2023. 01. 28.
Még egy slukkot! (jan. 28-29.) + The Rest of 2022 vol. 4.
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
Még egy slukkot! (jan. 28-29.) + The Rest of 2022 vol. 4.

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, JANUÁR 28.:
SZÍVÓS OROSZLÁNOK
0
Who LETS gets the DOG lion?

Talán érdemes:
Nyolckor hatéves kutyálkodás a TV2-őn melyben Alicia Silverstone és Ryan Kwanten lesz a szétmenés-közeli párocska akik Wesley SNIPES nevű GYEREKÜKÖN házi kedvencükön osztoznának. Nincs sok idejük a munka mellett de egyformán rajonganak az állatokért így adott a kérdés hogy Who Gets the Dog? Döntésüket megkönnyíti, válásukat megnehezíti a felkért tréner/suttogó (Randall GRAVES Batinkoff) és innentől tényleg Kutya egy szerelemben lesz részük. Vonzásoknál és állatságoknál (főleg utóbbiaknál) maradva egy órával később (21:00) ismétlésgyanús JCVD-akciózás a Filmcafén. A Lionheartot annak idején Wrong Bet ill. A.W.O.L.-ként is forgalmazták, nem mintha a keresztnevében Oroszlánszívű Lyon Gaultiert valaki is összekeverhette volna Richárddal hanem hogy megkülönböztessék egymástól a videós és a mozis változatot. Anyway, barátunk dettó a Közel-Keletről tér haza csak keresztesek helyett az Idegenlégióból és dezertőrként. Az ok testvére halála aki drogügyletek miatt vesztette életét és már várnánk a bosszúvágyas elégtétel-vételt de Lyon a hátrahagyott család támogatását választja. Mi mással tenné ezt mint illegális meccsekkel, segítője öreg utcai harcos (Harrison Page, néha szinte el is lopja a show-t Van Damme elől) így a pofonok mellé valóban jut szív (=lelkizés). A napot háromnegyed tízkor max. egyszernézős Hallmark-Lifetime-thriller zárja a Story4-en ahol apjuk zavaros halála kapcsán találkozik mostohahúgával a nála normálisabb (?) ügyvédnő. A viszontlátás nem épp örömteli, a Védhetetlen titok az hogy a hugica a fő gyanúsított, nővére pedig elvállalja a védelmét. Ez az a pont mikor jogi téren járatlanok is felszisszennek merthogy ilyesmi tényleg csak a forgatókönyvekben történhet...vagy Dél-Amerikában:

A seksz, a szipu rovat:
The Best of 2022 Mexikó Edition vol. 1.
Szuperhősnek öltözve razziáztak rendőrök Peruban – a drogkereskedők meglepődtek: „Pókembernek, Amerika Kapitánynak és Fekete Özvegynek öltözve ütöttek rajta kábítószer-kereskedőkön a perui rendőrök.” – Mehetnek a fejeseikhez is:
Letartóztatták a mexikói hadsereg egyik nyugalmazott tábornokát: „A gyanú szerint hat, 2014-ben elrabolt egyetemistát személyesen ő végeztetett ki. 2014 szeptemberében egy vidéki népfőiskola 43 hallgatóját rabolták el és tüntették el nyomtalanul mexikói rendőrök.” – Nyugi, majd kiengedik:
Fogolycsere: hét amerikaiért cserébe kiadták a venezuelai elnök rokonait: „Hónapokig készítették elő a cserét, amire ismeretlen reptéren került sor.” – Nem csoda ha ezek után a közönséges bűnözőket is elfogja a Demokratikus Szabadságvágy:
Lázadnak a mexikói kartellek, a hatóságokkal csaptak össze a bandák: „Így akadályozzák meg főnökeik börtönbe szállítását.” – Majd a böriben rendet tanulnak. Ja nem:
Börtönlázadás volt Ecuadorban, többen meghaltak: „Sokak szerint a hatóságok képtelenek rendet tartani a foglyok között.” – Nem is kell, elrendezik ők egymást ^^ Eközben odakint:
Drónfelvételen a végtelen tömeg Buenos Airesben, tombolás 9000 méter magasan egy repülőn: „Nahuel Molina pedig a kukában.” – ...de a csúcson így is a CSAJOK turisták vannak:
800 turista ragadt a Machu Picchunál, elvágva mindentől: „Peruban szükségállapot van, miután a leváltott és letartóztatott elnök, Pedro Castillo hívei az utcára vonultak az új elnök ellen tiltakozva. A közlekedés is leállt, a turisták így ragadtak a látványosságnál.” – Csak nehogy feláldozzák őket mint legutóbb azt a szelfibűnözőt :DDD


VASÁRNAP, JANUÁR 29.:
VETÍTS KÖZÉNK!
0
Stu atyánk kissé kivan.

Talán érdemes:
Az HBO-n tavalyi variáns nyolctól a dühöngéstől visszavonult bikákra. Stu atya (Mark Wahlberg) valamikor a ringben kereste kevéske kenyerét amatőr bokszolóként de egy súlyosabb sérülés végképp kiveri a fejéből hogy puszta sportszeretetből károsítsa magát. A hírnevet így sem hajlandó elengedni és kétkezi melósként gyúr a halivúdi befutásra de a Nagy Ő (Teresa Ruiz) eltéríti tervétől a templom felé. Bár miatta csatlakozik a katolikus egyházhoz de végül magától fogadja el Jézus tanításait egy durva motorbaleset után... Stuart Long annyira valós személy hogy kétszer is feltűnik (másodjára archív felvételen), sztorija fontos lehetett Wahlbergnek mivel maga finanszírozta (a stúdiók sorra ajtót mutattak neki). A másik fő szponzor a főhős apját alakító Mel Gibson és direktrisz élettársa aki összefogta az egészet. Nem ok nélkül hasonlítottam Scorsese klasszikusához merthogy Wahlberg (ahogy DeNiro is) meghízott a szerep kedvéért. A valahai Marky Mark a Boogie Nights óta nem villantott ekkorát csak itteni karaktere követendőbb példa mint Dirk Diggler. Ugyanabban az időben (20:00) az állás nélkül tengődő Frank Farrelli (Pal Sverre Hagen) számára jön el a Nagy Lehetőség a Cinemaxon: ő lesz a város rossz híreinek Közvetítője. Márpedig ezekből nincs hiány, legyen szó halálesetekről vagy másfajta csapásokról, érthető ha nem sokan keresik társaságát. Egyedül a városháza titkárnője (Tuva Novotny) fogadja örömmel, neki azonban ott van féltékeny exe aki már csak azért is dühös Frankre mert az elhappolta előle a tuti (LOL) melót. A Middle Man Bent Hamer feldolgozása Lars Saabye Christensen könyvéből (Sluk), a szélesebb (=főleg amerikai) piacra optimalizálva, reméljük összejön az áttörés. Más. Túl közel a naphoz címmel voltmár valami egészen más de fél kilenckor a testvércsatornán (Cinemax 2) drámát adnak ezen a néven. Labilis idegzetű középkorú férfi legutóbbi kórházi látogatása végén húgával hozná rendbe viszonyát meg persze vele is élne mert máshol nem nagyon tud. Ha már mentális betegek:

„Zene” és „film” rovat:
The Best of 2022 Will Smith Edition:
Nadrágra húzott szoknyában érkezett egy divatbemutatóra Will Smith fia, Jaden – Mert volna másban érkezni, így is tudjuk ki hordja náluk a nadrágot:
magánélet – Kiderült, melyik énekessel kavart Will Smith felesége – Azt mondjátok inkább hogy melyikkel nem, mert annak még talán maradt némi gerince.
Videón, ahogy Will Smith sokkot kap egy póktól és egy székre menekülve kér segítséget fiától – ...ha már a felesége épp nem ér rá mert mással hetyeg ^^
Gumicukor – Adjunk hálát Will Smith-nek, hogy végre ő is csatlakozott az Instagramhoz: „Alig 21 óra leforgása alatt kiderült, micsoda tehetséggel bír a közösségimédia-szereplés terén is.” – ...de a pók így is simán lejátssza a VÁSZONRÓL képernyőről:
Will Smith élete legjobb alakítását nyújtja, kár, hogy senki nem láttaTEHET RÓLA, TEHETNE ELLENE Vagy mégsem, mert:
cinematrix – Teljes csődöt mond Will Smith új filmje, ezt senkinek nem ajánljukÉv filmje, akárki meglássa:
Mozi – Oscart érhet Will Smith új filmje – na de a hírhedt pofon után is?MI AZ HOGY, NAGYONIS!!!!!!, akár azzal együtt hogy Smith is elismerte hogy szar:
Will Smith „teljesen megérti”, ha az emberek még nem akarják látni az új filmjeit: „Azért népszerűsíti.” – ...mi mással mint a botrányával meg a Nehéz Gyerekkorával:
Will Smith: Abban a pofonban benne volt a kisfiú, aki látta, ahogy az apja megveri az anyját – Hát igen, az apjának mégsem üthetett vissza ennyi év elteltével a kamerák előtt...oh wait, ne adjunk neki ÜTLEGEKET ötleteket:
felháborító – Michael Bay: „Gyerekeket robbantanak fel, mégis Will Smith-ről beszél a világ": „A Bad Boys című filmsorozat rendezője kiakadt.” – Megértem, azt is ha a következő filmjében ő fogja felrobbantani Smith-t :DDDD

VISZLÁT HÉTFŐN (és a faszbúkon)!

Kulcsszavak: rest of, 2022

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés