2023. 06. 05.
Guest, who is there. (jún. 5-6-7-8.)
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
Guest, who is there. (jún. 5-6-7-8.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, JÚNIUS 5.:
HÉTVÉGI BÁLVÁNYOK
0
Love to hate you, baby!

Talán érdemes:
Kilenckor az egyik Cannes-ban agyonpromózott széria kezdőrésze az HBO3-n, ebben Lily-Rose Depp lesz Az idol aki szeretné visszaszerezni STÁRstátuszát legutóbbi turnéja fiaskója és anyja halála után. Főlapra is kerül, bár nem úgy ahogy tervezte hanem intim szelfivel, ekkortájt lép a képbe rejtélyes támogatója (Abel Tesfaye azaz The Weeknd), megérezve a nő kiszolgáltatott helyzetét. Jocelyn karakterének ihletforrása egyértelműen Britney Spears és az ő idegösszeomlásai ahogy Tedrosban sem nehéz felismerni R. Kelly-t meg a többi ragadozót. Rév Marcell miatt esélyt adok neki bár amúgy elég távol áll tőlem ez a világ, plusz ha bántalmazó kapcsolat meg férfidémonizálás akkor nem erotikusan kéne prezentálni és „indokolt” meztelenséggel eladni. 22:35-kor másfajta slight return az anyacsatornán (HBO) Sarah Silvermannel akinek a Valaki, akit szeretsz már a negyedik stand up-musicalje. A témák (vallás, politika, testi funkciók) maradtak csak az előadó lett idősebb és bölcsebb de keep calm, még így is ő az akit imádnak gyűlölni a vaskalaposok, köztük én is, még jó hogy néha felvillant olyasmiket mint a German Cars. Negyed tizenegykor Mészáros Márta 1977-es dobása a Magyar Mozi TV-n melyben agresszív férjétől (Jan Nowicki) szabadulni próbáló nőt (Monori Lili) szán meg egy munkásszálló vezetője (Marina Vlady, amúgy férjének, Vlagyimir Viszockijnak is lesz jelenése). Ők ketten hamar megtalálják a közös hangot bár a vendéglátó így sem tudja távol tartani a hol könyörgő, hol fenyegetődző férfit...

Hétfő? #LESZAROM.
Egy korszak lezárul: The Weeknd megváltoztatta a nevét: „A többszörös Grammy-díjas kanadai énekes visszatért eredeti nevéhez, le akarja zárni a The Weeknd-fejezetet.” – Pedig lehetett volna akár LESZAROM The Monday is:
Mit kell csinálni, hogy jól induljon a hétfő?: „Az utca emberét kérdeztük, hogy ki mire esküszik, mindezt úgy, hogy riporterünknek nagyon nem indult lendületesen a hétfő reggele.” – Én továbbra is a leszarásra szavazok.
futballtangó – Lionel Messi reagált az átigazolásáról szóló hírekre – Én is reagálok őrá: LESZAROM.
Mi történt vele? Rá sem lehet ismerni Olivia Wilde-raLESZAROM happened.
Nők mesélték el, milyen volt az első anális élményükLESZAROM, magánügy :SSS
Túl jól működött a fingspray, vádat emeltek két diák ellen: „Az iskolát evakuálták, több diákot kórházba szállítottak.”LESZAROM Tárt karokkal várja őket a hadsereg, csak a maffiát kerüljék messzire:
Letartóztattak egy japán jakuzatagot, mert nem szedte fel maga után a kutyaszart: „A Jamagucsi-gumi klán tagja viszont tagadja, hogy volt valahol hátrahagyott kutyagumi.” – Bármi mást megúszott volna de így sem akarom tudni emberként hogy tudott maga után kutyaürüléket hagyni :SSS

 

KEDD, JÚNIUS 6.:
F***K ME, I’M FAMOUS :SSS
0
Leave Brittney alone!444!4!!

Talán érdemes:
Nem lennék meglepve ha az időjárás hozzáromlana a felhozatalhoz, mára épp csak jut három ajánlhatóság, előbb 20:52-kor újabb eresztés a Dunán a Canterville-i kísértet négy évszakából. Sir Simon ezúttal Nyáron igyekszik ráhozni a frászt az új lakókra de így is ijesztőbb az utána ugyanitt 21:55-kor adott rövid, de hatásos valóságsó-elrettentés. A duci gyerekből szívdöglesztőre fogyott Billy (Tom Brittney) sajnos agyra nem gyúrt és extra tehetsége sincs így beköltözős-összezárós bigbránerkedéstől reméli a befutást. A producerek meg is ígérik neki hogy Híres leszel de ugye be careful what you wish for: az egyszerű srác nem tud mit kezdeni az őt megrágó majd kiköpő médiával. A képernyőn gyengébben teljesítő játékostársai sorra húznak el mellette míg őt beszippantja az az örvény ami nálunk BB Évit. A Make Me Famous-t Reggie Yates írta aki látott már egyet s mást rádiós-tévés körökben mozogva, én meg abban a tudatban válogattam be hogy valószínűleg ezt is azok fogják kihagyni akiknek szól. Ezalatt az HBO-n egyórás sorozatot kezdenek nyolckor melyben a Brazíliába átugró Amerikai vendég nem más lesz mint Theodore Roosevelt. Az ex-elnök majdnem rosszul végződő útjának célja az Amazonas még érintetlen szegletei és az ott élő bennszülöttek (akik így se Gyilkos túra-szinten vadak). Az American Guest Candice Millard könyvének (River of Doubt) adaptációja ami előtérbe hozza Roosevelt nem mindig köztudott vonásait. Igen, sokat tett a környezet megóvásáért (nemzeti parkok, stb.) de elég rasszista volt mint akkoriban oly sokan, remélem a vívmányai nem esnek a cancel culture áldozatául:

Rongáljuk meg a káros szobRovat!:
Időkapszulát találtak Lee tábornok szobra alatt, de nem azt keresték: „Egy szobor, két időkapszula és újabb történelmi vita.” – Nincs vita, amelyik nem illik a mostani narratívába azt meg kell semmisíteni:
Nem furikázik többé rasszista aranyhintóján a holland királyi család: „A hintó oldalán lévő festmény az ország gyarmati múltját mutatja be, ami sokak szerint már nem mutat nagyon jól a 21. században.” – Wait, a challenger appears:
Gyarmati időket idéző vitába keveredett az új-zélandi főmegbízott Wellington furcsa szökőkútja és a férje miatt: „Ez az a vödrös alkotás, amibe Elijah Wood korábban egyszer már belehugyozott.” – És? Frodó után még én is szarjak bele?
III. Károly felmenői kétszáz rabszolgát vásároltak és dolgoztattak egy virginiai dohányültetvényen: „Egy frissen felfedezett dokumentum bizonyítja, hogy a királyi család közvetlenül is profitált a transzatlanti rabszolga-kereskedelemből.” – Felkészülnek az egyéb hírességek:
Benedict Cumberbatch színészt is felelősségre vonhatják, amiért a családja rabszolgákat tartott Barbadoson: „Egy új törvény értelmében jóvátétel fizetésére kötelezhetik azokat, akiknek valaha ültetvénye volt, rabszolgákat tartott a szigeten. A színész hetedik dédapja ilyen.” – Van azért jó hír is:
Edward Norton megtudta, hogy az egyik őse Pocahontas: „A színész egy ismert emberek genealógiáját feltáró műsorban értesült a meglepő hírről.” – A távolban valahol felsír egy Rachel Dolezal :DD
Amióta léteznek szobrok, azóta döntögetjük őket: „Londonban megvizsgálták, hogy kinek, minek és miért emeltek szobrot, és több történelmi személyt ma már méltatlannak találnak arra, hogy emlékműve legyen. Nem újdonság: már az akkádok és az egyiptomiak is legalább olyan buzgón döntögették a szobrokat, mint ahogy emelték őket.” – Nagyon helyes, vissza a fára az SJW-k és a sariatanács vezetésével!!!44!!44

 

SZERDA, JÚNIUS 7.:
HAJDÚVADÁSZAT...

0
...sötétben tapogatózva.

Talán érdemes:
22:40-kor újabb kuriózum a Magyar Mozi TV-n Kardos Ferenc eastern-jével (lásd még: Szegénylegények, ill. Talpuk alatt fütyül a szél). Az itteni Hajdúk az általuk terelt haszonállatok eladásából vennének fegyvereket Bocskai Istvánnak, a szétszabdalt Magyarországon áthaladó gulya sztoriját impozáns stáblista (Avar István, Juhász Jácint, Madaras József, Oszter Sándor, Djoko Rosic, Újlaki Dénes) és zene (Szörényi Levente) teszi kihagyhatatlanná. Az M5-ön cirka egy órával utána (22:50-kor) adott Miután elmentélnek nincs köze a hasonló című nyugati szerelmes sorozathoz, ebben régi sérülése miatt gerincbántalmakkal küzdő balett-táncost érnek további sokkok. Az első állapota súlyosbodása amibe kis reménysugarat (?) hoz sosem látott lánya feltűnése valamint barátnője terhességi bejelentése. A magányos férfinak ezeket kéne összehangolnia saját búcsúfellépésével amit viszont a felégetett hidak miatt lesz nehéz tető alá hoznia. Negyed éjfélkor a Q-ügyosztály 2021-es, ötödik része a Moziverzumon. A Hajtóvadászatban minden ott van amiért bírtuk Jussi Adler-Olsen skandi-noir-jait: gyanús körülmények (pedofilvád) között eltűnt tisztviselő, az ő útlevelét bitorló hajléktalan srác aki gyaníthatóan jó okkal hallgat. A mérleg másik serpenyőjét a jól bevált színészgárda helyett behozott új arcok húzzák le, mi meg hajtó helyett rókavadásszunk egyet:

Megan Fox rovat:
Megan Fox vörös lett – És ha hétfő volna már ő is barna lenne.
Megan Fox szőkére váltott, frufrut is vágatott – Lásd fentebb...
instahíradó – Megan Fox keresztes körmökkel borzolja a kedélyeket – Biztos megtért. Ja nem:
Megan Fox dekoltázshangsúlyos miniruhája minden tekintetet odavonz – De nem a mellére, mert:
Megan Fox mélyen dekoltált ruhában és rézszínű hajjal hódított vasárnap, de ez sem tudta elterelni a figyelmet gyűrűsujjáról – ...vagy inkább a csuklójáról:
Megan Fox törött csuklóval, de elment a Grammy-gála előtti partira – Lehet hogy előtte is volt némi PARTY HARD:
Megan Fox erős utalást tett arra, hogy szakított Machine Gun Kellyvel – Így már ez is érthető:
instahíradó – Rita Ora meztelen képekkel, Megan Fox bugyi nélkül hívta fel magára a figyelmet és egyéb dögös képek – Bugyiban, bugyi nélkül, dekoltázzsal, körömmel, azok a fránya kattintások meg csak nem jönnek!!

 

CSÜTÖRTÖK, JÚNIUS 8.:
A DOB VERVE JÓ
0
Rabos kódok.

Talán érdemes:
Az HBO-n 2019-es bohózat 20:00-kor a hetvenes évek Svájcából. Az alpesi ország kisvárosai nyugalmuk mellett arról híresek hogy ha történik bennük valami akkor általában NAGYON történik. Valais-t is felpörgeti a politika (bevándorlás-törvények, nők szavazati joga) de ez eltörpül a helyi rezesbandák rivalizálása mellett. Utóbbiba ráadásul apa-fia ellentét is vegyül amit szerelmi szál bonyolít tovább, így lesz a Dobverés (vagy Szóljanak a dobok) a Fújhatjuk! nyugat-európai párja. Ugyanitt maradva tavalyi tribute fél tíztől a diszkó-korszak talán legmeghatározóbb énekesnője előtt. Donna Summert a nyögdécselős Love to Love You Baby dobta be végleg a köztudatba és jó hosszú út vezetett odáig úgy művészileg mint távolságban: német nyelvterületen, nagyon más stílusban kezdte hogy Amerikában fusson be. A családi vállalkozásban összehozott doksi elsődleges rendezője Summer lánya, Brooklyn Sudano aki Roger Ross Williams-szel igyekszik megszólaltatni az énekesnő még velünk levő rokonait-zenészkollégáit. Tény hogy ez olykor az archív zenés felvételek rovására megy (kivéve a home videókat, mondjuk azok nem is jogdíjasok) de ebben a formában és minden elfogultságával együtt is kötelező. Öt perccel előtte (21:25) a testvércsatornán (HBO2) kétórás dráma arról, milyen is volt az élet Franco börtönében a diktátor bukása után. A politikai foglyok amnesztiája nem érintette a más okból bent hűsölőket, így azt a sikkasztás miatt elítélt könyvelőt (Miguel Herrán) sem aki a kezdeti súrlódásokon túllépve rabtársaival engedetlenségi mozgalmat hirdetett a hírhedt La Model falai mögött.

Elon Musk rovat:
Mexikóban építhet újabb Gigafactoryt a Tesla: „A cég az évtized végére a legnagyobb autógyártó akar lenni, amihez szükség van még néhány gyártóhelyre.” – Meg egy normális vezetőre:
Többet veszített az idén Elon Musk, mint amennyit tavaly keresett: „A Tesla-részvények mélyrepülése miatt vesztett sokat az üzletember.”„ÜZLETEMBER”, LOL Muhaha, azt remélem is, pláne ezek után:
Musk gyakorlatilag bevallotta a bíróságon, hogy becsapta a befektetőit: „2018-ban tweetelt egy olyat, amitől az egekbe szökött a Tesla részvények ára. A baj csak az, hogy nem volt igaz, amit írt.” – Inkább azt mondjátok mikor mond igazat:
Csaltak az önvezető Tesla promójában: „A Tesla egy vezető mérnökének vallomása szerint a Model X promóvideója „megrendezett” volt.” – Legalább nem robbant fel, bár még azt is el tudnák adni győzelemnek:
Felrobbant Musk szuperrakétája, de a kilövés így is új fejezetet nyit az űrhajózásban: „A Starship hordozórakétájának tolóereje csaknem kétszer akkora, mint bármely korábbi rakétáé az űrhajózás történetében, a SpaceX ezzel juttatna embereket a Marsra 5-10 éven belül.” – ...lángba borítva maga mögött a Földet:
3,5 hektáron égett egy park Texasban a SpaceX űrhajós tesztje miatt: „Az amerikai hatóságok jelentése szerint a SpaceX felrobbantott űrhajójának darabjai 385 hektáros – másfél négyzetkilométeres – területen szóródtak szét.”ÉDES FASZOM, még pár ilyen „siker” és nekünk végünk, márpedig nagyon dolgozik rajta:
Képzeljétek azt, hogy bomba van a fejeteknél” – ösztönözte Elon Musk a dolgozóit – Hát ha SpaceX-ről van szó, akár lehetne is... – „A jelek szerint Elon Musk igen erős példával akarta rávenni a Neuralink dolgozóit, hogy növeljék a munkatempót, de ez csak azt eredményezte, hogy rengeteg kísérleti állat elhullott. A cég a vádakról egyelőre hallgat.” – ...de legalább jól haladnak. Ja nem:
Vizsgálat indult Elon Musk agyi chipet fejlesztő cégénél az állatkísérletek miatt: „Több alkalmazott szerint is sok volt az elfuserált állatkísérlet, és túl sok állat pusztult el.”„Túl sok”? Egy is „túl sok” lett volna :SSS Na majd Greta Thunberg meg az állatvédők...ja nekik most kuss van ahogy az emberjogi harcosoknak is:
Engedélyezték az emberkísérleteket Elon Musk agyba ültetett chipjeivel – ...biztos azért mert az állatokon már biztonságos. Ja nem az: „A vállalat 2018 óta mintegy 1500 állatot, köztük több mint 280 juhot, sertést és majmot ölt meg kísérletek során.” – De így is a húsevés a legnagyobb bűn, itt nincs PETA-tüntetés meg BRÜHÜHŰŰ :DDD Nem baj, a „szép” túlélési arányok mellé még szebb mézesmadzag dukál: „A chip Musk tervei szerint betegségeket gyógyít majd, de még a telepátiát is lehetővé teszi.” – ...és MÉG AZ ORRODAT IS TISZTÍCCSA ha a feltalálója unatkozik, csak bekapcsolja a Kingsmanes-népirtós funkciót. Nap kommentje:
0

VISZLÁT SZOMBATON (és a faszbúkon)!

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés