2023. 06. 24.
Nanomacsók (jún. 24-25.)
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
Nanomacsók (jún. 24-25.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, JÚNIUS 24.:
KULCSOS GYEREKEK FELNŐTTEK
0
Mit érdemel, akinek a záloga a kezemben van?

Talán érdemes:
A Cinemaxon kvázi-hajléktalan (=autójában lakó) fickó kap Végső esélyt este nyolckor hogy rendezze viszonyát autista fiával. Ez persze nem csak a kimaradt évek miatt nem lesz zökkenőmentes ugyanis a srácot apja vétke miatt túszul ejtették. Éricnek vagy elő kell teremtenie a váltságdíjat vagy marad az önerőből szabadítás az egyik rossz hírű negyedből... Félórával később (20:30) a szomszédban (Cinemax 2) gyerekvállalás előtt álló párocska húz el vidékre és élné a Parafa-ültetvényesek nyugis mindennapjait ám idealizmusukba belerondít a realitás. Utána kilenckor jön egy ismétlésgyanús biográfia a Filmbox Premiumra Ferruccio Lamborghiniről (Frank Grillo). Ez lehet hogy csak a tartalma miatt gyanús (lásd: Felpörgetve, Az aszfalt királyai), száguldozás így is csak nyomokban lesz benne, főleg az Enzo Ferrarival (Gabriel Byrne) való rivalizálás ürügyén. A hangsúly a lelkizésen van, a címszereplőt ennek megfelelően az összes olasz közhellyel felruházzák miközben karrierje legfontosabb állomásait (pld. a Miura megtervezése) gyakorlatilag lábjegyzetté degradálják. Még Mira Sorvino kedvéért se kapcsolok ide ahogy a 20:00-kor vetített, dating app köré felhúzott romantikázásra sem a Film4-en. Az azt kitaláló nő szakítása magával rántja felhasználóinak számát is, az imázsvesztésből profi válságkezelő igyekszik kihúzni. Közös munkájuk után a megbízónak is leesik hogy a Nagy Ő valójában Mindvégig ott volt... Randevúknál maradva 00:30-kor wife swapping érzékenyítés az HBO-n Spanyolországból ahol négy párocska szeretné magasabb szintre emelni A BULIZÁST egymás megismerését. Ehhez nem kell más csak a kulcsos játék szálláshelyük szobáival, márpedig itt bárki nyerhet, ha mást nem akkor forró NYÁRI éjszakákat. A fő ellenség természetesen a Monogámia ami gúzsba köti a Kreativitást, megalapoz a Zelnyomó Patriarchátusnak, és amit csak kellő nyitottsággal lehet legyőzni. A Párcserés játszma ötlete annyira nem eredeti hogy ez a felállás egy mexikói sorozat feldolgozása, ráadásul a zeneszerzőt is Nacho Manónak hívják – véletlen? ALIGHA!!44!!44 Bizony nagy utat tettünk meg a kilencvenes évektől, akkor elég volt egy Édeshármas ahhoz a „katarzishoz” amit itt még tágra zárt szemű orgiával sem érnek el. Nem baj, legalább jöhet a

Swingerwarrógép rovat:
Lifeadvisor – Jó, ha a párok külön szobában alszanak?Wait, a challenger appears:
Nem elég a külön hálószoba, külön házba is költöztek – így tökéletes a házasságuk – Tudhatnák hogy ma már az a jó ha mindkét félnek van valakije és EGY HÁLÓSZOBÁBAN nyilvánosan bulikáznak:
stopstd 18+ Szex parkok a nagyvilágban – ...de csak ha a sariatanács is engedélyezi, és miért ne tenné:
DÍVÁNY – Egynél több feleséggel is megbirkóznának a férfiak, legalábbis szerintük MONDANI KÖNNYŰ, CSINÁLNI NEHÉZ Az a baj hogy tovább mennek...a nők számában:
18+ „Jelenleg nem szexelek senkivel, csak a feleségemmel és a két szeretőmmel” – Ennyi erővel őket is feleségül vehetnéd:
Négy felesége van, mert egyszerűen képtelen hűséges lenni: „Hamarosan már öt felesége lesz.” – ...és ez nem tárgyiasítás, sem toxikus maszkulinitás, ez menőség :DDD
ma is tanultam valamit – Rejtély, miért vagyunk monogámok, amikor vérünkben van a hűtlenség: „Evolúciós sikerünk egyik kulcsa, hogy hűségesek lettünk, de vajon miért?” – Nem mindegy? Hamarosan megyünk vissza a fára...
Bosszúból feleségül vette exe szeretőjének volt kedvesét egy csalódott férfi – Á, csak tippeket adott neki:
A férjem és én összejárunk az exférjemmel és a feleségével – Jaj de le vagytok maradva:
Egy másik férfiért hagyta el a férje a fiatal anyukát, majd a legjobb barátok lettek – Na erről beszélek, ez már progresszív!4!!!4!

 

VASÁRNAP, JÚNIUS 25.:
FRANCIA SZUPERRÉMES
0
Ülünk a VONATON gettóban, és kész.

Talán érdemes:
Fél kilenckor megtévesztő elnevezésű dráma a Cinemax 2-őn. Bár a Supremes zenés biográfia de kevés köze van Diana Ross vokál-triójához, a Gyűlölet világához már annál több. Az ott ábrázolt lakótelepek a bűnözés mellett a hip-hop melegágyai, bizton mondható hogy az NTM (vagy Supreme NTM) tagjai tényleg A párizsi gettóból jöttek. Már nevük rövidítése (Nique Ta Mére) is üzenet az establishmentnek meg a jó édes anyjuknak, vitatott (vagy épp hogy egyértelmű?) fellépésük, szövegelésük idővel a marokkói-arab bevándorlókon túl a mainstreamet is meghódította. Bár nálunk a francia rapről mindenkinek az Alliance Ethnik vagy M.C. Solaar ugrik be de az NTM szókimondóbb és agresszívabb volt (ez persze nem biztos hogy jó). Érdekesség hogy Bruno Lopes-t (alias Kool Shen) Funtek Sándor (Funtek Frigyes fia) alakítja, már csak miatta nézzünk bele! A Magyar Mozi TV-re 22:55-kor érkező 2001-es Utolsó blues teljesen zenementes lesz, ebben bigámista férfinak (Kulka János) kell választania a magyar vállalkozó-lét vagy a lengyel freskók között. Döntését barátnőjének (Agnieszka Wagner) terhessége is sürgeti plusz pesti felesége-gyereke előtt nem lehet tartósan fenntartani a látszatot. Gárdos Péter alkotása néhol átmegy sima művészkedésbe de Krakkó és Budapest szépen fotografált részletei (na meg Fullajtár Andrea, Tábori Nóra, Jordán Tamás és Rudolf Péter) miatt megéri a rászánt időt (egyedül Paudits Béla lóg ki kicsit a sorból). Közben tízkor lesz még egy nagyon friss újrázás is az HBO-n és a Gonosz halottak felkelése (vagy Gonosz halott: Ébredés) már Raimi nélkül, Lee Cronin vezetésével viszi tovább a franchise-t. A helyszín (elvileg Los Angeles) inkább Romero Dawn of the Dead-jét idézi, cselekménye meg az Ördögűzőt és a Rec-et: a Holtak könyvét meg a mellé tartozó felvételeket a közelben lakó anyuka DJ gyermeke találja meg földrengés után. Őt és két lánytestvérét a mama régóta eltávolodott de újra beugró nővére (Lily Sullivan) igyekszik megvédeni a házban fokozatosan terjedő démoni megszállottságtól. A kötelező erősnős lead sajna nem az egyetlen változtatás és valahol ironikus hogy a klasszikus indie horrorokat azok a nyerészkedő nagy stúdiók herélik ki amik annak idején még terjeszteni sem voltak hajlandóak őket, így viszont nálunk is feltámadhat a

Remake rovat:
Sorozat készül az Alkonyatból: „A készítésben a történet írója, Stephenie Meyer is részt vehet majd.” – Pedig KÖZÉJE IS LÖVETHETTEK ki is törölhették volna mint Rowlingot.
Eddie Murphy szerint nem a Shrek Csizmásának, hanem Szamárnak kellett volna külön filmet kapnia – Fog is, csak várja ki a sorát:
Az ötödik Shreken már dolgoznak, de önálló filmet kaphat Szamár is: „Az Illumination stúdió ezenkívül a TikTokra is betörne a Gruval.” – ...de csak ha a Párt is rábólint, mert:
Kínában megváltoztatták a Minyonok végét: „Nem minden néző volt elégedett az alternatív befejezéssel.” – ...vitték is őket táborozni ^^
Visszatérhet a 90-es évek ikonikus sorozata – ...és nem csak a Baywatch áll össze:
Több mint 40 év után John Cleese feléleszti a Waczak Szállót: „A színész a saját lányával menedzsel majd a történet szerint egy butikhotelt a mai modern világban.” – El kéne fogadnia amíg szépen mondja a BBC hogy az Oxbridge komikusok ideje leáldozott!44!!4!!
Érkezik az élőszereplős Lilo és Stitch is, méghozzá a Másnaposok kótyagos sztárjának főszereplésévelWait, a challenger appears:
Nem tudni, minek, de élő szereplős film készül az Így neveld a sárkányodatból – Remélem a Zegyenlőség nevében echte sárkánnyal. Ha már fantasy:
Sokkot kaptak tőle a gyerekek, a Disney most mégis folytatta ezt a kalandfilmet: „Alapjáraton merész húzás a Disney-től, hogy közel 35 év után (...) feltámasztják a Willow-t, (...) nem is akárhogy, hanem sorozatként, (...) ami (...) egy tősgyökeres, oldschool fantasy, amely a filmhez hasonlóan egyik pillanatról a másikra csap át teljes horrorba és őrületbe. Igazi hiánypótló darabról van szó, amit félő, hogy már csak azért is kevesen fedeznek majd fel, mert az 1988-as klasszikust nem ismerik.” – Vagy pont azért fogják elkerülni, holott: „ennek a sorozatnak (...) A Hatalom Gyűrűihez képest igenis lelke van. Az meg elég szimpatikus, legalábbis szerintünk.”MAGYARUL: támogatott tartalom. Amúgy anno a Hatalom Gyűrűiről is ugyanezt írtátok :DD

VISZLÁT HÉTFŐN (és a faszbúkon)!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés