2022. 11. 12.
Sohasevolt glória (nov. 12-13.)
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
Sohasevolt glória (nov. 12-13.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, NOVEMBER 12.:
EZ A ZSOLDOSOK DOLGA
0
Tudok egy munkát, jól fizet...

Ajánlott:
A Dunán Franco Nero a pálforduláson áteső Zsoldos, Sergei Kowalski bőrében a jó öreg Sergio Corbucci spagettiwesternjében 21:35-től. A lengyel fickót dúsgazdag iparmágnás béreli fel ám a bányászok forradalma szimpatikusabb neki, hamar meg is találja vezetőjükkel (Tony Musante) a közös nevezőket. Ezek mi mások is lehetnének mint a pénz meg a nemes eszmék összekötése, és persze hogy szövetségükre az első veszélyt az anyagiak jelentik. Hamarosan lesz másik is az utánuk küldött, kissé meleg de egyébiránt hidegfejű bérgyilkos (Jack Palance) személyében. Az angol nyelvterületen több néven (The Mercenary, Professional Gun) forgalmazott Il Mercenario a Leone-féle A Jó, a Rossz és a Csúf rövidebb, idealistább és könnyedebb kiadása (ami azért a Dollár-trilógia egyéb részeire is hajaz). A zenét Ennio Morricone szerezte (Bruno Nicolai közreműködésével) és jut bele kötelező jónő is Giovanna Rallivel. Ő sajnos nem villant, Palance viszont igen (de legalább nem elölről).

Talán érdemes:
Kilenckor Channing Tatum egy idei road tripben a Filmbox Premiumon ami valóban Katonadolog, szóval nem gyerekprogram lesz. Felettese temetésére utazó, PTSD-ben szenvedő veterán az elhunyt engedetlen kutyáját, Lulut is magával viszi, nem puszta szívjóságból hanem hogy ezzel nyerjen új esélyt. Az ebnek nincs ilyen szerencséje, rá az a sors vár mint minden harci kutyára, vagyis elaltatják mivel a háborúban töltött évek után esélye sincs visszaintegrálódnia. A Dog hangsúlyos patriotizmusa és macsósága dacára is nézhető (persze nem lesz belőle Kutyám, Jerry Lee-szerű kedvenc). Éjjel 02:50-kor másfélórás dark comedy a Cinemaxon melyben családi és azon kívüli Titkok robbantják be a láncreakciót. Bevándorló hátterű barátnőjével régóta együtt élő finn hipszterlány elérkezettnek látja az időt hogy szülei előtt is coming out-oljon de végül az öregek lepik meg őt biseksz-swinger kapcsolataikkal. Berlinből jött iráni csaját ennél is jobban sokkolja hősnőnk korábbi partnere: nem elég hogy férfi de még neonáci is. Természetesen ő is betoppan, el is durran az agya a multikulti vörös posztótól, és ez még csak a kezdet... Teemu Nikki picit túltolta a Nimby-t bár lehet eleve az volt a cél hogy az összes „konzervatív” irányzatot a lehető legszélsőségesebb formában mutassa be – ha igen, megtehette volna ugyanezt a polkorrekt agymenésekkel is amik már az álomgyárban is elharapóztak:

Zene” és „film” rovat:
The Monroe Edition:
minden napra – Mozgókép – A Van, aki forrón szereti minden idők egyik legjobb vígjátéka: „A Marilyn Monroe-val való forgatás legendásan lehetetlen volt, ennek ellenére egy örök klasszikus született meg.” – Tilcsákbe visszamenőlegesen is, Monroe hagyatékának kiárusításával együtt:
13 millióért ment el Monroe személyije: „Ez az eredeti. Ha nem ön vette meg, nyomtassa ki magának fotóinkat, az is elég jó.” – ...aki meg gazdag annak ez sem elég:
divat – Megsérült Marilyn Monroe ruhája: „Nem volt jó ötlet Kim Kardshiannak kölcsönadni a 2022-es Met-gálára a történelmi ruhát.”LESZAROM Mégis mit vártak egy Kardashiantól? Mondjuk legalább a filmbe nem válogatták be:
Ana de Armas legújabb címlapfotóitól eláll az ember szava – Nem a szava, és nem elállni fog:
A Marilyn Monroe film főszereplője gusztustalannak tartja, amit az internet fog kezdeni az explicit jeleneteivelSalma Hayek likes this mert bizony nem akármilyen jelenetekről van szó:
STREAM 18+ Ki vannak akadva a rajongók a Monroe-film sokkoló szexjelenete miatt: „A szuperközeliben mutatott kikényszerített felláció (...) annak ellenére kiakasztotta a nézőket, hogy a mű (...) NC-17 (Európában, így nálunk is 18-as karikás) korhatár-besorolást kapott.” – ...de őszinteség így sem jutott bele:
Attól, hogy beleláttunk Marilyn Monroe méhébe, még nem kerültünk közelebb hozzá: „Nagyon jó lett volna, ha valaki készít Marilyn Monroe (...) életéről egy olyan filmet, amely ledönti a kétdimenziós ikon képét, és megmutatja, hogyan kapcsolódhatunk hozzá mint hús-vér emberhez. A Blonde, magyarul Szöszi, nem ilyen film lett, és az csak az egyik probléma vele, hogy beletettek egy abortusz ellen tiltakozó, beszélő magzatot.” – Jó ezeket a méhezős-vaginázós cikkeket nőktől olvasni:
A Blonde olyan mélyre mászott Marilyn Monroe vaginájába, hogy mást nem is látunk belőle: „Marilyn Monroe sok borzalmat élt át, de neki legalább nem kellett végignéznie ezt a filmet, ami pontosan úgy használta ki őt, mint rengeteg ember életének összesen 36 éve alatt.”HESSTEG BRÜHÜHÜÜ Nem az a baj hogy többször, több helyen is eladja ugyanazt a kritikát több szerző hanem hogy már a címeket is Manohla Dargis kritikájának egy mondatából vették át („Dominik is so far up Marilyn Monroe’s vagina in “Blonde” that he can’t see the rest of her”).
Mi a közös Marilyn Monroe-ban és Cristiano Ronaldóban? – Az hogy LESZAROM mindketten a Fférrrfiass társadalmi elvárások kizsákmányolt áldozatai...vagy nem, mert:
Egy Marilyn Monroe-hasonmás áldja a Netflix életrajzi filmjét, több ezer fontot is megkeres azóta OnlyFansen – Azonnal kancellálja magát és vonuljon kolostorba!44!4!!!
 

VASÁRNAP, NOVEMBER 13.:
IDEGEN, TOLLAKKAL
0
A könyv, ami bemutat neked.

Talán érdemes:
Nyolckor kétórás, három etűdből felépülő prédikáció a Cinemaxon arról, hogyan változtatnak meg minket bizonyos (vallás-közeli) események. Már az első megadja az alaphangot, ebben frissen becsavart villanykörte közvetítésével villan fel A glória egy kisember feje körül. Történik mindez felesége legnagyobb bánatára merthogy Stojan (Goran Navojec) úgy veszi magára a világ bűneit hogy nekiáll elkövetni őket, így lesz bármelyik szent kicsinyes, fordított kiadása. A Nebesa második fele szellemi fogyatékkal élő, gyilkossággal vádolt férfival foglalkozik aki mintegy varázsütésre testileg is gyermeki lesz de a hatóságok így sem hisznek ártatlanságában. Az utolsó sztori a festőé aki műveivel valami többet, magasztosabbat akar elérni mint megkeresni a napi betevőt – hát igen, az önmegvalósítás kontra megélhetés örök dilemmája... A végére aztán az utolsó bűn után dicsfénnyel sújtott barátunknak sem marad más mint a politikai pálya, így lesz teljes Srdan Dragojevic társadalomkritikája ami A szép falvak szépen égnek óta sem veszített harapósságából. Félórával később (20:30-kor) másfajta csoda a testvércsatornán (Cinemax 2), itt régi vágású egyiptomi patriarcha családfő növeszt Tollakat. Nem madárnak nézik, tényleg az lesz, és erről elsősorban a fia szülinapjára meghívott bűvész tehet. Omar El Zohairy mágikus realista darabja eléggé felkavarta arrafelé az állóvizet, már csak ezért se hagyjuk ki. Fél tíz előtt öt perccel Robert Altman háborúellenes szatírája a Duna TV-n egy koreai katonai kórház hétköznapjaiból. A feszkót csak seksz-szel, piával és humorral lehet túlélni, Hawkeye (Donald Sutherland) és Trapper (Elliott Gould) keveri is a koktélokat az ápolónőkkel való kavaráshoz. A M.A.S.H. azon ritka esetek egyike amikor a sorozat jobb mint az egészestés: bár abban is vannak (mai szemmel) sekszista poénok meg operációk de nem tolják őket annyira túl mint Altman. Ne tévesszen meg minket a díjeső, a szériában még a két főgonosz, Frank és Margaret (itt Robert Duvall és Sally Kellerman) is jobb. Ugyanitt 23:25-kor ötéves cseh komédia (Mindent vagy semmit?) a Bridget Jones és a Pop, csajok, satöbbi nyomvonalán csak ebben könyvesboltot fenntartó öribarinőket és a körülöttük legyeskedő pasikat követhetünk. A fordulópontot az hozza el mikor az egyik eladó végre megírja opus magnumát ami mi másról szólhatna mint veszedelmes viszonyaikról így a végkifejlet inkább Nick Hornby-ra emlékeztet majd mint Helen Fieldingre. Már ezért és a magyar szálak (Marta Ferencová rendezése és Peter Bencsik operatőrködése) miatt is érdemes a figyelmünkre.

A seksz, a szipu rovat:
The Pornó Edition:
Egy republikánus szenátor megfejtette, miért néznek pornót és videójátékoznak a férfiak: „Végre valaki végiggondolta.” – Gratula, mehet is BRIT TUDÓSNAK pornószínésznek:
Pornófilmmel kampányolt a német politikusWait, a challenger appears:
Pornófilmet forgatott az amerikai politikus: „Mike Itkis nyáron töltötte fel a kétszereplős alkotást a PornHubra.”JOE BIDEN FIA LÁJKOLTA EZT Bezzeg mások úgy kerülnek ilyesmikbe mint Pilátus a Krédóba:
Felszólalt a pornó ellen, majd egy pornófilmben találta magát: „Egyik este a Twitter-csatornáján görgetve Kate Isaacs az értesítések között egy nyugtalanító videóra bukkant. Egy olyan pornóvideóra, amelyben ő látható. Valaki ugyanis az eredeti pornóra deepfake-elte Isaacs arcát – írja a BBC.” – Nincs mese, le kell forgatnia a magáét, persze nem akárhol:
Ostoba tilalmak világszerte – Tudtad, hogy Ausztráliában kis mellű nők nem szerepelhetnek pornófilmben?: „Az ausztrálok úgy vélik, hogy aki a kis mellű nőket szereti nézni, az titokban a gyerekekhez is vonzódik – éppen ezért, ugyan törvényileg nincs szabályozva, de akinek kis melle van, az nem szerepelhet felnőttfilmben.” – Ennyiből úgy tűnhetne mintha a kenguruk földje a mature big tit porn fellegvára lenne, holott...
2025-ben teljesen más lesz a pornó: „A hologram teljesen új alapokra helyezheti a pornót és a szex is virtuális lehet. Állítólag.” – ...amennyiben a sariatanács is rábólint ^^
Thaiföldön betiltották a Pornhubot és még 190 pornó oldalt: „A közösségi médiában óriási a felháborodás.”MAJD KÖZÉJÜK LÖVETNEK Milyen kis álszentek, miközben:
Thaiföldön igazi pornósztár került a tankönyv borítójára, van még hová fejlődnie a hazai tankönyvpiacnak – ...de nekik is mert még nem lédibojt raktak ki!4!!!444!!
volt nagy meglepetés – Egy orvos elvett egy pornóst, és a lagzira beállítottak a Jonas-tesók – Így kezdődik egy GANGBANG akarom mondani LESZAROM de nem ma,

VISZLÁT HÉTFŐN (és a faszbúkon)!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés