2023. 04. 29.
Ének a tehénnek (ápr. 29-30.)
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
Ének a tehénnek (ápr. 29-30.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, ÁPRILIS 29.:
BRIGHT ON, NIGHT OFF
0
Felvette a bokszkesztyűt.

Talán érdemes:
20:30-kor Kazahsztán után Grúzia a Cinemax 2-őn – illetve részben mert Tbilisziben csak addig tartózkodunk amíg az ex-birkózó főszereplő (az utoljára kamera elé álló Kakhi Kavsadze) fel nem száll az első nyújorki géppel hogy lássa, hol tart fia az orvosi tanulmányaiban. Természetesen sehol: Soso (Giorgi Tabidze) kétkezi melókat vállal hogy így törlessze szerencsejáték-tartozásait a helyi gengsztereknek. A papa is beáll dolgozni de mikor a gyerek újra adósság-spirálba kerül, más eszközhöz folyamodik: kihívja a valamikor szintén bajnok keresztapát. A tét a család grúziai háza ami ha veszít, a maffiáé lesz – ha viszont nyer, Soso (újra) tiszta lappal indul. A Brighton 4 (vagy Brighton 4th) már csak azért is kötelező mert nem sűrűn csíphetünk el grúz darabokat. Ugyanitt éjfél után öt perccel kétórás identity theft, Melissa McCarthy-nál valamivel szimpatikusabb elkövetővel. Nélie (Lyna Khoudri) prostiból lesz az első világháború sebesültjeit ellátó egészségügyis de itt sem adja fel álmait a kitörésről. A nálánál jobb sorból származó Rose (Maud Wyler) halálával aztán az Álnév is megvan az újrakezdéshez, ezzel felvértezve pályáz meg felolvasói állást egy nemesasszonynál (Sabine Azéma), kérdés lebukik-e a neki idegen környezetben és ha igen, eléggé bedolgozza-e magát addigra hogy nélkülözhetetlen legyen. Más. Fejlövésként voltmár nálunk több dolog (főként akciózások) de ma negyed éjfélkor Bacsó Péter 1968-as, valóságalapú drámáját adja a Magyar Mozi TV. Lakhatási gondjaikból és munkanélküliségükből önként vállalt halálba menekülő szerelmespárhoz (Kovács Kati, Miller József) csatlakozik be haverjuk (Horváth Charlie) aki hozza magával a pisztolyt mellyel megvalósítanák a szomorú tervet. Kuriózumnak elmegy de ha már kilátástalan kapcsolatok:

A seksz, a szipu rovat:
The Házasság Edition:
Cyberpunk, metaverzum és házasság egy virtuális lénnyel: új podcast indul a lassan mindent átszövő MI-ről – Hallgassák a robotok, őket érinti.
Egy influenszer saját magával ment nászútra, mert megunta, hogy a tökéletes férfira várFOREVER ALONE LEVEL OVER 9000 A Tökéletes Nőnek ez a legkevesebb ami járna!!! Sebaj, majd 60 évesen...
Durván bírálják az apát, amiért a lányára megszólalásig hasonlító nőt vett feleségül: „Tizenhat év korkülönbség van közöttük.” – Bezzeg az milyen haladó amikor anya-lánya indít közös OnlyFans-oldalt!44!!
Megkéselte a vőlegényét, börtönbe került, és mégis összeházasodnak: „Abszurd történet látott napvilágot.” – Mi ebben az abszurd? Charles Manson meg Susan Atkins is haláláig kapta a szerelmesleveleket...
Első ülésükön beleszeretett a hipnotizőrébe az a nő, aki élete párját keresteBIZTOS NEM SZUGGERÁLT NEKI SEMMIT Addig se médiumoknál hajkurászta a Zigazit:
Ördögűzéssel válna el férjétől a nő, aki egy szellemhez ment hozzá: „Pedig próbálták a párterápiát is egy médium segítségével, most viszont a nő egy ördögűzőhöz fordul.” – Még jó hogy a gyermekelhelyezéssel nem lesznek vitáik:
Egy nő azt állítja, másodjára lett terhes egy rongybabától – Biztos nem a párterapeutától? :DDD
Ez a férfi egy vagyont költött arra, hogy kutyái összeházasodhassanak – De legalább nem arra hogy ő mehessen hozzájuk:
Kutyával szexelő nőt tartóztattak le Mississippiben: „A helyi közösséget és a rendőröket is megdöbbentette az eset. A 19 éves gyanúsított az állítja, kényszerítették.” – Kitalálom: szellemek és rongybabák hipnotizálták?...

 

VASÁRNAP, ÁPRILIS 30.:
HADD LÁM A JÖVŐ DALAIT!
0
Tükör által HOMÁLYOSAN anyukásan.

Talán érdemes:
A Cinemax 2-őn Jodorowsky-szintű furcsaság fél kilenckor és Francisca Alegria már a címadással betájolja-elriasztja közönségét. A tehén, amelyik dalt énekelt a jövőnek a legtöbb Hallmark-gyártmányra hajazó nyitánnyal indít: apja szívrohama után felnőtt lánya hazatér a farmra. A hasonlóságok ezzel véget is érnek mert Ceciliát rég elhunyt anyja fogadja és ez még csak a látomások kezdete. Sznobok ne hagyják ki, én se fogom, ugyanitt más okból nehéz néznivaló 22:10-től. A Szindzsár az erőszakkal ISIS-feleségekké tett nők traumáival foglalkozik akik között van jazidi, európai és helyi gyerekkatona is, ami közös bennük az az hogy megfizetnének kínzóiknak. A dilemma ugyanaz mint ilyen esetben mindig: nem lehet hogy a bosszúval maguk is olyanokká lesznek mint az agresszorok?... Közben kilenc után öt perccel tavalyi rom. kom. az RTL-en Geszti Péter producerkedésével, külföldi blockbusterekből (hazánkban meg az Így vagy tökéletesből) ismerős sztorival. Alkotói válsággal küzdő mizantróp, agglegény írót (Thuróczy Szabolcs) döntés elé állítja kiadója (Mucsi Zoltán): vagy tíz nap alatt virít valamit, vagy fel is út, le is út. Helyzetét nem könnyíti kisfiával beugró exe – vagy mégis, merthogy hősünk a rosszcsont kölyöknek mondott esti mesékből szándékszik kiokoskodni az új bestsellert. A Szia, Életem! nem mentes a magyar mozik gyermekbetegségeitől (LOL) de a kissrácot alakító Pásztor-Várady Mór miatt érdemes lehet a figyelmünkre.

Zene” és „film” rovat:
The Netflix Edition:
STREAM – Mindössze egy évad után elkaszálják a Netflix sorozatát ...and nothing of value was lost that day, így is nyakig ér a szar:
Minden tabut megdönt ez az új sorozat a NetflixenMAGYARUL: ez is szar, és ezt is csöcsökkel adják el:
STREAM – Rámegy a Netflix a pornóra – ...és nem csak doksiként:
Úgy vetkőznek ebben a sorozatban, mintha a világ sorsa múlna rajta: „Új Netflix-csúcs: 20 milliónál is többen tekerték vissza.”HOGY LEHET EGY VIDEOFILE-T „VISSZATEKERNI”?! Köszike, maradok inkább a rendes pornónál, ott legalább a csajok se finnyáskodnak:
A Szexoktatás két főszereplője is kilép a népszerű Netflix-sorozatból – ...a cégnél maradók közül meg páran léptek egy trónokharcásat:
netflix – A You sztárja, Penn Badgley ezért nem vállal több szexjelenetet – Igen, kitaláltad, bár férfi de hirtelen ő is elhatárolódott korábbi önmagától: „(...) azért döntöttem így, mert rádöbbentem, hogy nem akarom már én vezetni a szerelmi szálat. Eljutottam arra a pontra, hogy ezt egyáltalán nem akarom már csinálni. Arra vágytam, hogy egy szexjelenetben se kelljen szerepelnem” – ...és mi más állna e mögött mint a megállapodás: „Badgley, aki 2017 februárjában vette el szerelmét (...), hozzátette: „A hűség a legfontosabb számomra egy kapcsolatban, különösen érvényes ez a házasságra.” – ...és még ezt is tudja fokozni:
A You főszereplője, Penn Badgley beszólt a Netflixnek, miért romantizálják a sorozatgyilkosokat – Hűséges a párjához és még a saját karakterét is meri kritizálni...dude, you just had a job, hát lassan már Death Race összest párosítják a Halál egyenes adásbannal:
Halálra van ítélve a Squid Game-ből készült realityMAGYARUL: a versenyzők vannak halálra ítélve, mert: „Az egyik jelentkező szerint testi és lelki megrázkódtatásban volt része a forgatás alatt.”Minekmentoda level over 9000:
Az agyaddal gondolkodj, ne pedig a cicijeiddel”: „A Netflix az újrahasznosítás jegyében összekaparta a létező összes korábbi realityjének legismertebb arcait, majd bedobta őket egy panamai villába, hogy egymás között találják meg életük párját. Ezzel pedig egy életre traumatizálta őket.” – De hát eleve ez a cél, és meg van mondva hogy ez JÓ:
Először megzsarollak, hogy szakítunk, ha nem házasodunk össze, majd az orrod előtt randizok másokkal, hogy végre igent mondj: „Röviden ez a lényege a Netflixen futó, Az ultimátum című reality francia verziójának. Hat pár vesz részt egy rendkívül nyomasztó kísérletben, hogy a végén többen inkább sírva szakítsanak a másikkal.” – De jó is ezt a promót női cikkírótól olvasni!! Hát igen, érzelmi zsarolás = MENŐSÉG!!44!44!!

VISZLÁT HÉTFŐN (és a faszbúkon)!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés