2022. 09. 26.
Söprés a padlásról! (szept. 26-27-28-29.)
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
Söprés a padlásról! (szept. 26-27-28-29.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, SZEPTEMBER 26.:
ANGYALOK A FELEJTŐN
0
Az őserő hősnői.

Talán érdemes:
A Cinemaxon nyolckor (vagy holnap ugyanitt 12:55-kor) rendhagyó 2021-es olasz rom. kom. Edzőként dolgozó szingli az általa trenírozott csajcsapatot addig neveli a Felejtős szerelemre míg ő maga esik annak “áldozatául” volt pasija által. Annak idején amaz indította el az érzelmek nélküli seksz útján mikor szakításuk után Valeria megfogadta hogy lelkizés, bizalom nuku, a férfi újbóli feltűnésével első gondolata a bosszú… A Blackout Love nyilván nem ér fel a régi klasszikusokhoz, de egynek elmegy ahogy 22:30-kor az Angyali harcosok is az AMC-n, bár utóbbi más okból. Ez ilyen erősnős-ökotudatos csihipuhi akart lenni de csak az annyira rossz hogy jó-kategóriáig jutott: öt kirándulócsaj száll szembe a természettel harmóniában élő törzset fenyegető bűnözőkkel, sok majdnem-villantással és még több gagyi megoldással (mindent a Nagy Testvérnek megfelelő módon!!44). A retekklubbon háromnegyed éjfélkor a 600. (!) részéhez érkező XXI. század Spiró György előtt tiszteleg. Idősebbek (így én is) még emlékeznek a Csirkefej körüli viharokra, most már Spiró is az irodalmi kánon része (amiben remélhetőleg a mai lázadóknak is jut majd hely idővel).

Emily Ratajkowski? LESZAROM.
Megcsalás miatt válik Emily Ratajkowski és férje – Szinte már azon voltam hogy megsajnálom aztán jött a többi hír:
Emily Ratajkowski férjét szidó tweeteket lájkolgat – Az a baj hogy nem csak lájkolgatja a hülyeségeket hanem gyártja is:
Emily Ratajkowski a megcsalásról: Nem értem, miért hibáztatjuk még mindig a nőket a férfiak hibáiért – ...hiszen MINDIG a férfi a hibás!! HINAUS MIT UNS!!!
Emily Ratajkowski nyakig felöltözött, kebleit mégis teljesen megvillantotta – Sajnálom, mégis LESZAROM.
Emily Ratajkowki még a babakocsis sétához is feszes miniruhát húzott – Ilyen egy jó anya, meg ilyen is:
pucér – Emily Ratajkowski félmeztelenül állt kamera elé – fotókLESZAROM Jajj csak aztán nehogy valaki a nőt lássa benne:
Emily Ratajkowski lemeztelenedett, hogy más már ne vetkőztethesse le: “Emily Ratajkowski, az értelmiségi, önelemző esszéista könyvet írt Emily Ratajkowskiról, a modellről, Instagram-influenszerről és cicababáról. Józan hangú és (...) rendszerkritikus kötete (...) nemcsak egyetlen, kivételes pozícióba került nőről szól, hanem arról az új típusú, női öntudatosságról, amelyet napjaink posztfeminista nyilvánossága formált.” – Önelemző esszéista, első könyvének témája a saját egója...Nobel-díjat neki: A testemet egy ciszhetero, kapitalista, patriarchális világ korlátain belül kamatoztattam, amelyben a szépséget és a szexuális vonzerőt kizárólag a férfitekintetek elégedettségével mérik. – Én azt hittem Malala és sorstársai vannak elnyomva de most megvilágosodtam: a gazdagoknak és szépeknek a legnehezebb: Korunk digitális napszámosai, az influenszerek folyamatosan dolgoznak. Bármely rezdülésüket képesek a munkájukká alakítani, ezáltal végképp elmosódik a határ munka és magánélet között. Ratajkowski pontosan látja ezt, és ennek tudatában marad a taposómalomban. (…) Maldív-szigeteki luxus ide, filmsztárokkal közös bulik oda, a legvonzóbb hely (…) egy koreai női fürdő Manhattanben. Ott minden vendég meztelen, és senki nem méregeti a másikat. (…) Minden nő pontosan ugyanabban a durva masszázsban részesül, ami hozzásegíti a látogatókat, hogy úgy legyenek jelen a saját testükben, ahogy máskor nem tudnak. Csupasz testté változnak, személyiség nélkül, ami felszabadító hatású. Ezeknek a nőknek nem a testük okozza a problémát, hanem az, mások hogyan látják a testüket.LESZAROM, lehet felvenni a zsákruhát és elmenni valódi napszámba, nem kötelező ám milliomos modellként rinyakönyvet írni…
 

KEDD, SZEPTEMBER 27.:
VETEMÉNYES LELEMÉNY
0
Hass, de el ne ess!

Talán érdemes:
Haladjunk visszafelé! 23:00-kor megint Seagal-akciózás a Film+-on ahol mimikájáról híres barátunk Kris Kristoffersonnal kerül szembe. Ő a helyi fő környezetszennyező aki eltette láb alól a bányája körül szaglászó hekusokat de hamarosan itt is lobban a Tűz a mélyben. Marg Helgenberger, Harry Dean Stanton kedvéért talán belenézek. Tíz előtt öt perccel tízéves limonádé a Film4-en David Hasselhoffal mint Karácsony tanácsadóval akit munkamániás házaspár bérel fel az ünnepi parti megszervezésére. Ezzel családtagokat-kollégákat egyaránt le akarnak nyűgözni de elsőként a helyi reptérre igyekvő pilótákat fogják akik a leszállópálya helyett az ő házuk fényeit célozzák be. Ártalmatlan Hallmark-Lifetime movie amit Caroline Rhea (Sabrina, a tiniboszorkány) és a Hoff ad el (és amitől a dalbetétek vehetik el az effélékre allergiásak kedvét). David bácsit egyszerre divat szeretni és utálni, sőt néha pont azok köpködik akik “ironikusan” rajonganak érte pedig a Christmas Consultant semmivel sem rosszabb fénykora alapműveinél (de nem is jobb azoknál). 21:00-kor a felejtős után Véleményes szerelemé a terep a Story4-en. Bár ez is Hallmark de már csak a rossz filmek rajongóinak ajánlható nyugodt szívvel: távkapcsolat után szétváló pár nőtagja randiappot fejleszt és megtalálja az igazit de ahogy sejthető, az ex itt is felbukkan és lenullázza a terveket. Kontrasztnak, a címe kedvéért és azért válogattam be hogy utána jöhessen a

LÁJKDÍSZ! rovat:
Ryan Gosling lehet az MCU Szellemlovasa?Nicolas Cage likes this és ha már visszatérő élőholtak:
Spoiler: így térhet vissza a halálból a Stranger Things 4 közönségkedvenc karaktereBobby Ewing likes this.
Sosem látott kristályokat találtak a cseljabinszki meteorit porában – H. P. Lovecraft és Cthulhu lájkolta ezt.
Egy litván színésznő azt hazudta, a háború miatt menedéket kérne, pedig csak bulizni ment magángéppel Dél-Afrikába: “Ieva Andrejevaitét öt évre kitiltották az országból.”Jussie Smollett likes this.
Észak-Korea vette át a soros elnökséget az ENSZ leszerelési csúcsszervében: “Jobb kezekbe nem is kerülhetett volna a globális fegyverkezés megfékezését és az atomháború megelőzését célzó Leszerelési Konferencia vezetése.”Az emberi jogokért anno felelős Szaúd-Arábia lájkolta ezt.
Külön szobrot kap a volt elnök kedvenc lova Türkmenisztánban: “Nem ezt lesz Akkan első emlékműve, de most kivételesen nem ereget békegalambokat a hátán Gurbanguly Berdimuhamedow.” – Caligula likes this.
Bill Murray képtelen normálisan viselkedni, leállították a forgatástJOHNNY DEPP Ezra Miller likes this :DD
 

SZERDA, SZEPTEMBER 28.:
ANTIK? VITÁS.
0
Sovány viaszt a közönségnek!

Talán érdemes:
Mára csak két tűrhetőség jut és azok is jó későre, előbb 00:20-kor a Szolgálólány meséjével befutott Elisabeth Moss jön a Filmboxra egy 2008-as horrorral a Padlás rejtélye nyomában (Alexandra Daddario mellékeskedésével). Új házba költöző család lányát tetőtérben lakó doppelganger kísérti, súlyosbítva amúgy is meglévő agorafóbiáját. Mikor hasonmása megtámadja, szülei bevetik amit tudnak, pszichiáter nem is veszi komolyan csak a helyi rendőr. Ő viszonyt kezd vele majd pisztolyt ad neki, erre szüksége is lesz mert a testvérét váratlanul elvágott torokkal találják… Mary Lambert hatásosat alkotott a Pet Semataryvel, ahhoz képest a The Attic kifejezetten vérszegény (szó szerint) SPOILER ráadásul se a Wiccás, sem pedig a gonosz ikres szálat nem bontja ki teljesen SPOILER VÉGE. Éjjel egykor az időponthoz illő remake-műfajtárs az RTL+-on melyben vidéki kisvárosban lerobbanó fiatalok próbálják elütni az időt míg autójukat megjavítják. A legfőbb látványosság a helyi viaszmúzeum és ahogy sejthető, a szerelő felel a kiállítási tárgyakért, a csipetcsapatnak meg vigyáznia kell nehogy átigazoljanak a Viasztestek közé. Korrekt slasher Liam Howlett (Prodigy) és John Ottman zenéjével, Elisha Cuthbert főszereplésével amiben még Paris Hilton is jó (de legalábbis kreatív véget ér benne), itt meg érkeznek a műanyagtestek:

Testmódosítás rovat:
A koreai Kim Kardashian annyira szétműttette magát, hogy az emberek nem hiszik el róla, hogy ázsiaiRachel Dolezal likes this :DDD
Hatalmas üzlet a legveszélyesebb plasztikai műtét – Sok pénz, kevés túlélő, I call this a win-win:
Floridában szigorítanak a brazil fenékfeltöltés szabályozásán, annyian haltak bele eddig: “Sokszor nem is plasztikai sebészek végzik a veszélyes beavatkozást, hanem teljesen alulképzett személyzet.”DE HA BRAZIL AKKOR MIÉRT FLORIDÁBAN SZIGORÍTANAK? A szervkereskedők lájkolták ezt:
Vádat emeltek az emberi maradványokkal kereskedő testmódosító művész ellen: “Egy pennsylvaniai férfi lopott testrészeket vásárolt egy halottasházból, hogy azokat a Facebookon értékesítse.” – …és a marketplace nem szűrte ki? Hű de meglepődtem.
Orgazmus gombnyomásra: “A biohekkelés az emberi test átalakítását célozza a hatékonyabb működés érdekében. A transzhumán jövőhöz vezető út kiborgszexszel van kikövezve.” – ...meg elektrosokkal:
Az elektrosokk-terápia lehet a megoldás a férfiak egyik legkellemetlenebb, legnagyobb gondjára: “(...) libanoni orvosok képesek voltak elérni, hogy egy férfi hétszer tovább bírja az ágyban, miután részt vett az elektromos kezelésükön. (...) A korai ejakuláció gyakori probléma a férfiak körében, így a mostani felfedezés igazi áttörést jelenthet a témában.” – Ez még akár jól is hangzana, az odavezető út azonban korántsem ilyen rózsás: “A terápián részt vett 28 éves férfi hímtagját 30 percig vetették alá az elektromos kezelésnek, mindezt háromszor egy héten, ami végül sikeresnek bizonyult.” – Áram a f***omba, félórán át, hetente háromszor, és hónapokig? Akkor már inkább az ejaculatio praecox :SSSS
kegyetlen emberkísérletek LSD-vel, szifilisszel és elektrosokkal – A 20. század leggonoszabb kísérletei – ...amiket mára legalizáltak, lásd fentebb...meg lentebb is:
Egy borzalmas felfedezés nyomában: használhatók-e ma háborús bűnös orvosok kutatásai? – Ha a jó ország teszi jó célért akkor miazhogynagyonis.
 

CSÜTÖRTÖK, SZEPTEMBER 29.:
CATHOLIC GUILT
0
Ne játszd a dementort!

Talán érdemes:
21:35-kor sportdoksi az HBO-n ami attól függően fog (nem) bejönni hogy elismerjük-e Eliud Kipchoge rekordját amiről még az elfogulatlan (LOL) 444 is megírta hogy “a pálya nem volt szabályos, a cipői pedig talán még annyira sem”. Ama bizonyos Utolsó mérföldkő a maratoni táv két órás időhatáron belüli teljesítése amit Kipchoge neki lejtő pályán, direkt a számára fejlesztett cipőben “teljesített”. Ugyanez a szponzorszagú nepotizmus lengi be a készterméket is amit Jake Scott (az öreg Ridley fia) rendezett és ami az ilyenkor kötelező coelhós-oravecznórás bölcsességekre fut ki (“no human is limited”). Más. Múlt héten voltmár egy Istent játszva de a SuperTV2-őn ma este tizenegykor adott névrokona már indie-dramedy lesz. Ebben szélhámos ikerpár (Hannah Kasulka, Luke Benward) kopasztana meg gyászoló milliomost (Alan Tudyk) hogy így törlesszék adósságukat náluk is nagyobb menők felé. A férfi hibásnak érzi magát a balesetért ami lánya életét követelte és Isten keresésére indul, ezt használja ki a testvérpár egykori mentoruk (Michael McKean) bevetésével – vagy csak használná mert a nővér kezd gerincet, bűntudatot és felelős gondolkodást növeszteni. Éjjel negyed egykor Chris Pine a Filmbox Plus-on katolikus iskola rosszfiújaként. Luther Scott minden, a suli elviseléséhez szükséges jóval-rosszal kereskedik (ital, pornó, stb.) és mikor egyik tanulótársa felnyomná, az épp reverendát viselő kölyök véletlenül (na persze) megöli. Hogy az eset házon belül maradjon, gyorsan meg is gyónja, így lesz az őt hallgató pap Halálos titkok tudója, egyben elsőszámú gyanúsított. Érdekesség hogy Chris apja, Robert Pine is feltűnik ebben az amúgy max. közepes krimiben.

Konteó rovat:
The Euthanasia Edition:
Egy gyógyíthatatlan beteg francia férfi élőzni akarta a haldoklását, de a Facebook letiltotta: “Alain Cocq eutanáziát kért, de Macron elnök elutasította kérvényét, ezért most visszautasítja a táplálékot és a gyógyszereket. A Facebook öngyilkosságként értékelte ezt, és letiltotta az élő közvetítést.” – Kövessen el valamit, úgy menni fog:
Megölt egy embert, majd eutanáziát kért egy spanyol férfi, mielőtt tárgyalni kezdték volna az ügyét: “Egy éve legalizálták, azóta 172 eutanáziát hajtottak végre Spanyolországban.” – …de magáért a gyilkosságért nem lehetne kivégezni mert emberi jogok FTW.
Mégsem halhat meg a belga gyilkos: “Már karnyújtásnyira volt az eutanáziától, de most mégis folytatnia kell életfogytig tartó büntetését.” – BRÜHÜHÜÜÜ, őt is de sajnálom…ja nem.
Nem emlékezett rá, hogy eutanáziát kért, az orvos mégis beadta a halálos injekciót – Tisztára mint a Gyalog galopp hullaszállítós jelenetében, és tényleg: “A 74 éves beteg Alzheimer-kórban szenvedett. Az orvos szerint ő a lehető legkörültekintőbben járt el.” – Ja, hiszen a páciens a betegségéből eredően úgysem emlékszik semmire. Régen az volt az úttörő aki megmenti a rászorulókat, most meg az aki átsegíti őket a túlvilágra:
Tavaly 7666 ember választotta az eutanáziát Hollandiában: “20 éve legalizálták az eutanáziát az országban, tavaly rekord számban választották azt, hogy így érjen véget az életük.” – Véletlen a 666? Aligha:
Egy holland pszichológus egy interjúban vallotta be, hogy több mint 100 embernek adott öngyilkos port: “Nem érdekli, ha börtönbe kerül, azt szeretné, ha kiterjesztenék az eutanáziát.” – Támogatom, kezdjék mondjuk rajta, a “szabadságharca” meg már annyira sem releváns mint a teljes legalizáció:
A holland egészségügyi minisztérium engedélyezné az eutanáziát a 12 év alatti halálos betegeknek is: “A mostani törvényen, ami szerint a 12 év alatti gyermekek esetében nem feltételezhető az önrendelkezés és cselekvőképesség, rendelettel akarnak változtatni.” – Jár majd varázsgomba is a final triphez? LOL!!!

VISZLÁT SZOMBATON (és a faszbúkon)!

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés