2022. 11. 07.
Welles, csatornaváltó (nov. 7-8-9-10.)
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
Welles, csatornaváltó (nov. 7-8-9-10.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, NOVEMBER 7.:
MY FAIR LADY LITTLE DEVIL
0
Clerville-i randevú.

Talán ajánlott:
A Cinemaxon nyolckor (vagy holnap ugyanitt 12:45-kor) 2021-es felmelegítés a legendás Diabolikból. A lovagias gengszter (Luca Marinelli) képregényben kezdte, neki is megvan a maga Gotham-je amit Clerville-nek hívnak, ide érkezik a fémfatál Eva Kant (Miriam Leone). Hozza rózsaszín gyémántjait is és Diabolik először ezekre pályázik de végül a női bájak ejtik rabul, vagy akár örök ellenfele, Ginko felügyelő (Valerio Mastandrea) is mivel ÉBERSÉG!e úgy lankad ahogy más TESTRÉSZEI érzelmei erőre kapnak. Nem sima remake inkább sequel, amúgy nem új sem az alapötlet (Pink Panther-széria, Fantomas) sem pedig a folytatás (lásd a Beastie Boys-tól a Body Movin’-t) de mivel többszörösen kult így nem szabad kihagyni. Az sem mellékes hogy a Giussani nővérek a hetvenes évek Olaszországában hoztak vele új színt a férfiközpontú comics-világba, remélem a Mario Bava-féle Danger: Diabolik is sorra kerül előbb-utóbb.

Talán érdemes:
A testvércsatornán (Cinemax 2) majd’ húszéves francia animáció félórával később (20:30) melyben echte szupernagyi indul Tour de France-ról elrabolt sportoló unokája keresésére. A Belleville randevúhoz jól illik a Francia rémes alcím: technikailag tökéletes, látványban-hangulatban kb. a Varjúdombi meséket idézi. Kereken 21:00-kor újabb rosszfiú a Filmbox Premiumon de már nem újrázás és Mister Mayfair (Armand Assante) elvileg jó útra tért zenés klubjával. Regős Bendegúz a megmondhatója hogy ez sehol nem megy könnyedén, így Londonban sem: a régi New York-i banda menedéket kérő tagjait hősünk valamivel előttük beugró lányunokája (Soraya Torrens) beszéli rá egy utolsó melóra. Nem örülhetnek sokáig a zsákmánynak mivel a jogos (LOL) tulajdonosok hamarosan a túszul ejtett Barbarával zsarolják annak nagyapját. A Boratból ismerős Ken Davitian kedvéért talán belenézek.

Hétfő? #LESZAROM™.
Vanessa Hudgens kék ruhájára nem igazán találni szavakat – Nem is kell, mert már barna:
Ez most a legmenőbb dolog, ami a hajaddal történhetSHIT LESZAROM happens, persze nem velem:
Hamarosan kiderül, mi jön Carrie Bradshaw csókja után – Mi más jöhetne mint a LESZAROM!
A legtöbben kifejezzük ezt a 16 érzelmet – Csak egyet tudok, az pedig a LESZAROM.
A magas érzelmi intelligencia 6 rejtett jele - Te mennyit ismersz fel magadon? – Lásd fentebb.
Titokzatos bejegyzéseket tettek közzé a világ vezetői Twitteren: “Minden üzenet tömör.” – NWO? LESZAROM!
hihetetlen – Ezt csináld 40 fölött a szebb alakért és jó hangulatért – Hatvan felé járok, szóval LESZAROM…


KEDD, NOVEMBER 8.:
ODD THIRD MAN OUT
0
Becsszóra bécsiek!

Ajánlottan kötelező:
Az M5 klasszikus film noirt ad este tízkor mely a II. VH. után négy részre szabdalt Bécsben játszódik. Itt találkozna haverjával (Orson Welles) a lányregények írásából élő Holly (Joseph Cotten) csakhogy vendéglátóját időközben elgázolták, legalábbis ez a hivatalos verzió. Ezt sem ő, sem az elhunyt barátnője (Alida Valli) nem veszi be, ahogy az angol fennhatóság rendőrségének állításait sem Harry sötét üzelmeiről. Gyanújukat erősíti a baleset helyszínén állítólag jelenlevő Harmadik ember aki a holttest cipelésébe is besegített – talán ezért kellett eltűnnie? Bár a Third Man a mai közönségnek olykor kicsit lassú lehet de érdemei elvitathatatlanok, különösen az operatőri munka. Welles ereje teljében van, szinte lejátssza társait (azt se felejtsük el hogy a forgatókönyvben is részt vállalt).

Talán érdemes:
HBO, 21:30: Becsúszó szerelem – Jó szándéka dacára is felemás magyar vígjáték melyben meddőséggel küzdő fociultra (Ötvös András) felesége (Stefanovics Angéla) sutyiban más megoldást keres: intézetis roma lány (Gombó Viola Lotti) születendő babáját fogadná be. Ehhez persze elkerülhetetlen hogy a kismama ideiglenesen hozzájuk költözzön és a mission impossible innentől a férfi haveri köre előtti nem-lebukás lesz. Féléjfél előtt tíz perccel 2020-as krimi Jean Renóval a Moziverzumon aki nem először jár Marseilles-ben (ahogy a rendező Olivier Marchal sem). A kikötő-metropolisz jó ideje a Gazfickók városaként él a köztudatban, ezen szeretne változtatni az épp kinevezett rendőrfőnök (Reno) miközben az alatta tevékenykedő különleges egység vezetője (Lannick Gautry) bandaháború nyomait követve vadászik a zsaruk között megbújó informátorra. Marchal felmondja a kötelezőket és bár sok az elvarratlan szál de Reno valamint Claudia Cardinale és Gérard Lanvin miatt bejövős.

Cara Delevingne rovat:
Lapozza végig! – Kaia Gerber és Cara Delevigne elég szorosan összeölelkezve tüntettek – Ez már a szerelem és a megállapodás...ja nem:
Több mint barátság? Nyilvánosan csókolózott Cara Delevingne és Sienna Miller – Felkészülnek a rappercsajok:
Cara Delevingne túlságosan rápörgött Megan Thee Stallionra, jött is a retusMEG A LESZAROM IS Oops, wrong day, lapozzunk:
A talpig rózsaszínbe öltözött Cara Delevingne kutyájával került a fotósok kereszttüzébe – ...pedig máskor hónaljkutya sincs rajta:
Cara Delevingne lényegében félpucéran ment el a MET-gálára – Hogy lássuk a belső értékeit ^^
kínos – Cara Delevingne kis híján mellbimbót villantott a vörös szőnyegen: “Sokak szerint a modellnek is kellemetlen volt ebben a ruhában megjelenni a vörös szőnyegen.” – Nem, ez már nekünk kellemetlen.
Cara Delevingne maszturbációs szemináriumra ment, de nem hitte el, mit kértek tőle az első óránÉDES FASZOM HOGY MÁR  EZT IS TANÍTANI KELL Szerintem azt hogy előbb elvonóra menjen:
drogproblémák? – Aggasztó videók terjednek Cara Delevingne-ről: teljesen szétesve, cipő nélkül botorkált az utcán: “Sokak szerint úgy fest, mint egy hajléktalan.” – …és a Britney-s pólóval sem esik le nektek a lényeg.
Így néz ki most Cara Delevingne, akit drogproblémái miatt rengetegen féltenek: “A modell először lépett a vörös szőnyegre, mióta néhány hete önkívületi állapotban kapták lencsevégre.” – ...ezzel kezdődik minden elölről : (((


SZERDA, NOVEMBER 9.:
HOLE VOLT...
0
...hole nem volt?

Talán érdemes:
A mai nap a horrorok jegyében telik melyek közül az első kilenckor érkezik a Moziverzumra, ebben feltehetőleg családon belüli erőszak elől menekülő nő (Seána Kerslake) és fia (James Quinn Markey) költöznek egy cabin in the woods-ba. Ahogy az lenni szokott, a vidék nyugalmát hamar felváltják a baljós előjelek, például az a jókora lyuk a földben (Hole in the Ground) melynek megtekintése után A gyermeket mintha kicserélték volna – vagy ez is csak a stressztől túlpörgött anyai képzelet műve? Lee Cronin másfél órában, szépen fotografálva adagolja nekünk az oldschool, több magyarázatot is kínáló nyomasztást. Műfajnál maradva 00:25-kor tavalyi reboot a Wrong Turn-ből az AMC-n és sajnos a Halálos kitérő: Az örökség a magyar vonatkozással (Stephen Lukach zenéje) együtt is ökörség a méltó folytatás helyett. A végével kezdenek: apuka (Matthew Modine) keresi barátaival kirándulni indult lányát, a kötelezően diverz (mi más?) városi turistákat elzárt vallási fanatikus szekta (mi más?) marasztalta, főleg erővel (a szép szó nem az erősségük). A vétkesek közt a helyiek a néma cinkosok akik tűrik a XIX. századi törvények szerint élő agymosottak rémuralmát. Ennek is több lehetséges befejezése van, a baj az hogy nem a nézőre bízzák a továbbgondolást hanem egymás után ellövik mindet.

Testmódosítás rovat:
Ha ez a videoklip nem a közelgő világvége jele, akkor semmi: “A Plastics együttes tagjai: Toby Sheldon, a srác, aki 100 000 dollárt fizetett a plasztikai sebésznek, hogy olyanra faragja a fejét, mint Justin Bieberé, Kitty Jay, a nő, aki 25 ezer dollárnyi műtéten van túl, mert Jennifer Lawrance-klón szeretne lenni és Venus D’Lite, aki azt hiszem, Madonnára szeretne hasonlítani (...). A banda első slágere arról szól, hogy a plasztikai sebészet tök jó, a Botox meg maga az isteni manna és/vagy ambrózia. Én másfél percnél már azon morfondíroztam, hogy vajon hol fordult végzetesen rossz irányba az evolúció, és nem kéne-e az egészet elölről kezdeni egy másik állattal.” – Kívánságod teljesült:
Műfogakat csináltatott, úgy néz ki, mint egy ló – És mi van ha eleve ez volt a célja:
6 millió forintot költött a férfi arra, hogy úgy nézzen ki, mint egy kutya – Pedig lehetett volna delfin is.
Újabb elvetemült tervvel állt elő a férfi, aki űrlénnyé operáltatná magátWait, a challenger appears:
Kukacokat és kutyakekszet evett, hogy pénzt gyűjtsön mellműtétére egy transznemű férfi – Tehettem volna a konteós-rovarevősbe is de marad itt.
A felismerhetetlenségig alakítatta arcát és testét ez a fiatal anyuka – ...de legalább lesz mire OnlyFans-accountot nyitnia. Modern anyaság for teh win!!!
Ismerje meg a Fülöp-szigeteki Supermant, aki a plasztikát sem veti meg, ha az átalakulásról van szó – Ezt is tehettem volna a szuperistenesbe.
Teljesen átszabatta arcát az élő Ken baba – …de még így is lesz párja:
Egy vagyont költött arra, hogy Barbie baba legyen, minden percét gyűlölte – Mint a tetoválásnál: ha annyira gyűlöli, minek csinálja? :DDD


CSÜTÖRTÖK, NOVEMBER 10.:
THE APATHETIC ODYSSEY
0
Ámor nyila itt landolt.

Talán érdemes:
Háromnegyed tízkor egynekjó rom. kom. a Dunán arról amikor Az izlandi vulkán, az Eyjafjallajökull trollkodott a travellerekkel. Voltak akik a reptéren kényszerültek átvészelni ezt az időszakot ám Valérie (Valérie Bonneton) és Alain (Dany Boon) lányuk bazi nagy görög lagzija miatt nem engedhetik meg maguknak a pihenés luxusát. A földön-vízen-levegőben lezavart odüsszeiát tovább bonyolítja hogy barátaink ezer éve elváltak és nem épp jó viszonyban… Az HBO-n rövidfilmből egész estéssé bővített alkotás nyolckor Victor Belmondo mellékszereplésével. Normandiai kisközösség megbecsült rendőrének (Jérémie Renier) tervezett házasságát egy birtoka elvesztésétől félő gazda véletlen lelövése hiúsítja meg. Az elhunyt ezután Albatroszként lóg a feje felett – nyilván nem szó szerint hanem mint a Moby Dickben, főleg mert kicsit is más reakcióval az élete és a farmja is megmaradhatott volna. Ugyanitt 21:55-kor idei doksi arra az Egy évre koncentrálva ami eddig eltelt Joe Biden elnökségéből. A Year One: A Political Odyssey több sebből vérzik (pld. korai elkészítés), még nincs túl sok okunk mennybe meneszteni Bident bár tény hogy az elődjénél jobb (nem mintha ez akkora teljesítmény volna), így viszont lesz kifogás hogy újrainduljon a

TRUMP Biden rovat:
Biden most visszafogottan, “csak” 26 autós kísérettel közlekedett Glasgow-ban – De egyébként komolyan veszi a klímaválságot. Ja nem, mert mit olvashatunk alatta:
Biden bocsánatot kért Trump klímapolitikája miatt - Ezért aludt el – Sok volt a tennivaló:
D – Joe Biden nem jófiú: “Joe Biden munkája során viszonylag nagy tekintélyt és tiszteletet épített ki magának.” – Azt elhiszem hogy nem jófiú, a tekintélyében már nem vagyok olyan biztos:
Biden kamerák előtt nevezte a Fox News tudósítóját “kibaszott hülyegyereknek”: “A sajtótájékoztatónak hivatalosan már vége volt, de a kamerákat még nem kapcsolták ki.” – Ha már kínos felvételek:
Joe Biden fia szexvideókat töltött fel magáról a Pornhubra – Csak próbált progresszív lenni: “Több tucat felvétel került elő a laptopjáról, amit még 2019-ben vesztett el, és aminek a tartalma a 2020-as választási kampányban valahogy Rudy Giulianihoz, Trump ügyvédjéhez is eljutott.” – Tényleg, vele vajon mi lehet?…
Donald Trumpot alig lehet új fotóin felismerni, kiderült, nincs kisminkelve – Az a baj hogy nem áll meg a TikTok challenge-eknél:
Trump hisz benne, hogy ha Washington és Lincoln feltámadnának és együtt indulnának az elnökválasztáson, ő akkor is legyőzné őket: “Méghozzá negyven százalékkal, mert ezt mondta neki egy közvélemény-kutató.” – …és nem viccel:
Trump szerint az emberek “nagyon örülni fognak” a döntésének, mert “ez most egy kicsit unalmas”: “Ha egészségi állapota engedi, elindulna a 2024-es választáson.”ÉDES FASZOM, koronavírus, majomhimlő, háború, és most még ez is?! Megyek is leinni magam,

VISZLÁT SZOMBATON (és a faszbúkon)!

Kulcsszavak: éberség, LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés