2023. 05. 06.
Más Ligabue-ban (máj. 6-7.)
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
Más Ligabue-ban (máj. 6-7.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, MÁJUS 6.:
DUBAI TO BUY
0
Galaktikus útikalauz romantikusoknak.

Talán érdemes:
Nyolckor mostoha sorsú road movie a Cinemaxon melyben középkorú alkesz (Clive Owen) és nála húsz évvel fiatalabb bloggercsaj (Jasmine Trinca) jön össze úgy hogy addig is egymás mellett éltek csak nem tudtak róla. A nagy találkozáshoz kell pár rossz helyen leszálló repülő és néhány közös vonás (többek közt a notórius kamuzás), innentől közösen (meg valamelyest Irene Jacobbal) írják a tele Romantikus útikalauz elfeledett helyekre lapjait. A végállomás remélhetőleg nem Las Vegas lesz, félórával később (20:30) dettó kiégett arcok a testvércsatornán (Cinemax 2), ezúttal Riminiben. Itt él és haknizik a jó öreg JOHNNY Ritchie Bravo (Michael Thomas) akinek ma is jut közönség meg groupie-k de egyikben sincs sok öröme. Előbbi főleg az üdülőhely látogatóiból áll, utóbbit a bálvánnyal egyidős hölgyrajongók jelentik. A szabad, de nyomorult agglegény-létbe Ritchie hátrahagyott lánya hoz változást aki az elmaradt gyerektartást szeretné rajta bevasalni. Mivel Bravo anyagilag nincs túl jól eleresztve, maradnak a törvénytelen eszközök, például édeshármas-videókkal való zsarolás. Ulrich Seidl tulajdonképp a Pankrátor európai verzióját forgatta le (ez dicséret), olykor kicsit taplótélapós seksz-jelenetekkel (ez nem az). Az M5-ön ismétlésgyanús akció-vígjáték éjjel tizenegykor bár azt hiszem a Pogány Madonna eddig csak emlegetve volt. Ahogy a hazai könnyűzene úgy a mozi is sokat merített a külföldi előképektől, a tegnap szülinapos Bujtor István valószínűleg Bud Spencer szinkronizálása után kreálta meg a kemény öklű, nagyszívű nyomozó figuráját. Ötvös Csöpi a címbeli, római istennőt (Démétér) ábrázoló szobor ellopása miatt reaktiválja magát kollégája kérésére. Kettejük útját vitorlásversenyek, pofonok és poénok szegélyezik, a megoldáshoz mégis egy kiskölyök (Pálok Gábor) segíti hozzá őket. Bujtor itt debütáló karaktere megért még pár korrekt folytatást, Kern András később tévésorozatokkal, néha más neveken igyekezett továbbvinni a csetlő-botló, könnyen elcsábuló Kardos doktort. Kései időpontoknál maradva a Prime-on a Zürichi expressz lengyel, 2021-es társa 23:40-kor amit szintén azok fognak kihagyni akiknek és akikről szól. Fura dolog a prostitúciós kettős mérce: a legszegényebbek ugyanúgy megindokolják mint a jobb sorban levők, előbbiek azzal hogy végre nem zsák krumpliban hanem euróban fizetnek, a Lányok Dubajban pedig azzal hogy többnek hiszik magukat amiért nem Nyugat-Európában hanem a gazdag Közel-Keleten, jobb körülmények között árulják a testüket még több pénzért. A vidéki Emi (Paulina Galazka) a modellkedést váltja kifizetődőbb dologra de a végén így is negatívba megy át az egyenlege. Maria Sadowska korrektül ábrázolja a seksz-munkával járó megaláztatásokat bár kissé hosszan (majd’ 150 percben), én ebből azt gyanítom hogy a Dziewczyny z Dubaju (vagy Girls to Buy) ezúttal vágatlanul kerül elénk. Ha már szóba került:

A seksz, a szipu rovat:
The OnlyFans Edition:
corvinus 18+ Onlyfans - online prostitúció, biznisz vagy a hírnév kapuja?MAJD A SARIATANÁCS ELDÖNTI Dehogyis, ez female empowerment:
Extrém magassága miatt bántották, most OnlyFansen vágott vissza a gyűlölködőknek – Meztelen képekkel, mi mással. Logic level over 9000 for teh win!!!
Második házát tervezi megvenni a pincérnői állásából felmondó OnlyFans-modell – Az semmi, van aki két ház mellett is vetkőzésből él:
Parlamenti tanácsadó volt, de amióta OnlyFans-modellnek állt, kilencvenszer többet keres – ...még úgy is hogy lényegében ugyanazt csinálja :DDDDDDD
Takarítónőből lett OnlyFans modell ez a Diana hercegnő-hasonmás – Képviselő, hercegnő-hasonmás, melózni persze egyik sem akar. Sőt, randevúzni se:
Ez az OnlyFans-modell sosem randizik, mert kifizetődőbb a 7000 online barátja – ...akiket gondolom ő sem tisztel és persze közben ő is keresi a Tökéletes Férfit aki méltó egy ilyen hibátlan nő mellé.
Regisztrált OnlyFansre a négygyermekes anyuka, aki azóta annyit keres, hogy otthagyta régi állását – ...és hamarosan a régi családját is elhagyja majd az új követők kedvéért ^^ Modern anyaság for teh win:
Anya-lánya együtt indított OnlyFans-oldalt, ahol közel havi 4 milliót is megkeresnek: “Vérfertőzéssel gúnyolják azt az anya-lánya párost, akik közös OnlyFans-oldalt indítottak.” – BRÜHÜHŰŰŰ, báncsák a progresszivitást: “(…) Phoenix Rae Blue és (…) édesanyja, Jessie Jo Warwickshire (...) két évvel ezelőtt úgy döntöttek, hogy együtt indítanak OnlyFans-oldalt, ahol meztelen fotókat osztanak meg magukról. (…) Az egész akkor kezdődött, amikor Rae képtelen volt munkát találni, ezért először egyedül vágott bele az OnlyFansbe, de hamar csatlakozott hozzá az édesanyja, ami megdobta a követőinek számát. (...) Rae és Jessie is kapcsolatban vannak, párjaik pedig mindenben támogatják őket.” – ...és ha majd ők is beszállnak, az lesz az igazi kasszarobbantás ^^
Majdnem megfulladt egy OnlyFans modell, miközben képeket csinált magáról egy barlangban – …de csak mert doing it wrong:
Videó – Több mint egy évig a föld alatt élt egy nő: ilyen hatással volt rá az elszigetelődés – …amihez még meztelen fotókat se kellett posztolnia. Hát igen, így is lehet ^^

 

VASÁRNAP, MÁJUS 7.:
THE BEST THINGS IN LIFE…
0
are FREE hidden.

Talán érdemes:
Kilenckor a VAN valami… csajos verziójaként reklámozott A legjobb dolgokon bőgni kell jön a Magyar Mozi TV-re. Maja (Rainer-Micsinyei Nóra) egyetlen éjszakát töltene rokonánál, pechjére vendéglátója már elhunyt mire odaér. A holttesttel senki nem hajlandó foglalkozni így hősnőnknek kell intéznie az ilyenkor szokásosakat és közben gondolkodhat saját sorsán is. Ez elvileg épp évbe érne pasijával (Bányai Kelemen Barna) ám figyelmeztetésnek ott van régi barátnője (Huzella Júlia) aki a falra mászik (de legalábbis szekrénybe rejtőzik) férje-gyereke miatt. Rainer-Micsinyei Nóra jó de neki és a rendező Cristina Grosannak is jobban állnak a rövidfilmek. Ugyanabban az időben something completely different: az Ipcress-ügyiratból a Michael Caine-féle voltmár nálunk de a TV4-en a legfrissebb, hatrészes feldolgozást adják, egyből két epizóddal. A felállás nagyjából változatlan: a csempészet miatt lefokozott-bebörtönzött, majd DOLBY Dalby kapitány (Tom Hollander) kérésére a titkosszolgálat soraiba lépő Harry Palmer (Joe Cole) eltűnt atomtudós nyomát üti bottal. Útja partnerével (Lucy Boynton) Kelet-Berlinbe vezeti ahol észnél kell lenniük hogy meg tudják különböztetni a szövetségest az ellenségtől. Tény hogy Cole nem Caine, jó hír hogy nem is tesz úgy, mintha, az eredmény profi hidegháborús krimi a stílus szerelmeseinek. Előtte egy órával (20:00) is bűnügyi sorozat a Cinemaxon, szintén rögtön két résszel, de ezt már lehúzza a manapság kötelező polkorrektség. Taxisofőr anya (Vicky McClure) látogatja lánya börtönben ülő gyilkosát, beszélgetéseiket a férfi (Johnny Harris) kezdeményezte akit bár elítéltek de lehet hogy Bűntelen és elvezetheti a nőt az igazi tettesekhez. A szomszédos Cinemax 2-őn fél kilenckor életrajz valakiről aki úgy lett híres hogy sosem kívánt az lenni, vagy ahogy ő mondta, El akartam rejtőzni. A naiv outsider art képviselői még a bohém művészek között is teljesen külön kategória: “szakmájukat” általában nem tanulták, a hivatalos orgánumok nem is vesznek róluk tudomást. A testi-szellemi fogyatékkal, Anton Laccabueként született Antonio Ligabue is ilyen volt, családja le is mondott róla, a társadalom bolondként-szörnyetegként kezelte, egyedül az állatokkal találta meg a közös hangot, na meg az ecsettel. Festményeire az elején csak páran voltak kíváncsiak de a történelem viharainak elvonultával az ő ideje is eljött. Talán hihetetlen de ez a sokat szenvedett lélek a végére megtalálta lelki békéjét és azzal a siker is őt (kiállítás, érdeklődő műkereskedők). Elio Germano gyakorlatilag eggyé válik az általa megformált festővel, a Hidden Away-t már emiatt sem szabad kihagyni.

Madonna rovat:
Madonnánál lehet a száz éve eltűntnek hitt festmény, egy francia polgármester kölcsönkérné tőle: “Az énekesnőt is szívesen látnák Amiens-ben, de erről persze álmodni sem mernek.” – Ha van eszük megvárják amíg falunapokat és céges bulikat vállal mint Richie Bravo. Nem hiszed? Hát már a legnagyobb buktájából is kivenné amit lehet:
Madonna húsz év után megmutatta a betiltott videóklipjét, ami még neki is sok volt – Mint bármi amihez köze van, ez is úgy volt “betiltva” hogy csak az nem látta aki nem akarta: “2003-ban az American Life című dal volt az első kislemez Madonna hasonló című albumáról, de az énekesnő úgy döntött, a számhoz készített klipet nem hozza nyilvánosságra. A megjelenés ugyanis az iraki háború kitörésével esett egybe, és bár a dalszövegben semmiféle politikai utalás nem szerepel, a videóklip már igazi háborús horror volt. Madonna attól tartott, félreértelmezik és hazafiatlannak tartják majd a klipet, ezért szokatlan módon dobozba zárta azt. (...) Madonna azt mondja, annak idején el akarta kerülni, hogy az amerikai hadsereg bírálataként fogják fel a klipet, miközben ő “támogatja és imádkozik” az Irakban harcoló katonákért.”Fake, ő max. saját magához meg a róla cikkező médiához szokott imádkozni:
VALLOMÁS – Madonna vallomása: ,,Nehezemre esik megérteni, mit jelent anyának lenni” – …de hát meg se próbálta soha, még nyugdíjasként sem, mert mit olvashatunk felette:
NESZE!SZER – Madonna Madonnává és Frida Kahlová változott - A 64 éves díva fotósorozata a Vanity Fairben – ...de legalább nem Angela Davisnek öltözött. Mondjuk az önsajnáltató önpromózást abbahagyhatná:
Madonna: Kihívás volt a gyerekeimnek egy olyan anya mellett felnőni, mint én: “Nagyon őszintén fogalmazott.” – De nem eléggé, mert azt is hozzátehette volna hogy nem tudta fel-, és megnevelni őket:
Újra felkapta az internet Madonna lányának fehérneműs fotóit“Újra”?! Hát eddig se a mértéktartó öltözködéséről volt híres:
Madonna lánya ennél kevesebbet takaró ruhát ha akart, se tudott volna magára kapni: “Ennyi szakadás egy tenger fenekére süllyed kalózhajó vitorláján nincs.” – Ezek után megértem hogy a mama után a lánya is egyre többeknek ciki:
Madonna lányát nem engedték be a biztonsági őrök Marc Jacobs New York-i divatbemutatójára: “Loudes Leon éppen akkor érkezett meg a bejárathoz, amikor a show elkezdődött.” – Írjon róla könyvet és haknizza tele a médiát.
Madonna mindent kitörölt az Instagram-oldaláról: “Úgy tűnik, nagy bejelentésre készül.”ÉN IS, ARRA HOGY LESZAROM Nap kommentje:
0

NE FELEDJÉTEK AZ ANYÁK NAPJÁT,
VISZLÁT HÉTFŐN (és a faszbúkon)!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés