2022. 11. 28.
A nagy kétség (nov. 28-29-30., dec. 1.)
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
A nagy kétség (nov. 28-29-30., dec. 1.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, NOVEMBER 28.:
GET HIM, BOROMIR TIGER!
0
Kovboj a pusztában.

Talán érdemes:
A Cinemax 2-őn fél kilenckor (vagy holnap ugyanitt 10:50-kor) dévidlincses-coentesós dark comedy melyben lúzer színész-komikus (Jon Favreau) tesz szívességet a mellette lakó konteóhívőnek (Bud Cort). Pedig már akkor elkezdhetne gyanakodni mikor tartozás kiegyenlítése kerül szóba, a hogyan pedig az ultimate red flag: egy BABAkék színű bőröndöt kéne eljuttatni A nagy ürességben (=a sivatagi Bakerben) tanyázó Cowboy-nak (Sean Bean). Az ő megérkezéséig barátunk megismerkedik a helyiekkel akikhez képest szomszédja a stabil elmeállapot mintaképe, rövid kitérője halálkanyarral nyúlik lidérces órákká. Ha rosszindulatú lennék mondhatnám hogy a Big Empty pontosan az, de végül is húszéves indie-darabról beszélünk amiben még Joey Lauren Adams, Rachael Leigh Cook és Daryl Hannah is ott van. A vetítésre szánt változatból sajnos kimaradt pár jelenet SPOILER így a sci-fi-s befejezés is SPOILER VÉGE de attól még bejöhet. Kereken 21:00-kor Keanu Reeves 2013-as akciózása az AMC-n. A néhai Neo ezúttal a rossz oldalon áll és szekuritis főállása mellett online közvetített ketrecharcokat szervez a legkeményebb versenyzőket keresve. Így akad rá Tiger Chenre (Tiger Hu Chen) akivel megüthetné a főnyereményt, már ha A Tai Chi harcosa hagyná megvesztegetni magát hogy cserébe megmenthesse oktatóját és templomát. Az alapötlet keletkezése kb. odáig nyúlik vissza mikor Chen Reeves mellett-helyett kaszkadőrködött aki ezt (és a közben kialakult barátságot) azzal akarta meghálálni hogy befuttatja. A biztosra menéshez a rendezésen túl maga is kamera elé állt plusz Iko Uwaist is megnyerte az ügynek, csak a közönséget-kritikusokat nem sikerült pedig a végeredmény nem lett rossz. Remélem azért a kistigris kap még esélyt a nemzetközi porondon! Ugyanabban az időben (21:00) szingliknek is max. egynekjó romantikázás a Story4-en és ez is a vidékre hazautazó nagyvárosi lány fellángolására épít némi ingatlanspekulációval. Szerelemben, kávézóban – hát nekem továbbra is marad a kocsmai egyedüllét meg a leszarás:

Hétfő? #LESZAROM.
The Hadid Edition:
Itt van néhány kép a sárga bikiniben napfürdőző Gigi Hadidról – ...ami mindjárt barna lesz:
Gigi Hadid nyáriasra vette a figurát – Már tél van, szóval LESZAROM :)))
Bella Hadid nagyot terpesztett, mellbimbói is átütöttek ruháján – Jajj, a ruhaviselés már so last year:
Bella Hadid félmeztelenül sétált a kifutón, a ruháját ott helyben fújták a testére: „A modell bőrére spray technikával festettek fehér ruhát.”HARVEY WEINSTEIN LIKES THIS LESZAROM.
napi paparazzi – Alexis Ren tököt vásárolt, Gigi Hadid pedig együtt sétált a kislányával és egyéb lesifotókLESZAROM ...de mennyi a töketlen szupermodell repülési sebessége? o_O
paparazzi – David Schwimmer Kanye West ellen kampányol, Bella Hadid arcán nagy változás történt – A LESZAROM az egyetlen állandó az arcán.
napi paparazzi – Extrém szettekben tündököltek a Hadid testvérek – Főleg az egyikük:
Bella Hadid punkosra vette a figurátHow dare you, mi ez a cultural appropriation?! LESZAROM!!!
Gigi Hadid otthagyja a Twittert, mert szerinte Elon Musk a gyűlölet és a fanatizmus pöcegödrévé teszi azt – Nem szarom le, jár neki a TISZTELET!


KEDD, NOVEMBER 29.:
MIÉRT ÉPPEN HAZA?

0
Mert a rendelő zárva van ^^

Talán érdemes:
Mi jelezhetné jobban a szeretet ünnepének közeledtét mint a róla szóló programok sűrűsödése? Az első fecskék egyike nyolckor érkezik a Film4-re, ebben rivális fatenyésztők kezdenek Karácsonyfa-harcba. Egyikük kicsi, helyi családi vállalkozás, a másik nagyüzem, a küzdelem kimenetele megjósolható...volna, de a téli hangulat a kapitalista vállalkozó szívét is meglágyítja annyira hogy tanácsot adjon. Gyártónál (Hallmark) maradva de egy órával később (21:00) a Story4-en eltemetett(nek hitt) dolgok kerülnek elő három lánytestvér útjával Haza, Alaszkába. Anyjuk hatvanadik születésnapja jó (?) ürügy egy régi tragédia átbeszélésre, vagyis ezúttal drámát kapunk, nem love story-t.

Nem érdemes:
23:10-kor kétéves riogatás az HBO-n. Bár Pierce Brosnan sem fiatal de attól még kell neki a pénz különben mi másért vállalta volna el a mesterséges megtermékenyítéssel foglalkozó orvos szerepét? Akárhogy is, Dr. Hindle elsőre jó választásnak tűnik mivel az ifjú feleség (Ilana Glazer) egyből három gyermekkel lesz terhes. A bőség zavarából hamar kijózanodnak: vagy a kislányt tartják meg vagy a fiú ikreket, a férj (Justin Theroux) a dokira hallgatna, aztán az egészen eluralkodnak a lila hallucinációk... Glazer írta és producerelte is az Álpozitívot, ha jól értem a női test felett rendelkező Ffférrrfffiakról mondott volna valamit de ez elvész a hatásvadászatban. Jobb pillanataiban a Rosemary's Baby-t és David Cronenberget, rosszabbakban a véres francia horrorokat idézi de még így is a WTF-élmény lesz belőle a legtartósabb. Csak Brosnan-rajongóknak (SPOILER vagy a gusztustalan befejezés miatt pont nekik nem SPOILER VÉGE).

Swingerwarrógép rovat:
life – Hogyan randizz, ha már házas vagy? – Dobd be az asszonyt a közösbe, hátha kapsz érte valakit cserébe:
Lifeadvisor – Haldoklik a monogámia?Mi az hogy, nagyonis, meg lett mondva hogy:
stopstd – Tényleg csak a féltékenység miatt lettünk monogámok?: „Ha hosszú távú kapcsolat, akkor monogámia vagy poligámia?” – Majd A SARIATANÁCS az életkorotok eldönti helyettetek:
700 alkalmi kapcsolat után állt le a szexfüggő nő: „Ma már coachként próbál másoknak segíteni. (...) Alkalmi kapcsolatainak nagy részével bárokban ismerkedett meg (...), általában férfiakkal, de volt, hogy nőkkel jött össze. Az sem zavarta (...), ha épp egy házas férfival jött össze, sőt még legyezgette is a hiúságát a gondolat, hogy valaki épp miatta teszi kockára a házasságát. Rygier (...) ma már nem annyira büszke ezekre a dolgokra, és rájött arra is, hogy mi okozhatta függőségét: valójában nem a testi kapcsolatra vágyott, hanem szeretethiánya volt.” – A falnak csapódás egyik mellékhatása a reális énkép kialakulása :)))
pikáns – Így emlékezett élete első szexpartijára egy nő: „A szürke 50 árnyalatából ismert vörös szoba semmi ahhoz képest, mint ami az angol Rosie Featherston szeme elé tárult.” – Mert volna nemet mondani a látóköre tágítására:
IJESZTŐ – CSOPORTOS SZEXET UTASÍTOTT VISSZA EGY NŐ, EZÉRT MEGVERTÉK: „Emmát egy másik nő próbálta meggyőzni a grupiról.” – Hiába no, az ilyen nyitott, progresszív közösségekben mások aZ UDVARLÁSI meggyőzési szokások:
Egy édeshármas miatt tört ki 60 fős tömegverekedés egy üdülőhajón: „A New Yorkba tartó hajón közel egy órán át tartott a verekedés.” – Ahelyett hogy gangbangeltek volna egy jót a nyitottság jegyében:
Édeshármassal lepte meg férjét, aki teherbe ejtette a másik nőt: „Mint kiderült, a pár poliamor, vagyis többszerelmű kapcsolatban él, és együtt randiznak más nőkkel.” – ...felkészülnek az állatok:
Egy vadidegen kutyával ébredtek az ágyukbanKotrevák Kelly likes this!


SZERDA, NOVEMBER 30.:
MÉLTÓ MELÓ

0
Busójárás karácsonykor.

Talán érdemes:
Megint Film4, megint 20:00 és megint ugyanaz a lemez csak a Melós egy karácsonyba némi zene is jut az egykori szerelmesek új találkozása mellé. A felállás se hagyományos mert az expasi lesz a szerződés nélkül maradt STÁR, volt csaja meg a kiadó lótifutija aki főnöke parancsára köti össze az ünnepi hazautazást a melóval. Hivatalosan a kiadóhoz kéne édesgetnie az énekest de persze előtörnek saját muzikális ambíciói is. Nem vádolhatjuk túlzott eredetiséggel a sztorit de legalább rövidre fogták (cirka 80 perc). Fél kilenckor a Cinemax 2-őn némi társadalomkritika a Colonia Dignidaddal. A címbeli bizonyos egy eldugott közösség Chilében, iskolájuk új tanulója előtt lassan de biztosan oszlik a rózsaszín köd. A valós fenyegetésre eltűnő tanulók és agresszív oktatók emlékeztetik, a természetfelettiekre (?) pedig mindenféle démoni kreatúrák (már ha ők nem az IRL gonoszság kiterjesztései). A méltóság kolóniája sajnos nem kitaláció, II. VH után Dél-Amerikába menekült Paul Schäfer alapította és ahogy Jonestown, kívülről ez is idilli kommunának tűnt miközben a vezető elszakította egymástól a szülőket és gyerekeiket (akiket nem mellékesen bántalmazott is). Matías Rojas Valencia mágikus realizmussal prezentálja amit nem lehet máshogy, tegyünk próbát vele.

Rongáljuk meg a káros szobRovat!:
The KÍNA Klíma Edition:
Levetkőztetik a cenzúra miatt felöltöztetett barokk aktot: „Artemisia Gentileschi fátyollal és drapériákkal borított portréját digitálisan fogják lemezteleníteni.” – Majd megrongálja a sariatanács vagy valamelyik klímaaktivista:
Van Goghokat öntenek le, hogy rádöbbentsék a világot: tömeges éhezés, mészárlás és erőszak vár ránk: „Egyre durvább eszközökhöz nyúl a Nagy-Britanniában amúgy is erős múltú klímaaktivizmus. A legújabb szervezetüket Just Stop Oilnak hívják, és gyorsan eljutottak arra a szintre, hogy a kormány törvénymódosítással próbálja megfékezni őket. Az emberek egy része ki van borulva tőlük, mások szimpatizálnak velük.”MAGYARUL: Az ember gyermeke belépett a 12 majom hadseregébe az ISIS támogatásával:
A klímaszorongás vezeti a múzeumokban kajával támadó aktivistákat: „Botticelli, Leonardo, Raffaello, Vermeer, van Gogh, Monet, Picasso – ezek csak a legismertebb festők, akiknek a festményeit kajás vagy ragasztós támadás érte az utóbbi időben. De kik állnak az akciók mögött?” – Csak egy tipp: olyasvalakik mint anno a Femen meg a Pussy Riot mögött?...
Krumplipürével öntötték le Monet legdrágább festményét klímaaktivisták – A krumplipüré legyen...borsóleves:
Klímaaktivisták borsólevessel és ragasztóval folytatták figyelemfelkeltő akcióikat Madridban és Rómában – ...ahelyett hogy a túlnépesedett Afrikába vagy Indiába küldték volna a kaját.
Újgenerációs klímavédelem: meddig és miért?: „Egy van Gogh-képet védő üvegen toccsanó paradicsomleves ismertette meg a világgal a nagyon fiatal és nagyon elkeseredett környezetvédők harcát.” – ...avagy az Elkerülhetetlen FUTBALL Klímaforradalom!44!!44
Művérrel öntötték le Toulouse-Lautrec egyik festményét Berlinben: „Az Ülő bohóc leöntője nem a klímaváltozásra akarta felhívni a figyelmet, ellentétben azokkal az aktivistákkal, akik a berlini Természettudományi Múzeumban akcióztak.”Itt mindenki hülye? Itt? Mindenki:
Ezúttal dinoszauruszcsontvázakhoz ragasztották magukat a klímaaktivisták Bécsben: „Van Goghék után a dinók következnek.” – De miért? Hiszen ők már kihaltak!!


CSÜTÖRTÖK, DECEMBER 1.:
MESÉLD A BAGOLYNAK!
0
Say hello to MAY December.

Talán érdemes:
Ma kilenckor a Story4 folytatja a karácsonyi vonalat, itt ajándék Téli kiruccanásra induló srácot kevernek össze milliomossal. Ahogy az ilyesmikben mindig, most is az a Nagy Kérdés hogy ugyanúgy érezne-e a főhős iránt hétköznapi választottja ha rájönne valós anyagi helyzetére. Nagy ugrás: tizenegy előtt öt perccel francia bőrlehúzás az M5-ön a jó öreg rádiós műsorvezetős témára. Claire Martin (Karin Viard) mondjuk nem fan stalking áldozata lesz hanem saját életében kell meglépnie azt amiben Melina álnéven hallgatóinak segít. Ez mi is lehetne más mint a lelki bajok megoldása és az övé az hogy anyja nagyon fiatalon világra hozta majd elhagyta. Erre vezethető vissza összes befordulása amikkel most oly sok év után szembenéz mikor meglátogatja a mamát. A Beszélj róla (vagy Meséljen magáról!) megtippelhető hogy szinte majdnem végig straight story de pici csavar így is jut a végére. Féléjfél előtt tíz perccel a baseball rajongóinak kedvez az HBO a sportág egyik nagy alakja előtt tisztelgő doksival. A Say Hey, Willie Mays! alanyát évekig üldözték a riporterek míg kilencven évesen kötélnek állt hogy elmondja történetét a pályán és azon kívül. Mays ambivalens helyzetét mi sem mutatja jobban mint hogy a hatvanas években bőrszíne miatt legnagyobb STÁRsága idején sem kaphatott bárhol lakást, ugyanakkor nem reklámozta emberi jogi tevékenységét mint mondjuk Muhammad Ali (ezért olykor be is támadták). Utazásokra visszatérve jöjjön is a

Turisztikai rovat:
Hamarosan anélkül nyaralhat a Holdon, hogy elhagyná a FöldetNORMÁLIS?! Kösz, beérném egy hét Riviérával:
francia riviéra – Nincsenek autók ezen az alig ismert francia szigeten – Na majd mostantól lesznek:
Határátkelő – Mi lesz a digitális nomádokkal?: „Trópusi szigetek, és egyéb vonzó országok próbálják csalogatni a digitális nomádokat.” – Globális felmelegedés és emelkedő vízszint lájkolta ezt.
Fiatal turisták dugást imitálva buliztak Kambodzsában, elvitték őket, egy évet is kaphatnak: „Kicsit megszaladt az este Siem Reapban.” – Ők még elég olcsón megúszták:
Fel akarta áldozni a dühös tömeg a Maja piramist megszentségtelenítő turistátKeep calm, csak őrizték az ottani hagyományokat ^^
határátkelő – nagyVilág – A 6 legidegesítőbb dolog Törökországban: „Minden országban akadnak idegesí­tő dolgok, most a Törökországban élő Mercedes szedte össze azt a hat dolgot, ami őt a legjobban zavarja.” – Nem is értem a női posztoló miért hagyta ki a női szabadságjogok hiányát. Ja de.
Ezek a szülők otthagyták munkájukat, hogy utazgassanak, most havi 3 millió forintot keresnekSEKSZMUNKÁVAL? LOL ...és ez a lehetőség mindenki előtt nyitva áll!!! Mit panaszkodunk, miért is nem eszünk kalácsot!!4

VISZLÁT SZOMBATON (és a faszbúkon)!

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés