2023. 04. 17.
Vörös prosztó (ápr. 17-18-19-20.)
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
Vörös prosztó (ápr. 17-18-19-20.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, ÁPRILIS 17.:
LOVE SHACKS
0
Funny YELLOW pages.

Ajánlott:
A Cinemax 2-őn újabb Agnes Varda-opus fél kilenckor (vagy holnap ugyanitt 12:25-kor) ami nem akkora telitalálat mint a sorozat korábbi darabjai (ezért nem is kötelező), sőt ha gonoszak vagyunk, pont olyan amilyennek a művészfilmeket képzeli a plebs. A modoros sztori autóbalesetben megnémult, terhes feleség (Catherine Deneuve) és író férje (Michel Piccoli) körül forog, utóbbi elég sokat beszél mintegy kompenzálva párja hallgatását is – de főleg állatokhoz. A fekete-fehér normalitásba időnként némi vörös is vegyül mikor valami furcsa dolog történik és hát ennyi erővel a Teremtményeket lehetett volna végig ebben a színben forgatni. Nem rossz, csak az effajta látomásos neurózisokat Fellini valahogy jobban megoldotta (ráadásul színesben).

Talán érdemes:
Az anyacsatorna Cinemaxon a francia új hullámot is megtermékenyítő műfajjal foglalkoznak tíztől az Oldalak egy képregényből keretein belül. Család fekete báránya (Daniel Zolghadri) az őseinek bevált gimnázium-egyetem kombó helyett a comics-szakmára szavaz. Kitartása a rendőri szervek figyelmét is felkelti mikor betör elhunyt tanár-példaképe lakásába, ügyvédje viszont összehozza egy visszavonult profi rajzolóval (Matthew Maher). A Funny Pages Owen Kline debütje aki privilegizált szülei (Kevin Kline, Phoebe Cates) nélkül aligha rúghatott volna labdába, hát meglátjuk ki tud-e lépni az árnyékukból, az biztos hogy a nerdök nem fognak örülni annak ahogyan ábrázolja őket. Ugyanabban az időben egynekjó romantikázás (Tréfás egy szerelem) a FEM3-on ami egyben a hét első szelfibűnözése is merthogy podcastgyártás ürügyén bonyolódik egymásba két amúgy nagyon eltérő személyiség – hát igen, a szerelem néha még a technológia eszén is túljár (Love Hacks)!

LESZAROM a kardashianokat...
...és az egész családjukat.
Kim Kardashian lehajol az apróért is, a flip-flop papucsát árulja a neten – Az a baj hogy “stílust” teremt a prosztóságával:
Ruházati- és szépségápolási márkát indíthat Kim Kardashian 9 éves kislánya – ...de legalább addig se mutogatja magát a neten...oh wait:
Csúnyán átverte Kim Kardashiant 9 éves kislánya, a TikTokon viszont imádják érte – Egye fene én se szarom le ha megmarad a szépségápolásnál és nem követi a mama “vállalkozásait”:
ÜZLET – Kourtney Kardashian vagina gumicukrot dobott piacraGWYNETH PALTROW LIKES THIS LESZAROM.
Kim Kardashiannel rukkol elő az Amerikai Horror Story új évada: “Egyelőre annyit tudni, hogy a karaktert kifejezetten rá írták, és hogy Emma Roberts is visszatér a sorozatba.” – Pedig LESZAROM Kim mellé nem kell más horrorforrás :DDD
Véget érhet a Kardashian-korszak, és ezzel az influenszerkultúra is végleg megváltozik: “A popkultúrától a divaton át a saját testünkhöz való viszonyig sok mindenre hatással voltak, de a Kardashianok kitiltása a Met-gáláról egy korszak végét jelentheti.”HESSTEG BRÜHÜHŰŰ, MINDMEGHALUNK, JAJJJMILESZVELÜNK MUHAHA, azt remélem is, most már csak a kifutókról kéne őket örökre kitiltani:
Kim Kardashian megmutatta csodás vonalait a milánói divathéten – Ruhában-ruha nélkül, egyformán LESZAROM:
blogozine – Kim Kardashian fehérneműi elképesztőekWait, a challenger appears:
Kylie Jenner egy oroszlánfejet viselve mutatkozott egy divatbemutatón – Majd ha az ő feje lesz az oroszlán szájában, akkor szóljatok, addig is LESZAROM.
 

KEDD, ÁPRILIS 18.:
TÖRVÉNYRE CSÚCSRA TÖRVE,…
0
…kenyere javán túl.

Talán érdemes:
Az HBO-n a nemrég adott Végtelen vihar után újra hegymászás 22:25-től csak itt Naomi Watts helyett Ryan Phillippe próbálkozik Csúcsra töréssel és Svájcban. A tétet is emelték, a három ottani leghíresebb hegyet (Eiger, Matterhorn, Mont Blanc) rohamoznák meg, a figyelmeztető jelek is sokasodnak de ezek sem térítik el a kis csapatot, be is nézik az időjárást (Watts karakterét legalább önkéntes hegyi mentés közben érte a hóvihar). A FEM3-on gasztro-love story tíztől, jól bevált recepttel: elzárt (=szigetlakó) közösség és az őket kenyérrel ellátó Matt (a szürkeötvenből ismerős Brant Daugherty) akinek áruja váratlanul elveszti varázslatos ízét. A múlt heti Csokoládé (meg az Amelie) mintájára A hiányzó hozzávaló itt is a szerelem amit az éhes falubeliek úgy nyernek vissza hogy a péket összehozzák legkomolyabb barátnőjével (Eloise Mumford, szintén a fenti franchise-ból). Kilenckor 2017-es variáns a Filmcafén a csehek Anthropoid-akciójára. Az eset ama néven egy évvel korábban megért már egy adaptációt, amellett a HHhH - Himmler agyát Heydrichnek hívják max. abban nyújt újat hogy nagyobb hangsúlyt helyez a Jozef Gabcik és Jan Kubis által kinyírt főnácira (na meg a budapesti helyszínekkel). Diktatúráknál maradva, de már a másik oldalra térve:

Kis hírek a nagyvilágból:
The North Korea is Best Korea Edition:
Észak-Koreában tilos nevetni: “Kim Dzsongil halálának 10. évfordulója miatt 11 napra betiltották a nevetést és a szórakozást.” – Nem mintha az év többi napján a mosoly országa volna:
Fekete hattyúkat tenyésztenek Észak-Koreában, hogy legyen mit enni: “Készpénz sincs elég az országban.”MAJD NYOMTATNAK Keep calm, urizálni így is lehet:
Luxusétterem nyílt Észak-Koreában, kutyahúst kínálnak: “Az egészséges táplálkozásra hivatkoznak, a megnyitást állítólag Kim Dzsongun is támogatta.”PETA LIKES THIS Biztos az első tálat is ő rendelte …ja azt nem.
Kezdődik a vég? Már siratják Kim Dzsongunt az észak-koreaiak – Addig se tűnik föl nekik a saját éhen halásuk:
Kim Dzsongun szerint kevesebbet kellene enni és akkor nem lenne éhezés – …és ha nincs kenyér, együnk kalácsot valamint nem a zsömle kicsi hanem a pofánk nagy, tudjuk-tudjuk:
Kim Dzsongun konferenciát tartott arról, hogyan kell rendszabályozni a pártot: “A tisztviselőknek viselkedniük kell tudni.” – Nektek meg magyarul, nyolc általánosos szinten kéne írni tudnotok, szóval 1:1.
Sírdogál és iszik, mint a kefekötő – életközepi válság kínozza az észak-koreai diktátort: “Kim Dzsongun magányosnak érzi magát, habár olykor mosolyogni is szokott.”ÉN IS EZT TESZEM PEDIG NEM VAGYOK DIKTÁTOR Hé, nem úgy volt hogy a mosolygást-nevetést betiltották, vagy itt is vannak egyenlőbbek akiknek szabad?


SZERDA, ÁPRILIS 19.:
GYÉMÁNT A BRONZON
0
Home is where the ranch is.

Talán érdemes:
Ma is haladjunk visszafelé! A Film4-en adott Magányos lovas balladája angol címe (Lone Rider) és western-témája ellenére sem összekeverendő Johnny Depp ilyesmi dobásával. Nem, itt a hosszú katonáskodás után hazatérő Bobby Hattaway (Lou Diamond Phillips) az aki nem nyugszik bele szülővárosa változásaiba, például régi barátja árulásába. Ő nemcsak Bobby ex-csaját vette el hanem szülei földjét is, de valamilyen módon szinte mindenki a lekötelezettje-adósa. Későn, éjfél előtt öt perccel kezdik, cserébe nincs nyolcvan perc. A Cinemax 2-őn újra Dél-Amerika van műsoron fél kilenctől, pontosabban egy mexikói fiú (Hatzín Navarrete) zarándokútja az USA déli határáig. Elvileg apja földi maradványait megy átvenni de odafelé találkozik valakivel aki megszólalásig hasonlít az elhunytra. A Doboz akkor vesz érdekes fordulatot mikor az idegent követve az arrafelé sűrűn előforduló, illegális melósokat alkalmazó gyárak egyikében köt ki. Lorenzo Vigasra érdemes lesz odafigyelni (Cannes-ban meg is tették, bár sajna nem díjazták csak beválogatták). A Film4-en egykaptafa romantikázás 20:00-kor amit a magyar szál (Gryllus Samu mellékeskedése) miatt válogattam be. Az Otthon az igazi hősnője (Jonna Walsh) Texasból indulva nőtte ki magát vloggerré, igyekszik is titkolni a származását követői előtt, hogy mégis hazatér abban közrejátszik apja balesete. A ranch-en újabb kellemetlen (?) meglepetés éri mikor exét látja ott segédkezni, ez eltörpül majd a földművelésben jártas nézők ledöbbenései mellett (a traktoros jelenet pld. több mint erőltetett) de ha már jútúberek meg influencerek:

Szelfibűnözés rovat:
The TikTok Edition:
Egy tető alá hozzák az Instagram és a TikTok ellen káros függőség miatt indított pereket: “Így könnyebben tájékozódnak és koordinálnak a felperesek.” – Egyszerűbb lenne letörölni mindkettőt a f***ba:
Ugyan a TikTokon hangzott el, a hatóságok szerint valójában nem jó ötlet köhögés elleni szirupban kirántani a csirkét: “Pedig elég sokan megnézték az erről szóló videót, szóval akkora hülyeség azért mégsem lehet!” – A lószar meg a veréb esete de senkit nem zavar:
A TikTokon ugyanúgy röhögünk a lelki nyomorunkon, mint egy hasra eső részegen: “És ez meglepő módon jó dolog, főleg, mert emellett a komolyság is elfér. Szakértőt kérdeztünk a jelenségről.” – Az a BAJ jó hogy ezzel a felfogással életetek végéig lesz min “röhögni”:
tragédia – Ejtőernyős ugrásán halt szörnyet a 21 éves tiktokker: “Ez volt Tanya Pardazi első önálló ugrása.” – Élőzött, mégis meghalt :SSSSS
Sátánista szülinapot tartott kislányának egy anyuka, legalábbis a TikTok ezzel vádolja – Meglepő hogy tobzódnak a neten a sátánisták...ja nem, még jó hogy van aki küzd velük:
Boszorkányokkal átkoztatja el magát a tiktokker, hogy bizonyítsa, a mágia kamuASKING FOR IT Wait, a challenger appears:
Egy tiktokker rendőrnő szerint minden sofőr “húzzon a p**sába” az útból, ha rendőrautót lát maga mögött, jutalomból felfüggesztettékAsking for it level over 9000.
Tiktokerek megkorbácsolásra ítéltettek egy kormányzó kigúnyolása végett Nigériában: “A sértés vért kívántatott.” – ...és ha a helyesírási hibákat büntetnék, nektek is járna a FASZKORBÁCS.
Penészessé vált mellimplantátumával sokkol ez a tiktokker mindenkit – Adja el, csak előbb áztassa bele a koszos fürdővizébe :DDDDDD
 

CSÜTÖRTÖK, ÁPRILIS 20.:
REMEMBER PARIS...
0
...and never forget.

Talán érdemes:
Nyolckor traumatizáló Párizsi emlékek a 2015 novemberi terrortámadások egyik túlélőjének szemszögéből az HBO-n. Mia (Virginie Efira) nem képes feldolgozni a szörnyű eseményt, sőt nem is tudja teljesen felidézni, arra a vádra sem tud mit mondani hogy állítólag elbarikádozta magát a vécében és nem engedett be oda senkit. Mikor a PTSD-re már a kapcsolata is rámegy végre úgy dönt, a gyógyulás első lépéseként felkeresi a bisztrót ahol mindez történt. Efira szokás szerint remekel, utána ugyanitt újabb eresztés Az MS Estonia komphajó katasztrófájából háromnegyed tíztől. Mindeközben a Magyar Mozi TV Koltai Róbert 1995-ös vígjátékával támad 21:00-kor. Ő igazából egy figurát tud nagyon és hát id. Szamba Ottó is az a szerethető ügyeskedő mint Vállfás Gyuszi. Fiának, az ifjabbik Ottónak (Görög László) erről más a véleménye, új nevet is választ hogy Budapesten, magasabb szinten űzhesse azt amit a papa hobbiként (színház). Az idősebb Szambát aztán kedvtelése eredményeképp börtönbe vetik, de bent is megszervezi az amatőr társulatot, szabadulva pedig fiát is maga mögé utasítja a világot jelentő deszkákon. Kettejük ambivalens viszonyára a sors tesz (fekete) pontot.

Testmódosítás rovat:
Hatalmas csókot árverez el karácsonyra a világ legnagyobb ajkú nője: “(...) A huszonöt éves Andrea Emilova Ivanova (...) közel 18 ezer fontot költött mind a negyvenhárom beavatkozására, (...) készen áll a meghitt ünnepre, és izgatottan várja, hogy elárverezhesse a világ legnagyobb csókját az ünnepi időszakban.” – Ennyi szépészeti műtét után, ilyen kinézettel tolonganak majd érte a licitálók, és hol van még a vége, mert “(...) azt tervezi, hogy az elkövetkezendő években minden karácsonyára újabb hyaluronsavas ajakfeltöltés ad magának, ahogyan azt minden karácsonykor eddig is tette.”HELYESÍRÁS TOVÁBBRA SINCS Ragadós a hülyesége, azabaj:
Majdnem lemaradt az eljegyzéséről, mert tök melleket akart – Megértem, a legtöbb bodymod casualty tényleg simán mehetne Mindenszentekre, aztán meg rinyálnak ha jön az IRL borzalom:
Felrobbant a mellimplantátuma, most már bánja a sok plasztikai műtétet a kanadai modell – Árverezze el a plasztik csöcsbombája maradványait.
Elon Musk volt barátnője manófüleket műttetne magának – ...ha már agyat ő sem tud cserélni, ugye:
Ez a nő több milliót költött arra, hogy Kim Kardashian hasonmása legyen, bár itt-ott azért túlzásba esett – Azért se szarom le, neki is bőven elég büntetés a nyilvánosan vállalt hülyesége:
Gwen Stefani plasztikáztatott? Rajongói sem ismerik fel: “Az énekesnő új külsője sokakat ledöbbentett.”Keep calm, modell még így is lehet:
Így ment végig a kifutón az eldeformálódott arcú modell: “Linda Evangelista 2015 és 2016 között több zsírleszíváson is átesett, melyek tönkretették a megjelenését.” – Megnéztem, maradok inkább dagadt disznó :SSSS

VISZLÁT SZOMBATON (és a faszbúkon)!

Kulcsszavak: faszkorbács, LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés