2023. 06. 03.
Ban Jokerface! (jún. 3-4.)
Tartalom értékelése (2 vélemény alapján):
Ban Jokerface! (jún. 3-4.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, JÚNIUS 3.:
BAZI NAGY TORTÚRA
0
No safe place for grown men.

Ajánlott:
Bár a Gyilkos túra elég ismétlésgyanús de azt hiszem eddig csak hivatkozva volt (a belőle ihletődött Veszélyes vizeken viszont határozottan voltmár). James Dickey könyve ill. John Boorman feldolgozása a hétköznapok horrorjára épít rossz irányt vevő raftingolással: onnantól kezdve hogy barátaink megérkeznek, érezhető hogy baj lesz. Bár azt hiszik hogy a bendzsópárbajjal megtalálták a közös hangot a vidékimenekkel de nem, itt a vadon törvényei érvényesülnek amik ezerszer keményebbek a male bonding csapatépítésnél. Nem véletlenül kezdi féléjfélkor a Duna TV mivel jó sok bevallott-bevallatlan félelmet sikerült Zsigmond Vilmos kamerája elé rángatni. Itt vannak a redneckek közé leereszkedő felvilágosult városiak (sportoló, megrögzött agglegény, túlsúlyos kereskedő és családapa), az ember kontra természet SPOILER és akkor a hírhedt „squeal like a pig, boy!”-jelenetet nem is említem SPOILER VÉGE. Az biztos hogy a Deliverance örökre beleég a tudatunkba és NEM a STÁRok (Ned Beatty, Ronny Cox, Burt Reynolds, Jon Voight) miatt, márpedig egyszer mindenképp látni kell: ezer filmes vett át belőle dolgokat és jó sok zenész hangmintázta.

Talán érdemes:
A Film4-en egykaptafa romantikázás nyolckor melyben zöldfülű csaj zördül össze az őt felvevő wellnesscég vezetőjének szintén ott melózó fiával. A Szerelemszervíz (rövidsége mellett) csak angol neve miatt került be merthogy kabalaállatunk, Bátor, a gyáva kutya is sűrűn mondogatta hogy What We Do For Love, igaz nem többes számban. A Cinemax 2-őn komolykodás 20:30-kor: öngyilkosságon gondolkodó fiatalt testvére és anyja vinne el Egy biztonságos helyre, ha nem máshogy, legalább fejben. Az alig egy nap eseményeit tömörítő drámát saját tapasztalataiból írta a rendező Juraj Lerotic hogy aztán kilenckor nagy hangulatváltással a Bazi nagy francia lagzik 3. fejezete érkezzen a Prime-ra. A Verneuil-família fejei már túl vannak két gyerekük házasságának kultúrsokkján és saját negyvenéves évfordulójukra gyúrnak. Mikor legkisebb lányuk bejelenti hogy megtalálta a Zigazit aki ráadásul katolikus, úgy tűnik Marie (Chantal Lauby) és Claude (Christian Clavier) végre nyugtot lelhet. Nyilván semmi nem úgy végződik ahogy kéne, ezt a nagylányok férjeinek beköszönő rokonsága is garantálja. Harmadjára kicsit leeresztett a dolog, az Odile-t játszó Julia Piatont is lecserélték Alice David-re de egynek elmegy.

A seksz, a szipu rovat:
The Házasság Edition:
A korona 5. évadában a monarchia olyan elavult intézmény, mint a házasság – Nagyon megy az érzékenyítés:
Lifeadvisor – 7 ok, amiért depressziósak leszünk a házasság után – ...és a férfiak mellé a gyerekek is  feliratkoztak a Zellenségek közé:
szülőség – Szereti a férjét? Máglyára vele!: „A házasságunkba kerülhet, ha istenként tiszteljük a gyerekeinket, márpedig a társadalmi nyomás erre kényszerít.” – Jajaja, első az önös érdek:
kutatás – Így csökken a nők szabadideje a házasságban: „A házas és egyedülálló emberek társas kapcsolatainak különbségét vizsgálták tudósok.” – Mint mikor kiderítették hogy a hajléktalanok 25-30%-a nő holott annak az éremnek is van férfi oldala, de az ugye nem számít senkinek ^^
18+ Tom Brady szexrituáléja sorvasztotta el a házasságát Gisele Bündchennel – ...és ez is milyen progresszíven indult...ha már modellek:
Egy modell úgy döntött, válása után saját kezűleg égeti el a menyasszonyi ruháját – Ahelyett hogy elvette volna saját magát ahogy az ma dívik:
Önmagával csókolózó Homelander reklámozza a The Boys animációs sorozatát – Majd kiszeret a „párjából” ő is:
Megismert valakit, ezért válik a modell, aki saját magát vette feleségül – Ha embert, akkor nem halad a korral, mert:
Ez a magyar nő egy játékrepülővel él és szexel...de legalább nem az Eiffel toronyba zúgott bele :D

 

VASÁRNAP, JÚNIUS 4.:
MONTANA VALAMIT?
0
Hagyjon üzenetet.

Talán érdemes:
20:00-kor idei sequel az HBO-n Steven Soderbergh-től aki nagy utat tett meg az arthouse-tól a mainstream-en át az olyan cikiségekig mint a Magic Mike utolsó tánca. Az eredeti voltmár nálunk, a folytatást asszem kihagytam de sebaj mert nem is Steven bácsi követte el. Most itt a trilógia (?) befejező (??) része melyben a férfisztriptíz után bútorkereskedésre váltó Mike Lane (Channing Tatum) Floridában csapolja a sört ha már a Covid neki is betette a kaput. Végre valami olyasmivel foglalkozik amivel a heteró-sekszuális Fffférrrffiaknak is jót tesz csakhogy betoppan a mesebeli HERCEG milliomos (Salma Hayek). A nő tesz is egy TISZTESSÉGTELEN kihagyhatatlan ajánlatot ama BÚCSÚKONCERTTEL vetkőzéssel ami méltó lezárása lesz Mike karrierjének, ám a tervbe beleszólnak a kettejük között szikrázó Érzelmek. Zongorázni lehet a különbséget a Sex, Lies and Videotape meg a Magic Mike's Last Dance között: előbbiben nem feltétlenül kellett levetkőzni az erotikus feszültséghez, utóbbiban rögtön az elején jót izélnek – ruhában, mert ugye 2023-ban már csak így szabad. A szervezőnek persze megvannak a mögöttes szándékai: exének vágna vissza azzal hogy a tulajdonát képező nívós színházba köti le az alulsemmit. Ha már pucérkodás, az itt látható chippendale-show-k elég visszafogottak, ez különösen akkor vicces ha kontrasztnak melléjük tesszük Lil’ Nas X, Nicki Minaj meg Cardi B HÁZIkvázipornó-videóit. Egy órával utána kilenckor ötvenéves (!) verzió a Magyar Mozi TV-n Shakespeare klasszikusából. A hatalommániás III. Richárd bőrébe nem kisebb arc bújik mint Haumann Péter de ott lesz még Latinovits Zoltán, Major Tamás és Őze Lajos is. Este nyolcra visszaugorva family drama a Cinemaxon melyben fia (Owen Teague) tér vissza sztrók miatt kómában fekvő apja birtokára. Elfogadva az elkerülhetetlent Cal intézi a jogi dolgokat és az árverést, valamint igyekszik elvégezni a farm körüli teendőket (természetesen felfogadott segítőkkel). Ezalatt a múlt árnyékai is kísértik, például mikor apja kezet emelt nővérére és ő nem avatkozott közbe. Erin (Haley Lu Richardson) emiatt lépett le hét éve de most feltűnik, szinte csak a régi fejezetet lezárni. Scott McGehee és David Siegel korábbi dobása (Maisie tudja) voltmár-dicsértemismár-kategória, a Montanai történet is megüti annak a szintjét, Hannah Montana-rajongók azonban kerüljék már csak lassúsága miatt is (ami passzol a festői helyszínhez). A testvércsatorna Cinemax 2-őn megint nehéz női sorsok 20:30-kor, ezúttal Olaszországból, pontosabban Triesztből. Fiúja durván visszaél Nadia (Alma Noce) bizalmával, megerőszakolása után A lány nem lány többé, traumája egy felnőtt nőnek is sok lenne…

Zene” és „film” rovat:
The James Bond Edition:
Teljesen átírták Agatha Christie könyveit: „Korábban hasonló sorsa jutottak a James Bond-könyvek is.” – Az antikváriusok lájkolták ez!
A fegyverekkel jól bánik, az internettől mégis tart James Bond: „De mit lehet még tudni a ma 55 éves Daniel Craigről?” – Azt hogy LESZAROM igyekszik megfelelni az agendáknak:
Hugh Grant: „Igaz a hír. James Bond férje vagyok.”: „A színész a Tőrbe ejtve folytatásában tűnt fel egy pillanatra a főszerepet alakító Daniel Craig párjaként.” – Már értem miért nem jött be neki Ashley Graham :DDD
program – Egy körutazás erejéig bárki James Bond bőrébe bújhat – Á, lassan már filmen is bárki eljátszhatja:
Nagyon úgy tűnik, hogy megvan a következő James Bond – Sőt, az új John Wick is:
szerep – Cillian Murphy veheti át Keanu Reeves helyét a John Wick 5. felvonásában – Bezzeg a pórnépnek nem tolerálják a menőzést:
James Bond trükkös rendszámelrejtőjével próbálkoztak egy Porschénál: „Összességében nem lehet azt mondani, hogy működik a dolog, hiszen elkapták.”Wait, a challenger appears:
Őrizetbe vettek egy amerikai nőt Sydneyben, mert egy aranypisztolyt találtak a bőröndjében: „A nő akár 10 év börtönt is kaphat.” – A hatóságok nem értékelték pedig ő lehetett volna az új Aranypisztolyos FÉRFI Nő:
Tom Hanks elmondta, kinek kéne James Bondot játszania legközelebb: „A színész szívesen látná Idris Elbát a 007-es ügynök szerepében.” – ...de csak mert Gabourey Sidibe nem ért rá ^^

VISZLÁT HÉTFŐN (és a faszbúkon)!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés