAROM.
The Pallyween Enikő Edition, mert Mihalik Barbarát megint elnyomja a konkurencia:
Stílusváltáson esett át Palvin Barbi a nyár kezdetével – Én maradok a barnánál, az mindig beválik:
csinos és villantásveszélyes – Palvin Barbara, az ezerarcú modell, tarolt a milánói divathéten – Budapesten SZAROM LE.
Palvin Barbi tündökölt a velencei filmfesztiválonLESZAROM Sőt, nem csak ott:
Palvin Barbi áttetsző, fekete csipkében pózol a New York-i divathéten – Ez a csipke nagyon becsípődött nála:
Palvin Barbara áttetsző csipkében lopta el a show-t Brad Pitt új filmjének premierjén – ...pedig Pitt még szoknyát is húz ha kell, BRÜHÜHÜÜÜÜ!!
Dylan Sprouse Oktoberfest-témájú bulit szervezett Palvin Barbinak – Ha meghív, nem szarom le többet :)))
B – Palvin Barbi és a Szex és New York? – ...avagy LESZAROM súlyosbítva azt, ami amúgyis.
Palvin Barbi locsolás közben szexizett, Sharon Stone alulnézetből készített magáról félmeztelen képet – Lásd fentebb, ja és LESZAROM, Stone inkább ne fotózza magát alulnézetből mert kijön a PTSD-m.
gratuláció – Születésnapját ünnepli Palvin Barbi – Egye fene most se szarom le, HAPPY BITHDAY!


KEDD, AUGUSZTUS 23.:
NYUGATON A KATONA...
0
...változatlanul a végzetébe ballag.

Talán érdemes:
Nyolckor Remarque háborúellenes regényének 1979-es verziója az M5-ön. A monstre hosszúságú (160 perces) Nyugaton a helyzet változatlant külföldön több részben mutatták be a tévék, nálunk egyszerűbben megoldották (két órásra kurtították). A lényeg ugyanaz maradt: könnyen befolyásolható gimnazisták bekajálják a propagandát és alig várják hogy bizonyíthassák rátermettségüket a frontvonalon. A dehumanizáló kiképzés után a következő gyomros az éles bevetés és annak összes mocskossága ami az idealizmus utolsó morzsáit is kiöli belőlük. Az 1930-as verzió voltmár, ajánlottammár, az talán valamivel jobb is mint ez a remake (bár ebben meg ott van Ernest Borgnine, Sir Ian Holm és Donald Pleasence), a történelem meg ugye azóta is folyamatosan ismétli önmagát :((( Ugyanabban az időben árnyalatnyit könnyedebb téma a Film4-en: halálos beteg férfi keres családjának papapótlót, felkészülve a legrosszabbra. Az Utódomat keresem (vagy Szeress bele a feleségembe) Hallmark-darabhoz képest meglehetősen korrekten mutatja be a belenyugvást és a döntést amivel a férfi az itt maradók sorsán igyekszik könnyíteni.

Nem biztos hogy érdemes:
...bár a Fehér éjszakákat (vagy Midsommart, ahogy tetszik) orrba-szájba promózták annak idején, már csak azért is mert nálunk forgatták. Ennek szerintem amúgy az lehet az oka hogy a svédek nehezen nyelték volna le azt amit kihoztak a napfordulós ünnepükből, márpedig erre hívnak meg pár antropológusnak készülő amcsit egy zárt kommunába. Egyikük épp szakítana barátnőjével de mert a csaj épp súlyos tragédián esett át, magával viszi a once in a lifetime rituáléra ami tényleg az lesz, csak nem amiatt amire gondoltak. A lassú tempó, a gyönyörű fényképezés és az explicit seksz meg erőszak csak azt leplezi hogy Aster most a Wicker Manre húzza rá azt az egy „csavart” amit tud (lásd: Örökség), így lesz M. Night Shyamalan méltó trónörököse (bár amaz takarékoskodott a brutalitással és nála nem két film alatt esett le a két fillér a moziőrülteknek). Akinek nem tudtam elvenni a kedvét azt 22:55-kor várja a Paramount Network, seksznél és szektáknál maradva:

Swingerwarrógép rovat:
Kalandvágyó utasokra vár a szexrepülő: „Majdnem ezer dollárba kerül a jegy.” – Hú de fapados:
élet – Ilyen az elit londoni szexklub: „A felső tízezer gruppenszexre és dominához jár a szexklubba, amit Kate Middleton barátnője szervez évente 20 alkalommal. (...) Mindezt egy György-korabeli házban kell elképzelni Nyugat-Londonban (...). A (...) helyszín (...) állandóan változik, és a (...) meghívottak is csak az utolsó pillanatban tudják meg, hova kell menniük. (...) A házban (...) van például egy tükör, amire az van ráírva: figyelünk téged. – A távolban valahol FELSÍR felröhög egy Stanley Kubrick és mint oly sokszor, a valóság most is durvább a fikciónál:
EZ DURVA – Sátánista szexpartik és brutális rablógyilkosság színhelye volt a georgiai Hullafa-kúria – Jajj de maradiak vagytok, minél durvább, annál menőbb:
18+ A világ legexkluzívabb szexklubja, ahol milliókért orgiáznak a gazdagok: „Az Snctm az éjszakai élet egyik fénypontja lett az elmúlt években, mivel a klub által szervezett eseményeken mindenki megvalósíthatja legvadabb szexuális vágyait. Egyik alkalmazottjuk most pedig nagyobb belátást engedett abba, mi zajlik pontosan a színfalak mögött.”MAGYARUL: támogatott érzékenyítő tartalom: „A barátaim tudnak róla, hogy az Snctm-nél dolgozom, de soha nem éreztem késztetést arra, hogy egy családi eseményen előhozakodjak a témával. Poliamor vagyok (...), és a fő partneremmel is fellépek – fejtette ki Grace (...), aki (...) kifejezetten arra biztatja az egyedülálló nőket, párokat, hogy ők is csatlakozzanak az Snctm-hez, (...) sőt, azt állítja, ha valaki szexuálisan nyitott személyiség vagy épp arra törekszik, hogy az legyen, akkor ez egy nagyszerű módja annak, hogy az illető új dolgokat próbáljon ki.” – Huncut akinek a toborzószövegről, a hírességekről („Kate Middleton barátnője”), meg a TRVE KVLT helyesírásról beugrik Allison Mack és a NXIVM. Huncut, vagy csak tájékozott, ki tudja, pár év múlva a mostani riportalanyok is könnyek között fognak #mítúzni az őket beszervezőkről és kussolnak az általuk begyűjtött skalpokról.
Több száz ember előtt szexelt Liverpool központjában egy pár – Ennyi erővel a színpadon is csinálhatnák gazdagéknak, még pénzt is keresnének vele :DDD
 

SZERDA, AUGUSZTUS 24.:
MÉG SZÓL A GITÁR...
0
...na MOST adjatok nekem :((

Talán érdemes:
Haladjunk fordított időrendben mert a mai legjobb (?) programot egész 02:25-ig dugdossa előlünk a Duna World és ez nem más mint a Jancsó Miklós-Hernádi Gyula kettős 1971-es dobása Cseh Tamás zenéjével. A Még kér a nép az 1890-as aratósztrájkok idején játszódik de nyilván vannak áthallások elkészülte évével (1971) is. A kasznárjukat megölő sztrájkolókra ráküldik a katonákat akiket viszont csupasz női bájak győznek le de csak ideiglenesen. Az obligát meztelenkedés mellett lesznek más polgárpukkasztások (templomgyújtogatás) is, a szegénylegények elkeseredettségét szimbolizálandó. Háromnegyed éjfélkor a Flashdance egykori STÁRja, Jennifer Beals kamaradrámában a Film4-en. Börtönbe vonuló rokon kedvéért gyűlik össze a família egy Meghitt családi vacsora erejéig és ahogy az ilyen erőltetetten pozitív címeknél lenni szokott, itt is kirobbannak az eltemetett feszültségek. Fél kilenckor rövidke (nyolcvanperces) közösségimédia-kritika a Cinemax 2-őn, valóságalappal. 2005-ben, Dél-Koreában történt hogy egy nő kutyája odapiszkított a metrókocsi padlójára, az úri közönség pedig mémmé tette. Ezt rakta át Andrei Hutuleac korunk Romániájába de úgy hogy a változatosság kedvéért az érem másik oldalát is megvizsgálja (mit érezhet a menhelyről befogadott állat tulajdonosa mikor akaratlanul a figyelem középpontjába kerül). Túl azon hogy a #dogpoopgirl a bolhából másfél évtized késéssel csinál elefántot de emellett pozitív és negatív értelemben is a kutyaszarból várat építés tipikus esete, és akkor jöjjön is a

Szelfibűnözés rovat:
The TikTok Edition:
Menőzött a TikTokon, az állása bánta: „Videóját eddig csaknem négymillióan látták.”Wait, a challenger appears:
Etikátlan és ízléstelen videó miatt szedtek szét a neten egy tiktokker nővért – Pedig ő csak haladni akart a korral:
KIHÍVÁS – Lizzo megcsinálta a TikTok gusztustalan Oreo-kihívását: „A 33 éves énekesnő kipróbálta a videómegosztó oldalon futó egyik új mániát.” – ...avagy súlyosbítva azt, ami amúgyis.
Újabb veszélyes trend terjed a Tiktokon, kéretik nem kipróbálni – De, igen, hadd röhögjünk:
Egy rettenetesen gusztustalan pink szósz tartja lázban a TikTokotWait, a challenger appears:
Új TikTok-trend: hüvelyváladékukat használják parfümként, hogy növeljék vonzerejüket – De a neten keresztül ezt hogy érzékelik a követőik? És mit tegyenek a férfiak? Ja nekik ott van a gender assume challenge:
Ellepték a TikTokot a menstruációs görcs-szimulátort kipróbáló férfiak videói: volt, aki térdre rogyott a fájdalomtól – De jó is rögtön alatta ezt olvasni:
pán péter stop – Miért kell mai gyerekeknek TikTok-kihívásokba belehalni?: „Egy 22 éves srác véleménycikke” – ...nulla helyesírással, amúgy 22 évesen rohadtul nem vagy már „srác” (ha már pán péter stop, ugye). Nap kommentje:

Rodney_2 2022.07.13. 04:44:40
Ez valószinűleg egy evolúciós dolog. Régen a leghülyébbek leestek a fáról, belefulladtak a kútba vagy egy folyóba, esetleg halálra rúgta a tehénke. A mostaniak megölik magukat az internet miatt.
Egy szülő panaszkodott nemrégen (nem Magyarországon) a 15 éves egyébként jól tanuló lányára: a lány közölte, hogy semmilyen munkavégzést nem tervez felnőtt korára. És miből fog élni? Hát majd a szülei adnak neki pénzt. És ha nem? Hááát akkor maximum azt tudja elképzelni, hogy influenszer lesz. A szülő szerint az egész osztály így gondolkodik.
Kicsit aggódik az ember, hogy miből lesz nyugdíja, ha a ti generációtoknak kell majd megtermelni a GDP-t hozzá :(


CSÜTÖRTÖK, AUGUSZTUS 25.:
JÓGÁBAN ÁLL ÜL.
0
The Olsens’ Eleven.

Talán érdemes:
21:30-kor ismét valódi esemény adaptálása az M5-ön melyben a Vörös Khmerek egykori foglya idézi fel, milyen volt nyugati régészként Az elnyomás földjén raboskodnia. Hogy ott is voltak kivételek arra vallatója a példa aki normálisan bánt vele – és most épp az ő pere alkalmából kell tanúvallomást tennie. A Film4-en tíz előtt tíz perccel kezdett Így jártam énnek semmi köze a How I Met Your Motherhez ahogy az angol elnevezésének (Liberal Arts) sem a politikához, ebben életközépi válságba jutott egyetemi vizsgáztatót (Josh Radnor, miatta a félresikerült magyarítás) hívnak meg abba az iskolába ahol maga is tanult. Az ok régi oktatója nyugdíjba vonulása és a tiszteletére tartott beszéd de az ódon falak között feltűnő új arcok, például egy nála fiatalabb de érettebb leányzó (Elizabeth Olsen) nem várt emlékeket triggerelnek. Coming of age movie aminek már a hazánkfia zeneszerző, Ben Toth kedvéért adok egy esélyt. Más. Amennyire cikizni szoktam a Szolgálólány-sorozatot, olyannyira megvalósulni látszik a benne felvázolt disztópia (amerikai abortusztörvény, stb.), így bár az HBO-n 22:15-kor adott The Janes doksi lesz, mégis bőven vannak mai párhuzamok. A nőket már a hetvenes években sem illette meg mindig, mindenhol A döntés joga, várhatóak volt hát a földalatti megoldások. A chicagói Jane-ek szabályos networköt építettek ki mire lecsaptak rájuk, öt éves működésük során több mint tízezerszer segítettek, Tia Lessin és Emma Pildes pedig felidézi azt a korszakot amiről azt hittük, a Roe v. Wade után sosem fog visszajönni. Nagy ugrás: Tökéletes ragadozó néven voltmár idén valami de ma egy Cápaember kalandjait követhetjük az AMC-n. Az nem meglepő hogy az említett mutáns katonai DNS-kísérlet eredményeként született, az már igen hogy Kim Cattrall is a nevét adta hozzá. Emellett szinte bagatell hogy több részen keresztül húzzák – vagy mégsem, mert hát 00:55-kor kezdik.

Tetoválós rovat:
nem semmi – Ostromolják a férfiak a fiatal modellt, akinek teljes testét tetoválások fedik – Bezzeg férfiként max. a média érdeklődne iránta:
Erre az emberre már nem fér több tetoválás: „A teste 100 százalékát tinta fedi, nem bánt meg semmit és nincs kedvenc tetoválása.” – Ha egyik se a kedvence akkor mi a f***nak varratta tele magát?!
A Jackass–filmek sztárja egy borzalmas tetoválást varrt rá az egyik rajongójára – Á, a szar tetkó ma már alap:
hoppá – Eugénia hercegnő extrém tetkót villantott – Nagyon rojál, nade wait, a challenger appears:
hoppá – Rita Ora nemcsak bomba testet, de intim tetoválást is villantott – Legalább addig se „énekel”. Közben megvan az eddigi első helyezett is:
Egy Marvel-karaktert szeretett volna magára varratni a nő, akinek most egy 18+-os tetoválás virít az alkarján – Még így is jobban járt mint az 56 csillagos csaj...
A tetoválásán keresztül figyelhetik egy alany egészségét Dél-Koreában – Azt hittem Észak-Korea vagy Kína előbb találja fel. Fenevad bélyege when? LOL4!!!44!!4!
Kockás hasat szeretett volna nyárra, edzés helyett magára tetováltatta – ...és mikor azt hiszed a hülyeség nem fokozható, kiderül hogy mégis:
Már tetoválás is készült Will Smith csicskalángosából...and that shit is permanent :DDDD Esetleg egészestés Év filmjét nem akarnak belőle? LOL!!

VISZLÁT SZOMBATON (és a faszbúkon)!

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés