2022. 09. 24.
Intimprint (szept. 24-25.)
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
Intimprint (szept. 24-25.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, SZEPTEMBER 24.:
MEN IN BLACK & WHITE
0
Nívó for women.

Kiemelten ajánlott:
Sajnos manapság nem sűrűn találkozunk Ealing-komédiákkal, a Duna TV ezt a hiányt orvosolja 22:51-kor egy 1951-es darabbal. A wannabe vegyész Sid Stratton (az itt még fiatal Sir Alec Guinness) egyik labortól a másikig vándorol nagy terveivel mígnem rossz híre annyira megelőzi hogy csak textilgyárban kap esélyt és ott is a ranglétra legalján. A sors fintora hogy ekkor hamar összejön neki az ami profi körülmények között nem: létrehozza a tökéletes alapanyagot ami nem szakad és nem piszkolódik, így lesz A fehér öltönyös férfi ruhája örökre ragyogó és tiszta. Főnökei először azt hiszik megütötték a főnyereményt de hamarosan a feltalálót ütnék agyon mert ugye elnyűhetetlen cuccokból nincs szükség újratermelésre sem. A Man in the White Suit szatírája mögött kafkai igazságok rejlenek (tervezett elavulás, a jobbítás esélytelensége a fogyasztói társadalomban), már emiatt kötelező.

Talán érdemes:
Fél kilenckor mai délszláv dráma (Vera a tengerről álmodik) a Cinemax 2-őn melyben jeltolmácsként dolgozó nő világa hullik szét jogász férje öngyilkosságával. Ami első pillantásra tragédia abból rövid időn belül önfelfedezés és megerősödés lesz ahogy visszanyeri a kontrollt saját és családja élete felett, szembemenve a patriarcha közösség elvárásaival (ne feledjük, Koszovóban járunk). Nem ez ma az egyedüli ilyesmi program, 23:20-kor jön a hetvenes években játszódó társa az M5-re és hihetetlen, de igaz: Svájcban még ekkor sem volt mindenkinek szavazati joga (volt ahol 1991-ig tartott náluk ez az áldatlan állapot). Adott hogy kapásból (a nem véletlenül ibseni elnevezésű) Norának drukkoljunk ahogy harcba indul A nőkért, hogy mégsem így alakul az nem a színészeken múlik. Nem, a Die göttliche Ordnung fő gondja hogy már a kétezer-tízes évek végén készült így eléggé eltúlozzák benne a férfiuralmat (ezzel nem a problémát relativizálom csak jelzem hogy ezen a téren nagyon nem az volt a helyzet anno mint ami most a Közel-Keleten).

Teljes legalizáció rovat:
Hallucinogénekkel küzdenének a mentális betegségek ellen: „A pszichedelikus cégek már a tőzsdén is varázsolnak.” – ...és pár év múlva itt is az lesz mint a korábbi csodaszer opioidoknál volt, ugyanaz a média rinyál majd a Kizsákmányolt Áldozatokról amelyik most bőszen kiáll a „varázscégek” profitéhsége mellett:
Ezen a felnőttekre szabott, pszichedelikus játszótéren találunk rá lelkünk igazi nyugalmáraSzóma ha mondom, segít a gondon – HAMAROSAN A GYEREKEKNEK IS!!4!!44!!!!
Varázsgomba aprócska adagjaival pörgetik fel magukat a hollandok – ...avagy a drog helyére beült egy másik drog:
Kísérletben bizonyították, hogy a varázsgomba segíthet leszokni az alkoholról: „A New York-i Egyetem orvosi karán végzett 12 hetes programban részt vevő alkoholfüggők kétszer kaptak hallucinogén mennyiségű pszilocibint, és 9 hónappal a terápia után az alanyok fele arról számolt be, hogy teljesen felhagyott az ivással.” – Köszönöm, maradok alkoholista, bárhogy is nyomatjátok a tutit:
Ha megnézed ezt a sorozatot, egy életre megváltozik, amit a pszichedelikus szerekről gondoltál – Meghiszem azt, hát pont ezért forgatták: „Az LSD-t, a varázsgombát és az ecstasyt évtizedeken át üldözték és tiltották, sokszor áltudományos, rémtörténetekbe illő érvekkel, de ma már egyre több kutatás irányul a szerek terápiás alkalmazására. A How to Change Your Mind a depresszió, a szorongás vagy a poszttraumás stressz ellen is bevethető pszichedelikumok történetét és jövőjét mutatja be.”Év PROPAGANDAfilmje, kihagyom ^^
Az ajahuaszka nem partidrog, gyógyításra kellene használni – Jajaja, „kellene”: „Törött csontokkal, ruha nélkül találtak rá egy valóságshow-szereplőre hétfőn, egy ajahuaszkaszertartás után. Noha a szer lakossági használata jogilag sem tisztázott és nem is veszélytelen, mégsem lenne szabad egy eset alapján megítélni – mondják a vele foglalkozó kutatók.”NACHO VIDAL LIKES THIS Van egy rossz hírem: a szeánszozók is „gyógyítani” akartak vele. Mondjuk ki tudja, a halálba segítésnél még jól jöhet, sőt van ahol hagyománya van ennek:
Halálszertartáshoz használhatták a bronzkori Közel-Keleten az ópiumot – ...és ha majd összeér az eutanázia-agenda meg a teljes legalizálás, a 2020-as években is arra fogják használni :DDDD


VASÁRNAP, SZEPTEMBER 25.:
BETTI LOVES NÁPOLYI
0
Bábu vagy, nem te lépsz...

Talán érdemes:
20:30-kor újra Cinemax 2 és újra female empowerment de már misztikusabb körítéssel mint tegnap mert az itteni főhősnő a falu javasasszonyaként tevékenykedik. Erre az útra leginkább anyja erőltette aki a Szűzanya gyógyító erejét látja bele, Clarában azonban másfajta energiák tevékenykednek. Ez nem csak a természetfelettivel való kapcsolatában hanem rendhagyó, kései sekszuális vonzalmában is testet ölt unokahúga pasija felé. A férfi visszautasítása végül még jobban az animista spiritualitás és a Földanya irányába löki de ez se rettentsen el minket, a Clara Sola így is a kevés, Fffférfiak által is fogyasztható feminista filmek egyike. Pontban kilenckor megkésett paródia az AMC-n ami a 300 mellett a Gladiátort is bedobja a trójai falóba. Kristanna Lokenért megy a verbális-tettleges akciózás a kelleténél több altesti humorral amit női meztelenséggel egyensúlyoznak valamelyest. A 301, avagy Maxiplusz, a legnagyobb római fő vonzereje Loken és Sophie Monk smárolása ill. egy-két anti-polkorrekt poén, nem olyan rossz mint a Spárta a köbön (és a címről még Fikusz Kukisz is beugorhat). A retekklubbon az Avenue Q melletti másik adult puppetshow és már az első róla szóló hírnél ellőttem hogy a Haláli bábjáték előképe a Peter Fackson-féle Meet the Feebles volt. Ezt keresztezték a Roger nyúllal mert itt is bűnügyet (sorozatgyilkosság) kell megoldania rendhagyó rendőrpárosnak: az egyikük bábu, a másik Melissa McCarthy (ennyit a jó zsaru-rossz zsaru felállásról). Az áldozatok gyerekműsor-figurák és gyanús hogy a rendező Brian Henson talán apja mellett felgyűlt frusztrációit vezeti-vezekli le azzal hogy majdnem-muppeteket helyez felnőtt (véres-drogos-sekszes) szituációkba. A Happytime Murders nem olyan durva mint Jackson alkotása vagy a hasonló nevű-stílusú Happy Tree Friends de gyerekkel semmiképp se üljünk le elé, mondjuk ezt a leadási időpont (23:05) is megkönnyíti.

Ajánlott:
23:36-kor újra régi jóság a Dunán, ezúttal Olaszországból. Nápoly bűnös utcáin olcsó a Zemberélet, ezt megváltoztatni küldik ide Betti felügyelőt (Maurizio Merli háromszor bújt a karakter bőrébe, ez a második alkalom) ő pedig Kitano és Eastwood stílusában képzeli el a rendcsinálást. A tolvajok, erőszaktevők ugyanazt kapják tőle és ugyanúgy, egyetlen kompromisszumot azért köt: bármikor felmondhatnak neki. Mivel senki más nem tudja nála hatékonyabban kezelni az egyszerűen csak Tábornokként emlegetett helyi keresztapa (Barry Sullivan) machinációit, felettesei lenyelik a békát... Umberto Lenzi (Cannibal Ferox) a poliziotteschik keménységét a giallók leleményes-véres halálnemeivel kombinálja (melyekből sajnos néha az ártatlanoknak is jut), gyenge idegzetűek ne nézzék, a többieknek kötelező.

Zene” és „film” rovat:
The Lil’ Akárki Edition:
Egyetemi tananyag lesz Taylor Swiftből: „A 11-szeres Grammy-díjas énekes dalszövegei az irodalmi kurzusok részét képzik majd.”Yo, Taylor, I'm really happy for you and I'mma let you finish, de Kanyéé az elsőbbség még úgy is hogy bevallottan nem olvas:
Kanye West sosem olvas könyvet, mert olvasni olyan, mint kelbimbót enni: „A rapsztár ennek ellenére magániskolát alapított, amiről nem sokat tudni, mert mindenkivel titoktartási szerződést íratnak alá.” – Ahelyett hogy azt titkolná mennyire műveletlen...
Hat nőt késsel kényszerített orális szexre, most életfogytiglanra ítélték: „Instagramon reppelve panaszkodott az életéről.” – Majd Kardashianék kihozzák aztán várja őt is a divatszakma – vagy a lemezkiadás mert ugye 2Pacnek is voltak efféle ügyei :SSSS
Kendrick Lamar töviskoronában keresi a feloldozást: „A rapper új albuma nyers, direkt és őszinte.” – ...és főleg szerény, Nas (God’s Son) és Kanye (Yeezus) a megmondhatója!!
Lil Nas X ugyanolyan ruhát viselt a vörös szőnyegen, mint a szupermodell Iman a tavalyi Met-gálán: „Kinek áll jobban?” – Majd a SARIATANÁCS netes közösség eldönti:
Childish Gambino kiszőkített szakállán bolondozik az internetBezzeg ha fehér kölyök csinál magának rastafrizurát :DDD
Megan Thee Stallion beugrott egy twerkelésre a She-Hulk friss epizódjábanÉS? ATTÓL JOBB LESZ? Az a baj hogy még ennél is tovább ment:
Megan Thee Stalliont még a cenzúra se tudta megállítani, hogy megmutassa testétÉDES FASZOM, egy, csak EGY rapper vagy énekesnő lenne aki a „bátor” pucérkodás helyett a zenei teljesítményével érvényesülne!!!!

VISZLÁT HÉTFŐN (és a faszbúkon)!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés