2022. 09. 10.
Back to the Black Mirror! (szept. 10-11.)
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
Back to the Black Mirror! (szept. 10-11.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, SZEPTEMBER 10.:
EGY MUSKÉTÁS A NÉGYBŐL...
0
...és csípőből tüzelő társnője.

Ajánlott:
A Duna TV ott folytatja 19:40-kor ahol a múlt héten abbahagyta vagyis Richard Lester Dumas-adaptációjának újabb fejezetével. A Négy testőr, avagy a Milady bosszúja sztorijában D'Artagnan már hivatalosan is a Négyek Bandája (LOL) tagja akit a gonosz Richelieu a szeretője (egyben a királynő ruhafelelőse) elrablásával és a Milady bájaival térítene át a sötét oldalra – ez viszont napvilágra hozza az intrikus nőszemély korábbi viszonyát Athosszal (aki emiatt lett alkoholista). A Milady's Revenge-t gyakorlatilag ugyanakkor vették fel mint az első részt és eredetileg azzal együtt lett volna egyetlen háromórás opus de a stúdió fejesei hajthatatlanok voltak. Talán jobb is így mintha többéves kihagyással vették volna fel a fonalat, a hangulat ugyanaz ahogy a nyertes csapat is (M. York, O. Reed, R. Chamberlain, F. Finlay, C. Heston, C. Lee, R. Welch, G. Chaplin). Csak a tónus lett picit sötétebb de attól még kötelező.

Talán érdemes:
A Cinemax 2-őn fél kilenckor tavalyi dráma és a Visszatükröződés (avagy Tükröződés) az idei eseményekkel még aktuálisabb. A Donbasz 2014-es megszállásakor az addig orvosként tevékenykedő fickó beáll a hazáját védő önkéntesek közé hogy aztán fogolyként a háború poklának még mélyebb bugyraiba lásson bele. Ilyen élmények után nehéz, szinte lehetetlen folytatni de barátunk mégis megteszi amit tud, elsőként ex-feleségével és lányával hozná rendbe kapcsolatát. Valentin Vaszjanovics a forgatás összes folyamatát magára vállalta pedig legalább a vágást másra hagyhatta volna: a Vidblysk gyönyörűen fotografált de néha túl lassú (hogy a békés hétköznapokhoz való visszatérésből mi maradt azt meg már tudjuk :((( ). Az M5-ön miniszéria héttől Jane Austen regényéből melynek Kate Beckinsale-es verziója voltmár a blogban de ma a hazánk lánya Romola Garai lesz Emma Woodhouse 2009-es kiadása. Ő az a mások életét csupa jószándékból (LOL) megkavaró házasságközvetítő akit még KEIRA Mr. Knightley rábeszélése sem hat meg és elülteti a bogarat barátnője fülében miszerint jobb partit érdemel mostani vőlegényénél. A Knightley-t játszó Jonny Lee Miller amúgy egy másik Austen-feldolgozásból, a Mansfield Parkból lehet ismerős, mondjuk ma már azt sem a BBC-re bíznák:

Év filmje rovat:
The Netflix Edition:
Már megint az életünkre törnek a robotok a Netflix nagyon bizarr filmjébenÉv filmje...lenne, ha nem ez történne a valóságban is.
cinematrix – A Netflixnél elmentek otthonról, hogy ezt elkészítették – Nem látszik a gödör alja, azabaj:
Ennél betegebb filmet még sosem láttunk a NetflixenHát akkor mi a f***nak nézitek? Mert a pucér néniket azt megértem, bár helyettük is volna rendes pornó:
Annyit meztelenkednek a Netflix új filmjében, hogy mi szégyelljük magunkat – ...de azért csak promózzátok, mert a negatív reklám is reklám:
Rettenetes kritikákat kapott, mégis tarol a Netflix új filmje – Pont azért:
A Netflix új sorozatát egyszerűen nem lehet abbahagyni: „Szex, drogok, alkohol és bulik. Nem vártuk, hogy ennyire ütős lesz.” – Tényleg? Sebaj, vannak még felderítetlen területek:
cinematrix – Van, ami még mindig tilos a Netflix legbotrányosabb valóságshow-jában – Remélem nem a kéjgyilkosságra gondoltok bár a birkacsürhe tuti bekajálná azt is :SSS
netflix – Letarolta a világot a koreai zombisorozatJim Jarmusch likes this, és tényleg:
netflix KRITIKA – Jim Jarmusch zombifilmje teljesen elvarázsolt – Ha azt csinálta a zombikkal amit a vámpírokkal az Only Lovers...-ben, akkor egyértelműen KIHAGYOM Év filmje.


VASÁRNAP, SZEPTEMBER 11.:
LIKŐRÍZŰ IZÉK BÖLLÉREI
0
HARPER San Fernando Valley P.T.A.

Talán érdemes:
Nyolckor Paul Thomas Anderson múlt évi felnövősdije a Cinemaxon. A Licorice Pizza (ami mellesleg egy lemezbolt-hálózat neve) sokadjára tér vissza a direktor fiatalkorának helyszínére, a San Fernando-völgybe ami főleg pornóiparáról híres (lásd: Boogie Nights). Vannak „normális” (LOL) lakói is, például az a tizenöt éves srác (Cooper Hoffman) aki belezúg a nála jóval idősebb nőbe (Alana Haim). Amaz elsőre mást választ helyette majd viszonyuk félúton lesz a megkomolyodás és a forever friendzone között (már csak közös vállalkozásuk miatt is). Anderson szokás szerint csapong és bő lére ereszti (130 perc), szokás szerint vannak kult-arcok (Tom Waits, Sean Penn, John C. Reilly) ahogy utalások is valós személyekre (pld. William Holdenre) de az egész inkább látványos mint tartósan emlékezetes, pont mint a Tarantino-féle Volt egyszer egy... Hollywood. A testvércsatornán (Cinemax 2) a mindigjó Leila Bekhti fél kilenckor egy bipoláris személyiségzavarral küzdő festő (Damien Bonnard) feleségeként amint igyekszik helytállni anyaként-ápolónőként. Jól is megy a látszat-fenntartás mert gyerekük csak annyit vesz észre hogy apu gyakran együtt pörög vele, de a nehezebb periódusok egyre sűrűbbek és hosszabbak... A Nyughatatlanok (vagy A fáradhatatlan) készítői ügyeltek az autentikusságra, még Piet Raemdonck műtermét is beköltöztették a stúdióba. Nagy ugrás: 01:10-kor ausztrál borzongatás a Filmcafén (Daybreakers). Itt (denevérharapás hatására) végleg eljött A vámpírok kora akik a túlélő humanoidokat ugyanúgy vér-fejőstehénnek használják mint a Pengében, nem csoda ha itt is a két faj között álló mutáns (Ethan Hawke) lesz a megoldás kulcsa. Ő megbízói akaratával szembemenve olyan anyagon dolgozik amivel a KECSKE vérszívó is jóllakik és A KÁPOSZTA az ember is megmarad, kutatásai új lendületet kapnak de a főgonosznak (Sam Neill) más tervei vannak. Sima horrornak elmenne de Willem Dafoe és a hősködős vonal belépésétől kezdve mintha a rendező-tesók, Michael és Peter Spierig se tudnák hogy merre tovább. Zűrös zsenikre visszatérve:

MűvéSEKSZ rovat:
Új lehetőség, vagy művészetgyalázás?: „Mestérséges intelligencia által készült kép nyert művészeti versenyt.”More festő than festő :SSS Tessék mondani, közönségre szükség van még egyáltalán? Nincs, ahogy a régi értelemben vett múzeumokra sincs:
Nyitnának a fiatalok felé, teljesen újjávarázsolnák a Louvre-t: „A frissen kinevezett igazgató szeretné, hogy a múzeum újra a párizsi kultúra és közélet részesévé váljon.” – Regisztráljanak a Pornhubra vagy az OnlyFans-re, a netes meg egyéb cenzúra úgyis erre fogja kényszeríteni őket is:
filmvilág – Érzékiség az új német filmekben – ...de csak ha a sariatanács is engedélyezi!!!
Művészi értékkel bíró hímtagok és női keblek tárháza – Lásd fentebb :ásít:
neszeszer – Bikini kollekcióját mutatja be a szexi modellBikini is so last year:
Divattrend – Divattrend a meztelen ruha Harvey Weinstein likes this, meg ezt is:
MERÉSZ – Szigetelőszalagból készült aligruhák vitték el a show-t a New York-i divathéten – A sokadik hülye „tervező”. Remélem legalább drágák ezek a semmiruhák, közben a direktíva is irányt váltott:
A művészet, a kapitalizmus és fekete testek találkozása a párizsi árutőzsdén – ...ahol fehér és heteró-sekszuális Férfiak kereskednek!!4!4!!!!
Befagyott tavak jegére karcol szimbólumokat egy képzőművész – Remélem élőzik is közben, az utolsó alkotását megnézném :DDD

VISZLÁT HÉTFŐN (és a faszbúkon)!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés