2023. 04. 08.
It's raining bullets! (ápr. 8-9.)
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
It's raining bullets! (ápr. 8-9.)

 

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, ÁPRILIS 8.:
FINNISH HIM HER!
0
Érvek nővéreinknek.

Talán érdemes:
Fél kilenckor a nő(vé válás) háromszor a Cinemax 2-őn, Finnországból, három pénteken át. Mimmi és Rönkkö kalandjaikat a suli mellett, kajáldában dolgozva tárgyalják ki, ide robban be a náluk „elitebb” (=sportkorcsolyás) Emma és vele a másfajta szerelem. Mielőtt elítélnénk bármelyiküket, ne feledjük hogy a kamaszkor a kísérletezés ideje plusz a Csajokkal szemben a Csajfilmben inkább csak beszélnek a sekszről (bár tény hogy elég szókimondóan) és nem mutatják annyit. 21:00-kor valóságalapú drámázás a Filmbox Family-n: Melvin B. Tolson (Denzel Washington) a Wiley College tanáraként a 30-as években hozott létre vitakört fekete hallgatóknak. Teljesítményükkel a tanulmányi versenyek ottani megfelelőin ki is vívták a legnagyobbak tiszteletét – és a készítők innentől kezdve kicsit eltértek a valóságtól. Nem a „fehér” Harvardot győzték le (a szegregáció miatt nem is lehettek azonos „súlycsoportban”) hanem az USC-t de győztesnek így sem nevezhették magukat (szintén a fenti ok miatt). Ezzel (és az azóta okkal kegyvesztetté vált Nate Parkerrel) együtt az Érvek és életek üzenete (tanulás, önfejlesztés ill. beszédkészség fontossága) örök érvényű, csak olvassunk utána. A legkorábbi-legkésőbbi program éjjel fél kettőkor jön az HBO-ra. A Sebesült testvéreinknek már a témája miatt is jobban passzolna valami elvontabb csatornához mivel az 1956-os algériai függetlenségi harcokról szól egy házaspáron keresztül. Bár kettejük közül nem ő vesz részt tevőlegesen az eseményekben de a nő is hatóságok látókörébe kerül férje letartóztatásával. Őt időzített bomba elhelyezésével vádolják a gyárban ahol melózik és a rosszhiszemű többség indulataiból a feleségnek is jut...

A seksz, a munka rovat:
The OnlyFans Celebrity Edition:
Arnold Schwarzeneggert kiakasztották fia legújabb sorozatának forgatási fotói – Örüljön hogy nem pornót forgat az OnlyFans-re:
Így lett a Disney-sorozat szereplőjéből véletlenül OnlyFans sztár„Véletlenül”, MUHAHA, hát persze:
Sydney Sweeney azt állítja, megélhetésre sem elég a színészi gázsi – Menjen ő is OnlyFans-re:
25 év után rúgták ki a sorozatból a színésznőt, mert csatlakozott az OnlyFanshez: „Megunta, hogy mindenféle perverzektől kap fotókat az Instagramon, ezért beregisztrált az OnlyFans-oldalára Sarah Jayne Dunn.” – Ezzel legalább egyértelműen belőtte a rajongói agyiszintjét. Ha már MILFek:
intim – OnlyFans-en várja rajongóit a '90-es évek egyik szexszimbóluma, az 52 éves Denise RichardsFIATAL VOLT Megöregecskedett de így is kell neki a pénz.
dögösség – Félmeztelenül fotózták Kate Moss 19 éves lányát: „Az új fotósorozat egyszerre lett bizarr és provokatív.” – Menjen a család többi tagja mellé:
Ingyenessé vált Kate Moss húgának OnlyFans-oldala – Hát igen, neki nem kell pénz, ő lelkesedésből csinálja...wait, a challenger appears:
családi botrány – Charlie Sheen 18 éves lánya is csatlakozott az OnlyFanshez – Hol itt a botrány? Apuka pornós háremet tartott, a lányát meg majd mások tartják ki. Instant karma level over 9000!!!
Bhad Bhabie 52 millió dollárt keresett az OnlyFansből egy év alattNOMEN EST OMEN akarom mondani AHELYETT HOGY Ő IS „JÓTÉKONYKODNA” MINT MOSS HÚGA Wait, a challenger appears:
Iggy Azalea egyetlen nap alatt több pénzt keresett az OnlyFansen, mint más egy életen át sem fog – ...de mást nem is fog kísérteni utólag a „szakmája”. Mondjuk LESZAROM addig sem „ÉNEKEL” rinyál a „művészetét” beárazó közönsége miatt :DD

 

VASÁRNAP, ÁPRILIS 9.:
FEAR & LOATHING IN TOKYO
0
Kicsi a mágia-lakás.

Talán érdemes:
Haladjunk kezdésben-minőségben visszafelé! 23:00-kor gyenge Hallmark-thriller a Story4-en ezerszer voltmár felállással. Egyetem egykori hallgatójából annak dékánjává avanzsált nőt nem hagy nyugodni régi szobatársnője halála, aggódását növeli hogy lányának az ő korába (és helyébe) lépésével a csontvázak is kiesnek a szekrényből. Nem véletlenül mondtam hogy a Főiskolai titkok többszörösen lerágott csont, lassan Dunát lehetne rekeszteni az ilyesmikkel (Deadly Sorority, Sorority Murder, Dead On Campus) SPOILER de a csavar a végén így is a javára írandó SPOILER VÉGE. Újra Cinemax 2, újra 20:30 de már mágikus realizmus és Brazília, itteni farmra tér vissza bácsikájához a Máglya főhősnője. „Útitársai” nevelőanyja földi maradványai de nemcsak ezekkel borítja fel Goiás kisvárosának felszínes nyugalmát hanem a múltbeli dolgok megbolygatásával is. Előtte az HBO-n Brad Pitt közelmúltbeli akciózása nyolckor. A Gyilkos járatnak nincs köze a Zombi expresszhez, annál több a Golyózáporhoz és főleg a John Wickhez – még szép, hát ezt is David Leitch rendezte. Munkájába fáradt hitman (Pitt) könnyű, vérontás-mentes megbízást kap, csak meg kell szereznie egy aktatáskát a világ leggyorsabb vonatán. A sors fintora hogy vele utazgat nagy rakás kollégája, őhozzá hasonlóan zűrös (és flashbackekben feltárt) előélettel. Leitch igyekezett mindenki kedvére tenni: Hitchcock-fanoknak ott van a vonat mint helyszín és a McGuffin-pénzestáska, Tarantino-rajongók dúskálhatnak az őrült figurákban valamint a nyugati és keleti kult-arcokban (pld. Bad Bunny, Brian Tyree Henry, Hiroyuki Sanada) meg mainstream színészekben (Channing Tatum, Sandra Bullock). Csak a Quentinre jellemző, egye öncélúbb dumákat kellett volna még jobban kigyomlálni (nem értem hogy a Thomas, a gőzmozdonyos rész miért maradt benne) de ez legyen a legnagyobb baj. Az már csak természetes hogy Guy Ritche humora is rányomta bélyegét a Bullet Train majd’ 130 percére: valóban „utánérzés” (nem is próbál más lenni) de annak tökéletesen szórakoztató és akkor jöjjön is a

Brad Pitt/Angelina Jolie rovat:
Brad Pitt nyugdíjas életre vágyik, búcsúzhat HollywoodtólMAGYARUL: önszántából vált nehogy őt is lekaraktergyilkolja a média:
Brad Pitt kenceficékre cseréli a színészetet: „A borászatot és a divattervezést követően újabb hóbortot talált.” – Bezzeg Gwyneth Paltrow vaginagyertyái :DDD Mondjuk a divat neki sosem volt erőssége:
outfit – Brad Pitt ebben a szettben leginkább egy túlméretezett répára hasonlít – Tapsi Hapsi lájkolta ezt!
Brad Pitt elárulta: szerinte ők a legjóképűbb férfiak – Eddig is sejtettem hogy nem heteró :DDD Vagy mégis, mert:
paparazzi – Brad Pitt barátnőjét félmeztelenül kapták lencsevégre, mégis mindenki a színész lábairól beszél: „Úgy tűnik, Pitt nem sokat edz lábra. Sokan úgy vélik, vádlija leginkább egy csirkelábra hasonlít.” – ...és ha vele teszik, a body shaming is haladó menőség :)))
BRAD PITT ÚJ BARÁTNŐJE MOST MÁR HIVATALOSAN IS ELVÁLT – Gyűlöld, GYŰLÖLD, GY.Ű.L.Ö.L.D., bezzeg Jolie:
Milliárdos örökössel randizhat Angelina Jolie – Hát igen, az érdekektől mentes őszinte szerelem...
Évekig ingyen élt Brad Pitt birtokán egy idős szomszédja – Azon a birtokon amit Jolie is elperelt volna tőle? Akkor új lemezt kell feltenniük az újságíróknak...
Angelina Jolie szerint Brad Pitt azzal akarta megbüntetni, hogy elvette tőle francia borászatukatBRÜHÜHÜÜÜÜ Nocsak, akkor mégsem „hóbort” hanem elveendő befektetés? :DD

VISZLÁT HÉTFŐN (és a faszbúkon)!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés