2022. 12. 24.
Morbiusi csomó (dec. 24-25.)
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
Morbiusi csomó (dec. 24-25.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, DECEMBER 24.:
LEO DI CALABRIO
0
Sok műhó karácsonyra :SSS

Talán érdemes:
Időrendben haladva (és a nagyon gagyikat kiszórva) elsőként az HBO száll fel a nosztalgiavonatra nyolckor a Jóbarátok: Újra együtt különkiadásával. A folyamatosan VISSZAfejlődő korszellem a Friends mai megítélésén is látszik, valahol vicces hogy a rajta felnőtt médiamunkások kritizálják és kérik számon a diverzitást de Matthew Perry drogos vallomása után már ők se tudnak belekötni. Anyway, összetrombitálták a régi színészeket és ahogy a Harry Potter-reunionnál, itt is vannak igazolatlan hiányzók (mi lett Emmával és Bennel?). Persze megszólalnak akkori és mai celebritások is (Lady Gaga, Justin Bieber) de a leggyengébb láncszem az utóbbi időkben IRL is ámokot futó James Corden aki gyakran viszi mellékvágányra a beszélgetést. A hétvége természetesen az ünnep jegyében telik, a SÖRT sort William Shakespeare örökbecsűjének gyenguska modernizálása nyitja ugyanabban az időben a TV4-en. Menő vállalkozó anyuka jótékonykodó lánya partin fut össze a Nagy Ő-vel aki előtt eltitkolja felmenőjét mivel választottja egy cég képviseletében érkezett oda és pont a mamával üzletelne. A Sok hűhó a karácsonyért elvileg Angliában játszódik de ne lepődjünk meg ha többször is Bukarestet látjuk benne (igen, ott forgatták). Klasszikus szerzőknél maradva de két órával utána tízkor Moliére komédiájának 1975-ös feldolgozása az M5-ön melynek nemesi-kispolgári családi miliője a hazai közönségtől elég távol áll de a benne ábrázolt álszentség ismerős lesz. A ház asszonya (Ruttkai Éva) lelkifurdalás nélkül rúgja ki a (szerinte) nem elég intelligens szolgálókat, egyik lánya udvarlójával teszi ugyanezt mikor az magasabb (testi) szintre emelné kapcsolatukat – nővére viszont lecsap a kikosarazottra. Az eltartott ujjal műélvező Tudós nőket más tollaival ékeskedő költő (Tahi Tóth László) kápráztatja el de végül aztán a ház ura (Ráday Imre) felveszi a kesztyűt, megmutatva ki is hordja a nadrágot (csak hogy ruhás hasonlatoknál maradjunk). Az említetteken kívül ott lesz még benne többek között Kútvölgyi Erzsébet, Garas Dezső és Gyabronka József is, közben fél kilenckor újra Calabriába ugorhatunk a Cinemax 2 segítségével. Chiara története sokban hajaz szerdai társáéra, a főhősnő (Swamy Rotolo) eltűntnek nyilvánított apját kutatva jut el a környékbeli bandákig. Ha minden igaz, ez Jonas Carpignano maffia-trilógiájának harmadik része, hát remélem előbb-utóbb az előzmények is eljutnak hozzánk (meg azt is hogy azokat nem a lejárt szavatosságú blérviccses kézikamerázással forgatták).

A seksz, a szipu rovat:
The Pornó Edition:
Kerülöm a fiam iskolai tevékenységeit, hogy ne tudják meg, hogy pornóból élek”: „Egyedülálló anya vagyok, és nincs senki, akire támaszkodhatnék” – nyilatkozta a Floridában élő brazil modell.” – Bezzeg ha az OnlyFans-re regisztrált volna...ja nem ide, lapozzunk:
Pizzával takarja a mellét a muszlim pornós – Már rajta is túllépett a korszellem:
Vallásos nők, akik pornósztárokká váltak: „Jézus szerette volna a szexmunkásokat" – Ezek se értették meg Mária Magdolna sztoriját, de sebaj, majd legközelebb. Az abszolút győztes így is hímnemű:
Otthagyta papi állását, majd 83 évesen pornószínésznek állt ez a férfi: „(...) Korábban közel 30 évig volt házas egy nővel, de végül rájött, hogy meleg. Innentől kezdve további 20 évébe telt, mire nyilvánosan is előbújt, 2017-ben pedig meg is jelentette első felnőttfilmjét. A férfi szerint pornózni olyan, mintha minden nap egy hatalmas buli lenne.” – Biztos nem a TEMETŐkapuzárási pánik beszél belőle sem :DDD
life advisor 18+ Tényleg annyira ördögtől való a pornó? – Most hogy Ferenc pápa is rábólintott már ez sem Haram:
Ferenc pápa elismerte: a papok és az apácák is néznek pornót – Az semmi, de csinálják is:
Bevallotta a katolikus pap, hogy két dominával pornózott a temploma oltárán: „Egy járókelő buktatta le őket.” – Csak próbáltak progresszívkodni ahogy ők is:
Minden papot kirúgtak egy thaiföldi templomból, miután mindannyian megbuktak a drogteszten: „Metamfetamint fogyasztottak, rehabra kellett menniük.” – Miért nem inkább kolostorba:
érdekes – Van, ahol a férfiak kolostorban élnek, amíg férjül nem veszik őketSzekszárdon vagy Pornóapátiban? LOLXDHAHAHAHA!44!!44

 

VASÁRNAP, DECEMBER 25.:
MORBID SZELFIK...

0
...ufókkal és anélkül.

Ajánlott:
20:35-kor monstre hosszúságú (170 perces) bibliai film a Dunán mi más témával mint a Királyok Királya, Jézus életével. Ami Nicholas Ray alkotását magasan a műfajtársai fölé emeli az az ahogy a főszereplő (Jeffrey Hunter) tevékenysége mellett a politikai összképre is nagy hangsúlyt fektet: Barabás (Harry Guardino) római megszállás elleni küzdelme árnyalja, miért választotta őt a nép, ahogy Pilátus (Hurd Hatfield) személyiségét is. Az összetett forgatókönyvért Philip Yordan és a sci-fi legenda Ray Bradbury felelnek, a zenéért meg a hazánk fia Rózsa Miklós, ma ezt nézzétek.

Talán érdemes:
Nyolckor arra jön példa az HBO-n hogy csak nem akarnak kihalni a vámpírok, max. a mozipénztáraknál merthogy a Morbius volt 2022 nagy buktája (vagy Év filmje, ahogy tetszik). Jared Leto szívesen nyomja fullba a kretént (=tolja túl a method actinget), ez néha működik (Blade Runner 2049, Mr. Nobody, Rekviem egy álomért) de a szuperistenesdikkel szemlátomást nincs szerencséje (a zenét direkt nem mondom, a 30 Seconds... ugye marha sikeres, más kérdés hogy mivel). Letónak a DC után a Marvel is esélyt adott és Pókember egyik arch nemesise, a Michael Morbiusból lett vámpír majdnem olyan izgalmas (lehetett volna) mint MARSELLUS Niander Wallace. Neki is megvan a privát (vér)betegsége amit gyógyítani szeretne, borítékolva van hogy maga legyen a kísérleti alany – ahogy a failure is. Az újjászületett tudós vérre szomjazik de szó szerint vérszegényen, a közelharcokból alig látunk valamit és mintha itt is a trailerekre érkezett reakciók olvastán vágták volna újra a VÉGkészterméket. Csak egyszer, szódával és mert SZAR A FELHOZATAL nagylelkű vagyok:

Szórakozás – A Morbius egy céltalan szuperhősfilm, amire semmi szükség nincsÉv filmje, még úgy is hogy a közönség leszarja:
Hiába bukott óriásit a Morbius, már forgatják a következő Pókember ellenfelére koncentráló mozit – Remek, akkor jövőre is lesz mit elkerülni :DDDD

A napot továbbra is a limonádék uralják, közülük még a TV4-en 20:20-kor kezdett Egy csók karácsonyig lesz valamelyest sznob-kompatibilis. Midlife crisisbe került apa (James Denton) változtatna a múlton de imái meghallgatásában sem lesz köszönet mert bár az alternatív jövőben gazdag, de feleségétől (Teri Hatcher) jó ideje külön él és gyerekei sincsenek. Nincs mese, vissza kell térni az alapértékekhez és a bejáratott dolgokhoz, már ha lehet... Fél kilenckor másfajta értelemben jön el a Cinemax 2-re a Szentlélek, itt heti rendszerességgel összeülő spanyol ufóhívők vezetőjének halála után kerül át a felelősség helyettese vállára. Neki e nélkül is van elég gondja unokahúga eltűnésével de azt kezdi érezni hogy ennek a hétköznapi esetnek is köze lehet a Földön, a Földért zajló kozmikus játszmákhoz. Chema García Ibarra egybegyúrta az összes alien-konteót, összeszedett hozzá egy zömmel amatőr gárdát, az eredmény elgondolkodtató B-movie lett és ha már odaát levő Zigasságok:

Zene” és „film” rovat:
The Stranger Things Edition:
A Stranger Things 4 fináléjában több vizuális effekt lesz, mint a teljes harmadik évadban – És? Attól jobb? Naná hogy nem:
Minden eddiginél ijesztőbb és izgalmasabb a Stranger Things új évada: „Hawkinsban ismét elszabadul a pokol.” – ...és ezt nem lehet elégszer kihangsúlyozni:
netflix KRITIKA – Pokoli lett a Stranger Things évadzárója – MAGYARUL: pokolian szar, mint a sátánista Sabrina meg a többi szemét, még jó hogy úgy tűnik itt a vége:
Négy évad után véget érhet a Stranger Things: „Két részre szedhetik az utolsó évadot.” – Á, a jó öreg heripotter-szindróma:
Stranger Things = Halálos iramban: „A Stranger Things onnan indult, hogy aranyos kisgyerekek társasoznak, meg menekülnek gonosz tudósok elől. A negyedik évad végére oda jutottunk, hogy egy elrabolt rendőr nyolc hónapnyi szibériai rabság után lassítva kardozza szanaszét a demogorgont. A sorozat mélyén ott van még a kezdeti varázs, de egyre több fölösleges és buta megoldáshoz nyúl csak azért, hogy felfalja a néző figyelmét. Kritika a 4. évad lezárásáról.” – ...ami lehet hogy úgy fog feltámadni ahogy a korábban kiNYírt karakterek:
Halottnak hitt szereplő tér vissza a Stranger Things-benBobby Ewing likes this!
A Stranger Things színésze nyíltan támogatja, hogy Mike és Will legyen egy pár, ami kiakasztott néhány rajongót – Fogják még őket meglepetések érni:
Ledöbbent a fél internet, arcátlanul lemásolta a Stranger Things a Scooby-Doo egyik jelenetét – Nem az a kérdés honnan lopnak hanem az hogy honnan nem.
A Netflixnek nagy tervei vannak még a Stranger Things-szériával az utolsó évad után is – Nekem is, LESZA de nem ma,

VISZLÁT HÉTFŐN (és a faszbúkon)!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés