2023. 02. 04.
Queasy Riders (feb. 4-5.) + The Rest of 2022 vol. 6.
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
Queasy Riders (feb. 4-5.) + The Rest of 2022 vol. 6.

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, FEBRUÁR 4.:
TÁNCOSOK A SÖTÉTBEN
0
Tango in Neverland.

Talán érdemes:
A Cinemaxon nem úgy másfajta love story az itt csak mellékszereplő Rosanna Arquette-tel 20:00-kor. A Szeretet jeleit szó szerint kell érteni mivel hallássérült lánnyal jön benne össze nehéz sorsú, rossz családi befolyás és aljas utcák elől menekülő fiatalember. Nagy műfajváltás: úgy rémlik a Tango és Cash nem volt még nálunk pedig Andrej Koncsalovszkij a buddy movie-k egyik alapvetését hozta össze. Rossz nyelvek szerint ez nem igazán rajta múlt hanem az egyformán öntörvényű riválisokat játszó húzóneveken (Kurt Russell, Sylvester Stallone) akiknek megengedte hogy improvizáljanak. A címbeli két zsaru egyazon bűnbanda életét keseríti meg, összefogásukhoz az kell hogy gyilkosságot kenjenek rájuk és börtönbe kerüljenek. Szökésük után ugyanúgy froclizzák egymást de már tudják hogy egységben az erő, móresre is tanítják akiket kell. Lesz még go-go táncos Teri Hatcher, mindigjó Jack Palance, szinkronnal-anélkül fogalommá-mémmé vált beszólások („ide tegyék őket!!”), akinek eddig kimaradt (vagy repetázna) annak 21:20-kor irány az RTL! Háromnegyed tízkor rövidke dramedy a Dunán melyben tékozló fiú jön haza apja temetését intézni. A visszatérés örömét beárnyékolja hogy távollétében a papa jókora adóssággal terhelte meg a házukat amit mihamarabb vissza kéne fizetni. Sebaj, a gyerekkori haverok (és némi pia) segítségével megszületik a megoldás: kitalálnak egy médiamágnesként ható ufó-észlelést és eladják a sztorit. A kiküldött bulvárfirkász és barátnője bele is megy a játékba, főleg mert megtetszenek nekik a jó célért kamuzó fickók. Ennek tudatában külön meglepetés hogy az Isten hozott Seholban! az egyszerű, őszinte vidék tanulságát akarja a szájunkba rágni de hát ugye cél szerelmesíti a Zeszközt.

J. K. Rowling / Harry Potter rovat:
The Best of 2022:
Ételre is alig futotta, olyan szegény volt J. K. RowlingKeep calm, ha az SJW-ken múlik hamarosan megint az lesz:
botrány – J. K. Rowling legújabb könyve nagy botrányt kavart – Sőt, még annál is nagyobbat:
A Harry Potter szerzője tovább sokkol: „A hírhedten transzfób J.K. Rowling új könyvében tovább borzolja a kedélyeket a transzneműekhez való viszonyulását illetően.” – Gyűlöld, GYŰLÖLD, GYŰLÖLD, a média is megaszonta hogy „hírhedt”!!!!
25 éve indult el a Harry Potter-mágia: „Tovább tart elolvasni, mint a Bibliát.” – ...és ebből is úgy szerkesztették ki modern követői a „szerzőt” mint a másiknál:
J. K. Rowling elárulta, miért nem vett részt a Harry Potter-találkozón – Ezt tudjuk: azért mert meg sem hívták. – „Az írónő egy műsorban arról is beszélt, hogy szerinte miről szólt valójában a jubileumi esemény.” – Ezt is tudjuk: arról hogy a franchise-t elvették a létrehozójától:
A sötét varázslatokat is elsajátíthatjuk majd a legújabb Harry Potter-játékban – A sátánista Sabrina után újabb „haladó” menőség, remélem Tolkien is követi majd!44!
Borzalmas hírt kaptak a Harry Potter-rajongók – Sőt, még annál is borzalmasabbat:
Halálos fenyegetést kapott J. K. Rowling: „Te leszel a következő” – írta egy aktivista.” – ...aki inkább terrorista, már ha megnézzük milyen apropóból fenyegette meg az írónőt. Még jó hogy a kollégák kiálltak mellette. Ja nem, ők most lelkesen kussolnak:
J.K. Rowling elárulva érzi magát, mert nem kapott elég támogatást az írótársaktól – ...cserébe élőben láthatja a fundamentalisták és a haladó SJW-k ideológiai összezárását ^^ Progresszivitás for teh win!!44!4!4
Hiába a rajongói nyomás, továbbra sem tudni, mikor nyit ki újból Harry Potter „szülőhelye” – Majd ha a sariatanács és az SJW-k megengedik:
A Voldemortot játszó színész szerint Rowling nem fasiszta, csak kiáll azért, hogy nőnek nevezhesse magát: „Ralph Fiennes visszataszítónak tartja az íróra zúduló támadásokat.”Dude, you just had a job. Nap kommentje:
0

VASÁRNAP, FEBRUÁR 5.:
CSENGETETT, MS. STOKES?
0
Let’s talk about sex. No, let’s just TALK!

Nem ajánlott:
Annak idején Mundruczó (vagy Fliegauf?) letett az asztalra egy elég egyoldalú menekültválságosdit (voltmár, le is húztam). Míg a Jupiter holdja csak utalt a határátlépők úti céljára addig mai, 2021-es társa nem kertel, világosan kimondja hogy ez Európa, a többi nagyjából maradt ugyanaz. A főhős itt is papírok nélkül és kerülőutakon érkezik csak ezúttal nem a magyar határőrök hajtóvadásznak rá éles lőszerrel (!) hanem bolgárok. Hogy sima nemérdemesség helyett oda került ahova annak az oka az hogy Haider Rashid és Sonia Giannetto elég sok mindent „vesz át” egy másik magyar alkotásból, a Saul fiából. Ehhez elég vastag arcbőr kell, még jó hogy a Cinemax 2 is csak háromnegyed éjfélkor kezdi így könnyű lesz elkerülni. Még egyszer: nem magával a témával van bajom hanem az egyoldalúsággal meg az ihletettséggel (és hogy ezekkel sem tudnak összehozni rendes hosszúságot csak hetvenöt percet).

Talán érdemes:
Ugyanitt (Cinemax 2) maradva jóval korábban (20:30-kor) lesz azért tűrhetőség is. Bár Mexikón, a közbiztonságán és fő exporttermékén (tequila) általában gúnyolódni szoktam de utóbbi mögött néha igen komoly kétkezi meló áll. Ezt mutatja be Juan Pablo González a középkorú földbirtokosnő, María García sorsán át aki Dos Estaciones nevű farmját-italgyárát igyekszik megtartani a természeti (járvány, áradás) és gazdasági (recesszió) csapások közepette. Utána kilenckor gyenguska folytatás a Moziverzumon. A Rossz szomszédság 2. része abból a felállásból indít mint az (általam is lehúzott) originál csak az ottani koleszos kappanok helyét a bulizós Kappa Nu lányszövetség veszi át. A füves-altesti humorforrások maradtak, az ilyen-olyan agendák hangsúlyosabbak lettek, hiába, Seth Rogennek és Nicholas Stollernek is haladnia kell a korral. A legnagyobb poén mégis az hogy a lányok a kollégium toxikus maszkulinitásától menekülve létrehoznak egy másik oldalról ugyanolyan tufa közösséget. Nyolckor 2022 egyik Év filmjének kikiáltott darabja az HBO-n melyben a hatvanpluszos vallás-, és etikatanárnő, Nancy Stokes (Emma Thompson) jön rá legnagyobb hiányosságára. Nem, nem anyagi gondokról van szó hanem hogy még sosem volt orgazmusa így profihoz (Daryl McCormack) fordul hogy segítsen eme problémáján. Itt jön be az első logikai bukfenc (miért egyből a fizetős partnert választja?) amit úgy követ egyre több ahogy a Minden jót, Leo Grande is több lovat ülne meg egyetlen fenékkel (LOL). A „bátor” szókimondás, a feminizmus és a sekszmunka-érzékenyítés a kritikusok többségének bejött de képzeljük el mit írtak volna ugyanők ha hatvanöt éves, elhanyagolt incel bérelt volna ki hamvas, húszéves pretty womant. Ha az imént említett remekmű mellé beugrik még Gere American Gigolója akkor a legnaivabbaknak is leesik hogy ugyanarra a rózsaszín hazugságra épülnek. Legyen férfi vagy nő de mindegyikben fiatal, jóképű, aranyszívű és főleg intelligens a prostituált így nem csak a Káma-Szutráról lehet vele beszélgetni (plusz hírből sem ismeri a nemi betegség fogalmát). A seksz a végén (ismét) csak ürügy lesz a Nagy Lelkizésekhez és a hamar megtippelhető csavarokhoz amiket a karakterek valódi neve szolgáltat. Dicséret Thompson bevállalósságáért de Sophie Hyde rendezésének semmi köze a valósághoz, sőt ha nagyon rosszindulatúak vagyunk (legyünk azok), a minimális kamaty dacára sekszistább a pornónál, ami meg a női orgazmust illeti:

A seksz, a szipu rovat:
The Best of 2022 Female Orgasm Edition vol. 1.
ma is tanultam valamit – Fotografikus memória csak a filmekben létezik – ...ahogy a női orgazmus is:
18+ A legjobb fenekű brazil modellnek 10 éve nem volt orgazmusa: „Bár Carol Abranches kivételes testi adottságokkal rendelkezik, a férfiakkal nincs szerencséje.” – Nem kell szégyellnie azt amiről már az Origó is megírta hogy nincs:
Randiblog inbox 18+ Elhadartam, hogy vele nem volt az elmúlt években orgazmusom: „Olvasónk és férje kapcsolata azután változott meg, hogy férje vett neki ajándékba egy szexjátékot, és kísérletezni kezdtek.” – ...majd be is vették állandó harmadiknak:
teszt és eredmény – Vibrátor férfiaknak? Eszeveszett orgazmusban végződik az élményA távolban valahol felsír egy Fellini.
Fontos – Több, jobb orgazmus – ezeket a technikákat használják a nők – ...avagy mennyiség kontra minőség:
Habzsolja az élvezeteket – A mindennapos orgazmusban rejlik a fiatalság titka, állítja egy modell: „A 45 éves Nita Marie azt állítja, rátalált az örök fiatalság forrására, és ügyel is arra, hogy legalább egy orgazmust átéljen naponta.” – Bezzeg ha férfi mondaná ugyanezt :DDD
corvinus 18+ Az igazi nő mindig hüvelyi orgazmust produkál? – Csak ha a SARIATANÁCS TAGJAI brit tudósok is engedélyezik neki:
Kétszáznyolcvan önkéntes szeretkezett egy kutatás kedvéértMUHAHA, hát persze hogy csak azért: „A résztvevőknek óvszerek illatáról, anyagáról és síkosságáról is véleményt kellett formálniuk.”Wait, a challenger appears:
STREAM – Tudományos célokra ajánlja fel az orgazmusát Cara DelevingneEHHEZ LEGALÁBB ÉRT Ami nincs, azt nem lehet felajánlani sem!!!!!!!!!

VISZLÁT HÉTFŐN (és a faszbúkon)!

Kulcsszavak: rest of, 2022

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés