2022. 12. 26.
Mit, hol, merre 2022-ben utoljára? (dec. 26-31., jan. 1.)
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
Mit, hol, merre 2022-ben utoljára? (dec. 26-31., jan. 1.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, DECEMBER 26.:
DRÓTOSTUL A MOSTOHÁT
0
Mi újat mutathattak Basingernek?...

Talán érdemes:
Az a szerencsés (?) helyzet állt elő hogy az ismétlések kiszórása után megmaradó programok mindegyike későn kezdődik így tuti nem késtek le semmiről (és nekem is lesz időm megcsinálni az egész hetet előre :D). Haladjunk leadásban-minőségben visszafelé: 01:20-kor a megbízható (khm) Bruce Willisnek segít Kevin Dillon Táv-felügyelő FBI-ügynökként a Mozi+-on, lehetőleg anélkül hogy elárulná magát. Az ok? Az általa bedrótozott szobában (Wire Room) megfigyelt fickóra valaki ráküldött egy osztagnyi bérgyilkost. Állítólag ez volt Willis hattyúdala de keep calm, jön még tőle más is a héten. Háromnegyed egykor közepes csihipuhi a Film Mánián Mark Dacascosszal mint felettesével biztonsági céget alapító ex-katonával. Rosszul elsült túszmentés után barátunk visszavonulna, főnöke a búcsúbuliján ismerkedik meg leendő feleségével, az épp csak kialakuló idillt azonban itt is szétzúzza pár bérgyilkos. Egykori társa megteszi amit ilyenkor kell, összeszedi a régi kollégákat és indulhat a Teljes leszámolás (meg az elrabolt gyerek kiszabadítása). A hét első ismétlésgyanússága háromnegyed éjfélkor érkezik a Viasat Filmre és a Marslakó a mostohám azoknak is eladta Kim Basingert akik a Kilenc és fél héthez kiskorúak voltak de a Szellemirtókhoz nem. Hogy miért mondom ezt? Mert a másik húzónév Dan Aykroyd, ő az a tudós aki összejön a bolygója megmentéséért a miénkre érkező szupernővel kislánya (Alyson Hannigan) rosszallása dacára is. Mindkét faj sokat tanulhat a másiktól, mi pedig szívesen lennénk Aykroyd helyében a csókleckés jelenetnél (ja és remélem hogy az originál szinkronnal adják) és ha seksz-bombák, akkor:

Emily Ratajkowski? LESZAROM.
Fel kell készülnünk arra, hogy Pete Davidson megint egy nagyon híres nővel randizik: „Nagy szíve van, mondják a komikusról.” – Nem a szíve nagy és már a kiszemeltje is megvan:
Emily Ratajkowski összejöhetett Pete Davidsonnal – Lehetséges! Meg az is lehet, hogy LESZAROM!
Emily Ratajkowski sétálni vitte Colombót – Akkor mégiscsak ő volt a felesége?...
Modell – Így néz ki belülről Emily Ratajkowski otthona – Tehetném az oligarchásba is de simán csak LESZAROM.
Emily Ratajkowski felregisztrált egy társkereső oldalraMEHETNE A TINDERESBE IS LESZAROM.
paparazzi – Kendall Jenner sugárzik a boldogságtól, Emily Ratajkowski ebben a dögös fehér ruhában ment bulizni – Csakazértse a kardashianosban SZAROM LE.
Tényleg összejött Pete Davidson és Emily Ratajkowski, nyilvános randin fotózták le a párt – Magánügy, LESZAROM ameddig lehet, mert:
Emily Ratajkowski letiltotta a komikust, aki viccet csinált a bikinis fotóiból PEDIG KÖZÉ IS LÖVETHETETT VOLNA akarom mondani ÍRJON KÖNYVET A TRAUMÁJÁBÓL na majd most: LESZAROM igaza van, bikini is serious business!!!

 

KEDD, DECEMBER 27.:
HULLIK A FORGÁCS
0
They own the NIGHT house.

Talán érdemes:
Mára csak két dolog jut, előbb nyolckor a Forgácsok ami cirka harmincéves Kabaré egyveleg lesz a Duna World-ön, a poénokat-betétdalokat előadják: Bodrogi Gyula, Csala-, valamint Nyertes Zsuzsa, Tahi Tóth László és még sokan mások. Nagy ugrás: éjjel 01:10-kor Maisie Williams egy 2020-as horrorban a Moziverzumon mint idős párocska házát felnyomó chav banda egyik tagjának barátnője. A drogmámorban leledző srácokat az első meglepetés akkor éri mikor nem tudják kinyitni a széfet, a második pedig mikor A tulajok (Rita Tushingham, Sylvester McCoy) feltűnően nem ijednek meg tőlük és együttműködni sem hajlandóak. A szitu ugyanaz mint a Vaksötétben és mert Maisie-é az egyetlen valóban vétlen figura így nem kell sok ész megtippelni a fejleményeket (meg azt sem hogy milyen sorrendben hullanak el a rosszfiúk). Az Owners Julius Berg debütálása és annak jó, bár hosszú távon sokra nem fogunk belőle emlékezni max. „hőseinek” ilyen-olyan lelki deformációira.

Trónok harca rovat:
Maisie Williams az egész Trónok harca alatt queer karakternek hitte Arya Starkot: „Egészen az ominózus szexjelenetig másként gondolkodott a legkisebb Stark-lányról.” – Ez példátlan, azonnal forgassák újra az aktuális agendáknak megfelelően:
A másságát szólította meg a szerep: ő Emma D’Arcy, a Sárkányok háza felnőtt RhaenyrájaÉv sorozata, ahogy a Hatalom Gyűrűi is:
Sárkányok a házban, buli van: „Elindult a Trónok harca előzménysorozata, és az első epizód alapján elég sok lehetőség van benne. Magas lécet kell megugrania, de a karakterközpontúsága máris ígéretes.”MAGYARUL: szar, de kajálja a csürhe:
Rekordnézettséget hozott a HBO-nak a Sárkányok háza – És? Attól jobb lesz? Nem, ahogy a sokkolástól sem:
Áll a bál a Sárkányok háza szülésjelenete miattMAGYARUL: ez kell a népnek, és tényleg:
Máris berendelte a Sárkányok háza második évadát az HBO – ...de csak ha A SARIATANÁCS az SJW-k is engedik:
A Sárkányok háza királynője tartott a nála 30 évvel idősebb királlyal közös szexjelenetektől – Szóval neki sem a véres jelenetekkel vagy a sekszeléssel volt baja hanem a korkülönbséggel? :DDD
A Sárkányok háza főszereplője szerint óriási szívás a népszerűség: „Milly Alcock azóta szorong, amióta a fiatal Rhaenyra Targaryenként megismerte az arcát a világ.” Wait, a challenger appears:
Olivia Cooke depressziós lett a Sárkányok háza után kapott rengeteg gyűlölködő kommenttől, ki sem akart mozdulni az otthonából – Minekmentoda level over 9000.
 

SZERDA, DECEMBER 28.:
ELBŰVÖLŐ PRÉDA
0
Kinky Kelly and the Sexy Stud reloaded.

Talán érdemes:
Kilenckor valós esetre épített szatíra a Filmbox Extra HD-n merthogy a hideg és forró háborúkban előbb-utóbb az összes nagyhatalom eljutott a paranormális képességek kiaknázásáig. A Kecskebűvölők fiatal riporterének (Ewan McGregor) gyakorlatilag ölébe hullik a Nagy Sztori, „csak” követnie kell a számtalan identitással bíró titkos ügynököt (George Clooney), remélve hogy elvezeti kiképzőgurujához, Bill Djangóhoz (Jeff Bridges). Őt bízták meg az Első Föld Zászlóalj nevű különleges osztag létrehozásával akik a hagyományos katonai fegyelemmel szembemenve ellazulással és tudattágítással keresték a nirvánát meg a velejáró szuperképességeket. Az emberkísérletet az egyik ígéretes segítő (Kevin Spacey) vitte sötétebb (=a kormánynak megfelelő) irányokba, Django ekkor szabadult végleg el és meg a hadseregtől... Az ugyanabban az időben adott Büszkeség és bányászéletnek semmi köze a regényhez, ez tragikomikus visszatekintés Thatcher uralkodásának egyik jellemző epizódjára a Paramount Networkön. A nyolcvanas évek általában a brit nehézipar felszámolásának jegyében teltek ami jogosan nem tetszett a generációk óta abból élőknek. A Vaslady vasökle durván csapott le a tiltakozókra de itt azt a reménykeltő mozzanatot emelik ki mikor az akkoriban szintén páriaként kezelt mások létrehozták az LGSM-et (Lesbians and Gays Support the Miners) és tevékenyen támogatták a munkájukat vesztett családfenntartókat. A direktor Matthew Warchus ugyanakkor azt sem szépíti hogy a rászorulók jó része elég homofób volt, nem is fogadták el a pénzt, az LGSM ekkor egy kis településre koncentrálva próbálkozott újra az adakozással és a felvilágosítással is. Bill Nighy és Imelda Staunton miatt ez lesz ma a legjobb program, továbbra is 21:00-kor nagy műfajváltás: a Moziverzumon újra klisés riogatás, ezúttal a jó öreg kísértetházas felállással. Ide Mindenszentek éjjelén nem betörnek csak ellátogatnak az escape room-élményre vágyó bezzegmai fiatalok hogy aztán Prédákká válva megtörténjen velük aminek ilyenkor kell.

A cápa sem játék! rovat:
Dajkacápák támadtak egy nyolcéves brit kisfiúra a Bahamákon – Honnan tudjátok hogy támadni akartak? Lehet hogy csak dajkálták volna mint Harambe:
Örökké hálás lesz ez a férfi a rátámadó cápának, ami megmentette az életét – Olcsón megúszta:
Cápatámadás és mentőakció lett a vége egy horgásztúrának a Mexikói-öbölben: „Hárman voltak a csónakban, ami szombat délelőtt süllyedt el. A helyszínre sajnos előbb értek oda a cápák a hatóságoknál.” – Gondolom a rendőrök is ugyanazt tették volna velük csak más eszközökkel :SSS Ha már horgászat:
videó – Óriás fehér cápa zavarta meg egy család húsvéti horgászását: „Csak a nagy száját és a fogait lehetett látni, amelyekkel nagy sérüléseket okozott a hajóban.” – Néha meg a cápa harap a fűbe:
Félig felfalt cápát fogtak ausztrál horgászok – Na és befejezték? Mármint a más által megkezdett evést:
Vizsgálja a rendőrség a kínai influenszert, aki megsütött és megevett egy nagy fehér cápát: „A nagy fehér cápák a sérülékeny fajok közé tartoznak, Kínában a puszta birtoklásukért öt-tíz év közötti börtönbüntetés is kiszabható.” – Dobják a szelfibűnözőt az áldozata rokonai közé oszt’ jónapot.
A habokból kiugró fehér cápa lopta el a show-t a szörfös elől: „A ragadozó szerencsére nem támadt a sportolóra, csak gimnasztikázott egyet. Így tragédia nem történt, viszont nagyon látványos fotók születtek.” – Azóta azt is tudjuk, mire edzett a cápa:
Videón a pillanat, ahogy egy 150 kg-os cápa ugrik a horgászhajó fedélzetére: „Új-Zéland közelében egy röviduszonyú makócápa ugrott fel egy horgászhajó fedélzetére. Szerencsére nem egy kifejlett példány.”Makói cápa? NORMÁLIS?!


CSÜTÖRTÖK, DECEMBER 29.:
RUHAVADÁSZ DIPLOMATA
0
...de ki hagyta benne a kését?

Talán érdemes:
A Hír TV tőlük meglepő módon hatvanas évekbeli Rejtő-adaptációt ad nyolckor, ebben Márkus László lesz a Meztelen diplomata aki ha nem is teljesen csupaszon de (ez elején mindenképp) hálóneműben vészeli át a bubópestis miatti lockdownt (meg az olajmezők térképét keresők zaklatásait). A Vesztegzár a Grand Hotelbant az író akkori megítélése (na meg a közönség bepalizása) miatt keresztelték át és ugyan ma már kissé tévéfilmesnek tűnhet, a szereplőgárda (többek közt Alfonzó, Ascher Tamás, Garas Dezső) így is megmenti. A blogban többször is voltmár az amcsi country egyik nagyasszonya (pld. Amikor Dolly Parton volt a mamám) de 21:20-kor azt láthatjuk a Film4-en, milyen is a Karácsony DollyWoodban. Ebbe az énekesnős theme parkba ugrik át eseményszervezni az egyedülálló anyuka akire naná hogy rátalál a szerelem is – ennél biztosabbra csak az megy aki Parton cameójára tippel. Éjjel negyed egykor idei doksi az HBO-n azoknak akiknek nincs még gyomorrontása a zenés tiniségektől. Az én High School Musicalem története egy másfajta zenés darab, a Ranked színpadra állításáról szól ami a sima szórakoztatás MELLETT helyett az agitpopot választja, arról prédikálva hogy a „kasztok” hogyan befolyásolják az iskolapadban és később az életben elfoglalt helyeket. A bemutató aztán találkozott a valósággal a 2019-es koleszos botrányokkal, a musicalt ennek örömére több suliba is meghívták szóval lett volna mit rögzíteni az utókornak de a túltolt SJW-skedés miatt az összhatás néha szinte a Spinal Tap-et idézi. Ugyanitt maradva 01:55-kor jön a Shaq 4. része is.

Kis hírek a nagyvilágból:
Budapestre jön A Wall Street farkasa, Jordan Belfort: „A fiatal generációknak, a hálózatépítőknek, az üzleti életben fejlődni vágyóknak és cégvezetőknek szánja (a40 és 60 ezer forint közötti jeggyel megnézhető) előadását (...) Jordan Belfort, aki novemberben a sikeres üzletről fog előadni (...).” – ...ha már az általa tönkretett és öngyilkosságba hajszolt befektetők nem értek rá ^^ LÁJK!44!!!!44
Felélesztettek a tudósok egy 48 500 éves vírust, még mindig képes fertőzniÉDES FASZOM, akkor már inkább ilyesmiken melózzanak:
neszeszer – Európában elsőként egy magyar biológustól: dns nyaklánc! – Pornóban eddig is volt ilyen csak nem egészen így hívták :DDD
Úgy készülünk a karácsonyra, mintha ez lenne az utolsó – Hát van akinek majdnem az lett:
Azt hittem, ez lesz a koporsóm…” – beszorult a szoláriumba az angol nő: „Végül tűzoltók szabadították ki.” – ...avagy még mindig tudom, mit tett tavaly nyáron a ravasz, az agy és a két füstölgő puskacső.
Gyere, dolgozz a 444-nél: senior frontend fejlesztőt keresünk: „Ne csak olvasd, építsd velünk együtt a 444-et. Technológiai csapatunkba keressük új kollégánkat, senior frontend fejlesztő pozícióba. Ha a leírásban magadra ismersz, jelentkezz, beszéljünk!” – Előbb egy lektort vegyetek fel:
Máma ünepejjük a Magyar nyelv naptyát!: „2011. szeptember 26-án az Ország Gyűlés a Magyar nyelv napjává tette volt november 13-át, ugyan is 1844-ben ezen a napon fogatták el a Magyart álam nyelvé tevő, a Magyar nyelv és nemzetiségről szólló 1844. évi II. tőrvényt. Isten éltese! (Nyelvünkröll töbet it lehet ollvasni, a Jappán-Magyar nyelv rokunságról meg itten.)”HA HA VERY FUNNY, már utalom is nektek a támogatást. Ja nem, azt is eliszom.
 

PÉNTEK, DECEMBER 30.:
SZÍVÓS KISÖREGEK
0
Jókor, jó helyen egy kis veszekedéshez.

Talán érdemes:
Az M5-ön igazi oldschool legendák nyolctól a már nem fiatal de örökké ifjú Napsugár fiúkkal (George Burns, Walter Matthau) akik évekig boldogították a közönséget. Karrierjüknek összeveszés vetett véget és most egyikük unokaöccsére (Richard Benjamin) hárul a feladat hogy reunionra bírja őket egy tévés különkiadáshoz. Nem ez Neil Simon legjobb műve és Matthau néha túltolja a grumpy old mant de így is kötelező (van belőle amúgy 1996-os verzió is Peter Falkkal és Woody Allennel). Hogy a Sunshine Boys óta eltelt évek alatt mekkorát módosultak az igények az 20:35-kor lemérhető a Szívós karácsonyon és a TV4-en. Itt az lesz a fő humorforrás hogy karót nyelt szülei ünnepi vacsoráját füves desszerttel dobja fel a lázadó lány minekutána a vendégek sorra gyónják meg egymásnak titkaikat. A STÁRok (Tom Arnold, Robert Carradine, Shannyn Sossamon, Jennifer Tilly) castingolása mellett a drug of choice-ra is odafigyelhettek volna ugyanis az ábrázolt mellékhatások a fűre nem jellemzőek, az LSD-re viszont igen.
Mozi+, 21:00 – Aki azt hitte hogy Bruce Willis afáziás coming outja után abbahagyja az tévedett, ugyanúgy nyomja tovább csak innentől a kritikusok a hibásak ha lehúzzák az épp aktuális búcsú-akciózást. Mit lehet tenni? Ki kell mondani hogy LESZAROM a Rosszkor, rossz helyen az egyik Év filmje melyhez nincs fogható, kezdve a megözvegyült, szekuritisként dolgozó ex-rendőrrel (Willis), folytatva túszul ejtett, rákbeteg lányával (Ashley Greene, az egyetlen aki tűrhető) és az emberrablás mögött álló droggyárossal meg hitman mostohafiával. Ne feledkezzünk el Mike Burns-ről sem: biztos vagyok benne hogy számtalan alkalommal fogjuk még a rendezői székben látni hisz’ mindig van kereslet azokra akik kétmondatos párbeszédeket öt-tíz percig nyújtanak.

Konteó rovat:
The Rovarevés Edition:
A PETA szerint a "mérgező férfiasság" megöli a bolygót, a nők pedig vonják meg a húsevő férfiaktól a testi örömöket – ...és ilyenkor nincs rinya a kirekesztés meg seksz-megvonás miatt. Hogy miért van itt? Hát mert a vegánok kezdhetnék a sepregetést a saját házuk táján:
Letartóztatták a műhúsgyártó Beyond Meat operatív igazgatóját, mert ráharapott egy férfi orrára: „Felszakította „a húst az orra hegyén”.” – Ezek szerint ő sem lépett a NYÚLON húson túl :DDDDD
És ön enne robotok által készített hamburgert? – Nem, ÉN LESZARNÁM egyék a robotok:
Itt a jövő hot dogja, amellyel kevesebb sertést érhet sértés: „Mindössze egy sejtre van szükség a röfit nélkülöző finomság előállításához.” – Már csak a kinézetét kéne valahogy feljavítani:
Megkóstoltuk a világ legundorítóbb ételeit, még ízlettek is: „A berlini Disgusting Food Museum felejthetetlen élményt nyújt.”Wait, a challenger appears:
A sajt, amit telenyálaznak az atkák, a németek mégis falják: „Szászország atkákkal érlelt Milbenkäséjét a legenda szerint imádta még Luther Márton is. Az NDK egy időben megpróbálta betiltani a sajt készítését, a bogaras gasztrokülönlegesség azonban még ezt is túlélte.” – Bezzeg a mai haladó politikusok:
Brüsszel engedélyezte a házi tücskök elfogyasztását: „Mostantól élelmiszerként, vagy élelmiszer-összetevőként is forgalmazható.” – ...de csak míg az állatvédők be nem találják őket is:
Növényi "csirkével" jelentkezik a KFC – a tőzsdén már bejött az ötlet – Nyilván a vásárlóik is kajálni fogják.
Hús és szója helyett hínár, moszat, alga: mivel etessük a világot?Zöld szójával.


SZOMBAT, DECEMBER 31.:
NOT SO INNOCENTS
0
A világ palacsintán át nézve.

Talán érdemes:
Gyenge felhozatallal búcsúzik az év: a Cinemax 2-őn 20:30-kor adott Ártatlanoknak semmi köze az azonos című ghost storyhoz, annál több a mai young adult marhaságokhoz és lila depizésekhez. Négy gyerek haverkodik össze a fagyos Északon szüleik távollétében és ahogy felszínre kerülnek (manapság kötelező) szupererőik (gondolatolvasás, telekinézis), úgy lesznek a játékok is egyre kegyetlenebbek. Ez nem is meglepő mert Eskil Vogt írta A világ legrosszabb embere forgatókönyvét és hát itt sem fogja vissza magát, a legközelebbi párhuzamok a Legyek ura és a Midsommar (bár nem olyan szinten beteges, de majdnem). Kicsiként sokan fantáziáltak arról hogy mi lenne, ha, Vogt a lehető legrosszabb lehetőséget mutatja meg. Tízkor „zenei” díjátadás az HBO2-őn és ma már a Rock and Roll Hírességek Csarnoka is fejlődött, ennek megfelelően a 2022-es Beiktatási ceremónián lesznek country-előadók (Dolly Parton) valamint rapperek is (Eminem). Kihagyom.

Teljes legalizáció rovat:
Új-Zéland folyamatosan kivezeti a dohánytermékeket az országból – De a füvet azért remélem majd ők is legalizálják valamikor :DDD
Túl sokat ivott a mikronéziai teaszeánszon Ausztrália volt miniszterelnök-helyettese – kórházi látogatás lett a diplomáciai útból: „Keresztbe álltak a szemeim” – mondta a (...) tradícionálisnak számító, ám pszichedelikus hatású (...) főzet elfogyasztásáról a mikronéziai diplomáciai kalandból mikrotripet kerekítő Michael McCormack.” – Ehhez nem kellett volna Mikronéziába mennie:
Mérgező spenót okoz hallucinációkat Ausztráliában: „Kilenc ember szorult orvosi ellátásra, miután bébispenótot ettek.” – Koncentráljunk a jó oldalára, itt legalább nem egyből a gyerekek kapták a szómát:
A német kormány tervei szerint 18 év felett nemcsak fogyasztani, termeszteni is lehetne a kannabiszt: „A holland mintától eltérő, saját módszert dolgozna ki a német kormány a kannabisz korlátok közötti legalizálására.” – Hiába no, első a Zállampolgárok EGÉSSÉG!e:
Európai Bíróság: Nem lehet egy beteget kiutasítani olyan országba, ahol nem kaphat orvosi kannabiszt: „Egy különös ügy került az Európai Bíróság elé, úgynevezett előzetes döntéshozatali eljárás keretében, egy holland bíróság megkeresésére.” – Nem is értem miért növekedett meg hirtelen azon betegek száma akiket csak és kizárólag a marihuána gyógyít. Ja de:
Megdőlt egy tévhit a kannabiszról: a placebo pont ugyanannyira hatásos a fájdalomcsillapításban: „A Science Alert összesen 20 olyan tanulmányt elemzett, melyben azt vizsgálták, hogy van-e különbség a kannabiszos fájdalomcsillapítás hatása és a placebo, tehát az „álgyógyszer” alkalmazása között.” – ...de legalább kevésbé ártalmas a tüdőre. Oh, wait:
Károsabb lehet a tüdőknek a kannabisz füstje, mint a dohányé: „Az indai kendert szívó emberek nagyobb valószínűséggel szenvedhetnek visszafordíthatatlan tüdőkárosodást, mint azok, akik csak szimplán dohányoznak – derül ki egy új, kanadai orvosok által készített tanulmányból.” – Akkor gondolom most eltörlik az eddigi törvényeket. Ugye?...
Annyi nevetőgázt szívnak a holland fiatalok, hogy be kell tiltania a kormánynak: „A kábítószer veszélyes az egészségre, ráadásul éves szinten több száz közúti balesettel hozható összefüggésbe Hollandiában.” – Előbb a fűnél mutattak ki összefüggést a balesetekkel, most meg ez...hát hogy lesz ebből progresszió?!
Kenderes táppal etettek több tehenet is, meglepő eredményekre bukkantak a kutatók: „A tej lehet a jövő kábítószere?” HOL VANNAK ILYENKOR AZ ÁLLATVÉDŐK?! Hát árban már kender nélkül is lekörözi lassan az alkoholt, szóval...

 

VASÁRNAP, JANUÁR 1.:
ROWLING MEG A TÖBBIEK
0
Azaz csak a többiek, nélküle.

Talán érdemes:
Újra este nyolc, újra Hír TV és újra Márkus László, de ezúttal Keleti Márton ismétlésgyanús klasszikusában. Bizton mondható hogy a Tanú mellett A tizedes meg a többiek a másik örökérvényű, végtelenségig idézhető kordokumentum: az orosz-német harapófogóban túlélni igyekvő egyszerű katonákkal bárki, bármikor tud azonosulni ahogy azzal is hogy hepiend helyett a betyárbecsületet választják. Közben vannak mélyebb igazságok is, lásd az átöltözéseket és hogy mindenkin csattannak a poénok, ugyanabban az időben something completely different az HBO-n. Ami a múlt héten a Jóbarátok, az most a Harry Potter 20. évfordulója és ahogy annak kapcsán mondtam, a legfájóbb a varázsuniverzum megálmodójának eltörlése. Nem vagyok rajongó de Rowling nélkül értelmetlen volt összecsődíteni a színészeket a Visszatérés Roxfortba kedvéért. Még szánalmasabb hogy pár bevágott interjútól eltekintve úgy tesznek mintha sose lett volna köze hozzájuk de sebaj, Watson és Radcliffe beszél helyette is, más kérdés hogy zöldségeket. Csakis egyféleképp működik, ha jellemrajzként fogjuk fel arról, mit tesz a siker egyesekkel – és megint azt kell mondjam, jellemző hogy pont az nincs itt akinek a befutást köszönhetik. Ennek tükrében a mai legjobb program az INXS koncertje (Live Baby Live) lesz 21:05-kor az m2 / Petőfi TV-n, kontrasztnak meg jöjjön egy mai STÁR:

Zene” és „film” rovat:
The Cardi B Edition:
Az hagyján, hogy Cardi B megmutatta a smink nélküli arcát, de még a bajszát is felvállalta – Ő is minél gazdagabb, annál inkább szeretne hétköznapinak látszani:
Instahíradó – JLo selyem kimonóban, Cardi B Marge-jelmezben pózolt – Jajj, ne adja már a sóher kismamát:
Cardi B kislánya 4. szülinapjára 20 millió forintnyi dollárt kapott – ...amiből jó sok füvet vehet majd ha felnő (4:20). Kár hogy nekem nem jutott ilyen gazdag anyuka...vagy mégsem baj, mert:
Cardi B egy videóban mutatta be, hogyan cserél pelenkát extrém hosszú körmeivel – Nagyon jól fog öregedni ez a posztja is :DDD
Nagyon félelmetesek Cardi B körmei – Bár ez volna benne a legfélelmetesebb:
Vádalkut kötött Cardi B, elismerte, hogy bántalmazott két nőt: „A felnőtté válás és az érés része, hogy felelősséget vállalsz a tetteidért. Anyaként ezt a gyakorlatot próbálom a gyerekeimnek átadni, de a példaadás velem kezdődik” - nyilatkozta.” – Akkor majd biztos a bedrogozott férfi kuncsaftjaiért is vállalja a felelősséget és bevonul Cosby bácsi mellé. Ja nála nem úgy kell érteni a felelősségvállalást:
Cardi B úgy érzi, felelősséggel tartozik azért, hogy ne csak nedvesedéséről, de politikáról is beszéljen: „David Letterman netflixes műsorának új évadából kiderül, hogy Ryan Reynolds unalmas, hogy Will Smith számára nem létezik más Will Smithen kívül, és hogy Cardi B-ben sokkal több van annál, minthogy szeret a nedvesedéséről beszélni.” – Szerintem maradjon csak annál amihez ért, nem kell mindenkinek okosnak lennie, főleg ha nem is az:
Bella Poarch minden ok nélkül kezdte el ekézni Cardi B-t a Twitteren, amiből botrány lett – ...és ahol minden virtuális pofon jó helyre ment :DD

VISZLÁT HAMAROSAN (és a faszbúkon)!

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés