2023. 07. 03.
Vezess, Sean! (júl. 3-4-5-6.)
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
Vezess, Sean! (júl. 3-4-5-6.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, JÚLIUS 3.:
TOTEMEKKEL TÁNCOLÓ
0
Winston Wolf is my spirit aminal.

Talán ajánlott:
...de csak ha bírjuk a (szimulált) állati szenvedést mivel az M5-ön 23:10-kor adott Farkas Totemben ez is lesz. Kína már a hatvanas években utánanyúlt az off the grid élő polgárainak, akkor még kulturális forradalommal és oktatással. Így került tanítónak az ottani nomád mongol pásztorok közé egy városi diák hogy aztán neki kelljen repetáznia a DZSUNGEL puszta törvényeiből. Van mit bepótolnia, a törzsek régóta osztoznak a területen az ott őshonos farkasokkal akikkel – ahogy a vadakkal általában – kellő tisztelettel és keménységgel bánnak. Csen-zennek kimaradt a vidéki élet, felvilágosult naivitásával beleavatkozik a kialakult status quóba mikor megpróbálja megszelídíteni a hozzá került farkaskölyköt. Francia-kínai darab, talán emiatt van benne annyi önkritika hogy elismerje Mao nagy terveinek csődjét. Emlékszünk még a négy kártevő elleni mozgósítás meg a folyók átirányításának következményeire, ezúttal is az a tanulság hogy lehet szembemenni a természet szabályaival csak nem érdemes (lásd a Titan-tragédiát vagy az ausztrál dingókkal cukiskodó hullajelölteket).

Talán érdemes:
A Cinemaxon nyolckor (vagy holnap ugyanitt 10:35-kor) a hét első összekeverhetősége érkezik Olaszhonból. Ez nem csak elnevezése miatt az, a felállása is voltmár-gyanús: elhunyt apjuk fizikai és egyéb hagyatékát feldolgozni jön össze négy fia akik egy Vadászatot gondolnak erre legmegfelelőbbnek. Egy órával utána (21:00) 2017-es Halálos iramban-koppintás (Kipörgetve) Tolvajtempóban (96 perc) lezavarva a Moziverzumon Scott Eastwooddal, Freddie Thorppal és Ana de Armasszal. Közülük az első kettő a Riviéra azon vadorzói akik már spéci járgányokra (és azokkal) utaznak, legutóbbi áldozatuk csak akkor tekint el a büntetéstől ha az ő rivális (gengszter)kollégájának autóját is megfújják. Naná hogy a tesók megoldják hogy valahogy megtartsák a Ferrarit, remélhetőleg úgy hogy közben a lead nője (de Armas) sem szakad le tőlük. Az Overdrive egynek jó, nem túl hosszú de azért az ifjabbik Eastwoodnak remélem lesznek jobb szerepei is.

Miley Cyrus? LESZAROM.
Miley Cyrus bármihez nyúl, az arannyá válik – Ja, SZARannyá, slágert ezer éve nem írt így marad a bulvár:
Miley Cyrus először mesélt 6 évvel fiatalabb barátjáról, elárulta, hogy jöttek összeLESZAROM, magánügy.
Titokban eljegyezték Miley Cyrus 23 éves húgát, Noah-t, megmutatta gyűrűjét is – Nagy titok lehet ha az összes portál beszámol róla...
Dolly Parton szerint Miley Cyrus el tudná játszani őt, csak nagyobb mellekre lenne szüksége hozzá: „Az énekhang megvan, a mellbőségen még dolgoznia kell.”ÉBERSÉG!!! Parton elvtársnő, mi ez a body shaming?! Majd Gabourey Sidibe eljátssza magácskát is, Cyrusnak meg sose volt hangja:
Miley Cyrus nem turnézik többet arénákban, intimebb koncertekre vágyik – ...és még intimebb LESZAROMRA fotókra:
Miley Cyrus címlapon mutatta meg karcsú vonalaitHARVEY WEINSTEIN LIKES THIS LESZAROM.
Miley Cyrus szinte ragyog a Vogue címlapján, de a rajongók szerint megszaladt rajta a Photoshop – Nem Photoshop az csak egyszerű LESZAROM.

 

KEDD, JÚLIUS 4.:
BENNI VAGY NEM BENNI?
0
Kinövés a kontroll alól.

Talán érdemes:
Kontroll nélkülként voltmár nálunk egy Gina Carano-akciózás de ma kilenckor elhanyagolt, agresszív állami gondozott kislány fog elszabadulni az M5-ön. Benniről (Helena Zengel) anyja és a gyámügy egyaránt lemondott, olajat öntve ezzel a benne forrongó tűzre. Áldozatai nem is tudnak mit kezdeni vele, börtönbe a kora miatt nem mehet, kényszergyógykezelés meg csak bizonyos szintig megengedett. Ha a sztori beugrik az nem véletlen, a Systemsprenger gyakorlatilag a Xavier Dolan-féle Mommy fordítottja, abban kissrác ment környezete agyára SPOILER ugyanilyen befejezéssel SPOILER VÉGE. Ami miatt mégis ajánlható az Zengel meggyőző alakítása, nem lepne meg ha felnőve kinőné magát. Nagy ugrás: éjjel negyed egykor neve (Kitörés) dacára sem háborús dráma hanem negyedszázados B-movie jön a Filmbox Plus-ra. Ebben Sean Young lép meg bűnöző pasija kocsijával és pénzével majd húz el jó messzire, megvárni a vihar elültét. Egy napon belül ő a második Out of Control nőnemű lény, a héten meg a sokadik, ez valami egybeesés lehet. Még későbbre és a Filmbox Premiumra nézve a Halál éjfél utánhoz passzol a kezdése (00:35) mert ez csak egy újabb példány Bruce Willis szakmányban gyártott alibizései közül. Már az angol A Day to Die is a STÁR rajongóinak bepalizására utazik holott épp csak feltűnik benne (de legalább a harcot nem dublőrre bízta). A reflektorfény Kevin Dillonon van akit drogkereskedő tart sakkban feleségével (Brooke Butler). Ő persze a kétmillió dollár helyett a régi harcostársakat szedi össze és indul a lehetetlen küldetésre. Aki idáig fennmarad miatta annak úgy is kell (vagy éjjeliőrködik mint én :SSS).

Konteó rovat:
The JEFFREY EPSTEIN Ghislaine Maxwell Edition:
Ghislaine Maxwell szerint Jeffrey Epstein nem öngyilkos lett, hanem meggyilkolták: „A szexuális ragadozó egykori barátnője szerint Epstein fellebbezni készült az ellene felhozott vádak ellen.”Asking for it level over 9000:
Ghislaine Maxwell a börtönből üzent, hogy sajnálja „kedves barátját”, András herceget: „Az interjút közlő Sun szerint Maxwell „megrendültnek” tűnt, amikor arról beszélt, hogy András herceg ügyvédei azt állították, ők soha nem álltak közel egymáshoz.” – Látom Maxwell is gyúr az öngyilkosságra, bár érthető:
Ghislaine Maxwellt 1,3 millió dollárra perlik saját ügyvédei: „Ki nem fizetett jogi költségek címén.” – Nincs mese, KÖNYVET KELL ÍRNIA borítani kell a bilit...vagy az alibit:
Retteghet az amerikai elit, nyilvánosságra hozzák Jeffrey Epstein bűntársainak és áldozatainak nevét: „Újabb közszereplők bukhatnak bele a botrányba.” – MUHAHA, hát persze:
Jeffrey Epstein áldozatai megállapodtak a JPMorgannel, amely éveken keresztül kiszolgálta az ismert szexuális ragadozót: „Az egyezség azokra a nőkre vonatkozik, akiket Epstein 1998. január 1. és 2019. augusztus 10-e, egy manhattani börtöncellában bekövetkezett halála között szexuálisan zaklatott vagy emberkereskedelem áldozatává tett.” – ...a balhét pedig a túlélővel vitetik el:
Ghislaine Maxwell egy szörnyet etetett, és aki ezt teszi, az maga is szörnyeteg: „A Jeffrey Epstein mádámjaként elhíresült Ghislaine Maxwell egyike annak a kevés női szexuális ragadozónak, akik bekerültek a köztudatba, kétes hírnevét azonban nemcsak az egykori partnerével elkövetett bűntetteinek tudhatja be, hanem annak is, hogy nő és olyan fényűző életet élt, amely éveken át sikeresen elfedte, amit Epsteinnel művelnek.” – Pedig a múltkor még azt írtátok hogy az volt a legfőbb bűne hogy szereti a sekszet. Ja és a bordélyházi madámokat továbbra sem két Á-val írjuk :DD

 

SZERDA, JÚLIUS 5.:
LIBIDÓBAN A ZIGASSÁG!
0
The BUDDHA Demon of Suburbia.

Talán érdemes:
...de csak ha bírjuk a hentai-t és a buta prédikálást merthogy Olivier Assayas 2002-es alkotása (Démoni szerető) egyikkel sem fukarkodik: az elsővel kereskednek benne, a másodikat a direktor úr csinálja előbbi ürügyén. A hálón ugye minden ocsmányság megtalálható és mert pénz beszél, a legbetegebb vágyakat képregényben, CGI-ben meg 3D-ben terjesztő cégeket nemhogy bottal se piszkálják hanem zsíros ajánlatokat tesznek nekik. Ilyen szerződés meghiúsítására béreli fel az egyik potenciális vevő Diane de Monx-ot (Connie Nielsen) akit viszont rabul ejt a netes pornó. A két megvásárolható online termék beteges anime-manga illetve gyanúsan élethű BDSM-site melynek virtuális valóságában az összes IRL tabut eljátszhatják (és el is játszatják) kitalált (?) figurákkal. Megtippelhető melyik lesz vonzóbb a plebs számára ahogy az is hogy Assayas 130 percben ugyanarra jut amire a közelmúltbeli Pornhub-doksi („Nem a szex, nem is a pornó, hanem az internet a rossz”). Gina Gershon és a Sonic Youth zenéje menti valamelyest de még így sem muszáj 21:55-kor a Cinemaxra kapcsolni, főleg mivel a lényeget Cronenberg már jóval előtte elmondta a Videodrome-mal (és akkor a szadista jelenetek eredetét is lelőttem nektek). Öt perccel előtte (21:50) a Bling Ring olcsósított 2022-es kiadása a Film4-en és itt is visszafogott kamasz csajt visznek bele a rosszba. Skylar (Alicia Leigh Willis) asztmája miatt eddig home OFFICE schoolingban nyomta de eljött az osztályközösségbe való visszatérés ideje és vele a menő osztálytársnőké is. Újfent igazolják hogy pont nem a szegények közül kerülnek ki a Kertvárosi tolvajok hanem azokból akik megengedhetnék maguknak hogy megveszik az általuk eltulajdonított tárgyakat. Hétköznapi embernek ez persze érthetetlen, nem is nagyon haraptak a témára mert a Shoplifting Pact már külföldön is a második címénél tart (korábban Stealing in Suburbiaként futott még). A nap legkorábbi dobása nyolckor érkezik az HBO-ra. Zack Snyder 2017 óta fenyegetett Az Igazság Ligája vágatlan változatával ami végül egy négyórás (!) opus lett. Meg is állna a maga lábán ha olyan bonyolult, több síkon futó története lenne mint a dettó elnyújtott Watchmennek. Nos az most sincs, helyette sok Nagy Név meg csilivili számítógépes grafika igyekszik elterelni a figyelmet a király meztelenségéről. A folyton veszekedő majd a Nagy Fenyegetés miatt kibékülő metahumánok helyett jöjjön is a

Szuperistenek és Istenutánzatok rovat:
Igazságot Az Igazság Ligájának! – Azóta már ezt is letudtuk...
Joaquin Phoenix saját maga elől menekül a Joker 2 első lesifotóin – Hiába fut mert:
Jokert teherbe ejtette a DC – Mindig is sejtettem hogy nem heteró.
Az új Pókember-film őrült lesz, és sokakat tesz majd feszültté az alkotók szerint – Ha ez volt a cél, sikerült:
Több mint 10 arab országban tiltották be az új Pókember-filmet egy pár másodpercig a háttérben látható dekoráció miatt: „Hivatalos indoklás nincs, de sajtóértesülések szerint egy pár másodpercig a háttérben látható dekoráció akadt fenn a cenzorok szűrőjén (...). A világoskék-rózsaszín csíkos minta a transznemű zászló színeit idézi, az alig olvasható felirat rajta „protect trans kids”, vagyis védjük meg a transz gyerekeket.” – Majd Ms. Marvel és Burka Avenger jól ellátja a csúnya cenzor bácsik baját!!4!!négy
A galaxis őrzői – Elbúcsúznak hibbant szuperhőseink, és nem is akárhogy! – Bizony nem, jó depressziósan:
A galaxis őrzői 3.: vicces-könnyes búcsú helyett az egyik legsötétebb Marvel-filmet kaptukÉV FILMJE Wait, a challenger appears:
CINEMATRIX – Ez a legrosszabb Marvel-film, amit valaha láttunk – ...de a Nagy Rivális még így is mélyebbre tud süllyedni:
A Flash egy igazi, hamisítatlan, totális fiaskó: „Rejtély, hogy a DC új szuperhősfilmje kinek készült, rejtély az is, hogy minek. Viszont ami majd kiszúrja a szemünket, az a hogyan.” – Nincs mese: ez Az évezred filmje, és ezt is LESZAROM kihagyom :DDDD

 

CSÜTÖRTÖK, JÚLIUS 6.:
100% WONDER WOMAN WIFE
0
Nem csak 30 napra.

Talán érdemes:
Az HBO-n nyolckor jön a sokadik nehéz női eset a 30 éjszaka az exemmel képében melyben külön utakon járó pár tagjai tesznek kísérletet az együttélésre a fent említett időtartam erejéig. Erre lányuk beszéli rá őket, kár hogy a mama az utóbbi éveket pszichiátrián töltötte, innen is jön, meglátjuk ide megy-e majd vissza. Ugyanitt a kevert családokban felnövés előnyeit-hátrányait taglalják 22:25-kor és a 1000 százalékban én már rendezője, W. Kamau Bell révén is Egy sokszínű felnövéstörténet. 20:00-ra visszaugorva olasz Hallmark-gyanússág a Cinemaxon ami azért mégiscsak a Groundhog Dayhez áll közelebb. Főhőse esküvője előestéjén játszik el a mi lett volna, ha...-gondolattal és az ezzel felvillanó lehetséges sorsokkal. Talán nem olyan sovány vigasz neki hogy eme látomásokban leendő feleségéről mindig az derül ki hogy Ő az igazi. A Story4-en egy órával utána 21:00-kor adott Oltár elől a Paradicsomba már le se tagadhatná gyártóját, csavar mondjuk ebben is van: az itt házasodni akarókat pont az igen kimondása előtt hagyja faképnél oltári menyasszonyuk-vőlegényük. A Hawaii szigetére szóló repjegyeket azért nem hagyják kihasználatlanul: az utazást barátokként kezdik de nyilvánvalóan párként fejezik be.

A dolgok internete rovat:
Meglepően egyszerű: diktáljon, és számítógépe mindent leír: „Néha sokkal egyszerűbb csak diktálni a számítógépnek, ami – jó titkárnő módjára – mindent pontosan leír. Megmutatjuk, hogyan működik ez a Mac gépeken, ráadásul magyarul is.”BIG BROTHER LIKES THIS Jaj de so last year ez is:
tech – Elmenti a papírra vetett szöveget az okostoll – ...de csak ha elég pozitív, mert:
Ez a kütyü csak akkor engedi a LOL-t leírni, ha tényleg nevetünk: „A LOL Verifier pontosan annyit tud, amennyit a neve ígér: egy mikrofonon keresztül hallgatózik, hogy a viselője nevet-e, és ha igen, akkor megengedi neki, hogy leírja a csevegésben a hárombetűs rövidítést.” – És aki nem elég vidám azt küldik is a VIGYORGÓBA táborba ^^
Nehéz elhinni és kicsit ijesztő: érintés nélkül is vezérelhető a telefonok érintőképernyője – Remek ötlet!!! Ja nem az, már a sima érintésből is elég baj származhat:
Egy kutya gyújtott fel egy családi házat Missouriban: „(...) A történteket egy automata kamera is rögzítette (...). A felvételen az látható, hogy a kutya két lábra áll a tűzhely mellett, eközben viszont megnyomta azt az érintőgombot, amivel a készüléket be lehet kapcsolni. Ráadásul a tűzhelyen maradt egy serpenyő, benne az előző napi vacsora maradékával és az elkészítéshez használt zsírral, amely nyolc perccel később lángra kapott.” – Az abszolút okosotthon: okosan dokumentálja ahogy egy oktalan állat porrá égeti:
Győr-Moson-Sopron megyében egy macska gyújtotta fel a lakást – Maradnak az ártalmatlan, nem túl intelligens kedvencek...ja nem:
Neonhalak költötték el a gazdájuk pénzét nintendózás közben: „Egy akváriumba telepített mozgásérzékelőnek köszönhetően voltak képesek a mutatványra.” – Az egyik szó szerint lesz okoshajléktalan, a másik csak úgy... Nem csoda ha a média is átesik a ló túloldalára:
Az unalomból drogozást felváltotta az unalomból kütyüzés, ami ugyanolyan ijesztő: „Nem csak a felnőttek, a gyerekek sincsenek jó mentális állapotban. Egyre fiatalabbak hívják a segélyvonalat, sokan menekülnek a számítógépes játékok világába. Mikortól beszélhetünk arról, hogy egy gyerek függő? Mikor és mit kell lépni? Mennyire nagy probléma még a drogozás? Mik az új jelenségek? Erről szólt nyári cikksorozatunk, amelyben egy fiatal lány és egy édesanya is megosztotta saját történetét.”Nap kommentje:
0

VISZLÁT SZOMBATON (és a faszbúkon)!

Kulcsszavak: éberség, LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés