2023. 07. 24.
Over the Fence (júl. 24-25-26-27.)
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
Over the Fence (júl. 24-25-26-27.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, JÚLIUS 24.:
MENJEK A KAPUNAK?
0
Szakállas vicc...

Talán érdemes:
A hét az uborkaszezon jegyében kezdődik két limonádéval és egy közepes westernnel. Az első kettőt a Story4 adja egymás után, előbb 21:00-kor részesülhetünk szó szerint Mennyei szerelemben. Nem ajánlatos összekeverni a Mennyei teremtményekkel, ebben kis keresztény csoport ideiglenes vezetésével megbízott csaj igyekszik helytállni úgy egyházi mint világi próbatételekben. Előbbiek közé tartoznak a benne kételkedő hívek, az őket hergelő szentfazék nőszemély, a megcsappant (ellopott?) adományok. Utóbbiakat a hősnőnket mentoráló régi osztálytársa képviseli akivel mintha a Sors is egymásnak szánta volna őket de ebbe egyikük se tud belenyugodni. Ugyanitt Hallmark-thriller éjfél előtt öt perccel és a Megcsalt érzékek még akár működhetne is ha nem bonyolítanák túl a kelleténél jobban. Csalfa férj kirúgása majd halála után immár egyedülálló felesége lánya eltűnik az új szomszédokkal kempingezvén – akik később letagadják hogy valaha is találkoztak volna vele. A kihívott rendőr azt állítja hogy a gyerek az apjával együtt halt meg közúti balesetben, szóval mintha minden összeesküdött volna a mama ellen SPOILER de még ezen is csavarnak egyet a jól bevált valójában semmi sem ÚGY történt-megoldással SPOILER VÉGE. Arany Málnás lehetne ha tévés produkciókat is díjaznának, 22:35-re és a Filmboxra visszaugorva elmesélik nekünk A Pokol Kapujának legendáját. Ez Texasban található és jó sok vadnyugati kult-arcnak volt köze hozzá ahogy a melléjük szegődő kispályásoknak is. Ilyen srácot követünk amint a meggazdagodást kergetve egyre lejjebb húzza az örvény meg a véreskezű hírességek. Ez lehetett Tanner Beard kis költségvetésű, nagyot akaró vanity projectje: írta, rendezte és játszik is benne. A zeneszerzés is családon belül maradt Lexie Bearddel de ha már famíliák:

LESZAROM a kardashianokat...
The Párkapcsolat Edition:
Gyermeket vár Kourtney Kardashian, nem mindennapi módon tudatta férjével – ...meg az egész világgal:
Bikiniben mutatta meg gömbölyödő pocakját Kourtney KardashianLESZAROM.
Khloé Kardashian gyermekének nevére 9 hónappal a születését követően derült fény – ...a nemét meg majd eldönti nagykorúként. Ja nem:
Kiderült Kourtney Kardashian és Travis Barker születendő babájának nemeÉBERSÉG! Valóságsó-elvtársak, mi ez a retrográd patriarchizmus?!
Kanye West azt állítja, hogy Kris Jenner és Drake összegyűrte a lepedőt – Szerintem meg LESZAROM ez is csak Drake sekszuális nyitottságát bizonyítja ^^ Eközben Kanye exe:
románc? – Kim Kardashian és Tom Brady: egy kezdődő barátság, románc vagy csak üzlet?LESZAROM, egyikből sem részesülök...
Kylie Jenner először mutatta meg 11 hónapos kisfiát, aki elég fura nevet kapottLESZAROM a pasijával együtt:
Egyre biztosabb: Kylie Jenner és Timothée Chalamet egy párt alkot – ...és házhoz jöttek a LESZAROMért:
Nem csak Timothée Chalamet van Budapesten, de állítólag a vele kavaró Kylie Jenner isLESZAROM!!!!

 

KEDD, JÚLIUS 25.:
GIRLS BOYS OF SUMMER
0
Húzzák a jó bőrt!

Talán érdemes:
A Cinemaxon retrózás nyolckor az Alul semmit idézve de már Bristolból. A kétkezi melósok helyzete itt sem volt leányálom ahogy gyerekeiké sem, a játszásiból való bandázásból páran kinőttek, többen nem. Hartcliffe és Knowle West fiataljainak szembenállása (akkoriban) legendás volt és itt is azok szívták meg akik csak nyugodtan éltek volna közöttük. Így járt az a kölyök is akinek motorja az egyik Neppernél végzi rögtön azután hogy megvette, naná hogy nem nyugszik és minden követ megmozgat a visszaszerzéséért... A The Fence rövid etűdből lett egész estés, magát a várost a trip-hop tette végleg a térképre, a stílus egyik fő képviselője, Tricky 2018-as lemezével (Knowle West Boy) is megidézte az akkori időket. Egy órával utána (21:00) Bacsó Tegnapelőttje után Gothár Ajándék ez a napja jön a Magyar Mozi TV-n, ebben óvónő (Esztergályos Cecília) kerget többszörös délibábot. A fő-fő álom a lakás ám az odavezető eltartási szerződés érvényesítését keresztülhúzzák az elhunyt tulajdonos rokonai. Nincs könnyebb dolga partnerével, a kétgyerekes apukával sem (Szabó Lajos) akinek hosszú távon mintha esze ágában se volna őt választani a felesége helyett. Bár 1979-ben készült de kevés dolog változott azóta (így a körbetartozásokból kiegyenlített korábbi adósságok sem). A legkésőbbi programot 00:10-kor kezdik a Filmbox Plus-on és magától kissé elszállt edző vállalja el benne fogadásból hogy nem csak kiképez egy modellekből álló ütőképes softball-Lánycsapatot hanem győzelemre is vezeti őket. A Girls of Summer (vagy Model Ball) a jó öreg Pygmalionról húz le újabb, sportos bőrt, eközben a Hungaroringen:

Sportrovat:
The Lewis Hamilton Edition:
A Mercedes elkerülné a rivalizálást Hamilton és Russell között – Felkészül Verstappen:
Lehetetlen megmondani, ki áll nyerésre Verstappen és Hamilton ádáz csatájában: „Tizenkét pont választja el a két pilótát öt futammal a szezon vége előtt, ebből kettőt teljesen ismeretlen pályán rendeznek majd, ami még tovább csavarja az izgalomfaktort.” – Látatlanban megmondom hogy LESZAROM Hamilton lesz az első. A közutakon is:
Nem dicsérték meg Sir Lewis Hamiltont, hogy közúton vadult egy kölcsönzői autóval – videó: „A tokiói éjszakában tett örömautózásának lehet, hogy lesznek még következményei.”ENNYIT A BIZTONSÁGOS VEZETÉST PROPAGÁLÓ PLAKÁTJAIRÓL Ugyan, ő még azért is újabb lovagi címet kapna ha egy atombomba-túlélőt ütött volna el bedrogozva.
Lewis Hamilton eltörpül Shaquille O’Neal mellett – Vegyen fel magasított talpú cipőt. Divatnál maradva:
Hamilton orrpiercingje miatt pénzbírságot kapott a Mercedes – Bármekkora összegre büntetik őket, kevés.
Hamilton legalább tíz rajthelyes büntetést kapott az Olasz Nagydíjra – Lásd fentebb…
Filmes és tévés produkciós céget alapított Lewis Hamilton, máris készül az első két munkájuk – Remélem Obama meg Meghan Markle is besegít, az egyéb tevékenységeibe is:
Lewis Hamilton az egyik tulajdonosa a rekordáron elkelt Denver BroncosnakEric Cartman likes this!
Lewis Hamilton egy 20 éves teniszezőnővel és egy mexikói színésznővel nyaral – Na, megvan Shakira következő lemezének ihlete :DDD

 

SZERDA, JÚLIUS 26.:
ÚRŰRVACSORA
0
Az űrlény és az úrilányok.

Talán érdemes:
Háromnegyed tizenegykor a közelmúlt egyik nagyon hype-olt hazai dobása a Magyar Mozi TV-n. Panna, a zárkózott egyetemista (Walters Lili) olyannyira nem találja helyét a Földön hogy ezer éve küldi a jeleket lentről felfelé. IMÁI Üzenetei meghallgatásra találnak de nincs sok oka örülni mert egy rá mindenben (így kívülállásban) is hajazó alien (Takács Zalán) válaszol rájuk aki csak addig ugrana el Budapestre amíg magával viszi Zalatnay Saroltát. Az ok? Panna „küldeményeinek” egyike az ő dala (Magányra születtem) volt. Amikor Badits Ákos eltalálja az arányokat akkor az Űrpiknik számtalan világmegmentős blockbustert keresztez a lila magyar alterkodásokkal. Ez főleg az önironikus cameóknak valamint Rainer-Micsinyei Nórának köszönhető (na meg annak hogy a forgatókönyvért felelős Benedek Ágota is szintet lépett a Rumbarumbamm óta). A leadások első helyezettje Annika Pinske debütálása ami messze nem olyan rossz hogy a Cinemax 2-nek 01:40-ig kéne dugdosnia a nézők elől. Az egykori Kelet-Németország területéről származó nő (Anne Schäfer) már az egyesítés utáni Berlinben fut be tudományos karriert és csak hébe-hóba megy szülőföldjére. A mostani alkalmat anyja születésnapja adja és Clara ezúttal is tapasztalja az egyre mélyülő szakadékot választott kollégái és néhai lakhelye között. Ok, vidéken Mindenki az időjárásról beszélget de mennyivel rosszabb ez a városi sznobok finghámozásainál? És egyáltalán, van-e joga cikizni az „egyszerűbb” lelkeket? Jó kérdések, de ha már utazás:

Turisztikai rovat:
Short Trips – Short Trip Amszterdamban – Egy város mindenkinek! – ...de csak ha a SARIA városi tanács is engedélyezi:
Amszterdam szabadulna a szex- és drogturistáktól: „A látogatóktól túlcsorduló város szeretné magát egy kicsit élhetőbbé varázsolni és ehhez először a kellemetlen ballasztot hajítaná ki.”DE AKKOR KI FOG ODAMENNI? LOL Az a baj hogy továbbmennek...hozzánk:
Nem erről volt szó: az üvöltöző részeg hordák visszatértek a bulinegyedbe: „A lakók szerint kezd visszatérni a járvány előtti élet Belső-Erzsébetvárosba. A polgármester is szeretne megszabadulni az olyan turistáktól, akik „részegen összevissza okádják a kerületet”, de szerinte ehhez több idő kell.” – Elég volna egyetlen éjszaka, nem csak nálunk:
Meztelenre vetkőzött egy müncheni repülőgép utasa, majd megharapta a kiérkező rendőrt: „Egy 27 éves nő vetkőzött ki magából a pénteki München–Szófia járaton.” – Járhatott volna rosszabbul is...mármint a rendőr:
Azt hitte, elrabolják, ezért agyonlőtte az Uber-sofőrt: „Az amerikai Phoebe Copas olyan táblákat látott, amiken Juarez neve szerepelt, ezért azt hitte, erőszakkal át fogják vinni a mexikói határon.” – Pedig ha az utazó magyar család blogját olvasná, tudhatná hogy Dél-, és Közép-Amerika négy gyerekkel is biztonságos célpont!44!négy
A szupergazdagok szembesülni akarnak a halállal, mert ez élteti őket igazán – Sőt, már a fapados turistákat is a halálfélelem „élteti”:
fotelkalandor – Mit láthat a turista Irakban? – Kb. bármit, de azt mind utoljára :DDDDD

 

CSÜTÖRTÖK, JÚLIUS 27.:
HARE BAMA RUSH!
0
I'm a selfie machine!!

Talán érdemes:
Kilenckor újra itthoni rögvalóság a Magyar Mozi TV-n. A puhuló Kádár-kor vége felé, 1987-ben járunk amikor már lehetett maszekolni, a két férfi főszereplő egyike is ezt teszi a videó-biznisszel. A másik törvényesebb úton, taxisként sütögetné pecsenyéjét, a háromszög utolsó sarka középkorú háziasszony, bántalmazó férjjel. Triójuk találkozása egy Zuhanás közbeni társadalom tükre és mint tudjuk, a földet érés a lényeg. A Filmboxon 22:35-kor kezdett Tolvajszezon is párhuzamos karaktereket ereszt egymásnak de már más okból. Vidámparki idénymunkás (Jordan Frieda) keresetét lenyúlja barátnőjének (Dominique Swain) gengszter haverja. A rosszfiú (David Murray) nem mellékesen a park tulajdonosának feleségével (Gina Gershon) kavar, a férjet pedig betörésnek álcázva tennék el láb alól. A kisemmizett ezután jó útra tért bűnözőt (Dennis Hopper) kér fel hogy tanítsa meg a besurranás fortélyaira. Az Out of Season leginkább a neo-noirok közé tehető, szimpatikus figurák nincsenek benne, öncélú megoldások igen, ezekkel együtt különösen soknak fog érződni a százperces játékidő. 22:40-kor félresikerültségében is érdekes doksi az HBO-n. A Bama Rush (vagy BamaRush) úgy indult mint a Dívák: a direktrisz a University of Alabamára felvételiző lányokat követett, a terv akkor vett először éles kanyart amikor alanyai az ottani tanuló-szövetségek közelébe kerültek. Egy-két dilis amcsi filmből tudjuk hogy vannak ezek a görögbetűs fraternity-k és sorority-k a gusztustalan beavatásokkal meg tagdíjjal de durva látni hogy mennyire komolyan veszik magukat. Az amúgy is vaskalaposnak elkönyvelt Délen a The Machine nevű társaság uralja úgy lány-, mint a fiúközösségeket és ilyen Skull & Bones-szerű képet vetítenek magukról. Amint megneszelték a forgatást, riasztották is az embereiket (LOL), az „elnökük” pedig aktivizálta magát: a leadó-megrendelő csatornát és a készítőket burkoltan fenyegette, az FBI-nak meg bemószerolós levelet írt. Ijesztő és szánalmas, ha Rachel Fleit megmaradt volna ezen a vonalon akkor sötét titkokat deríthetett volna ki de itt érkezik a második hajtűkanyar. Sajnos ő is beleesik a hibába amibe sokan vagyis egyszer csak magát és testi-lelki problémáit (betegség miatti hajhullás) teszi a középpontba. What’s worse, állapotát saját iskolás éveire vezeti vissza ahelyett hogy lecsapna a tálcán kínált témákra (rasszizmus, önként vállalt megaláztatások) így a leleplezés elmarad, a Gépezet olajozottan forog tovább, nem csak Alabamában.

Szelfibűnözés rovat:
Gyorsan letiltották a youtuber-komikus Uncle Roger kínai oldalát, miután a rendszerrel viccelt: „Elég jól megjósolta, mi fog történni.” – Nem kellett nagy tudomány kitalálni a végeredményt, ahogy nála sem:
Meghalt egy kínai influenszer, miután élő adásban fogyasztott el tekintélyes mennyiségű alkoholt: „Legalább hét üveg, 60 százalékos alkoholtartalmú italt fogyasztott el pár óra alatt a kamera előtt.” – Hát, legalább a tábort megúszta. Mondjuk nem csak alkohollal mérgezik magukat meg egymást:
Sajttortával próbálta megmérgezni a hasonmását egy orosz nő New Yorkban, hogy ellopja a személyazonosságát: „Az eset 2016-ban történt, az esküdtszék most bűnösnek találta a 47 éves orosz bevándorló nőt.”Wait, a challenger appears:
Letartóztattak egy német influenszert, aki a gyanú szerint meggyilkolta a hasonmását: „A nő a saját halálát akarta így megrendezni.” – Ez most tényleg valami trend vagy kihívás lehet :SSS
Szelfizés közben egy víztározóba ejtette a mobilját, lecsapoltatott több millió liter vizet, hogy megtalálja – Ahelyett hogy utána ugrott volna a hülyéje.
Aranyáron árulják az eBayen a Disney ikonikus attrakciójának bepalackozott vizét – Ha nem BELLE DELPHINE FÜRDÖTT BENNE Taylor Swiftet locsolták meg vele akkor szart ér:
Árulták az esővizet, amely eláztatta Taylor Swiftet a massachusettsi koncertjén: „Söpörte a vizet a zongoráról Taylor Swift, akkora eső esett az egyik amerikai turnéállomásán (...). Az esővizet egyes rajongók tégelyekbe gyűjtötték, majd eladásra kínálták.” – Képzeljük mennyit érne ha még ivott is volna belőle:
172 millióért árulják Drake félig megevett pizzaszeletétNÉGYÍZŰ TÜCSÖKKEL Nemes penésszel vagy anélkül? LOL!!!

VISZLÁT SZOMBATON (és a faszbúkon)!

Kulcsszavak: éberség, LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés