2022. 09. 17.
Cesspool Boys (szept. 17-18.)
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
Cesspool Boys (szept. 17-18.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, SZEPTEMBER 17.:
POHÁR NEM MARAD SZÁRAZON
0
Házinyuszira sem lövünk.

Talán érdemes:
Fordított minőségi sorrendben haladva 23:20-kor régi (ötvenéves) hazai alkotás az M5-ön Kiss Manyival mint emlékeinek élő magányos vénlánnyal aki a házmester feleségének rábeszélésre cseréli le belvárosi lakását jobb és nyugisabb környéken levő kisebbre. Idővel aztán itt is beüt a csalódás: hiába tökéletes minden (főleg a szomszédok), valami mégis hiányzik... A Sziget a szárazföldön amilyen rövid (bő hetven perc), olyan jó (nem meglepő mert Mándy Iván felel a forgatókönyvéért). Háromnegyed tizenegykor örökzöldség a Filmbox Premiumon: egyetemi tanulmányokra gyűjtő srác (Brett Davern) rokona segítségét kéri de nem tudja hogy a hangzatos vízügyes titulusok dacára uncsitesója (Matthew Lillard) sima úszómedence-karbantartó. Ebben még Halivúdban sincs sok pénz, még szerencse hogy egyik kliense nyaralni ment így adott a lehetőség hogy az üresen álló házban rosszlányok közvetítésével egészítsék ki Amerikai nyári munkájuk bevételeit. A Pool Boys-ban is megtörténik ami az ilyesmikben (Risky Business, Girl Next Door) szokott vagyis a naiv srác belezúg az egyik aranyszívű prostiba (Rachelle Lefevre), de azokhoz képest ebben kicsit többet pucérkodnak. Már emiatt (és többek közt Tom Arnold feltűnéséért) érdemes lesz, előtte 22:10-kor Emma Stone-nal és Kat Dennings-szel együtt is max. egynekjó vígjáték a Viasat2-őn. A Playboy-villából kiöregecskedett Házinyuszi Shelley-nek (Anna Faris) igazából sosem volt senkije, szüleit sem ismeri, egyedüli „családja” csak szépsége miatt fogadta be, most pedig ennek is vége 27. szülinapjával. A remény pár kirekesztett kollégistacsaj feletti anyáskodással bukkan fel amiért cserébe szállást-fizetést is kap, csak SZOKNYÁBA gatyába kell ráznia őket és megnövelni a létszámukat. A női dolgok tananyaggá tevésével jönnek is a jelentkezők, így lesz a House Bunny az Animal House meg a Legally Blonde fordítottja (azokban üresfejűnek elkönyvelt figurák mutatták meg hogy több van bennük). Érdekesség hogy ezt is ugyanaz a két nő írta aki az utóbbiért felelt, meg az is hogy 2008-ban még lehetett poénkodni rajta hogy a testükből élő modelleket egy bizonyos korhatár elérése után kipaterolják a MAMA Hefner-hotelből, 2022-ben már erre is ageizmust kiáltana a média (lásd DiCapriót és az ő csajait).

A seksz, a szipu rovat:
The Playboy Edition:
HOGY MI?! – Míg Britney Spearsnek szabad, ez a Playboy-modell már nem posztolhat magáról félmeztelen fotókat: „A szőkeség büszkén megmutatja idomait, de ez sokak szemét szúrja. Bezzeg, ha Britney Spears csinálja...” – Jajj de le vagytok maradva, na majd én elmagyarázom! Britney vetkőzése tiltakozás a patriarcha kizsákmányolás (zeneipar, család, normalitás) ellen, a modellé meg pont azt szolgálja ki:
Könyves – A pucér nők hozták az olvasókat: „A Playboyban a legnagyobb nevek publikáltak, de néha győzködni kellett őket.” – Legalább az írók nem vetkőztek...illetve nálunk egyszer volt olyan is, olyan is volt :SSS
A PLAYBOY-NAK PÓZOLTAK A SZEMREVALÓ OLIMPIKONOKÉBERSÉG!! elvtársak, mi ez a sekszizmus?!
Kínában bízik a Playboy: „Új területen vetik be a nyuszikat.” CSAK NEM A MUNKATÁBOROKBAN? Akkor a sekszualitás már ott sem a hanyatló Nyugat ópiuma? LOL!!4!!44!
meglepő? aligha – nyár – Fehérneműs Playmate-lányokban gazdag Playboy-buli volt a hétvégén – …amit azóta jól megbántak a résztvevők:
Hefner exe állítja: ő szállította a drogot a Playboy alapítónak – …és fogyasztotta is hogy bírja az iramot:
Heti öt orgia, még több kokain: a Playboy–villa titkai: „Még a nyuszimágnás Hugh Hefner kutyája is drogfüggő lett.” – A kutya csak örüljön hogy nem dugta meg valaki a buliban:
SÖTÉT TITKOK – Kitálalt az egykori Playboy-lány: ezért volt pokoli a szex Hugh Hefnerrel – Annyit haluzott hogy full kretént nyomott szegény:
Vallott a szexre kényszerített nyuszilány: azt hitte, az ördögtől terhes: „Hugh Hefner halála óta sorra kerülnek elő a botrányosnál botrányosabb ügyek.” – Nem is értem miért nem életében vádolták...ja de.
Az év playmate-je nem úszta meg a szexet HefnerrelÍRJON RÓLA KÖNYVET Minek ment oda level over 9000, utólag mindig a legnagyobb partiállatok azok akik meglehet ottsevótak.

 

VASÁRNAP, SZEPTEMBER 18.:
RECIKLÁLNI, RECIKLÁLNI...
0
...muszáj nekik reciklálni!

Talán érdemes:
Korán kapcsolóknak 18:40-kor valóságalapú dráma Ausztráliából a Cinemax 2-őn. Vallási iskolában elszenvedett zaklatás túlélője (Sara West) pokoljárása (addikciók és testi-lelki károsodások) után úgy dönt, visszatér szenvedései helyszínére és felveszi a kesztyűt. Egyedül egy nem túl sikeres jogász (Aden Young) hajlandó segíteni neki és szembeszállni az anglikán egyházban (is!) alkalmazott Don’t Ask, Don’t Tell (ne kérdezz rá, Ne mondd el!) módszerrel. Ahogy egyre több mocskos részlet derül ki, úgy kezd az ÖRDÖG egyház ügyvédje is pánikolni, pénzt is ígér a hallgatásért de Lyndalnek az anyagiaknál fontosabb az erkölcsi igazságtétel. Ugyanitt maradva valamivel könnyedebb téma fél kilenckor idealista francia dramedyvel melyben társadalomból kivonult hajléktalanok mennek át undorgrundba. Ezt szó szerint értsük mert a maguk kialakította barlangrendszerben, saját elveik szerint élnek, birodalmuk az újrahasznosításra épül ám A roncstelep lakóinak illegális világjobbítása a rend éber őreinek is feltűnik. Itt jön be az az aktuálpolitika-erőltetés (antikapitalizmus, a rendőr CSAK gonosz lehet, stb.) ami nélkül a Les Sans-dents is sokkal jobb lehetne de Yolande Moreau kedvéért talán esélyt adok neki. 21:55-kor Lifetime-movie a drogok veszélyeiről a Film4-en ahol új suliban, új osztályközösségben térnek vissza egy kamasz rossz szokásai. A lányom érdekében sem elégszik meg „a drog rossz, értem?” igazságával hanem hozzácsap nagy adag férfihibáztatást is pedig a visszaesés nem csak noname fiatalokat fenyeget, idős hírességek is hajlamosak rá:

Madonna rovat:
A pop királynője 64 éves lett – mennyire ismeri botrányokkal teli életét?: „Évtizedekkel ezelőtt a csapból is ő folyt.” – ...és ma már ő is a könyökünkön jön ki a többi STÁRral együtt:
Madonna és Beyoncé összegyúrta két slágerét és megcsinálta a „királynők remixét” – ....eltekintve attól az aprócska ténytől hogy a fanatikus rajongótáboron kívül már senkinek sem „királynők”, zeneileg nem sok vizet zavar egyikük sem, a „botrányaik” meg szánalmasak:
Madonna találkozót kért Ferenc pápától – Bemutatkozásnak küldje el az instája linkjét...már amíg megvan:
Madonna szexi nyuszilányként állt neki a tojásfestésnek – Remélem nem a Playboyt célozza...ja de:
Madonna akkorát meztelenkedett, hogy az Instagram is letiltotta – Az a baj hogy azóta visszaengedték:
merész – Madonna egy szál bugyiban terpesztette szét a lábait - 50 Cent durván beszólt: „Rendszeresen oszt meg pikánsabbnál pikánsabb felvételeket a pop királynője.” – Mit mondjak én ha még Fiftyt is zavarja?
Szakított a 35 évvel fiatalabb barátjával Madonna – Tanuljátok már meg hogy Dikaprió rossz, Madonnától pedig az időskori fehérmájúság is menő:
vallomás – Madonna teljesen ráfüggött a szexre és mindkét házasságát megbánta: „(...) Madonna legutóbbi interjúja annyira kínosra sikeredett, hogy az énekesnő hat gyerekének feje igen sokat fog még fájni emiatt. (...)” – A fokozódó piabevitelét elnézve a hülye nyilatkozatok lesznek a legkisebb gondjaik, viszont így már a magyarázatuk is megvan:
Madonna a Coachellán sem fogta vissza magát: „(...) A többszörös Grammy-díjas énekesnő, bár már a hatvanasok korosztályát erősíti, de nem úgy tűnik, hogy visszább vett volna a fiatalos lendületből. Talán nincs is jobb megtestesítője Madonnánál, annak a mondásnak, hogy mindenki, annyi idős amennyinek érzi magát. Jégre töltött rövidekből és pezsgős pohárba öntött rozékból sem volt hiány az énekesnő asztalának tájékán.”ILYEN EGY FELELŐS, JÓ ANYUKA Szóval ha ő pezsgőzik-rövidezik hatvanévesen az örökifjú menőség, ha meg én akkor az okébúmer alkoholizmus? Jó tudni...

VISZLÁT HÉTFŐN (és a faszbúkon)!

Kulcsszavak: éberség

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés