2023. 04. 01.
Víz, party (ápr. 1-2.) + The Rest of 2022 vol. 22.
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
Víz, party (ápr. 1-2.) + The Rest of 2022 vol. 22.

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, ÁPRILIS 1.:
NYARALNI KELL...
0
...ennyi az egész!

Ajánlott:
Tíz előtt öt perccel újra Peter Ustinov bújik Hercule Poirot bőrébe a Dunán és nem csak ő tér vissza a Halál a Nílusonból hanem Jane Birkin is. A Nyaraló gyilkosok nem olyan telitalálat mint amaz (vagy a múlt heti Orient Expressz) de így is kötelező. A belga detektív egy gyémántot követ amit Arlena Marshall (Dianna Rigg) kapott korábbi udvarlójától, az ékkő feltehetően hamis (szakítás után megtartotta a valódit). Poirot munkája gyümölcseként oda megy nyaralni ahova a mostani tulajdonos nászútra, időben is ér oda annak halálához. Ezzel meg is van a kötelező második ügy mellyel az adriai szálláshely vezetője (Maggie Smith) bízza meg. Indoka bárkinek lehetett (Arlena hamar elérte hogy közutálatnak örvendjen), alibije mindenkinek van, a magyar elnevezés pedig szépen el is SPOILERezi a megoldást. Guy Hamilton a helyszín mellett az angol hangulatot is lecserélte campre amit még jobban kihangsúlyozott Cole Porter zenéjével – és jól tette!

Talán érdemes:
A Cinemax 2-őn a Vakvagányok finn párja fél kilenckor szklerózis multiplex miatt látásproblémával küzdő, tolószékbe kényszerült fickóval (a tényleg ebben szenvedő Petri Poikolainen). Jaakko igazi mozibubus aki imádja James Cameron filmjeit, egy kivétellel, ezért ő a Vak férfi, aki nem akarta megnézni a Titanicot. Távoli barátnőjével ezidáig csak telefonon beszélt de mikor megtudja hogy az ő állapota is rohamosan romlik, bevállalja az utat ami még 100%-ig épeknek is megterhelő. Teemu Nikki a Kaurismaki-féle borongós humort vegyíti Lynch leghumánusabb alkotásával (The Straight Story) és a Saul fiára emlékeztető elmosódásokkal hogy még jobban értékeljük saját egészségünket. Az anyacsatornán (Cinemax) más okból nehéz program éjjel fél egykor John Grisham regényéből az önbíráskodás örökzöld kérdéseiről. Marad-e más eszköz a rasszista Délen élő fekete apa (Samuel L. Jackson) számára ha a lányát megerőszakoló két fehér férfit feltehetőleg elengedik? Mit tegyen az őt védő jogász (Matthew McConaughey) amikor mást mond a jog és az erkölcs? Előre megtervezett gyilkosság vagy jogos elégtétel? Ha előbbi úgy nincs több kérdés de ha az utóbbi, akkor innentől bármelyik igazságosztó megtalálhatja a maga kifogását. Közben a fekete jogokért tüntetők mellett a KKK is igyekszik nyomást gyakorolni a döntéshozókra... Érdemei elismerése mellett azt kell mondjam hogy Joel Schumacher sajnos túltolta a Ha ölni kellt, nem csak hosszúságban (144 perc) hanem politikai vonalon is. A szélsőségesek nagyon azok (a bírót pld. Noose-nak hívják), a jók NAGYON jók, ami párbeszéd-kezdeményezés lehetett volna az elfogult courtroom dramaként végezte. Nem rossz, csak lehetett volna más (és rövidebb).

A seksz, a szipu rovat:
The Best of 2022 Pornó Edition:
Hangos pornó szólalt meg egy bírósági tárgyalás közben Angliában: „A bíró dühében betiltotta az online meghallgatásokat, és a tárgyalást elhalasztották.” – Ez borzalmas, szörnyű, visszataszító, de...HOL VAN A LINK?!
Tematikusan választott pornót kezdett el nézni a repülőn az öregember, de legalább a mellette ülő nő jól járt – ...mert nem vele kezdett ki :SSS
Kiderült, melyik település lett Magyarország pornófővárosa: „A tavalyi első helyezett Nagykőrös ezúttal nem fért bele a top tízbe.” – Az semmi, de hol van Sekszárd meg Pornóapáti?!
kívül tágasabb – A nő, aki majdnem belehalt a szexfüggőségbe: „Munkahelyi pornónézés, elképesztő kockázatok után jött a mélypont. Túlélte és most másokon segít.” – Kell is, mert:
Szimbiózis – A szerelemgyilkos pornó – ...ami lehet hogy mégsem az:
stopstd – hogymi? – A pornó pozitív hatásai?: „Nem csak rombolni, de építeni is képes az egyént és a kapcsolatot is. De meg lehet-e találni a kettő között?” – Majd eldöntik az SJW-k a sariatanács segítségével :DDD
Kiakadtak a pornósok az Instagramra: „Kiderült, miért törölhette az Instagram a legnépszerűbb pornóoldal fiókját.” – Holott magát a pornóoldalt kellett volna, mert:
18+ élet – Nagyon megy a füves pornó a Pornhubon – ...avagy így kell összemosni két „tiltott gyümölcsöt”.
Az egyik legismertebb pornósztárról készít sorozatot a Netflix, aki Budapesten él – Jaj, Rocco bácsi már megint a Netflix kamerája előtt vonul vissza vagy ez egy másik? Ha már retirement:
Ennek az ex-pornósnak annyira bejött a vallás, hogy papnő lett belőle – Pedig nem is olyan rég volt aki pont fordított utat járt be.
tévé KRITIKA – A Nagy Ő-nél a legbutább pornófilm is életszerűbb – ...és ott legalább hepiend is van :DDD

 

VASÁRNAP, ÁPRILIS 2.:
33 NEVEM ÉVEM VOLT!
0
LEIA LeBron HERCEGNŐ herceg.

Talán érdemes:
Az HBO-n idei (és tök felesleges) remake nyolckor a Micsoda buliból melynek eredetije még 2010-ben (bizony, 13 éve!!4!44!) voltmár nálunk. A kliprendező Calmatic annak 1994-ig leforgatott mindhárom részét igyekezett egybegyúrni de hiába mert a VÉGkésztermék így is a mai bulikázásokhoz (Project X, stb.) áll közelebb. Míg az originál 33 évvel ezelőtt drogellenes és biztonságos sekszet népszerűsítő üzenettel robbantott kasszát a fekete és fehér tiniknél addig ebben bőven van kábszer sőt tágrazártszemek-theme party is (amiben feltűnnek a régi arcok, shame on them). A helyszín az önmagát alakító LeBron James kecója amit távollétében zúz le két takarító mintegy bosszúból hogy még ebből a melóból is kirúgták őket (MAGYARUL: még ehhez is kevesek). Naná hogy online hirdetik az eseményt, jön aki tud és igazából ezek (mármint a cameók) miatt érdemes nekifutni (vagy úgy hogy az 1990-es kimaradt). Félórával később (20:30) testi bajokra építő riogatás a Cinemax 2-őn. Aktív versenyzéstől betegsége miatt visszavonult műugró (Joana De Verona) igyekszik összeszedni magát élete egyik legnagyobb megmérettetésére. Esetleges olimpiai győzelmével elsősorban magának bizonyítana főleg mert Fülzúgása is egy korábbi ilyen megmérettetésen történt baleset miatt alakult ki nála. A napot 23:10-kor bő egyórás romantikázás zárja a Filmbox Family-n ami a Csók és könny-szerű címadás (Rügyfakadás) dacára olykor egész komoly témákat érint. A nevelőszülőknél élő főszereplő sem lányregénybe való, meg is lép a biztonságos nihilből és anyjával együtt kelnek road tripre az ilyenkor szokásos összemelegedéssel. Az épp csak megtalált harmóniát mi más boríthatná fel mint egy Fffférrfi, és nem annál akinél tippelnénk hanem az állandóan kereső fázisban levő mamánál. Jöjjön akkor az ultimate QUEEN failed mother:

Madonna rovat:
The Best of 2022 vol. 2.
Madonna még most is tudja, hogyan kell bulizni, de mit művelt az arcával? LESZA Ja nem azt:
Így nézne ki most Madonna, ha nem botoxoltatott volna: „Döbbenetes fotó.” – Akkor nem fotó hanem photoshop bár egyre megy, így is, úgy is az van rajta.
creator tv – Ezeken a helyeken dolgozott Madonna a hírnév előtt – És az aktfotózás már szart ér?! Mondjuk azt sose hagyta abba:
Továbbra sincs bírás az ezúttal félmeztelenre vetkőzött Madonnával – ...ahogy helyesen való írás sincs :DD
Aggódnak a rajongók Madonna zavarba ejtő videója láttán, nem értik, mi történt a popdívával – Pedig egyértelmű, kapuzárási pánik:
Madonna mindig is szeretett sokkolni, de most sokan csak találgatják, mi történik vele: „A 64 éves sztár hetek óta ijesztő videókat tölt fel magáról (...). Látszik, hogy így akar a figyelem középpontjában maradni, rajongói mégis mentális problémákra gyanakszanak. Közben már szinte felismerhetetlen, pedig épp az öregedés tabuja ellen küzd.”MAGYARUL: FIATAL öreg de még kell neki a pénz: „Madonna tavaly vaskos szerződést írt alá a Warner Music Grouppal (...), tehát muszáj fenntartania az érdeklődést maga körül. Az már másik kérdés, hogy a valláshoz, szexhez, kapcsolatokhoz, a nők világban betöltött szerepéhez fűződő tabukra jól megtervezett és profin felépített megnyilvánulásokkal érte el a figyelmet, és ezeknek is köszönheti, hogy megkerülhetetlen popikonná vált.” – Jajaja, profin üldözi el a maradék vásárlóközönségét: „A Vogue-interjúban azt is mondta, hogy a karrierje során sosem érezte, hogy a nők különösebben támogatták volna. – ...és ha ő valamit szeret magában, az a szerénység: „Nincsenek élő példaképeim, mert senki sem csinálja azt, amit én. (...) Visszatekinthetek olyan nőkre, akik szerintem nagyszerűek és csodálatosak voltak – szabadságharcosok, mint Simone de Beauvoir vagy Angela Davis –, de nekik nem voltak gyerekeik. Hat gyerek egyedülálló szülőjeként továbbra is kreatív vagyok, művész vagyok, politikailag aktív vagyok, van hangom, és mindazt teszem, amit teszek. Úgy értem, senki sincs az én helyzetemben.” – Angela Davis meg Simone de Beauvoir, muhaha, hát persze. Tessék szépen bevenni az Alzheimer-gyógyszert nagyika, hát sosem tetszettek egyedülállónak lenni, mindig akadt egy 50-100 évvel fiatalabb táncosfiúka :DDD
Madonna külseje ijesztővé vált a kommentelők szerint – Miért, eddig mi volt? – „A legújabb TikTok-videójában pedig arra utal, hogy a nőket szereti.” – Pont őket akik sosem támogatták? LOL!44!
Madonna újabb kedélyborzoló videót tett közzé Instagramon, a rajongók már komolyan aggódnak – Én nem aggódok, LESZAROM de nem ma,

VISZLÁT HÉTFŐN (és a faszbúkon)!

Kulcsszavak: rest of, 2022

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés