2023. 06. 17.
Ez elment túlélni... (jún. 17-18.)
Tartalom értékelése (2 vélemény alapján):
Ez elment túlélni... (jún. 17-18.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, JÚNIUS 17.:
AZ ÜGYNÖK ÉS HALÁLA CSALÁDJA
0
Bruno VÁNDORLÁSAI bulldogságai.

Talán érdemes:
Nyolckor kezdjünk a Film4-en a legkönnyebb programmal, a Regényes szerelemben női könyvillusztrátor ékeskedik idegen tollakkal, jelesül azzal a geil blockbusterrel amit valójában egy inkognitóját őrző, kissé beképzelt pasas írt. Ugyanabban az időben Cinemaxon egyszeri biztosítási ügynök (Clayne Crawford) tartaná a lépést az egyre fokozódó nemzetközi helyzettel. Az Erős Ffférfffi imázsát fenntartandó, prepperkedés helyett a hardcore survivalism-re szavaz. Nem is vár haverjára hanem egyedül megy vadászni ám rá kell jönnie hogy nem megy ez neki. Bárki más hagyná a fenébe de ő persze nem, így szarvas helyett véletlenül egy hajléktalant lő le. Innentől lesz kérdéses hogy Joseph Chambers becsülete megmarad-e, nekem viszont az nem világos hogy Robert Machoian mit is szándékozott mondani. Ott van benne a Lavina megszégyenülő családfője, az amcsik fegyvermániája meg a toxikus maszkulinitás de majd’ száz perc ezek bármelyikéből is megfeküdné a gyomrunkat. Jeffrey Dean Morgan mellékeskedése miatt érdekes lehet csak sokat ne várjunk tőle. Félórával később (20:30) Ödipusz-komplexus a szomszédban (Cinemax 2) egymástól kölcsönösen függő anyával és fiával, akik közül utóbbi az érettebb. Ez valahol érthető hiszen Toni (Lana Cooper) tizenöt évesen adott életet Brunónak (Julius Nitschkoff). Vele nemcsak a munkán (Ibizai takarítás) hanem a szűkös körülményeken (így az ágyon is) osztoznak de az idillbe (?) bekavar a mama új, női partnere (Karin Hanczewski). Úgy tűnik Toni vele pótolná a terhesség-gyereknevelés alatt kimaradt önmegvalósítást így Bruno is új irányt kell találjon Bulldogszerű ragaszkodásának...

A seksz, a szipu rovat:
The OnlyFans Edition:
Pincérnőből OnlyFans-sztár lett, 19 évesen megvette élete első házát: „Egy fiatal nő megdöbbentő vallomása.” – Ó, ma már az lenne megdöbbentő ha NEM seksz-munkát végezne:
Helikopteres mentőből lett az OnlyFans sztárja a leszbikus pár – Hamarosan lehet egy harmadik tagja is a párosnak:
Egy fiatal stewardess úgy döntött, hátrahagyja az eget és OnlyFans-modellnek áll – Nem ő az egyetlen aki a légi akrobatikát cseréli a lepedősre:
Elhagyta a cirkuszt, hogy az Onlyfansen keresse a kenyerét a guminő – De nem ÚGY guminő, ott még azért nem tart a fejlődés: „A mára 26 éves fiatal lánynak partnere is készségesen segít a felvételek készítésében.” – Álljon ő is a kamera elé, az most a divat:
Jobb szülőkké váltak az OnlyFans miatt, állítja ez a páros – Igen, ez az új családösszetartó erő:
A pillanat, amikor az OnlyFans-modell megtudta, hogy az apja is a feliratkozói között vanÉDES FASZOM, mint egy elb***ott Brett Easton Ellis-novella, már csak a közös jelenet hiányzik :SSS
Elárulta egy erotikus modell, hogy miért nehéz a munkája és miért kell ész is hozzá – Ész, az a pályaválasztás előtt is kellett volna:
Kitiltották az edzőteremből a fiatal nőt, miután rájöttek, hogy fent van OnlyFansen – ...és még egész olcsón megúszta:
Farmra költözött családjával az OnlyFans-modell, akit megbélyegeztek a karrierje miatt – Minekmentoda...ja nem ide :DDD

 

VASÁRNAP, JÚNIUS 18.:
DOWN WITH THE LOST KING…
0
mert a Zember az első.

Talán érdemes:
20:00-kor Stephen Frears tavalyi dobása az HBO-n Philippa Langley-ről (Sally Hawkins) aki 2012-ben műkedvelő régész-történészként talált rá Az elveszett királyra, III. Richárdra. A róla szóló színdarab után hősnőnk kíváncsi volt rá vajon tényleg annyira ronda, gonosz figura volt-e mint amilyennek ábrázolták, no meg arra is hogy hol nyugszik. Keresését tovább fűtötte midlife crisisszel párosult lelki betegsége, erőfeszítéseit siker koronázta mikor egy leicesteri parkolóban végül előkerültek a maradványok. Ahogy a Viktória királynő és Abdulra, erre is ki lehetne írni hogy „Based on real events... mostly” és akkor lássuk hol írták át a valóságot. Az egy dolog hogy Langley-t egyáltalán nem szorították háttérbe a (zömmel férfi) hivatásosak de a végig mellette álló dokumentumfilmes Simon Farnaby-t is kiírták Langley férje (Steve Coogan) kedvéért. Ugyanígy teljesen felesleges benne a király szelleme (Harry Lloyd) és mert a Lost Kinggel Frears sokadszor téveszt, ez akár szándékosnak mondható. A Cinemax 2-őn fél kilenckor adott Esőmenyasszonynak semmi köze a Rain Manhez, annál több a közel-keleti lőporos hordóhoz. Az újult erőre kapó ISIS ellen bevonuló házastársa távozásával addig táncosként tevékenykedő felesége szembesül mennyire nem változott semmi a fejekben. Ugyanazokat a hagyományos szerepeket várják el tőle amiktől férjével együtt meg akartak szabadulni és mondhatni hogy az Irakban kurdként élő Hussein Hassan Ali első kézből szerezte a tapasztalatait. Jóval utána a Dunán family movie a Dardenne-tesók és Martin Scorsese producerkedésével, követve az ilyenkor elvárt sémákat a botcsinálta, de egyre jobban magára találó apától a tündéri gyerekig. Expasija (Thomas Blanchard) hosszú kihagyás után tér vissza régi barátnőjéhez (Judith Chemla) akinél meglepetés várja sosem látott lányával (az őt alakító Lina Doillonra később is érdemes lesz figyelni). Elkerülhetetlen hogy előbb-utóbb neki is vigyáznia kelljen Elsára amibe beletartozik hogy felolvassa neki azt a mesét (Az elefánt és a pillangó) amit a legjobban szeret. Adja magát a kérdés hogy ha családi program, miért 22:40-kor tűzik műsorra, mondjuk a Magyar Mozi TV is csak féléjfél előtt öt perccel vetíti az utóbbi idők legnagyobb magyar slágerével foglalkozó Engedem, hadd menjent. A Most múlik pontosan egyszerre pop-, és népdal, illetve olyan szinten beépült a köztudatba hogy a bennfentesek se mindig tudják, melyik verziója volt előbb. Hogy a helyzet bonyolódjon, itt a Quimbynél és a Csík zenekarnál jóval kevésbé ismert zenészek is feldolgozzák és nekik is megvan a hozzá kötődő sztorijuk.

„Zene” és „film” rovat:
The AdelEdition:
Taylor Swift új albumától összeomlott a Spotify – Miért? Olyan szar? Ja nem, hanem mivel „Megugrotta azt, amire Adele nem volt képes.” – ...és talán már nem is lesz, mert:
Adele a Las Vegas-i turnéja után irodalomból diplomázna: „Azt mondta, ha nem énekelne, irodalomtanár lenne.” – Ha komolyan gondolja, jár neki a TISZTELET!
Adele tarolt az első gendersemleges Brit Awardson: „Megértem, hogy miért változott meg a díj neve, de én nagyon szeretem, hogy nő vagyok, hogy női művész vagyok. Nagyon büszke vagyok magunkra” – mondta a három fődíjat is besöprő Adele.” Még pár ilyen köszönőbeszéd és tényleg mehet irodalomtanárnak :SSS
Adele bevallotta, hogy napi több terápiás kezelésre is szüksége volt a válásakor – Azóta ő is talált olcsóbb módszert a pszichológusnál:
Kicsattan a boldogságtól a szerelmével nyaraló Adele – ...vagy mégsem:
Adele sunnyogva próbált meglépni barátja szülinapjáról – Á, csak sürgős dolga akadt:
Elit klubhoz csatlakozhat hamarosan Adele: „Eddig összesen tizenhét művésznek sikerült ez a világon.” – Legalább nem a 27-esek klubjába lépett be, bár elmondása szerint néha ahhoz is közel állt:
Adele hónapokig egy csontváz volt a rajongói kritikák miatt: „Könnyek között tett vallomást az elhalasztott koncertről.” – Szerencsére azóta már túllépett a body shamingen:
16 millió forintba is kerülnek jegyek Adele Las Vegas-i koncertjeire: „De a legolcsóbb jegyek is 235 ezer forintba kerülnek átszámolva.” – Az ok? Adele-t is elérte a lakhatási szegénység:
Eladóvá vált Adele egykori otthona, lessen be az énekesnő milliárdokat érő angol vidéki villájábaLESZAROM de nem ma,

VISZLÁT HÉTFŐN (és a faszbúkon)!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés