2023. 07. 15.
Copy of a cat. (júl. 15-16.)
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
Copy of a cat. (júl. 15-16.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, JÚLIUS 15.:
I PUT A SPELL ON YOU…
0
…'cause you’re mine!44!!

Talán érdemes:
Ma is marad az uborkaszezon, épp csak jut két ajánlhatóság, egyik forróbb mint a másik. Fél kilenckor társadalmi kérdéseket feszegető dráma a Cinemax 2-őn melyben Tel-Aviv felvilágosultabb negyedében élő meleg pár egyik fele járul hozzá faültetéssel a környék bezöldítéséhez. Mikor észreveszi a csemetében szomszédjuk által okozott kárt, Aggódó polgárként jelenti a dolgot a rendőrségnek de ezzel nem várt lavinát indít el és felszínre hozza úgy saját mint lakóközössége elfojtott indulatait. Pontban 21:00-kor már könnyedebb program a Filmbox Family-n gyengécske lengyel vígjátékkal (A jóslatom a végzeted). Sokan ismerik az ezo-spiri nőtípust, pechesebbek személyesen is, na itt is ilyen mindenhívő csaj körül bonyolódnak a dolgok aki elvileg buddhista de attól még súlyos összegeket hagy a médium Lenkánál. Amaz örül is a fejőstehénnek de csak míg meg nem neszeli hogy kliense a reménytelen szerelem helyett öngyi lenne és szellemi vezetőjét tenné meg felelősnek. A nagybátyja bűvésztrükkjeire támaszkodó jósnőnek sürgősen kotyvasztania kéne valami olyasfajta szerelmi bűbájt amiből úgy élt meg idáig hogy valójában nem hitt benne. Tomasz Szafranski fő mellényúlása hogy a mások hiszékenységéből élő Lenka „szenvedését” előrébb sorolja mint az általa átvert Yvonne-ét, ezzel együtt egynek elmegy.

MűvéSEKSZ rovat:
Elkobozhatja egy brit színház a közönség telefonjait, miután fotók kerültek ki a meztelen James Nortonról: „A képeket a Twitteren végigsöpört felháborodást követően gyorsan leszedték. A színház többször is felhívta a közönség figyelmét arra, hogy a filmezés tilos. (...) Nem Norton volt az első színész, akiről engedély nélkül készültek fotók egy előadás közben: tavaly szivárgott ki egy meztelen fotó a Take Me Out színészéről, Jesse Williamsről (...).” – Regisztráljanak az OnlyFansre vagy forgassanak eleve pornót, az most nagyon trendi:
Pornográf filmben szerepel Michel Houllebecq, a kortárs világirodalom nagy provokatőre: „Nem pornós cég, hanem egy holland művészcsapat forgatta. A trélerben ágyban cigizik és egy nála sokkal fiatalabb holland nővel smárol a vén teknősbéka.” – ...de tőle még ez is menőség, a távolban meg valahol felsír egy Faludy György :SSS
Családfenntartó lett a házi lajhár, aki saját festésű képeiből fedezi kiadásait – Mi ez a patriarcha kizsákmányolás?! Azonnal megsemmisíteni azokat a káros SZOBROKAT képeket, a lajhárt meg visszaengedni az élőhelyére!!!
42 ezer dolláros műalkotást döntött le véletlenül egy látogató egy amerikai tárlaton: „Egy nő véletlenül felborította Jeff Koons egyik lufikutyaszobrát Miamiban.” – Ha múzeumban van, azabaj, ha nincs múzeumban akkor meg azabaj:
Rosszul lettek a munkások, amikor megtudták, hogy Banksy egy alkotását rombolták le: „A mű egy elhagyatott farmház befalazott ablakán volt.”...and nothing of value was lost that day.
blogozine – wow! – Ennél szexibbet ma már nem látsz!: „A félmeztelen ausztrál tűzoltók kimaxolták a cukiságfaktort.” – ...vagy mégis látok „sekszybbet”, mert:
kacér – Meztelenkedtek a cambridge-i egyetem hallgatói: „Naptárt készítettek a szexi diákok, a kutyasétáltatók örültek.” – ...és ez nem sekszmunka, nem is közszeméremsértés ^^
na szép! – Felnőtt-tartalmú adventi kalendáriumok – Igen, ma már az advent is erről szól. Közben idősebbek is rájöttek hogy elkezdhetik...a vetkőzést:
A spanyol falu, ami aktnaptárral próbált új lakókat szerezni: „Vetkőzött a polgármestertől a korelnökig mindenki: a Deutsche Welle videója egy meztelenkedő faluról.” – Ha ezzel nem növelik meg a népességet akkor semmivel nem fogják.
 


VASÁRNAP, JÚLIUS 16.:
ANGYALI HALOGATÁS
0
The Artist formerly known as PRINCE Tin Man.

Ajánlott:
22:10-kor a második leghíresebb Tennessee Williams-adaptáció az M5-ön (az első ugye a Vágy villamosa). Déli földbirtokos família tagjai jönnek össze felköszönteni a családfőt (Burl Ives) rossz hírek (az ünnepelt betegsége), eltemetett sérelmek (két gyereke rivalizálása) és egyéb problémák árnyékában. Ezek közül a legnagyobb a zűrösebbik srác (Paul Newman) alkoholizmusa felesége (Elizabeth Taylor) csalfasága miatt ami belejátszhatott barátja öngyilkosságába is. A Macska a forró bádogtetőn színdarabként bejövősebb de Newman és Taylor miatt így is kötelező. Kettejük közül utóbbi az a bizonyos címbeli, aki nem értené a szitut annak meg is magyarázzák (de nem leereszkedően-szájbarágósan).

Talán érdemes:
20:30-kor dramedy-be oltott art movie a Cinemax 2-őn melyben visszavonult tévést (Sheila Francisco) talál fejbe alacsonyan szálló hülyítődoboz (nem, nem a blog hanem maga a készülék). Innentől kezdve Leonor nem halhat meg amíg be nem fejezi régóta halogatott opus magnumát, ha máshogy nem hát képzeletben merthogy kómába került. Stílusa a hősnő életében divatos exploitation amelyről tapasztalatlan európaiak talán nem hinnék hogy a Fülöp-szigeteken is komoly kultusza volt, pedig de. A körítéstől eltekintve nincs új a nap alatt, a Leonor Will Never Die legnyilvánvalóbb elődje az All That Jazz de lopásról szó sincs, max. ihletődésről. Erős debütálás, Martika Ramirez Escobarra jó lesz odafigyelni. Tíz előtt tíz perccel régi, de tűrhető olasz krimivígjáték a Dunán ami az I soliti ignoti (angol nyelvterületen Persons Unknown vagy Big Deal on Madonna Street) folytatása. Az ottani piti bűnözőket újra megtalálják egy Nagy akcióval és amilyen egyszerűnek tűnik a pénzzel teli aktatáska megszerzése, annyiféleképp mennek füstbe nagy terveik. Az Audace colpo dei soliti ignoti (vagy Fiasco in Milan) méltatlanul veszett a feledés homályába hiszen olyanok játszanak benne mint Vittorio Gassman, Renato Salvatori vagy akár a nagyon fiatal Claudia Cardinale. A TV2-őn a hét sokadik serial killere 22:20-kor egy copycattel akinél a hagyományos módszerek sorra csődöt mondanak. A törvény emberei jobb híján a neki mintát-előképet adó, börtönben csücsülő szakmabelitől kérnek TELEFONOS segítséget aki a HANNIBAL LECTER Művész névre hallgat és SIR ANTHONY HOPKINS John Malkovich alakítja. Le is rajzolja az ügyön dolgozó nyomozók közül az egyiket (Melissa Roxburgh), az pedig egyre jobban a hatása alá kerül. Az Angyalok gyilkosa jobban működne a Bárányok hallgatnak és társai megkésett, de legalább direkt paródiájaként, így lehetne hova tenni a fogoly által seperc alatt elkészített szobrokat-rajzokat meg azt is hogy teljes szövegeket-kamerabeállításokat átvesznek. Nincs kizárva hogy az elején ezt akarták belőle kihozni, talán ezért bízták Martin Lawrence-re a másik rendőrt hogy aztán menet közben meggondolják magukat. Röhögni így is fogunk rajta de már a Hetedikből SPOILER vagy az Angyalszívből és a Letaszítvából SPOILER VÉGE lopott közhelyek fullba nyomásán. Ha már erőltetett művészkedés:

„Zene” és „film” rovat:
The Lana Del Rey Edition, mert továbbra sem szabadulunk tőle:
új klip! – Lana Del Rey iszonyú jó csaj: „Még fél órája sem éles, úgyhogy nézze meg, hogy mindenkinél előbb legyen róla véleménye!” – Vagy nem is jó csaj, mert:
Csúnyán nekiestek a trollok Lana Del Rey-nek, amiért hízott a karantén alatt: „A 35 éves énekesnővel mostanság nem bántak kesztyűs kézzel az internetezők, de a rajongói továbbra is a védelmére kelnek.” – Cserébe kapnak tőle jó sok ZENÉT villantást:
bikini – Lana Del Rey feneke a strandon találkozott egy teleobjektívvel – Ha hétfő lenne leszarnám, így marad a Harvey Weinstein likes this.
Szabadon hívható az új Lana Del Rey albumborítón lévő telefonszám – Akkor a mellmutogatás után lesz telefon-seksz is? LOL!!
Tényleg senki nem szomorkodik úgy, ahogy Lana Del Rey: „Ötödik albumán csúcsra ért a rezidens szomi popdíva. Az augusztusi albumválogatásunkban szerepel még Taylor Swift, King Gizzard, Brockhampton és AKC Misi.” – A felsoroltak felét nem ismerem, a többieket LESZAROM továbbra sem ma, lapozzunk:
Botrányba fulladt Lana Del Rey koncertje, a biztonságiaknak kellett kikísérniük: „Az énekesnő jóformán az összes szabályt felrúgta, amit csak lehet lehet.”AZ ÚJSÁGÍRÓ MEG MINDENT KÉTSZER MOND, KÉTSZER MOND Nehogy valami menőre gondolj, egyszerűen arról van szó, hogy előbb „harminc perc késéssel érkezett meg a színpadra” (állítása szerint azért mert „a haját olyan sokáig tart megcsinálni”), majd „a dalai között elektromos cigarettát is szívott, dacolva a Glastonbury idei, nagy nyilvánosságot kapott tiltásával, ami az e-cigiket illeti. A koncert végén Del Rey megpróbált köszönetet mondani a rajongóknak, de az emberek láthatóan ki voltak akadva rá. Sokan kifújták, ami a videón hallható is, így végül a biztonságiaknak kellett kikísérniük.”HELYESEN: KIFÚJOLTÁK Nem is tudom miért jutott eszembe az első, „legendás” élő fellépése az SNL-ben :DDD Sebaj, legalább a családjából más nem pofátlankodik mikrofon közelébe...oh wait:
Lana Del Rey édesapja belevág a zenélésbe: „Megalkotta a nepo-daddy kifejezést, és a lánya is közreműködik a lemezeken, amit pár nap alatt több százezren hallgattak meg.” – Erre csak ennyit:


VISZLÁT HÉTFŐN (és a faszbúkon)!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés