2023. 07. 31.
(L)esünk a magasból (júl. 31., aug. 1-2-3.)
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
(L)esünk a magasból (júl. 31., aug. 1-2-3.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, JÚLIUS 31.:
I'LL DRINK TO THAT!
0
Nem muszáj HŐSNEK Herkulesnek lenni.

Ajánlott:
Negyed éjfélkor moralizálás az M5-ön, pont jókor mert a szomszédban zajló háború előcsalogatta a fotelhuszárokat. Ők azok akik laktanyát még nem láttak belülről de így is jobban tudnak mindent, nos az Eroica majd helyre teszi a fejükben a dolgokat. Andrzej Munk 90 percben, két etűdben mutatja meg mit jelent a hőssé válás és hogy gyakran pont nem az lesz akikről feltételeznénk. Az első részben seftelgető alkoholista teszi hozzá a magáét tudtán kívül a varsói felkeléshez és dicsőül meg, a másodikban lengyel hadifoglyok bátorítják egymást egyikük szökésével. Az illető valójában a SPÁJZBAN padláson lapít de mert legendákra szükség van, mítoszát még halála után is ápolják társai.

Talán érdemes:
Háromnegyed tízkor agenda-túltolás a Cinemaxon: déli bevándorlókat és gyerekeiket öregek otthonában dolgoztatnak éhbérért, a korhatárt átlépőkre meg valami még rosszabb vár. Az Amerikai mészárlás tulajdonképp a Tűnj el! koppintása mexikóiakkal ami Trump idején még bátor és újító lett volna. Idézik is a botrányos ex-elnököt de 2023-ban kicsit lejárt az effélék szavatossága így max. Jenna Ortega rajongóinak ajánlható SPOILER bár ők is jobban járnak a Logan’s Run vagy a Soylent Green ismétléseivel SPOILER VÉGE. 22:50-kor a Kálmánczhelyi-Végh-Stefanovics trió húszéves abszurdja a Magyar Mozi TV-n. Született pszichopata (Mucsi Zoltán) befolyásolható lúzerekből verbuvál sajátos társulatot, túltolva a method acting legrosszabb értelmezéseit. A Libiomfi színházcsinálóját egyértelműen a valóság ihlette (lásd az ózdi fojtogatós rendezőt), azóta ezt is beérte a progresszió a Micimackós horrorral (itt is az átértelmezett mese bemutatójára edzenek).

Ma is TANULTAM leszartam valamit rovat:
Tizennégy éve fedezték fel a világ legnagyobb barlangját – Ezt is idén SZAROM LE:
Fogalmuk sincs a régészeknek, mire voltak jók a 8500 éves hatalmas gödrök, amelyeket most találtak Angliában: „A középső kőkorszakból származó gödrökre bukkantak régészek Angliában, a bedfordshire-i Linmere-ben végzett ásatásokon.” – Ezek a brit tudósok akkor se ismerik fel a vécét ha teLESZAROM:
Észkombájn – Miért úszik néha a víz felszínén a kaki? – Azért mert LESZAROM nem húztátok le rendesen a WC-t!!!
Kvíz – Tudod, hogy hívták a legkisebb királyfit? – Hogyne tudnám: LESZAROM.
end – Mi lesz velünk, ha eljön a világvége? – Hogy veletek mi lesz azt nem tudom, én LESZAROM:
Most már biztos, hogy megsemmisül a galaxisunk – Meg az is biztos hogy LESZAROM, ha elélek odáig akkor már megtehetem, nem igaz? :D
Ön sem látott még galambfiókát? Nincs egyedül vele, de itt a válasz a rejtélyreLESZAROM, ha már ők is engem.
kvíz!! – Növény vagy állat a herefojtó aranka? – Tökmindegy, úgyse merem leszarni nehogy megtudjam honnan kapta a nevét :SSS Ha már nevek:
kvíz – Évtizedek óta szajkózzuk Ferihegy nevét, de mégis milyen Feri? – Az, amelyik...keresett :DDD

 

KEDD, AUGUSZTUS 1.:
HIGH SCHOOL IS HIGH!
0
Apácák a PÁCBAN pályán.

Talán érdemes:
00:20-kor bő ötvenéves de máig aktuális dráma a Magyar Mozi TV-n melyben vadászsólymokat „képző” társaság zárt világába jut el egy idealista fiatalember (Ivan Andonov). A Magasiskola többek közt a környékbeli földműveseket segíti a terményeiket dézsmálók természetes ellenségeinek nevelésével, mégis örök kívülállók maradtak. Ennek oka lehet közösségük hierarchiája ami kívülről nézve ideális de benne élve már kijönnek a normává lett abnormalitások. Nem kell sok ész megtippelni hogy látogatójuk melyiket választja a megszokás és megszökés közül de mi addig is gyönyörködhetünk Ragályi Elemér képeiben. Úgy tűnik ma minden jóságot jó későre tesznek, így jár el az HBO2 is: a Legyetek jók, ha tudtok modern párját 01:55-ig dugdossa előlünk. Bezárásra ítélt árvaház veszélyes kölykei közé rendhagyó (de rendjét nem elhagyó) apáca érkezik, a srácok meg is tesznek mindent hogy elijesszék. Marina nővér (Carmen Machi) azonban a futball segítségével végül megtalálja velük a közös hangot, olyannyira hogy ő lesz a Csapat lelke. Roberto Bueso filmjét valós személy, a Real Madridos Valdo története ihlette, már emiatt megéri felvenni.

Kis hírek a nagyvilágból:
The Anyaság Edition:
Rossz szülőnek kiáltották ki a netezők azt a fiatal anyukát, aki kihívó ruhákban pózol TikTokon – De így sem ő a legrosszabb anya:
Imád Dubajban nyaralni az anyuka, aki nem tartja önzőnek, hogy családját közben otthon hagyja – De legalább nem őrizetlenül hagyja őket hátra:
Meghalt egy 16 hónapos kislány Amerikában, miután édesanyja magára hagyta, hogy elmehessen nyaralni: „A szomszédok szerint többször is kérték, hogy ne hagyja rendszeresen magára a gyereket, de a nő nem hallgatott rájuk.” – Hát igen, első az énidő, bármi áron:
Bérgyilkossal akarta megöletni hároméves kisfiát egy amerikai nő, letartóztatták: „A nő egy kamu honlapon keresztül próbált meg felbérelni valakit a feladatra, a rendőrség jelentkezett rá.” – Eközben a ló túlsó oldalán:
Fizetett lányának az anya, hogy esküvője előtt még randizzon 100 férfival – Bezzeg mit kapnak a férfiak akik esküvő nélkül randiznak száz nővel akiknek még ők fizetnek!!44!4!!négy!
Bicepszes babát szült az anyuka, aki várandóssága alatt folyamatosan edzett – Mások máshogy gyúrnak a formában maradásra:
Profi sminkest vitt magával a kórházba, hogy jól nézzen ki szülési fotóján a fiatal anyuka – ...és hogy a baba is jó színben legyen:
Három vörös hajú gyermeke született a párnak, pedig soha senki sem volt az korábban a családban – Tényleg? Még a dubaji postás sem? LOL!!!4!4


SZERDA, AUGUSZTUS 2.:
CSÁBÍT A VÍZ...
0
Hív AZ OHIO a Pó folyó.

Talán érdemes:
A Cinemaxon nyolckor adott Delta csak címében hajaz a tévés sorozatra vagy Mundruczó művére, ebben a Pó folyó halállományát mentené meg pár aktivista. Az abból élő helyiek mellett ott vannak az illegális halászok is és valamennyi oldalnak megvan a maga igazsága, persze az állatokon a civakodásuk segít a legkevésbé. Egy órával utána (21:00) egy már külföldön is több néven (Night Class, Seduced by a Thief) futó B-krimi a Filmboxon, újfent Sean Younggal, ezúttal mint ékszertolvajjal. Az akcióhoz időzítve el is csábít egy biztonsági őrt (Rick Peters) aki emiatt a rendőrség látókörébe kerül és maga indul a rablás kitervelője (Ron Perlman) után. A Gyémántok, bűn, szerelem nem épp Briliáns csapda vagy Gyémánthajsza de egynek elmegy. A Magyar Mozi TV-n ötéves életrajz 22:40-kor egy ’56-ban Ausztráliába emigrált nőről. A Lili, az én anyám, az én lányom másik szereplője a lánya akinek hosszú évek múlva állt össze a teljes kép, így az is hogy volt egy Budapesten hagyott testvére aki azóta szintén kivándorolt. Mivel minden éremnek két oldala van ezért úgy fair hogy az ő Velvetnek írt üzenetét is linkeljem miszerint akik „ezt a filmet nézik majd, ne felejtsék el, hogy nem minden úgy volt, ahogyan az be lett mutatva a filmben.”

Heidi Klump rovat:
Heidi Klum bement az irodába, és azonnal félmeztelenre vetkőzött – Tehet róla, tehetne ellene:
Heidi Klum fenekén szétrepedt a szoknya, de nem akadt ki, inkább megmutatta – ...és tőle ez is menőség, nem a patriarcha elnyomásnak való megfelelés. Legközelebb már direkt fog villantani:
Heidi Klum mély betekintést engedett a lábai közé – Kuss, ő így SZÁLL LE maxolja ki a jóanyaságot:
Heidi Klum terhesen libbent végig a Victoria’s Secret kifutóján – De legalább a már meglévő gyerekeit megkíméli...ja nem:
Heidi Klum és 18 éves lánya közösen pózolt fehérneműben, az emberek kiakadtak – Pedig a java még hátra volt:
a modell 16 évvel idősebb - erre nem számítottunk - Ááá, Heidi Klum a Tokio Hotel gitárosával jött össze„„„GITÁROS”””, HAHAHA, LOLIKSZDÉ, BESZAROK!4!!4! Követelem hogy töröljék el a privilégiumai kihasználása miatt!!
Heidi Klum most is kitett magért, megint nem lehetett felismerni: „Hozta a formáját, amit Halloween alkalmából elvárnak tőle, hogy valami elképesztő jelmezben jelenjen meg.”MAGYARUL: most is kitett valamit magáért:
A nap, amikor Heidi Klum szexibb volt Palvin Barbaránál: „Összeszedtük a legdögösebb halloweenező celebnőket - és néhány jó ötletet is.” – Nem hittem volna hogy ezt így leírom de akkor már ezerszer inkább Palvin...
vicces és laza – Gumicukor – Most kellett megtudnunk: Heidi Klum teljesen őrült – Miért, eddig épeszű volt?

 

CSÜTÖRTÖK, AUGUSZTUS 3.:
ARANY IFJÚSÁG
0
Britannia, csao-csaó!

Talán érdemes:
A mai nap a doksiké lesz, az HBO-n sporttal kezdenek 22:10-kor. A visszatekintés alanya Oscar De La Hoya aki számtalan gesztussal lopta be magát azok szívébe is akik nem kedvelték az ökölvívást. Az Aranyfiúnak (Golden Boy) becézett bokszoló ugyan kevésbé volt balhés mint Tyson de neki is megvoltak a gondjai amikkel idősebben, bölcsebben elszámolhatott hogy ezután mi is máshogy tekintsünk őrá. Ugyanitt maradva féléjfél után öt perccel már sötétebb titkok elfogultabb tényfeltárásban és a Hammer háza hivatalosan a befolyásos Hammer família múltjáról lebbentené fel a fátylat. Még az se baj az hogy ehhez az Arnie-t ért vádak adják az alapot amikkel kb. bármelyik bulvár-olvasó tisztában van. Nem, a gond az arányokban rejlik: a felmenők magukban elég „érdekesek”, az ő sztorijuk ismeretében Arnie viselkedése is érthetőbb és náluk nem is lett volna szükség a tények manipulálására (ezzel nem azt mondom hogy bármelyikükkel szimpatizálok!). Még jó hogy előtte 23:10-kor a moziőrülteknek kedvez az M5 és a Csapó, Britannia! elvileg nem volt még nálunk, ebben A modern brit film négy évtizede kerül terítékre. A hatvanas évekkel kezdenek (a második világháború utáni korszakot tudtommal lefedték egy hasonló szériával amit úgy emlékszem be is válogattam). Ami felróható az Jon Spira szubjektivitása (háttérbe szorítja az ugyanakkor készült klasszikus alkotásokat ha azok nem illeszthetők a swinging London-imázsba) de így is bőven megéri.

Testmódosítás rovat:
A plasztikaőrült, aki úgy néz ki, mint egy macska: „Jocelyn Wildenstein szegény, mint a templom egere.” – Ő legalább HÜLYESÉGBŐL meggyőződésből és nem a megélhetésért tette:
Teljesen átműtette magát egy nő milliárdos férje kedvéért – ...és ő sem a patriarcha elnyomás áldozata hiszen csak élt a lehetőségekkel. Mondjuk a gazdag, sík hülye férfiakat se kell sajnálni:
Új őrület terjed: ajakfeltöltővel növelik a péniszméretet: „Megosztóak a vélemények a beavatkozással kapcsolatban.” – Hát, addig se a szemüket tetováltatják :SSS
Tízmillióért egy teljesen új arcot csináltatott magának egy influenszer, íme az előtte-utána fotó róla – Csak tízmillió, csak arcra? Jaj de sóher:
Ez a modell 42 milliót költött lábai meghosszabbítására, 14 centivel lett magasabb – Maradhat vagy levágják a felesleget mint a hentesnél? Mielőtt azt hinnéd viccelek:
Nagyobb feneket akart, de belehalt: „A dallasi nőt a negyedik injekció után holtan találták az illegális rendelőben. Egyre több ilyen eset van.”NICKI MINAJ Lolo Ferrari likes this :SSSS
Ön hallott már róla? Így zajlik a kisajakplasztika – Levágják vagy meghosszabbítják? Bár végeredmény szempontjából mindegy:
43 plasztikai műtétet vállalt, hogy úgy nézzen ki, mint Barbie: az eredmény rémisztő lett: „Dalia Naeem már sem önmagára, sem kedvencére, a Barbie-babára nem hasonlít.” – Meglepő. Ja nem az:
A kettévágott nyelvű sztriptíztáncosnő viccesen reagál a gyűlölködőknek: „Szerető családban nőtt fel, keresztény nevelést kapott.”HA HA VERY FUNNY:
Levágatta az orrát, a fülét és szarvakat rakatott: 33 beavatkozáson esett ár az emberi ördögDE MIÉRT NEM EGYBŐL A FEJÉT VÁGATTA LE, IRAKBAN INGYEN MEGCSINÁLNÁK NEKI Aztán meg sír hogy nem tud elhelyezkedni. Továbbra is illik ide:
0

VISZLÁT SZOMBATON (és a faszbúkon)!

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés