2023. 01. 23.
Meghan: The Retaliation!4! (jan. 23-26.) + The Rest of 2022 vol. 3.
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
Meghan: The Retaliation!4! (jan. 23-26.) + The Rest of 2022 vol. 3.

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, JANUÁR 23.:
EGY A JELSZÓ:
0
...harcos béke.

Ajánlott:
A Cinemax 2-őn fél kilenckor (vagy holnap ugyanitt 11:45-kor) újra Bressoné és a szenvedésé a terep bár bűntelen állat helyett halmozottan hátrányos helyzetű kislány, Mouchette (Nadine Nortier) járja meg a földi poklok poklát. Anyja súlyos beteg, apja faragatlan alkoholista így kistestvére gondját is neki kell viselnie az iskolába járás mellett. Ez lehetne az egyetlen kiút de osztálytársai-tanárai is naponta megalázzák, olyan is lesz amilyenné a körülmények formálják. Csak örök számkivetettség lehet a része és mikor erre maga is rájön, a világ kilátástalansága és mocska helyett a halált választja mint egyetlen „tiszta” lehetőséget – igen, ahogy a múlt heti Balthazárnak, ennek is szomorú a vége de a néző nevelése szempontjából sajnos nem lehet más. Bresson másodjára nyúlt vissza Georges Bernanos írásaihoz, szívet tépő eredménnyel.

Talán érdemes:
Az anyacsatornán (Cinemax) Elizabeth Holmes egyik előfutára nyolckor (vagy ugyanitt holnap délben). Brandon Lee (valójában: Brian McKinnon) a kilencvenes években, Skóciában hamisított pedigrét harmincasként hogy tizenhét évesnek adja ki magát és becélozta az orvos-szakmát. A meglepő hogy egész sokáig eljutott így a Bearsden Academy-ben és Jono McLeod fél-dokujában a volt iskolatársak mellett maga „Brandon” is megszólal – viszont az interjúit Alan Cumming tátogja el. Nem tudom idehaza mennyi marad ebből de a formabontó megoldások (animációk, stb.) miatt a Régi iskolám így is kihagyhatatlan. Ugyanabban az időben az HBO-n újabb rész a Last of Us-ból hogy aztán egy órával utána ugyanitt vadonatúj széria vegye át a stafétát. Peacemakerként voltmár nálunk something completely different, itt echte szuperhős Békeharcost (John Cena) kapunk a DC Comics istállójából. Barátunk a Denevérember csóróbbik kiadása aki nem fél bepiszkolni a kezét és magasról tesz a polkorrektségre is – igazából én is utóbbi miatt adok neki esélyt.

Hétfő? #LESZAROM.
The Best of 2022 Hotel Edition:
Kérjük ne vizeljen az ágyba” - köszöntötte vendégét egy szállodai tévéBepisilisés is so last year, Amber Heard a megmondhatója hogy ma már aZ ÁGYBA leszarás a menő:
magas élet – Megnyitott Budapest legújabb ötcsillagos hotele – Egy harmadosztályú krimóban SZAROM LE. Ha már magasságok:
Íme a világ egyik legfurcsább szállása - egy daruban: „Nem kevesebb, mint 50 méter magasan, egy korábban pusztulásnak indult darun kapott helyet három luxuslakosztály, valamint egy zenei létesítmény, egy televíziós stúdió, illetve egy rooftop jacuzzi (...). Az ipari luxusért nem kevesebbet, mint 350 fontot, azaz nagyjából 160 ezer forintot kell fizetnünk éjszakánként.”Wait, a challenger appears:
Ha szeretne, 11 dollárért ön is alhat DJ Khaled cipősszekrényében: „Csak egy éjszaka foglalható, viszont a producer ígéri: aki befoglalja, egy napra úgy élhet, mint ő.” – Se a szar zenéje, se a szar lakása nem vonz, így LESZAROM.
Örökké a tengeren élhet pár száz millió forintértLESZAROM, ha így emelkedik a vízszint, ez is meglesz ingyen :SSS
látványosság – Ötmilliárd dolláros, hold alakú hotelt építenek Dubajban – Remek ötlet, LESZAROM a szomszédban is hogy bevált:
Egyéjszakás, valóra vált pokol 50 ezer dollárért az EmirátusokbanWait, a challenger appears:
Csak 800 ezer forint, és Károly király birtokán nyaralhatunk – Ennyire kell neki a pénz? LESZAROM Írjon ő is könyvet...


KEDD, JANUÁR 24.:
BURYING BURGUNDY
0
Amber-szagot érzek!

Talán érdemes:
Könnyű (?) dolgunk lesz mert a mai programok mindegyikét kilenckor kezdik, így az RTL Három is azt a 2005-ös vígjátékot (A csajom apja ideges) melyben Ashton Kutcher ütne kiválasztottja (Zoe Saldana) papájára. Bár volna hozzá bátorsága, inkább az lesz a valószínűbb hogy Percy (Bernie Mac) emel kezet őrá az ismerkedés végén, ha nem a bőrszíne akkor az általános nyámnyilasága miatt. A Guess Who látszólag a Meet The Parents-ből merít holott az 1967-es Guess Who's Coming to Dinner reciklálása. Abban fehér papát-mamát sokkolt lányuk fekete barátja, itt meg ugye ennek pont a fordítottját kapjuk. Az M5-ön Szép Ernő Emberszagának tavalyi, egyórás feldolgozása ugyanabban az időben melyben az írót Gyabronka József játssza, rajta kívül még Balla Eszterre és Lázár Katira lesz érdemes figyelni. Továbbra is 21:00-kor rövidke romantikázás a Story4-en aminek az IRL rojál szappanopera ad aktualitást. Bundbury (fiktív) királyi családjának lánya nem tud választani a privilegizált környezet és a Mély Érzelmek között, abban bízik hogy a portréját megfestő művészhez elzarándokolva könnyebb lesz a döntés. A Hercegnői románc tárgya azonban megváltozik a road trip alatt és végül a mellé rendelt szekuritis lesz több mint testőr, nálunk meg jöjjön is a:

When Harry met SALLY Meghan rovat:
The Best of 2022 vol. 1.
Biztos, hogy tud mindent Harry herceg és Meghan Markle házasságáról? – Próbálnék én boldog tudatlanságban maradni de gondoskodtok róla hogy ne sikerüljön:
génteszt – Kiderült, hogy Meghan Markle 43 százalékban nigériai – Akkor mégis volt joga Mandelához hasonlítania magát?...
Károlynak eleinte fogalma sem volt arról, hogy Meghan Markle félvér: „Az új brit uralkodóról szóló új könyv szerint az akkori walesi herceg csak később jött rá, hogy a fia választottja kevert származású.” – Ha tudott volna róla akkor meg az lett volna a baj:
Meghan Markle és Harry herceg díjat kap, amiért kiálltak a királyi család rasszizmusa ellen: „Vilmos herceg pedig védelmébe vette a monarchiát.”GYŰLÖLD, a többieket is:
Lebukott Kamilla, rasszista megjegyzéseket tehetett Harry herceg gyerekére – Már megint ez a fránya feltételes mód mint Pitt meg Depp esetében... – „Egy könyv buktatta le.” – Kitalálom: Harry és Meghan új bestsellere?...
marketingmorzsák – Harry herceg beszólt – ...aztán hazament a nemkirályi villájába a nemkirályi testőröktől kísérve. – „Szerinte az álhírek globális humanitárius problémát jelentenek.” – Szerintem meg legalább akkora probléma a róluk szóló valódi hírek cunamija.
Őrült tempóban posztolnak a királyi család tagjai Meghan Markle születésnapja alkalmából – Majd abbahagyják:
Meghan Markle kívánt egyet a szülinapján, nem tetszik az angoloknak – Az semmi hogy leszarja a pórnépet de a rojálokat is hátba szúrja:
Meghan Markle köszöni, de nem kér Katalin hercegné kedvességéből – Hát igen, ő is lefelé rúg, felfele jópofizik:
Meghan Markle II. Erzsébetről: Ő a legfényesebb példa arra, milyen egy női vezető: „Hálás azért, hogy megismerhette.” – Mi van, most akkor mégsem tartották fogságban? LOL!!4!4


SZERDA, JANUÁR 25.:
WAKANDAKQVISION
0
I survived a Bruce Willis movie.

Talán érdemes:
Ma is minőségben-leadásban visszafele haladunk: 22:25-kor újabb másfélórás brúszvili-akciózás a Filmbox Premiumon melyben a STÁR szokás szerint csak a legszükségesebbre (sika-kasza-léc) szorítkozik. Orvosi műhiba miatt kegyvesztett doki (Chad Michael Murray) vonul vissza apjához (Willis) de a sebek nyalogatása helyett azok bekötözése lesz napirenden mikor beesik hozzájuk két szökött rabló. Egyikük ápolásra szorul és innentől az Éld túl az éjjelt! felszólítás vonatkozhat a családra, a bűnözőkre (akikre a seriff mellett főnökük is vadászik) de főleg ránk. Ha a felállás beugrik valahonnan (és nem ezer másik ilyesmiből) akkor jó helyen kapizsgálsz: Matt Eskandari csinált ilyet korábban Willisszel. A Survive The Night árnyalatnyival jobb annál (Trauma Center, voltmár, óva is intettem tőle mindenkit) de ezt is csak tíz nap alatt hozták össze szóval csodát ne várjunk. Kereken kilenckor cukrász love story a Story4-en amit valamivel több időbe telhetett leforgatni de a Kisütött boldogság ezzel együtt a második címét fogyasztja külföldön is (Love on the Rise, ill. Icing on the Cake). Esküvői tortákat gyártó nő megélhetését arctalan-arcátlan ingatlanfejlesztő fenyegeti, még jó hogy összejön egy sármos idegennel...igen, kitaláltad: a fickó annak a családnak a tagja aki elbontatná az üzletet. Nyolckor a tavalyi egyik Év filmje az HBO műsorán ami a super hero movie-k állatorvosi lova is lehetne, hogy mégis itt van az Dwayne Johnsonnak és főleg Pierce Brosnannek köszönhető. A Black Adam különösen a minapi Thomas Crown Affair mellett lesz kontrasztos: adott egy rejtélyes, nagy lehetőségeket tartogató anyag (VIBRÁNIUM eternium) és az emiatt rabszolgaként tartott népet képviselő lázadó (Johnson). Győz is de cserébe lefagy mint Han Solo, ötezer évvel később Sarah Shahi ébreszti mivel WAKANDÁT Kandaq-ot megint megszállták a KRIPTObányászok, ezúttal az UNTER Intergang képviseletében. Adam szét is csap közöttük de az Igazság LIGÁJA Társasága besokall és öngyilkos osztagot küldenek utána, köztük Dr. STRANGE Fate-et (Brosnan). A látványra és a húzónevekre nem lehet panasz de másfél órában kevésbé tűnne fel melyik karakter kinek az ócószított verziója. Az is érdekes hogy míg az idősebbeknek szánt képregény-adaptációk újabban elég visszafogottak addig itt nem a véren spóroltak hanem a forgatókönyvön. Nem baj, jöhet a

Szuperistenek és Istenutánzatok rovat:
The Best of 2022 vol. 1.
Dwayne Johnson erősen utalt arra, hogy Henry Cavill már nem Superman – Vagy mégis, mert:
Henry Cavill maga jelentette be: Superman visszatért – Akkor ezért dühödött be a Szikla:
Zúzós trailert kapott a bosszúálló istenként pusztító Dwayne Johnson képergényfilmjeKORREKTOR MEG MÉG MINDIG NINCS Ezt az istenes öldösést most nagyon nyomják:
Christian Bale valódi szörnyszülöttként mészárolja le az isteneket a Thor: szerelem és mennydörgés előzetesében – ...újabb konteót váltva be. Azért óvatosan ezzel a toxikus maszkulinitással, progresszív elvtársak:
Natalie Portman úgy elkapja Thor kalapácsát, hogy a mennydörgés istene csak pislog – vagy mégsem Natika kapja el a kalapácsát, mert:
A Marvel rajongók szerint Thor egészen biztosan homoszexuális, és szerelmes ŰrlordbaBurka Avenger likes this...ja ő már a múlté:
A Marvel első muszlim szuperhőse a Nickelodeon ifjúsági sorozatait idézi meg: „A Ms. Marvel, a Disney+ új szuperhősös sorozata egyértelműen egy fiatalabb generációnak szól, de a felnőttek is élvezhetik.” – Csak ha a sariatanács is engedélyezi:
Fegyveresek rohanták le a líbiai Comic Con fesztivált: „Túl liberálisnak tartották a japán és amerikai képregényeket.” – ...és akkor még polipos hentai-t nem is láttak :DDDDD

 

CSÜTÖRTÖK, JANUÁR 26.:
FELÜL: A BOXERALSÓ.
0
Finish him!44!!!4!!

Talán érdemes:
Haladjunk visszafelé! Féléjfél előtt tíz perccel Arnold Schwarzenegger lesz megint emlékmás a Viasat3-on. A távoli jövőben járunk ahol minden és mindenki teljesen pótolható, kivéve a humanoidokat. Erre figyelmeztet a törvény ami arra utal hogy Isten kit is teremtett A hatodik napon de folyton vannak akik szeretnének az Ő helyére ülni. Így van ezzel az itteni főgonosz (Tony Goldwyn) is aki rossz személyről gyárt tökéletes másolatot korrupt dokija (Robert Duvall) segítségével. Adam Gibsonnak (Svarci) úgy kell visszaszereznie identitását hogy családja ne jöjjön rá a cserére és közben a ráküldött, sorozatgyártott hitmaneket is elkerülje. 22:25-kor nem egészen elfogulatlan politikai doksi az HBO-n Nancy Pelosi a Képviselőházban töltött idejéről lánya, Alexandra kameráján keresztül. Bár harminc éven át készült (értsd: ennyi idő alatt felvett home videókból vágták össze) de a kínosabb kérdéséket érthető módon kerüli és főleg a Trump-Biden rivalizálásra koncentrál. Ha nem annak fogjuk fel aminek a készítői szánták és arra figyelünk, mi NINCS benne akkor kifejezetten tanulságos. Hogy a Willis-féle puhányság helyett rendes csihipuhi is legyen arról a Mozi+ gondoskodik kilenckor a Kickboxer-széria 2018-as eresztésével (Megtorlás). A ketrecharcos Kurt Sloane (Alain Moussi) önhibáján kívül ismét ott találja magát ahol nem kéne (Bangkok), elrablója (Christopher Lambert) pedig visszautasíthatatlan ajánlattal áll elő: győzze le a mostani bajnokot (Hafthór Júlíus Björnsson) és szabad (na meg gazdag) lesz. Sloane-t persze nem olyan könnyű táncba vinni de nem kell félni, a boss fight nem marad el, edzőt is kap Durand mester (Jean-Claude Van Damme) személyében. A Kickboxer: Retaliation B-kategóriás de korrekt darab az ilyenkor kötelező arcokkal (Lambert mellett Sara Malakul Lane és Mike Tyson) ami nyilván mit sem érne harcművészet nélkül de szerencsére abból is lesz benne bőséggel (főleg az egyetlen snittben felvett börtönös verekedésnél lehet kapkodni a fejeket).

Sportrovat:
The Best of 2022 Football Edition:
válás – Elvált feleségétől a népszerű brazil focista, mert az nem engedte nézni a vb-t – Igaza van, bro’s before hoes! Ha már szóba kerültek a seksz-munkások:
Egy busznyi prostituáltat ígért Silvio Berlusconi a focicsapata tagjainak motivációként: „A Monza játékosainak ehhez az AC Milan vagy a Juventus csapatát kéne legyőznie.” BUNGA VAGY BUNDAPARTI? LOL De hát van nekik elég, nem kell külön hozatni:
18+ Gumicukor – Puncit villantott a francia focisták kurvája: „Nem fért el az elegánsan ribancos ruha alá egy falatnyi bugyi se.” – Oh, azok a csodás régi Indexes címadások...azóta már a csaj is biztos jó útra tért :DDD
Letolta a nadrágját a labdarúgó, hogy megzavarja ellenfelét a szabadrúgás közben: „Érdekes módszert választott a kolumbiai játékos.” – Vagy csak így coming outolt.
Ittasan vezetett a Bayern München játékosa: „Benjamin Pavardnak 0,8 ezrelék felett volt a véralkoholszintje, amikor a közelmúltban ellenőrizték.” – Alapítsanak valami díjat a bűnöző focistáknak ha már megbüntetni nem lehet őket:
Nemi erőszakkal vádolnak egy dán topfutballistát – Nyugi, ő is megússza majd:
Visszatérhet a Manchester United erőszakkal vádolt támadója a pályára: „A csatárt a barátnője gyanúsította meg január végén. Most fordulat állhat be az ügyében…” – Nem láttam jönni!44!!44
Egyetlen emberen múlhat, C. Ronaldo a botrányinterjú után marad-e Angliában: „Ezt az embert pedig Potternek hívják...” – Harry Potternek. Ja nem,

VISZLÁT SZOMBATON (és a faszbúkon)!

Kulcsszavak: LESZAROM, rest of, 2022

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés