2023. 05. 27.
Terminal Volgacity (máj. 27-28.)
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
Terminal Volgacity (máj. 27-28.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, MÁJUS 27.:
DRÁGASZÁGAIM...
0
...enjoy the land!

Talán érdemes:
Fél kilenckor pakisztáni film a Cinemax 2-őn, ugyancsak forró témával. Míg szigorú apja az unokája érkezésére készül, legkisebb fia nem tud megfelelni sem az ő, sem pedig a társadalom elvárásainak. Érthető ha lepapírozott házassága helyett máshova menekül és a direktor Saim Safiq itt lép bátrat merthogy Haider nem csak egy ottani transz előadó háttértáncosa lesz de saját addigi helyét is megkérdőjelezi. Bár szüleinek azt mondja hogy színházban dolgozik de előbb-utóbb be kell vallania az igazat és a Joyland egyszerre utal az egyik jelenetbeli vidámparkra meg általában a boldogságkeresésre. Attól függetlenül mennyire kedveljük a síró játékokat, már a létezését is értékelni kell, jellemző hogy sokan nem merték elvállalni a főszerepet miután szembesültek a tartalommal. Ha ez a példa rá hogy kis pénzből, STÁRok nélkül is lehet nagyot alkotni úgy a kereken 21:00-kor adott Országút a Paradicsomba bővelkedik Nagy Nevekben (Juliette Binoche, Morgan Freeman), Fontos Problémákban (embercsempészet), női rendező is van (Anna Gutto) de valahogy mégsem áll össze. Kamionsofőrt (Binoche) testvérével (Frank Grillo) zsarolnak és vesznek rá mindenféle gyanús rakományok szállítására ám a legutóbbi fuvarjával nála is betelik a pohár. A fiatal Leilát (Hala Finely) gyakorlatilag rabszolgaság és prostitúció várná de az átadás gyilkossággal végződik így hősnőink innentől együtt menekülnek a bűnbandák és az utánuk nyomozó ügynök (Freeman) elől. Fél tízkor Garcia és Garcia után Carole és Caroline, de már a Dunán és egy betörő (Jean Reno) lányaiként. Ő társa árulása után kutatja fel gyerekeit akik nem is különbözhetnének jobban egymástól: a szürke kisegér Carole (Camille Chamoux) számítógépzseni, Caroline (Reem Kherici) viszont szépségben-fifikában is bővelkedik. Miután a kezdeti nehézségek csak még jobban összekovácsolják a családi bűnbandát, a gazdagok menedéke, Courchevel felé veszik az irányt hogy sajátos bosszút álljanak. Bár a Kincseim nem ér Reno korábbi hasonló krimikomédiái nyomába de egyszeri kikapcsolódásnak épp megfelelő. 23:35-kor a hétvége első remake-je az M5-ön és sajnos a kétezres évekbeli Tüskevár se mérhető a klasszikus originálhoz. A sors is elég mostohán bánt vele: 2004-ben kezdték forgatni de ilyen-olyan gondok miatt 2012-ig nem mutatták be és azt kell mondjam maradhatott volna a fiókban ez is.

Zene” és „film” rovat:
The Lil’ Akárki Edition:
20 éves minden idők legsikeresebb gengszterraplemeze: „50 Cent tinédzser drogkereskedőből lett a kétezres évek ünnepelt rapsztárja. Ez nem jött volna össze az első, legendás albuma nélkül, amelyen szerepelt az In Da Club és a P.I.M.P. is.” – Drogkereskedés, strici-propaganda, patriarcha tárgyiasítás...tilcsákbe visszamenőlegesen is!!4!! Amúgy tök érdekes ahogy a legnagyobb keménylegények elhatárolódnak a múltjuktól:
Snoop Dogg beszáll a kávébizniszbe: „A rapper szerint a stúdióban töltött hosszú éjszakákon a kávé volt az üzemanyaguk.” – MUHAHA, hát persze, ahogy ma is:
Snoop Dogg Russell Crowe és Ed Sheeran társaságában tépett be – Szánalmas, de legalább addig se zenél vagy színészkedik egyikük se. Sebaj, már jön az utánpótlás:
Hat év börtönt kapott drogkereskedés miatt Fetty Wap: „2015 egyik legnagyobb slágerét készítő rapper elismerte, hogy kokainnal kereskedett.” – Fiatal és kell neki a pénz...
Előkerült a júliusban eltűnt Los Angeles-i rapper: „Theophilus Londont már a rendőrség is kereste, barátok bukkantak rá.” – Gondolom a neve miatt eddig Angliában körözhették ha nem találták.
Chris Brown színpadra hívta egy rajongóját, majd a tömegbe dobta a telefonját, mert végig csak azt bámulta – Pedig le is üthette volna.
Öt óra és harmincezer kristály kellett hozzá, hogy Doja Cat úgy nézzen ki, mint egy mutáns az X-Menből: „Érdekes dress code volt ezen a divatbemutatón.” – Sőt, még annál is érdekesebb:
OUTFIT – Lil Nas X kövekkel kirakott körmökkel parádézott a New York-i divathéten – Ő se a homlokába rakatta? Pedig követhette volna a Zúttörőket:
Elkezdett vérezni a rapper homloka a beleműtött hatalmas rózsaszín gyémánttól, arról panaszkodott, meg is halhat miatta – Még jó hogy azóta crowdsurfing közben a rajongói kitépték, avagy ilyen amikor valakinek kétszeresen fáj a saját hülyesége.

 

VASÁRNAP, MÁJUS 28.:
A VÉG SZÉLÉN: KÖRZŐ.

0
A PAPA mama jószolgálati útra ment.

Talán érdemes:
Fél kilenckor ismét Közel-Kelet a Cinemax 2-őn iráni disztópiával. A Végső körzetben is van költő, a nem is olyan távoli jövőt az ő képzeletének és drogos haluzásainak szűrőjén át látjuk. Teherán lakói egy közelebbről meg nem nevezett vírus miatt folyamatos karanténban vegetálnak illetve próbálnak eljutni a rezsim diktatúrája elől az élhetőbb országokba. Irodalmár barátunk számára ez az USA lehetne, felesége már ott él és megteszi amit tud párja kimenekítéséért. Sajnos a férj számára a szülőföld lehúzó ugara erősebbnek tűnik: a cuccozás már lányát is beszippantotta és új seksz-partnere sincs túl jó hatással rá. Ehsan Mirhosseini és Bardia Yadegari még a Covid előtt írta meg a District Terminal forgatókönyvét de aligha kaptak volna nélküle akkora támogatást meg médiafigyelmet. Kilenckor Lévai Balázs és Tiszeker Dániel retrózása a TV2-őn melyben autószerelő és családja Nyugati nyaralásából lesz rendhagyó Balatonra ruccanás miután nem jött meg az igényelt útlevelek egyike. Ehhez kell egy hazaugró disszidens szervizben hagyott járgánya de főleg az apa (Mészáros Máté) nagy ötlete hogy nyugatnémeteknek adják ki magukat. A terv be is válik (bár a nyelvvel hadilábon állnak) csakhogy a luxuskocsi tulajdonosát a titkosszolgálat is megfigyeli. Újszülötteknek minden vicc új, akik már éltek akkoriban azoknak a Szeleburdi-, valamint a Mézga-família vakációi után a legerősebb pillanat max. az lehet amikor Péterfy Bori zendít rá Nena legnagyobb slágerére. 22:25-kor a csehek is autókáznak egyet a Duna TV-n de echte szovjet járművel és más apropóból. Halála után felesége és súlyos rákbeteg lánya ül A papa Volgája kormánykereke mögé, a road trip az elhunyt végakaratának megfelelően annak régi szeretőihez (és talán egy eltitkolt gyermekhez) vezet. A nagy utazást a város széli kórházból ismerős Eliska Balzerová adja el de Tatiana Vilhelmovára is érdemes lesz figyelni. Új rázásokra visszatérve 00:35-kor az Aki bújt, aki nem 2022-es Újjászületése a Film Mánián amire még annyi szükség sem volt mint tegnap a Tüskeváréra. Pedig a kezdés ígéretes: lousianai horrorfesztiválra igyekvő srác (Imran Adams) csaját is magával viszi (látszik hogy nem igazi nerd a kölyök mert azok forever alone tolják). Laine (Sydney Craven) nem rajong a műfajért, mégis őt szemeli ki a környéket uraló, meghatározott időközönként felbukkanó lény (Jarreau Benjamin) és a helyiek pont erre találták a rendezvényt és annak egyik szabadulószobáját. A Jeepers-mitológiában kicsit is járatosak máris számolhatják a tévesztéseket: eddig szó sem volt áldozatokról, arról sem hogy a szörny bármit is elfogadna a humánoktól valamint a kedvenc zenéjét se hallgatta állandóan. Semmi baj, a fenti folytonossági hibákért cserébe kapunk borzalmas CGI-t meg egy nagyon gyenge Erős, Terhes Nőt. A Reborn alcím itt is az ellenkezőjére utal: örökre kinyírták az amúgy sem túl sikeres szériát.

A seksz, a szipu rovat:
The Pornó Edition:
PORNÓ SZÓLT A BBC ÉLŐ KÖZVETÍTÉSE ALATT, A CSATORNA BOCSÁNATOT KÉRT – ...hogy nem volt hozzá kép.
Egy dolog miatt soha nem veszi el a pornósok munkáját a mesterséges intelligencia – Mert ehhez a „szakmához” olyan szinten nem kell intelligencia hogy néha még a keresetet is a szüleik osztják be:
hoppá – Édesanyja kezeli a vagyonát: ezzel a meleg felnőttfilmessel a Forbes is foglalkozottModern anyaság for teh win!
ENNYIT KERESETT FELNŐTT FILMESKÉNT AZ EUFÓRIA SZÍNÉSZE, CHLOE CHERRY – ...de már elmúlt, és hamarosan a filmográfiájából is törlik.
Íme minden idők 5 legjobb felnőttfilmje: „Korunkban számtalan felnőttfilmhez hozzáférhetünk az interneten, ám a régi időkben az elérhető produkciók száma korlátozott volt.” GIANNA MICHAELS PERSZE NINCS BENNE Keep calm, hamarosan megint korlátozva lesz az elérhetőség:
Igazolnia kell magát annak, aki pornót akar nézni Louisianában: „A Pornhub látogatóit például egy külön oldalra irányítják át, ahol az irataikkal tudják bizonyítani, hogy elmúltak 18 évesek.” – Biztos senki nem fog visszaélni vele és biztos nem a net rendszabályozására fogják használni...ja de:
Nem a szex, nem is a pornó, hanem az internet a rossz: „Körülbelül ez a lényege a Pornhubról szóló netflixes dokumentumfilmnek, ami arról szól, hogy a szexmunkások féltik a megélhetésüket, a jobboldali keresztények féltik a gyerekeiket, a Pornhub vezetői pedig a pénzüket.” – ...és a nagy pánikra mindenki a maga szélsőségeivel válaszol. A média is:
Kvíz: hercegnő vagy pornós?: „Fotókat mutatunk, mindegyiken vagy egy igazi hercegnő vagy egy pornószínésznő látható. El tudja dönteni arcról, hogy ki melyik csoportba tartozik?” – Ja, elég a faszbúk-csoportjukat csekkolni:
18+ Ingyenpornóval és prostihirdetéssel van tele a Facebook: „A "Nem kurvák, csak sűrűn baszott hercegnők" oldalnak például több ezer rajongója van.” – Én nem rajongok értük hanem LESZAROM továbbra sem ma,

VISZLÁT HÉTFŐN (és a faszbúkon)!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés