2022. 12. 03.
Apácashowgirls (dec. 3-4.)
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
Apácashowgirls (dec. 3-4.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, DECEMBER 3.:
EIFFEL 65 89
0
Utolsó tangó egyenetleneimmel.

Talán érdemes:
Nyolckor kosztümös múltidézés az HBO-n Párizs ama látványosságáról ami kis híján meg sem valósult. Gustave Eiffel (Romain Duris) 1889-ben eredetileg a metrón melózott volna, hogy tervei végül a föld alól az ég felé szólították abban (szokás szerint) a nőt kell keresni. Régi exét (Emma Mackey) akarta vele levenni a lábáról, még az sem zavarta hogy a projekt támogatójának felesége... Martin Bourboulon neve az Apu vagy anyu?-ról ugorhat be és nem is lép túl az árnyékán vagyis építkezés helyett a romantikázáson van a hangsúly (ez különösen az összecsapott befejezésen látszik). Veszedelmes viszonyoknál maradva de már az M5-ön éjfél előtt öt perccel egyórás utazás A két egyetlennel Karinthy Frigyes nagy szerelmei, Judik Etel és Böhm Aranka körül. Mindketten házasok voltak mikor megismerkedtek az íróval akit nagyon megviselt Etel halála, saját bevallása szerint úgy érezte, daganat képződött az agyában. Bánatát az új fellángolás csillapította de mint tudjuk, mondata prófétikusnak bizonyult, mi pedig ezzel az idei darabbal követhetjük a műtét alatt saját képzeletébe zárt zseni vacillálását élete két meghatározó nője között (az egyiket Fekete Thália Réka, a másikat Jordán Adél alakítja). 20:30-kor aktuális problémákat boncolgatnak a Cinemax 2-őn ahol Közel-keleti zenész szeretne Európába jutni, zongorája eladásából fedezve a költségeket. Közbeszól pár eltévedt golyó, a leamortizált hangszer senkinek sem kell Törött billentyűkkel így előbb pénzt kell költenie rá hogy kaphasson érte valamit – igazi 22-es csapdája, eközben a Művelt Nyugaton:

Zene” és „film” rovat:
Kesha hatalmasat villantott, tangás dominaruhában állt színpadra: „A magyar felmenőkkel is rendelkező énekesnő dominaruhája nem sokat bízott a fantáziára.” – Ahogy a mai „énekesek” legtöbbjénél lassan nála is ahhoz kell fantázia hogy elképzeljük, milyen lehet ruhában:
Kesha se sminket, se rendes ruhát nem visel új képén: kebleit csupán egy szegecses hám takarja: „Sok szempontból szokatlanra sikeredett az énekesnő legfrissebb fotója.” – Sajnos a zenéje ettől még nem lesz jobb, ahogy az övé sem:
18 + Christina Aguilera strasszkövekkel kirakott műpénisszel lépett színpadra: „A 18 éven felettieknek szóló rendezvényen az énekesnő kitett magáért, már ami a megjelenését illeti.”MILEY CYRUS LIKES THIS OnlyFans-re is regisztrál majd? Bezzeg szegény Pam és Tommy erről is lemaradt de keep calm, mindennek eljön az ideje:
Pamela Anderson és Tommy Lee kiszivárgott szexvideójáról készül sorozat, itt az előzetes – Köszönöm, maradok az eredetinél, ezután meg főleg:
A Pam&Tommyra a beszélő pénisz miatt fogunk emlékezni, pedig nem az a legjobb benne – Hanem az hogy LESZAROM itt is a gazdagokat kell sajnálni és ebből is kihozzák a feminizmust:
A Pam & Tommy nem a szexvideóról, hanem arról szól, hogy az miként keserítette meg Pamela Anderson életét: „Ugyanazt kapta, mint Monica Lewinsky vagy Britney Spears: a média áldozathibáztató és szexista módon viselkedett vele, a közönség pedig gúnyosan és lekezelően beszélt róla.” – De jó is efféléket olvasni ugyanazon médiamunkásoktól akik anno „sekszista módon” viselkedtek velük!! Tényleg, mi lehet Lewinskyvel?
Bill Clinton állítja, hogy csak a szorongásait oldotta Monica Lewinskyvel: „Mindenkinek szüksége van technikákra, amikkel ellazulhat. Még az elnöknek is.”It wasn’t RAPE-RAPE blowjob-blowjob, WHOOPI GOLDBERG Hillary Clinton is megaszonta:
Hillary Clinton szerint Bill Clinton nem élt vissza a hatalmával, amikor viszonya volt Monica Lewinskyvel: „Végül is csak az Egyesült Államok elnökéről és egy fehér házi gyakornokról van szó.” – Legyen ebből is sorozat nemiszerv-monológokkal...


VASÁRNAP, DECEMBER 4.:
B, MINT VENDETTA BLUE
0
Lost in Bangladesh.

Talán érdemes:
Fél kilenckor #metoo Bangladesből a Cinemax 2-őn és arrafelé még van tétje-kockázata annak ha egy nő kiáll magáért vagy másokért. Az özvegy, tanárként dolgozó családanya Rehana (Azmeri Haque Badhon) utóbbit teszi mikor egyik tanulója az orvosi egyetemen zilált állapotban megy ki a prof. szobájából. A szituáció egyértelmű, az áldozat direkt kéri hogy ne csináljanak belőle ügyet, Rehana azonban nem hallgathat és Abdullah Mohammad Saad a döntés mindkét oldalát bemutatja (bár tény hogy kissé arthouse-osan és elnyújtva). 22:00-kor újra Molnár Ároné a terep az RTL Három műsorán a Dealer és a Zuhanórepülés utáni sokadik hazai drog-opusban. A Toxikoma elvileg Szabó Győző azonos című könyvéből készült, gyakorlatilag Szabó és Csernus Imre (Bányai Kelemen Barna) cicaharcát dokumentálja bő két órában. A depizések kötelező arca, Török-Illyés Orsolya mellett ott van még Sodró Eliza és az azóta szerencsére egyre többet szereplő Rainer-Micsinyei Nóra is, max. miattuk érdemes. Féléjfél előtt öt perccel idei dráma az HBO 2-őn melyben a II. VH vége felé járunk. Az oroszok olyan közel vannak hogy az itteni, koncentrációs táborba tartó vonatot a katonák a mozdonyvezetőkkel hagyják magára, az „utasok” csak a közeli falu lakóinak emberségében és a felszabadítók gyorsaságában reménykedhetnek. Így, ebben a helyzetben találkozik egymással helyi német asszony, deportált holland zsidó és orosz katonanő. Ennyiből is nyilvánvaló hogy Az elveszett transzport nem sorolható be sem a Holokauszt-filmek, sem az akciózások közé: az összezártságon és egymásrautaltságon keresztül vizsgálják három, más-más oldalon álló de a borzalmakba egyaránt belefáradt nő barátságát.

Nem ajánlott:
Cinemax, 20:00 – Paul Verhoeven kezd magára találni és ez nem feltétlenül jó hír. Ami még bátornak tűnt a Hús és vérben, a Forró verejtékben vagy a Spettersben az már a (szintén közelmúltbeli) Elle-ben is rohadt ciki volt (a Showgirls-t a camp factor mentette valamelyest). Tudjuk mire számíthatunk az őrült hollandtól (seksz és kényelmetlen helyzetbe hozott nők), a kérdés hogy ürügy nélkül tocsog-e ezekben. Mivel Benedetta (Virginie Efira) apáca így borítékolható a lejárt szavatosságú valláskritika és valóban, a Ken Russell-féle Ördögök nyomvonalán haladunk, fordított felállásban merthogy ezúttal csodatévő lány zavarja fel a zárda állóvizét. Az originál sem Huxley-szintű: Judith C. Brown 1986-os botránykönyve (Immodest Acts – The Life of a Lesbian Nun in Renaissance Italy) hősnőjét vallásos-erotikus látomások kínozzák, ezt még elnézik neki de rendtársnőjével (Daphné Patakia) folytatott testi kapcsolata már kivívja Felicita főnöknő (Charlotte Rampling) haragját. A Zs-kategória egyik alműfaja a nunsploitation és ha elvonatkoztatunk a költségvetéstől-fesztiváldíjaktól akkor ez is az, csak nem vicces. Értem én hogy halála előtt Verhoeven rúgna még párat a kereszténységbe (ami ugye az egyetlen rugdosandó vallás) és túltett volna a Last Temptationön de 2021-ben már nem újító és nem is sokkoló szoftpornóval gyalázni Jézust vagy Szűz Máriát. Rampling ellenére sem tudom nyugodt szívvel ajánlani, de ha már „művészet,” akkor:

MűvéSEKSZ rovat:
Most vették észre, hogy évtizedek óta fejjel lefelé van kiállítva egy Mondrian-festmény a düsseldorfi múzeumban: „A meglepő bejelentést a Mondrian.Evolution című tárlat sajtótájékoztatóján tette a kurátor.” – Majd visszafordítják a klímaaktivisták...vagy egy mai „művész”:
Damien Hirst százával égette el a műalkotásait: „Lezárult a képzőművész nagyszabású projektje, amelyben választás elé állította a vásárlóit: vagy az adott műalkotást veszik meg, vagy annak az NFT-jét. Amennyiben az NFT-hez ragaszkodnak, a festményt elégeti.”AND NOTHING OF VALUE WAS LOST THAT DAY Oh so brave, so edgy...ja nem az:
Hitler-festményt égetnek majd egy brit tévéműsorban, ha a közönség úgy szavaz: „A most 40 éves Channel 4 nem megy a szomszédba, ha bizarr és botránykeltő műsorokról van szó.” – A múlt hibáit nem orvosolja a polkorrektség túltolása:
A madridi Prado a női művészeket jobban hangsúlyozva rendezi át állandó tárlatát: „És a spanyol múzeumok közül elsőként kutatói ösztöndíjat is indítanak női képzőművészek életművének tanulmányozására.” – ...és már az is megvan hogy a pórnépet mivel nyerik meg a tanulmányozásnak:
Meztelenül lehet kiállítást látogatni egy belga múzeumban – Én azért megvárnám ezzel a sariatanács döntését, meg ezzel is:
18+ 2500-an pózoltak meztelenül Ausztrália tengerpartján: „Az ismert fotós újra alkotott, hogy felhívja a figyelmet a bőrrákra.” – Hát inkább vetkőzzenek a figyelemfelhívásért mint hogy ők is KÉPROMBOLJANAK „alkossanak”:
Festékbe mártózva, táncmozdulatokkal készít műalkotásokat egy fiatal nő: „Egy hivatásos táncosnő olyan műalkotásokat készít, amelyeket több ezer dollárért árulnak, mindezt teszi úgy, hogy közben bikiniben, festékkel borítva táncol a vásznakon.” – Milo Moiré, Shigeko Kubota és a többi „újító” lájkolta ezt,

VISZLÁT HÉTFŐN (és a faszbúkon)!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés