2022. 11. 14.
#Foreverant (nov. 14-15-16-17.)
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
#Foreverant (nov. 14-15-16-17.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, NOVEMBER 14.:
PANTHERS OF THE CARIBBEAN
0
Love at the first SIGHT sea.

Nem érdemes:
A Story4-en gyenguska romantikázás kilenckor és a Szerelemben profi, hajósként kezdő fő kuriózuma hogy a valódi házaspár Alexa és Carlos PenaVega játssza a végére összemelegedő riválisokat. A nő körutazások szervezésével foglalkozik, most is ezt teszi egy luxushajón fitneszceleb barátnője felkérésére ám meggyűlik a baja a fölé beosztott igazgatóval. A pornófilmekben sem szokott jól elsülni (LOL) az IRL párok közösködése (LOLOLOL) és bár a Love at Sea amazok totális ellentéte (=semmi seksz csak Nagy Érzelmek) attól még igaz rá ugyanez. Mindegy, legalább nyaraltak egy jót a Royal Caribbean társaság pénzén ha már másfélórás reklámot forgattak nekik.

Talán érdemes:
Ugyanabban az időben (21:00) ismétlésgyanús kétezres évekbeli remake A rózsaszín párducból a Filmbox Extra HD műsorán, ebben Steve Martin játssza Clouseau felügyelőt amint a fent említett gyémántot keresi. Ezt meccs közben megölt francia edzőről (Jason Statham) lopták le és Clouseau főnöke (Kevin Kline) olyannyira biztosra akar menni hogy beoszt a kétbalkezes zsaru mellé valakit (Jean Reno) aki csak neki jelent. A sztori persze csak ürügy az itt már egyértelműen suttyó humorra és Beyoncé vernyákolására, pedig ebből is lehetett volna valami más. Ha már drágakövek, éjfél előtt tíz perccel 2019-es GAGYISÁG Év filmje Bruce Willis-szel a Mozi+-on melyben nagymenőként bízza meg a nála kisebbet (Michael Chiklis) pár ékszer megszerzésével. A tervet meghiúsítja a bandába beépült informátor, az ő kilétét kéne felderítenie a Fejvesztve menekülő embernek – meg azt is, kinél van a szajré. Ezt megnehezíti emlékezetkiesése (hála a támadás során szerzett sérülésének), és persze ott van a keresztapa aki kinyíratná mielőtt elvezetné hozzá a zsarukat. A 10 Minutes Gone-ról sokat elárul hogy Willis jeleneteit a szállodájában, egy nap alatt vették fel de ugye a betegsége miatt erről is csak jót szabad írni vagy semmit.

Emily Ratajkowski? LESZAROM.
bikini – Emily Ratajkowski leopárdmintás bikiniben hozza vissza a nyarat: „A legfrissebb fotók és villantások hazai és külföldi sztárokról az Instahíradóban.” – November közepe van, LESZAROM:
Emily Ratajkowski a válásáról: Dühöt, szomorúságot, izgalmat és örömöt érzekÍRJA MEG EGY KÖNYVBEN Én meg azt érzem hogy LESZAROM.
Emily Ratajkowski megszólalt, miután összehozták Brad Pitt-telSPOILER: ő is azt mondta hogy LESZAROM:
Kosarat kaphatott Brad Pitt, Emily Ratajkowski már mással randevúzikLESZAROM hogy ki az, Ratajkowskinak meg közben duplájára nőttek a randizási esélyei:
Emily Ratajkowski coming outolt, leolvadt a TikTok: „Egy bútor ritkán vált ki hisztériát az emberek között, azonban a 31 éves modell képes volt ezt is elérni. Történt ugyanis, hogy Emily Ratajkowski TikTokon szolidan bejelentette, hogy biszexuálisnak vallja magát. A zöld kanapé pedig úgy jön a képbe, hogy a platformon jelenleg nagyon fut egy olyan kihívás, amelynek az a lényege, hogy ha biszexuális az illető, van-e otthon zöld vagy lime színű bútora. Emilynek van, amit meg is mutatott.”MINT A RÉGI VICC AZ AKVÁRIUMMAL akarom mondani ÍRJON ERRŐL IS KÖNYVET LESZAROM.
Nagyot nőtt Emily Ratajkowski kisfia, tündéri képek készültek a kis Sylvesterről – ...és így már anyuka is mehet vissza a GYÁRTÓSOR MELLÉ kifutóra:
Emily Ratajkowski utánozhatatlan stílusban ragyogott New Yorkban – A magam SAJÁTOS FRAZEOLÓGIÁJÁVAL utánozhatatlan stílusávall SZAROM LE.
Emily Ratajkowski keményen kritizálta az új Marilyn Monroe-filmet – ...aztán felvette a zsákruhát és elvonult egy ötvenéves meditációra. Ja nem:
bevállalós – Emily Ratajkowski bátran elmegy egy eseményre melltartó nélkülHARVEY WEINSTEIN LIKES THIS Igen, ő még villantani is csak bátran, feministán, antiheteró módon szokott:
vallomás – Emily Ratajkowski szerint nincsenek heteroszexuális emberekLESZAROM, MAGÁNÜGY Akkor eddig kikből élt mikor a testét mutogatta?!


KEDD, NOVEMBER 15.:
BLACK SWARM IN LOVE
0
Ez is nehéz szülés volt.

Talán érdemes:
21:25-kor házastársas midlife crisis az HBO-n: szinkronszínésznő és író férje elsőre tökéletes külsőségei (szakmai sikerek, három szép gyerek) mögött a negyvenesek kiábrándultsága lappang. A megoldás itt is a (be)leszarás: Ez is elmúlik, drágám!, a baj csak az hogy túl könnyen jutnak el idáig így a végeredményről előbb jut eszünkbe bármelyik romantikus sorozat mint egy kemény kapcsolati dráma. Max egyszer, szódával, még jó hogy van főprogram:

Ajánlott:
Az M5-ön Volker Schlöndorff negyvenéves opusa kilenctől Marcel Proust adaptálhatatlannak tartott regényfolyamára (Az eltűnt idő nyomában) építve. A direktor a gigászi mű azon elemét választotta melyről akár a Kaméliás hölgy is eszünkbe juthat: jómódú dandy (Jeremy Irons) belezúg a társaság középpontja luxusprostiba ám Odette (Ornella Muti) ebben csak egy dolgot lát: pénzzel levehető balekot. Be is rakja forever friendzone-ba, persze az anyagi támogatást elfogadja. Bár maga sem ismerné be de talán jobb is hogy a lángoló ifjú, Swann szerelme beteljesületlen marad mert azzal elvesztené pozícióját a társadalomban és a nemesi szalonokban. Nem csoda ha kevesen állnak ki mellette, közülük az egyik a báró (Alain Delon) aki bemutatta őket egymásnak és akinek ugyancsak megvan a maga stigmája (titkolt homó-sekszualitás). A tényleges elkészítést majd’ két évtizednyi (!) rákészülés előzte meg, olyan is lett ( értelemben véve).

Trónok harca rovat:
Bepörögtek a netezők a Sárkányok háza és a Stranger Things sztárjainak félelmetes hasonlóságától – Az a baj hogy ők is bepörögtek:
Ráférne egy vérfürdő a Stranger Things-re a Robint alakító Maya Hawke szerint – Menjen át az esküvőre:
Násznép gyülekezik a Sárkányok Házában, és ez nem jelent jót: „A Trónok harca világában egy esküvőn mindig történik valami váratlan, az előzménysorozat eddigi legerősebb epizódja sem kivétel.” – Jajaja:
Szórakozás – Hálószobatitkokat mutogat a Sárkányok háza negyedik része – Nem is akármilyeneket:
STREAM 18+ Vérfertőző szexjelenettel sokkol a Sárkányok háza – ...de a csürhének még ez is kevés:
PODCAST – SÁRKÁNYOK HÁZA – Hol az indokolatlan szex és a vér a Sárkányok házában?LESZAROM Ha túl sok a torture porn azabaj, ha nincs benne elég akkor meg azabaj...
STREAM – Kiderült, miért kaszálták el az első Trónok harca-spinoffot – Csak egy tipp: mert szar?... Még jó hogy itt az utánpótlás:
Önálló sorozat készül a Trónok harca kedvenc karakteréről – A pohár lesz az vagy Harley Quinn? LOL!!!


SZERDA, NOVEMBER 16.:
THIS IS MOSCOW...
0
...we’re not in Arkansas anymore!

Talán érdemes:
HBO, 20:00 – A Minarinak semmi köze a Régi idők focijához, annál több a mindennapi embersportokhoz, ahogy azt A családom története alcím sejteti. Sokan tervezgetjük az idilli vidékre költözést, a Koreából Amerikába vándorolt Yi família meg is teszi. A kerítés persze Arkansasben sincs kolbászból, ott is ugyanabból (csirkeválogatás) kell összespórolni a saját farmra valót. Elkél a segítség, főleg a két gyerek mellé akik közül a fiú szívproblémákkal küzd, az anyai nagymama azonban csak tovább bonyolítja a helyzetet. Lee Isaac Chung saját élményeit dolgozta fel (igen, ő volt a kissrác) és azt kell mondjam, megérdemelte az érte kapott díjesőt. Nagy ugrás: 01:05-kor rövidke horror-etűd a Cinemaxon a cabin in the woods-ba elvonuló apáról aki nemrég született gyerekét is magával hurcolja. Tudhatná hogy az erdőben a vadak mellett a mitológiai lények is elég aktívak, fel is tűnik egy titokzatos leányzó, azaz a Huldra... Kilenckor jön a hosszabb (másfél órás) és modernebb veszélyekre figyelmeztető műfajtárs a Moziverzumon. Menő vlogger-influenszer munkássága (LOL) tízéves évfordulóját megünnepelni indul Moszkvába ami a mostani politikai helyzet előtt sem volt épp ideális célállomás. Ebből már bulikázás közben ízelítőt kapnak oligarcha-kölyök vendéglátójuk oldalán de az igazi feketeleves mégis az exkluzív szabadulószobában várja őket ahol a sima feladatok megoldása után tényleg a lét lesz a tét a live stream-re feliratkozók legnagyobb örömére. Will Wernick a 2017-es Escape Room után másodjára lövi el ugyanazt a poént és a #Kövessbe hemzseg a kihagyott ziccerektől. Főleg a szoc.média-függő XYZ-generáció kritikáján lehetett volna nagyobb a hangsúly de hát azért vagyok én hogy pótoljam amit kell:

Szelfibűnözés rovat:
The Influencer Edition:
Hemzseg a TikTok az önjelölt pénzügyi tanácsadóktól: „A probléma nem az, hogy jól futnak ezek a videók.” – Hanem az hogy LESZAROM hülyék adnak tanácsot még hülyébbeknek:
Tizenegy év börtönre ítélték Amerikában Hushpuppit, a nigériai luxusinfluenszert: „Már korábban elismerte, hogy legalább 24 millió dollárt csalt ki világszerte különböző vállalkozásoktól.”Wait, a challenger appears:
Sírva könyörgött követői pénzéért a népszerű tiktoker, miután „véletlenül vett egy 100 ezer dolláros kanapét”: „A (...) közel 8 millió követővel rendelkező Quenlin Blackwell azt állítja, hogy csak viccből adta meg a kártyaadatait egy online aukciónál, de most kétségbe van esve, mert nem engedheti meg magának a drága bútort, és már lemondani sem tudja.”TAKARODJ DOLGOZNI B+!!4!44!! Keep calm, még az ingyenélést is lehet fokozni:
Háromhetes bulival tett tropára egy Airbnb-t, a rajongóitól kér segítséget a kármentéshez az influenszer: „Bár (...) saját bevallása szerint is megengedhetné magának, hogy saját zsebből állja a cechet, inkább elindított egy közösségi adománygyűjtést (...), hátha a rajongó összedobják helyette az összeget, amit az Airbnb be akar rajta hajtani.” – ...és mivel szereli le a kritikusokat? Eltaláltad: Ne a játékost utáljátok, hanem a játékot (...), majd azzal folytatta: tudja, hogy „nevetséges”, amit csinál, és hogy sokkal több „valódi ügy” van, amire az emberek adományozhatnak.” – Adja el a melleit, a dzsuvás fürdővizét, Isten ments hogy esetleg dolgozzon és vállalja a felelősséget valamiért.
Csodálják a testét, de kinevetik az arca miatt a különleges modellt: „(...) Mucci (...) szinte teljesen megváltoztatta az arcát (...), emellett láthatóan a melleit is megnagyobbíttatta. A 34 éves modellnek több mint egy éve született meg első gyermeke, de a nő továbbra sem hagyott fel a felnőtt tartalmak gyártásával.” – Az a baj hogy a piálással sem hagyott fel a terhessége alatt, lásd a 3. képet a cikk végén :SSSS Nade sebaj, hamarosan az ő „„„munkáját””” is elveszik:
Mégis kicsoda a metaverzum énekesnője és influenszere, Polar?LESZAROM More influencer than influencer, és ez is akkora hír hogy kétszer, két helyen kell lehozni:
CGI technológiával készülnek a legtökéletesebb influenszerek: „Virtuális influenszerekkel dolgozni gyorsabb, hatékonyabb és kifizetődőbb - ráadásul attól sem kell tartani, hogy abbahagyják a modellkedést.” – Hű, mekkora rinyálás lesz ebből mindjárt :DDD


CSÜTÖRTÖK, NOVEMBER 17.:
A VISSZATÉRŐ: ÖRÖK.
0
Milyen volt őszőkesége?

Kiemelten ajánlott:
Újra M5, újra este kilenc és újabb klasszikus Jean Cocteau-val aki bár csak továbbgondolta a Trisztán és Izoldát de Az örök visszatérés attól még az övé, azzal együtt hogy Jean Delannoy rendezte. Nem véletlenül szerepel benne múzsája, Jean Marais sem aki itt is hősszerelmest alakít: bár az elárvult Patrice eredetileg nagybátyjának keres feleséget de tudtán kívül a saját Nagy Ő-jét találja meg Nathalie-ban (Madeleine Sologne) miután megmentette agresszív férj-jelöltjétől. A szálakat Patrice uncsitesója, a féltékeny, gonosz törpe, KIS MUCK Achille (Piéral) keveri... Talán hihetetlen de utólag ezt is betalálták a maga korának SJW-i: Marais és Sologne szőkeségébe meg a Nietzsche-idézetbe árja utalásokat magyaráztak bele holott Cocteau mássága már a II. VH előtt is nyílt titok volt. A Love Eternal (vagy Eternal Love) esztétikája inkább a gay camp és az álomszerűség között mozog, vagyis köze sincs az übermenschekhez, annál több az eszképizmushoz (mivel még a német megszállás alatt forgatták).

Talán érdemes:
21:50-kor tavalyi tisztelgés az HBO-n a hidegháborúban akrivistáskodó nők előtt. Aki nem emlékezne, Reagan elnökségével a hatvanas évek óta nem látott szintre emelkedett a fegyverkezés mindkét oldalon és az anyák álltak az öngerjesztő folyamat útjába, olykor szó szerint. A walesi Women for Life on Earth tagjai valóban méltóak A forradalom anyjai titulusra: békés meneteléssel tiltakoztak a Londontól nem messzi Greenham Commonba telepített rakétafejek ellen. Az első protestet világszerte (így a SZU-ban is) több hasonló követte, ami közös bennük az a pacifizmus, a józan hangot végül Gorbi hallotta meg előbb és így kezdődhetett meg az enyhülés. A Dunán Scorsese negyvenéves dark comedy-je tíz után öt perccel amire eddig csak hivatkoztam de most talán végre újra felfedezik ahogy a Joker után a King of Comedy-t. Egyszeri hivatali patkány (Griffin Dunne) izgalmat akar és meg is kapja, bár nem úgy ahogy szeretné: a vagány művészcsajjal (Rosanna Arquette) leszervezett randiján összejön ami csak összejöhet. Forró percek helyett Lidérces órák várnak rá SPOILER melyek után szinte megváltás visszatérnie az unalmas irodába SPOILER VÉGE és az After Hours tényleg olyan mint egy Franz Kafka-novella Woody Allen kamerája által homályosan. A többségnek nem jött be még a kult-cameók (Cheech és Chong) és az ilyen-olyan díjak dacára sem, de mi azért csak tegyünk vele próbát.

Sportrovat:
The Football Edition:
A németek többsége nem támogatja, hogy a válogatottjuk részt vegyen a katari vébén: „Nincs túl jó sajtója az emírségnek.” – Majd a sariatanács jól az elmaradott antiprogresszívek körmére néz.
A rendező miatt változtatnak, új időpontot kap a katari labdarúgó-vb: „Már egyébként is rendhagyó a dátum...” – Csak nem szeptember 11 volt? LOL!!44!!!
Téli játékokat rendeznek a sivatagi Szaúd-Arábiában: „A projektben kiemelt hangsúlyt kap a fenntarthatóság – írják.”TÉLI JÁTÉKOK EGY SIVATAGI ORSZÁGBAN? GRETA THUNBERG LIKE THIS!!! Jajaja, ők is fenntartják...a demokratikus látszatot:
Törökország olimpiát akar rendezni: „A sportminiszter szerint hazája készen áll, hogy 2036-ban otthont adjon a nyári játékoknak.” – Csak várják ki a sorukat:
A tálibok nem engedik sportolni a nőket: „Tilos lesz minden, ami láthatóvá teheti az arcot és a testet.” – Megvan a következő VB vagy olimpia helyszíne, már ha Észak-Korea meg nem előzi őket :DDDD Közben már a szervezők is megbánták, amit:
Sepp Blatter: Hiba volt Katarnak adni a vébérendezést: „A FIFA bukott elnöke – aki 2010-ben kihirdette a pályázat győztesét – most azt mondja, Franciaország tehet az egészről.” – Bizony ők és nem az elkerülhetetlen futballforradalom amit nem is olyan rég még ezerrel ünnepeltek.
Egy mez, ami megmutatja a Katarban zajló embertelen jogsértéseket – Ne legyetek már ilyen ünneprontók!!! LUXUS, FOCI, EMBERI JOGOK FTW!!!!44!4!!
A FIFA három, a The Guardian 6500 vendégmunkás halálát köti a katari stadionépítésekhez: „A két számnak köze nincs egymáshoz.” – Kit érdekel hányan haltak meg?! A lényeg a FOCIKA bulika:
Íme a katari foci-vb hivatalos himnusza – videóNap kommentje:
0

VISZLÁT SZOMBATON (és a faszbúkon)!

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés