2022. 09. 03.
A Tuileriák beporzói (szept. 3-4.)
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
A Tuileriák beporzói (szept. 3-4.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, SZEPTEMBER 3.:
EGY MINDENKIÉRT...
0
...ugye mindenki egyetért?

Ajánlott:
A Dunán ötvenéves kosztümös kalandozás 19:40-kor Alexandre Dumas klasszikusából amivel Richard Lester kétszer is nagyot húzott: hű maradt a szöveghez ugyanakkor a humorosra vett sztorihoz inkább komolyabb oldalukról ismert arcokat nyert meg. A Három testőr, avagy a királyné nyaklánca természetesen az említett csecsebecse Angliából történő visszaszerzése körül bonyolódik. Akinek kimaradt a könyv annak röviden a lényeg: a fő-fő udvari intrikus Richelieu bíboros (Charlton Heston) ezzel az ékszerrel diszkriminálná Anna királynőt (Geraldine Chaplin) hogy utána magához ragadhassa a hatalmat, Rochefort (Christopher Lee) és a gonosz Milady (Faye Dunaway) pedig örömmel lesznek a partnerei. A fentiekkel harcoló muskétásokat nem kisebb figurák formálják meg mint Oliver Reed (akire mintha direkt rászabták volna a bánatos piás Athos karakterét), Frank Finlay (ő Porthost ill. az ékszerészt is alakítja) valamint Richard Chamberlain (Aramis). A létszám a forrófejű D'Artagnannal (Michael York) lesz teljes és ha mindehhez a kultkedvenc Sybil Danning meg a csodaszép Raquel Welch jelenlétét is hozzávesszük akkor világos hogy mára ez a legjobb választás:

perry 2007 márc. 23. - 05:34:18
Nekem nagyon jó szórakozást okozott a film :) , és és Welch dudái.

Talán érdemes:
Ugyanitt maradva 2020-as francia krimikomédia fél tízkor a Rózsaszín Párduc ihletésére. Gazdag csávó (Benoit Poelvoorde) a felesége elleni gyilkossági kísérlet felderítését a lehető legjobb nyomozóra bízná ám felettesei pont azt a kollégát küldik aki sok mindenről híres de a profizmusáról nem. Christian Clavier hozza is Clouseau felügyelő és Johnny English manírjait de mégis az fog belőle tartósan megmaradni hogy végre (?) újra együtt láttuk Gérard Depardieu-vel. A Rejtély a Riviérán a járványhelyzet válságterméke amit a többségnek a fent említett nosztalgiafaktor, a sznoboknak meg Rossy de Palma fog eladni. Közben kilenckor képregény-adaptáció a Moziverzumon amit ezer okból hagyhatnék ki (hosszú, orosz, nem túl originál) mégis, a megvalósítás olyan jó lett hogy beválogattam. Grom őrnagy és a pestisdoktor Szentpéterváron találkoznak, előbbi ofkorsz rendőr (aki kap maga mellé egy Robint azaz ahogy itt hívják, Dubint plusz egy kvázi-Macskanőt is), utóbbi pedig a szerinte védteleneket képviseli és neki (pontosabban Joker-szerű alteregójának) már szuperereje is van az egyedülléte mellé. Ha ez nem elég, olykor a Watchmen fekete humorát-kiábrándultságát is megidézik, unatkozni nem fogunk rajta. Nagy váltás: a Midsommar után a közelmúltbeli másik Év filmje, a Nyelés is sorra kerül de már éjjel fél kettőkor a Paramount Networkön, ebben Haley Bennett veszi szó szerint a „mindent le kell nyelni” igazságát. Márpedig van mit mivel férje nem veszi emberszámba még akkor sem mikor már a szíve alatt hordja a gyerekét, lelki önsanyargatása aztán testi formát is ölt különféle tárgyak lenyelésével. Állapota úgy súlyosbodik ahogy egyre kevésbé érzi hogy ura az életének és ebből is ki lehetett volna hozni többet de Carlo Mirabella-Davis a férfidémonizálást választotta így max. egyszernézős.

A seksz, a szipu rovat:
The Pornó Edition:
Az ámokfutó cseh pornós szeret pucéran sétálni az utcán – Mások bezzeg nem az utcán futják az ámokot:
Lecsukták a spanyol pornóst, aki sámán lehetett egy szertartáson, ahol varangyméreg belélegzése közben meghalt egy divatfotós: „(...) [Nacho] Vidal ügyvédje (...) szerint a haláleset ugyan szomorú, de baleset történt, és szerinte nem igazak azok a feltételezések, hogy védence a sámánt alakította volna a szertartás során. Szerinte a fotós teljesen önszántából fogyasztott a méregből.” – Mondja ezt el a halott hozzátartozóinak is :SSSS – „A coloradói folyami varangy (...) nagyon erős méreganyaggal rendelkezik, (...) a váladéka tartalmaz egy pszcihoaktív anyagot (...) amivel kapcsolatban korábban már felmerült, hogy alkalmas lehet a szorongás és a depresszió kezelésére.” – Lehet hogy a szertartók olvasták a 444 „szakmai” cikkeit e témában. Na mindegy, a macsó Nachónak legalább volt pár izgalmas éve: előbb pozitív HIV-teszt aztán fekete mágiás haláleset...lesz mit mesélnie a böriben szappanért hajolgatás közben ^^
Miss Columbia – Miss Universe nem lett, de a pornóban még csúcsra juthat – Jaja, sose késő oda-vissza váltani:
Pornósztárból lett színésznő az HBO új felfedezettje: „A nézőket gyorsan levette a lábukról.”SIBEL KEKILLI LIKES THIS Nem is értem hogyan. Ja de, mivel az Eufóriáról van szó. – „A 24 éves pornósztár szerint a felnőttfilmes ipar (...) le van nézve, pedig ott is szükség van színészi képességekre. Ráadásul egy csomó esetben a forgatókönyvet nem is adják oda előre a szereplőknek, hanem csak annyit mondanak, hogy tessék, itt a mostohafivéred, akire nagyon haragszol. Felvétel!” – Szóval ő is mostohás pornóról váltana a mainstreamre...és igen: „Chloe Cherry (...) már korábban akkora rajongója volt az Eufóriának, hogy a sorozat pornóverzióját is leforgatta (...). Most már szívesen a háta mögött hagyná a 18+-os filmeket, mert úgy gondolja, hogy különleges külseje miatt más sorozatokban is igény lehet a szolgálataira.” – Van egy rossz hírem, a kacsaszáj továbbra is csak egyvalamire használható igazán :DDDD
FELNŐTTFILM – Víz alatti felvételeivel futott be az ifjú pornósztár: „Késő tinédzserkori éveiben döntötte el, hogy a felnőttfilmes iparban szeretne karriert befutni.” – Biztos megélhetés, tuti nyugdíj, megbecsülés...ja nem.
Kitálalt a népszerű pornószínésznő: erre gondolnak forgatása közben: „Maitland Ward három éve forgat erotikus filmeket, és egyelőre nem szerzett rossz tapasztalatot.” – Majd fog a nyugdíjaskor küszöbén ami náluk kicsit előrébb van:
OMG – Kitálalt a rajongott pornószínésznő: így károsítják a forgatások a felnőttfilmesek testét: „Lana Rhoades-t a pornóiparban eltöltött idő (...) testileg és lelkileg is megviselte.”ÉDES FASZOM, már megint ő?! Adjátok meg a számlaszámát, utalok neki csak ne kelljen a rinyálását olvasnom...


VASÁRNAP, SZEPTEMBER 4.:
KOJOT A HEGEDŰRE...
0
Lady Lavender likes this.

Talán érdemes:
Fél kilenckor tavalyi Dél-amerikai coming out-coming of age keresztezés a Cinemax 2-őn a hazánkfia Szupkay Viktor zenéjével. Nagyanyja egészségi állapota miatt iskolaváltásra kényszerült lány nehezen találja helyét az új közösségben ahol leplezni is kénytelen vonzalmát osztálytársnője iránt. A szerelemnek végül nem lehet parancsolni így hiába nyomás, Camila ma este előbújik... 21:19-kor újabb zenedoku de már az m2 / Petőfi TV műsorán és A Bad Company négy évtizedére koncentrálva. Szűk másfél órás visszatekintés a kezdetektől a feloszlásig majd a comebackig amiben archív felvételről még a Led Zeppelin dobosa, John Bonham is megszólal (nem véletlenül hiszen őket is Peter Grant menedzselte). Közben a Dunán több címen (Hölgyek levendulában ill. A levendula illata) is futó dráma fél tíz előtt öt perccel melyben Judi Dench és Maggie Smith játsszák az idős testvérpárt akik szárnyaik alá vesznek egy ismeretlen férfit (Daniel Brühl). Az illetőről lassan kiderül hogy lengyel hegedűművész és az addig egymással versenyt anyáskodó nők riválist kapnak egy fiatalabbal (Natascha McElhone) akinek nagyra törő tervei vannak vele (londoni koncert szintén zenész bátyjával). A Ladies in Lavenderben nincsenek trükkök-effektek „csak” kiváló színészi játék, én ma ezt választom. Féléjfél előtt öt perccel megtévesztő elnevezésű sorozat kezdőrésze a Paramount Networkön mert nekünk is volt Kojotunk, az már szinte magától értetődik hogy ebbe is jut magyar szál Beliczai Balázs személyében. Anyway, Texas-Mexikó környékén, Minden határon túl járunk ahol az eddig illegális bevándorlókat kiszűrő fickó (Michael Chiklis) új beosztásában egyre jobban megismeri azokat akiket idáig nem igazán kedvelt. A Coyote pálfordulása hihetőbb lenne ha ügyeltek volna a részletekre ugyanis Amerikában határőrként (de lassan már sima zsaruként is) alapkövetelmény a spanyoltudás amit főhősünk harminc év után sem sajátított el.

„Zene” és „film” rovat:
The Barbie Edition:
Pink és feminista egyszerre, mi az? Barbiecore!: „Rózsaszín, csillogás, neon és még több rózsaszín – az életszerűtlen testarányokkal bíró, hiperfeminin, nem túl kifinomult esztétikájáról híres Barbie baba újra ikonná vált. Miért válhatott megint érdekessé egy gyerekjáték tökéletes élete és karaktere, és mi köze mindennek a feminizmushoz?”MAJD A SARIATANÁCS ELDÖNTI Az hogy megint jólmegkapják a mocskos férfiak:
Nincstelen és csóró Ken babát alakít majd Ryan Gosling a Barbie filmben, akinek se munkája, se kocsija nem lesz – Akkor ez nem az Ken lesz akit gyerekkorunkból ismerünk:
Elég bizarrul néz ki Ryan Gosling a Barbie-film Ken babájakéntWait, a challenger appears:
A Hasbro válasza a Barbie babákra egy rémálomba illő szörnyszülött volt – Kapjon közös filmet a kalapácsos Micimackóval.
kultikus – Megnyílik az első igazi Barbie ház – A fenti rémségek után csak egy kérdés maradt: Barbie múzeum when? LOL!!44!
Barbie babát kap Jane Goodall világhírű etológus, környezetvédő – ...ezzel is csökkentve a műanyagszennyezést. Fenntartható jövő for teh win!4!!44!!
Újabb inspiráló nővel bővíti Barbie-kollekcióját a MattelMI AZ HOGY „NŐ” Ejnye elvtársak, már megint ez a gyarmatbirodalom-propaganda:
Barbie babát csináltak II. Erzsébet királynőből: „A brit királynőre nyomokban hasonlító babával ünneplik, hogy Erzsébet 70 éve ül a trónon.”„Nyomokban hasonlít”, de még így is felvásárolták:
Három másodperc alatt fogyott el a piacról az összes II. Erzsébet Barbie baba: „Már csak az eBayen lehet megküzdeni a licitre bocsátott darabokért, az eredeti ár legalább kétszereséért.” – Ezt is ingyen SZAROM LE ja továbbra sem ma,

VISZLÁT HÉTFŐN (és a faszbúkon)!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés