2022. 12. 19.
Don't Worry, Be Harry. (dec. 19-20-21-22.)
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
Don't Worry, Be Harry. (dec. 19-20-21-22.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, DECEMBER 19.:
CONAN STRIKES AGAIN!
0
Tudja, PELIKÁN Kormorán elvtárs...

Talán érdemes:
Ha Rowlinggal fejeztük be a múlt hetet, kezdjük is vele nyolckor az újat mert az HBO-n egyből két részt kapunk a krimisorozatából. A C.B. Strike hősét, Cormoran Strike-ot álnéven (Robert Galbraith) írta és sikerült vele függetlenednie a Potter-univerzumtól: magánnyomozója a noiros hagyományokat követve deríti fel a rábízott ügyeket Erős Női segítőjével (Holliday Grainger). Bűnből pedig a legújabb évadban (Halálos fehér) sincs hiány, ott van mindjárt egy elfeledett gyerekgyilkosság ami akár a legfelsőbb politikai körökig is elérhet... Félórával később (20:30) Helena Bonham Carter él át észvesztő élményeket a Cinemax 2-őn. Eleanor Riese-t skizofréniával diagnosztizálták de nem volt őrült, a jogaival (emberséges bánásmód) is tisztában volt és kész volt harcolni értük. Perét munkamániás ügyvédnő (Hilary Swank) vállalja el, kimenetele váratlan lesz merthogy védence 55 lépésben változtat az ő életén is. Jó volna azt hinni hogy ilyesmik csak a távoli múltban fordultak elő, ehhez képest 1989-es esetet dolgoztak fel, kifejezetten jól. Semmi felesleges extra, csak egy igaz történet két kiváló színésznő interpretálásában, nézzétek! Az anyacsatorna Cinemaxon lila művészkedés háromnegyed éjfélkor mitológiai felhangokkal az apját kereső Samuel utazásaival. Bár Közép-Európában van de végül így is olyasmi helyre lyukad ki mint a leleményes Odüsszeusz: elfogadja a helyi farmer Kirké nevű lánya ottalvós meghívását hogy utána rabszolgaként ébredjen. A malacok felügyelete mellett aztán megtanulja értékelni a kétkezi munka szépségeit (LOL), az állatok pedig tanácsot adnak neki, mi meg akkor nézzünk drága disznóólakat:

Hétfő? #LESZAROM.
The Oligarcha Cribs Edition:
Wow! – Megtalálták a világ legmagányosabb házát. Te laknál benne? – Nem, én teleszarnám:
Hatalmas az érdeklődés London elit negyedének legkisebb házáért, pedig akkora, mint egy garázsLESZAROM Wait, a challenger appears:
Egy parkolóhely méretével vetekszik New York legkisebb lakása, ami havi 270 ezer forintba kerül – ...és ha van benne luxusautó, azt is LESZAROM :)
Két év múlva benépesülhet a Maldív-szigetek úszó városa: „57 millió forintért már vehetünk magunknak úszó házat a csodás Indiai-óceánon.” LESZAROM Költöztessék ide a globális felmelegedés miatt víz alá került szigetek lakóit...vagy ne, mert:
Elsüllyedt az ünnepélyes átadó alatt a világ első vízen lebegő háza – Ha már élhetetlen luxus:
Ha nem sikerül megállítani a dőlését, hamarosan nem megy majd a lift és a csatornázás a San Francisco-i luxusfelhőkarcolóban: „A 2009-ben átadott épület folyamatosan süllyed és dől, a nagyon gazdag lakók már beperelték a kivitelezőket és a tervezőket.” – Szegény gazdagok, mindjárt megsajnálom...ja nem, LESZAROM őket.
Videó a sivár, légkondimentes vb-szurkolói konténervárosból: „Éjszakánként durván 80 ezer forintba kerül a sivatagi szállás.” – Spártai nyomor horror pénzért? LESZAROM:
Most bárki beköltözhet a Stranger Things horrorházába, csak legyen rá elég pénze – Tök ingyen SZAROM LE.
Eladósorba került Johnny Depp és Amber Heard közös luxuslakásaLESZAROM Ja nem, azt már megtette helyettem Amber :DDD
 

KEDD, DECEMBER 20.:
KÉMÉNYFIÚK...
0
...lazulás közben.

Talán érdemes:
Nyolckor apásfiás bonding a Cinemaxon: öregedő Zsoké (Clifton Collins Jr.) utoljára száll nyeregbe hogy így, túl a csúcson is bizonyítson – ha nem magának akkor a mellette lábatlankodó zöldfülűnek (Moises Arias) aki állítólag a fia. Egy órával utána (21:00) Leon Schuster tízéves „vígjátéka” a Moziverzumon és ezúttal teljesen jogos az idézőjel, a Szepi és a Szörny ugyanis nem gyerekprogram. A felállás ugyanaz mint a direktor korábbi dobásaiban: Boetie (Schuster) fehér, Beast (Kenneth Nkosi) fekete, egymást alapból ki nem állhatják de azért elvállalnak egy közös tévéműsort. Döntésüket megkönnyíti az ajánlattevő vonzó tévés (Tanit Phoenix) de mikor megtudják hogy átverőshow áldozatai lettek, összefognak. Mindez csak ürügy a lejárt szavatosságú (és néha elég gusztustalan) slapstick-börleszk-poénokhoz és nem az a bajom hogy Schuster nem tanult új trükköket hanem hogy már a régieket se tudja működésre bírni. Egy biztos, a Mad Buddies nem fog neki további rajongókat szerezni, a többiek meg le fogják tagadni hogy valaha is kedvelték, ausztrál kollégája, HULK Paul Hogan nemesebben öregedett nála (sőt, még Benny Hill is). Hogy milyen amikor az ilyesmit jól csinálják arra ugyanabban az időben jön a példa az AMC-re egy ismétlésgyanús Terence Hill-komédiával. Keményfejű barátunk városról városra vándorol kicsi kocsijával, ha megszorul, eladja az utánfutóban vontatott lovát majd kivárja amíg az meglóg új gazdáitól. Kötetlen létezésébe bezavar börtönben igaztalanul dekkoló egykori vietnami katonatársa (Norman Bowler) aki rábízza birtokát és fiát (őt Terence fogadott fia, a sajnos tragikusan korán elhunyt Ross Hill alakítja). A road trip végén rájuk váró farmra azonban a helyi befektető (Robert Vaughn) is feni a fogát aki szintén harctéri ismerős, igaz, akkor Lenny Kovacs néven futott és illegális dolgokkal kereskedett...

A medve nem játék! rovat:
Ennél a vadvirágok között bóklászó grizzlynél varázslatosabb életképet aligha láttunk – Jajj, dehogynem:
Imádnivaló ahogy ezek a cuki medvebocsok szurikáták módjára kémlelik a környéket anyjuk mellett – ...de csak míg nem jön az ember:
A kutyáival tépetett szét egy medvebocsot egy erdélyi juhász, majd a Facebookon büszkélkedett a teljesítményével – Remélem az áldozat rokonai is látták a posztot :SSS Ha már büntetendő dolgok:
Börtönt kapott egy nő, mert túl közel ment a medvékhez – Én beengedném közéjük őt meg a többi Darwin-díjast is:
Így etettek kézből egy vadonélő medvét, aki megkívánta a sült húst – Freya a rozmár lájkolta ezt, a macik meg majd hamarosan házhoz jönnek a kajáért:
Már több tucat házba tört be egy 230 kilós medve Kaliforniában: „Megszokta az embereket, már nem fél tőlük, ezért ki akarják lőni.” – Ahelyett hogy szociális lakást utalnának ki neki meg a többi rászoruló medvének is:
Öt medvét találtak egy ház alatt Kaliforniában: „Egyszerűen semmi értelmük” nem volt a zajoknak.” – Csak nem ők is a Csubakka-védelemre hivatkoztak? :DDD
Egy dakotai nő megmentett egy mosómedvét, de erre mindketten ráfáztak: „A mosómedve jobban, azt elaltatták a hatóságok, miután elkobozták a nőtől, aki csak szabadon akarta engedni. Őt bundás állat illegális birtoklásával gyanúsítják.”Freya & Harambe likes this, azonnal állítsanak neki szobrot hogy lerombolhassák a klímaszorongók!444!4

 

SZERDA, DECEMBER 21.:
NINCS BAJ, BABÁM:
0
Alice már nem lakik itt.

Talán érdemes:
Nyolckor az egyik idei Év filmjét adja az HBO. A Nincs baj, drágám az önellentmondásos címadások sorát gyarapítja, Olivia Wilde rendezte és mellékszerepli a győzedelmes nevű kertváros (Victory) idillje mögött húzódó rémálmot. Itt él Alice (Florence Pugh) az egyszerű feleség akit egyre jobban érdekel hogy a semmi közepén elterülő település férfilakossága milyen tevékenységet is végez a gyárban ahova nap mint nap járnak. Az első figyelmeztetés barátnője idegösszeomlása és fecsegése, ezután kezdi lekapirgálni a Patyomkin-valóság külsőségeit. Bár a Don't Worry Darling kapcsán John Frankenheimert és David Lynch-et emlegetik de előképnek ott vannak a Stepfordi feleségek és a Truman Show is. A hasonlóságok itt véget is érnek mert fentiektől kapunk rendes lezárást (OK, Lynch-é nem mindig közérthető), itt viszont túl sok a ki nem bontott motívum. Ami egyértelmű az az aktuálpolitika: az alfahím Franket (Chris Pine) nem más mint Jordan Peterson ihlette, a férfiak pedig mind görények – ezt nem én mondom hanem részlet egy férfi kritikus pozitív véleményéből. A tény az tény: Pugh gyakorlatilag ugyanazt hozza amit a Fehér éjszakákban, Harry Styles pedig egyszerűen nem tud játszani. Jóval utána 23:25-kor a Cinemax is folytatja a feminizmust de már fogyaszthatóbban: Justine (Tallulah Haddon) alkoholba fojtja zseniális tehetségét és másságát, a coming out talán az önpusztítást is orvosolja és új irányt ad neki. A testvércsatornán (Cinemax 2) is Egy nő szembenállása lesz a téma környezetével de már fél kilenckor. Mivel Olaszországban, azon belül Calabriában vagyunk, a don’t ask, don’t tell is merően másról szól: Rosa (Jaime Diaz) a maffia cinkosainak némaságát (The Code Of Silence) töri meg hogy tisztázza anyja halálának körülményeit. Idei darab és a 'Ndrangheta továbbra is él-virul, lásd a balesetes hírt.

Megan Fox rovat:
Megan Fox és Machine Gun Kelly Zeldának és Linknek öltöztek: „A színésznőnek annyira bejön a tündefül, hogy akár a sajátját is ilyenre formálná a jövőben.”GRIMES LIKES THIS Tehettem volna a testmódosítósba, még jó hogy azóta átöltöztek:
Megan Fox és M.G.K. Pamela Andersonként és Tommy Lee-ként jelent meg egy halloweenpartinSeksz-videó when? LOL!44!4!!
Megan Fox falatnyi melltartóját csak a szentlélek tartja a helyén: „A követőknek az is szemet szúrt, hogy a színésznő keblei jóval nagyobbak, mint korábban.”DE RÁÉRNEK Mit tegyünk, ő ilyen későn érő típus, szellemileg is:
„Miért meztelen majdnem az összes?” – Megan Foxot meglepte, hogy a mesterséges intelligencia levetkőztette: „A követői emlékeztették, hogy valószínűleg azért, mert a való életben is hasonlóan öltözködik.” – Helyesebben vetkőzködik:
Megan Fox megint Pamela Andersonnak öltözött: „Ezúttal nem jelmezről van szó.” – Akkor végre remake-elik a home videót KOTREVÁK Gépfegyver Kellyvel? LOL4!!44 Mindegy, legalább addig se zenél a pasija:
Először jön Magyarországra Machine Gun Kelly – Majd valahogy kibírom hogy ne nézzem meg se élőben se képernyőn:
Még a rózsaszín hajú, vérivó, lakkozott körmű rocksztárok is hétköznapi gondokkal küszködnek: „Megnéztük a punk-rock műfaj jelenlegi legnagyobb sztárjáról, Machine Gun Kellyről szóló új dokumentumfilmet. Kritika.” A TÁVOLBAN VALAHOL FELSÍR EGY MARILYN MANSON „Punk-rock”, az b+.
Machine Gun Kelly tüskés öltönyben ment díjátadóra, amiben a pisilés is nehezére esett: „Nem okozott csalódást az extrém stílusáról ismert előadó.”„Extrém”, ja. Na lapozzunk mielőtt megint LESZAROM valami csúnyát mondok.
Megan Fox és Kourtney Kardashian egy szál bugyiban, a vécén ölelgetik egymást: „Közös OnlyFans-profilt akarnak indítani.” – Ó jaj hova tegyem, a leszarósba, a sekszmunkásba vagy a kardashianosba...

 

CSÜTÖRTÖK, DECEMBER 22.:
A MASTER OF LIGHT...
0
...from the DARK wild side.

Talán érdemes:
Nem lehet nem tudomást venni az ünnepi programdömpingről, kilenckor a jó öreg helycserés támadással újít a Story4. Felnőtt ikerpár (Sarah Lind) tagjai foglalják el a másik helyét épp annyi időre hogy megtanulják értékelni önnön jó dolgukat, egyikük a magányos de nyugis szinglilétet, a másik pedig a gyerek meg a család stabilitását. Tíz előtt tíz perccel a Hill melletti másik olasz nagyság, Franco Nero hozza a szokásosat a Film4-en mint helyi befektető akivel pörgős amcsi (Sam Page) bizniszelne. Csakhogy Nero nyakán a Római karácsony így a szerződéskötés érdekli a legkevésbé, még jó hogy az ellentéteket javarészt elsimítja a frissen kirúgott túravezetőnő (Lacey Chabert). Persze nem csupán a jóindulat vezérli: viszonzásul az amerikai segít neki a kevésbé látogatott nevezetességeket bemutató irodája létrehozásában. Valamivel később az HBO-n kicsit hesstegbélemes életrajz 22:00-kor George Anthony Mortonról aki képzett, Rembrandt-imádó festőként jogosan a Fény mestere, de a sötétség sem áll tőle távol. Ezt támasztja alá hosszú börtönbüntetése amit drogügyletekért kapott, szabadulása után visszautazik szülővárosába hogy megfesse rokonai portréit, összekötve művészetet és gyógyulási folyamatokat (a magáét és az övékét is). Bár szeretek poénkodni az újratermelődő drogfüggőkön de a Master of Light el tudja hitetni hogy van kiút és hogy cultural appropriation nélkül is lehet követni a klasszikusokat. Végezetül ugyanitt és biográfiáknál maradva féléjfélkor jön a Shaq harmadik része.

Tetoválós rovat:
Magára akarta tetováltatni meghalt nagymamája képét, sokként érte a végeredmény: „Ritkán látni ilyen elrontott tetoválást.” – Mi, boomerek ebben is jobban teljesítünk:
A nagymama egész testét befedi a tetoválása: „11 millió forintba került, de azóta sokkal jobban érzi magát a bőrében.” – Ha csak ez kellett a bőrére, ám legyen.
Leborotválta haját és fejbőrére tetováltatott a Netflix sztárjaBritney Spears likes this.
Közel 1 millió forintot költött arra, hogy magára tetováltassa II. Erzsébet arcképét egy rajongó – Jó ötlet volt. Ja nem:
Ingyen megszabadít a Kanye West-tetoválásoktól egy londoni szalon: „A tetoválószalon vezetője szerint sokan élnek a felajánlással.” – Eközben Írországban:
Tetoválást kapott ajándékba nővérétől karácsonyra, azóta sem tud leállni velük ez a dublini férfi – A rendőrség meg fogja neki köszönni:
Egy betörésvédelmi vállalkozást létrehozó férfi börtönbe került betörésért: „Egy korábbi bűnöző, aki egykoron 20 millió font értékű tárgyat lopott el, megváltoztatta az életét, és saját vállalkozást indított, amelyben elmondja a háztulajdonosoknak, hogyan védekezzenek a betörők ellen. (...) A történet szépséghibája viszont az, hogy az apuka ismét börtönbe került, miután 2022 áprilisában tizenegy rendbeli betöréses lopást és egyrendbeli betöréses lopáskísérletet ismert el.”Pedig neki is olyan bizalomgerjesztő tetkói voltak :DDD
Egy körözött férfi bizarr arctetoválásán röhög az internet Ausztráliában: „Az ausztrál rendőrség hajtóvadászatot folytat Jaimes Sutton ellen, aki családon belüli erőszakkal és rablással gyanúsítanak (...). Az embereknek nem lesz nehéz dolguk az azonosítással, ugyanis a férfi egész arcát tetoválás borítja, a homlokán egy nagy „Beast”, azaz „szörny” felirattal. Ez a tetoválás annyira rosszul sikerült, hogy a fél interneten Sutton körözési fotóján röhög, (...) Amanda Goff újságíró viszont nem hogy viccesnek találta a férfi kinézetét, de úgy tűnt, még szimpatikus is volt neki. ’Vajon egyedülálló?’ – kérdezte egy tweetben Goff, aki egyébként korábban Samantha X néven dolgozott a szexiparban.”MINDJÁRT RÁ IS KERESEK Ex-sekszmunkás riporter izgul rá családon belüli erőszak elkövetőjére...hát igen, a magasan képzett médiamunkások meg az empátia ^^

VISZLÁT SZOMBATON (és a faszbúkon)!

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés