2023. 03. 04.
Napló Leonidásznak. (márc. 4-5.) + The Rest of 2022 vol. 14.
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
Napló Leonidásznak. (márc. 4-5.) + The Rest of 2022 vol. 14.

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, MÁRCIUS 4.:
ANATÓMIAI LEOPÁRD
0
In the thick of THINGS swings.

Talán érdemes:
20:30-kor a Cinemax 2-őn a hétvége első halálozás-eltitkolósdija. Törökországban és állatkertben vagyunk melynek privatizálását csak a kuriózumként tartott, öreg Anatóliai leopárd kedvéért húzzák-halasztják. A nagymacska elhunytával aztán igazgatójuk összefog az egyik gondozóval hogy megússzák az elkerülhetetlent (?), elsőnek azt kamuzzák a hivatalos szerveknek hogy megszökött, hátha ezzel időt nyernek. Mi nem fogunk, sőt a hátralevő műsorokból ítélve azt hihetnénk hogy Valentin-nap van mivel így vagy úgy de a szerelmet járják körbe, essünk is túl rajtuk mihamarabb. A Story 4-en Hallmark-marhaság nyolc előtt öt perccel melyben öribarinőkre köszönt rá a Valóságshow-szerelem hol másutt mint Hawaii-on. Pedig olyan szépen indult: eredetileg csak saját ruhamárkájukat mentek volna promózni de ha nem a média viszi tévútra az embert (vagy lányát) akkor a Zérzelmek. Az már szinte kötelező hogy ezek kettejük kapcsolatába is éket vernek. Pontban kilenckor újra egzotikus helyszín a TV4-en ahol a Bahamákra lekötött Esküvő kisebb csavarral ér véget mikor az időjárás Jamaikába kényszeríti a násznépet. Ha füvezést tippelsz humorforrásnak akkor (részben) mellélőttél mert az lesz a fő-fő poén hogy a csipetcsapatot felkapott swinger-hotelben szállásolják el (ahol azért fogynak a tudatmódosítók is). A Swing of Things a tipikus nyaralós-adócsalós filmek sorát gyarapítja vagyis a készítők tuti jobban szórakoztak forgatás közben mint a közönség aki pld. Luke Wilson miatt valami nívósabbat vár de csak csöcsöket meg kanos delfineket (!) kap. Max. egyszer és nem józanul, öt perccel utána (21:05) másfajta laza erkölcsök a Dunán Spanyolországból. Régóta együtt élő párocska férfitagja esküvőszervezővel lép félre, már ez se volna bocsánatos bűn de még a nő névjegye is nála marad. Csaja ezt annak a jeleként fogja fel hogy magasabb szintre emelkedik viszonyuk, el is rángatja „vőlegényét” a kártyán található irodába... Ha rémlik valahonnan az Amíg a lagzi el nem választ sztorija az nem véletlen ugyanis az Oltári bakit újrázták. Míg abban az író-rendező-főszereplő Reem Kherici valamivel jobban hozta a szeretőt, itt tényleg csak annak tudunk drukkolni hogy a tilosban járók mihamarabb és minél látványosabban lebukjanak.

Zene” és „film” rovat:
The Best of 2022 Stranger Things Edition:
cinematrix – Stephen Kinget másolja pofátlanul ez az új misztikus sorozat – Ez még a Stranger Things vagy már egy másik Év sorozata? Mondjuk mindegy:
Még csak 15 éves – Fiatal hölggyé cseperedett a Stranger Things sztárja – ...ezzel veszélybe sodorva a munkáját is:
sorozat – A Stranger Things producerei kibuktak azon, hogy Noah Schnapp serdülni kezdett – Egyetértek velük, vesszenek a mai fiatalok, tilcsákbejjja serdülőkort:
(18+) Semmit nem takaró erotikus klippel jelentkezett a Stranger Things sztárja: „Ez lesz a 24 éves Maya Hawke második nagylemeze.” – Hát igen, lehetsz bármekkora STÁR de vetkőznöd KELL, még jó hogy a szériába valódi zene is jutott:
Interjút adott Kate Bush, aki nem számított arra, hogy a száma miatt megőrül a világ: „Hat évvel azután, hogy legutóbbi interjúját adta, és 37 évvel azután, hogy a Stranger Things miatt a slágerlista élére ugrott a Running Up That Hill című dala, Kate Bush telefoninterjút adott (...).” – 37 évvel a Stranger Things-es toplistába kerülés után adott interjút amit MOST olvashatunk? Ezek szerint időutazó a csaj, hát ezért nem öregszik!!4!!44
Britney Spearst nem hatotta meg, hogy eljátszanák őt egy filmben: „Pedig a Stranger Things színésze nagyon szívesen megtenné.” – Még mindig belebújhat Madonna vagy Kanye West bőrébe...oh wait:
Bepörgött az internet az Enola Holmes 2. első fotóitól, ismerős arcokkal tér vissza a Netflix kalandfilmje: „Hamarabb tér vissza a képernyőkre Sherlock Holmes bátor húga, mint gondolnánk!” – Én is attól félek: „a Netflix a világhírű detektív, Sherlock Holmes húgáról szóló (...) kalandfilmje (...) elsöprő sikert aratott. Nem volt tehát kérdéses a Stranger Things Millie Bobby Brownja által megformált tininyomozó visszatérése (...). A fotók alapján Henry Cavill és Helena Bonham Carter is szerepet kapott a folytatásban, emellett úgy tűnik, izgalmas cselekményekben sem fog hiányt szenvedni a sztori.” – Egyesítsék erőiket James Bonddal, így egy csapással két franchise-t intézhetnének el örökre.
 

VASÁRNAP, MÁRCIUS 5.:
HUSZÁRVÁGYÁS
0
Levélben írt boldogság.

Talán érdemes:
A Cinemaxon Fargo-wannabe nyolckor ami inkább a fiatal korosztályt célozza az arthouse közönség helyett. Rockzenekar rövid-, és hosszú távú terveit keresztülhúzza egyik tagjuk, Dick Long halála melynek konkrétumait titkolni igyekeznek. Nem mintha nagyon kéne nekik mert a rendőrök sem állnak a helyzet magaslatán de így legalább lesz pletyka-alapanyag a lakosoknak. Daniel Scheinert valós eseményből inspirálódott csak a helyszínt helyezte Washingtonból Alabamába SPOILER talán mert a redneckekből könnyebb kinézni a fajtalan erotikát SPOILER VÉGE. Közben a testvércsatornán (Cinemax 2) egy Európában nem annyira köztudatban levő népirtással foglalkoznak, mondjuk érthető, a kontinens 1937-ben nem szorult importra diktátorokból. Rafael Trujillo tevékenységét, például a haitiek ellen indított Petrezselyem-mészárlást emiatt (is) agyonhallgatták, de ma 20:30-kor ottani terhes nő Menekülését követhetik a bátrabb filmrajongók. Utána kilenckor tavalyi operafelvétel majd’ két és fél órában az M5-ön. Arrigo Boito XIX. században született Mefistofelese már csak az örökzöld (fausti) téma miatt megérte a leporolást, ugyanabban az időben a Prime-on francia szinglicsaj keresi a Könyvben írt boldogságot. Erre sorozatban balul végződő randijai sarkallják és persze hogy oravecznórás self help guide-okat olvas nem pedig olyasmit ami tényleg boldoggá tenné. Emiatt logikus a rom. kom.-os indulásból dramedy-vé válás, ugyanitt maradva újra történelem lesz soron este tizenegykor de már kicsit vidámabban Az én hősömmel. Házasság (már megint?!) küszöbén álló katonatisztet (Jean Dujardin) bevetésbe szólít a kötelesség, otthon maradt menyasszonya (Noémie Merlant) meg csak várja a beígért leveleket. Mikor már az egészségére is rámegy az aggódás, jobb híján nővére (Mélanie Laurent) hamisít harctéri beszámolókat abban a hiszemben hogy a csélcsap fickót nem látják többet. Annál nagyobb meglepetése mikor amaz nem csak visszatér de a plebs (na meg asszonya) győztesnek kijáró fogadtatásban részesíti, hála a róla terjesztett meséknek. Innentől az lesz a kérdés kiderül-e a Zigasság vagy megmarad-e a dezertőr Neuville bolond szerencséje és mivel mindez Napóleon alatt zajlik így adódik a kosztümös körítés. Beugorhat Balzac műve (Colonel Chabert) meg annak feldolgozásai sőt akár Münchhausen báró is de ami azt illeti, a hetvenkedő katona ilyen-olyan formában állandóan a kultúra része volt.

A seksz, a szipu rovat:
The Best of 2022 Female Orgasm Edition vol. 2.
Ön hallott már az orgazmusbetegségről? Így sújtja a férfiakat – ...és CSAK őket, az Origó is megmondta!!! Ja meg Benjamin Franklin is:
Az orvos, aki állati energiákkal gyógyította a nőket, néha orgazmust okozva nekik: „Franz Anton Mesmer a 18. században találta ki a mezmerizmust: az állati mágnesesség erejével segített volna a bécsi és a párizsi nőkön. Aztán jött Benjamin Franklin, és placebót kiáltott.” – ...és ha valaki, ő értett az ilyesmikhez!!!
nos? – 11 különböző orgazmus van: te hányat éltél át? – Csak és kizárólag egyfélét, férfit és heteró-sekszuálisat:
árulkodó jelek +18 – Innen lehet tudni, ha a nő színleli az orgazmust„Árulkodó jelek?” De hát csak olyanok vannak!!!
A nőstény kígyóknak van csiklójuk, és végre fel is fedezték: „A hímek péniszét már régóta tanulmányozták.”KÍGYÓK KÍGYÓZNAK akarom mondani HETERÓ VAGYOK, LESZAROM illetve csak majdnem, mert:
Bizonyították: a nőkből orgazmus közben kilövellő folyadék a húgyhólyagból jön – ...és ez akkora nagy hír hogy a HVG meg a Telex is lehozza. ÉDES FASZOM!!! hogy ezek a brit tudósok is ilyen ökörségeket kutatnak a rák, a Covid meg az AIDS gyógyszerei helyett...
szex – Ennyi idő kell egy nőnek, hogy elérjen a csúcsra: „A legfőbb orgazmust gátló tényező, hogy a nők nem tudnak ellazulni szex közben.” – ...meg az is hogy nem létezik:
Lifeadvisor – Mi a teendő, ha orgazmust színleltél? – Le kell szarni...de nem a partnert és nem ma,

VISZLÁT HÉTFŐN (és a faszbúkon)!

Kulcsszavak: rest of, 2022

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés