2023. 08. 07.
Páncélban edzett. (aug. 7-8-9-10.)
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
Páncélban edzett. (aug. 7-8-9-10.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, AUGUSZTUS 7.:
EASY CREASY DOES IT!
0
NÉGY Egy gyerekkel Mexikóban.

Talán érdemes:
A Cinemaxon komoly téma nyolckor (vagy holnap ugyanitt 10:05-kor): stabil kapcsolatban élő nőt (Vicki Krieps) késztet élete átgondolására egy végzetes diagnózis (tüdőbetegség). Szerettei bizonytalankodása és túlzott aggódása egyaránt zavarja, csak a vele hasonló cipőben járó blogger érti meg. Mivel biztos benne hogy meghal, a nő el is látogat a Norvégiában élő, nála idősebb Misterhez (Bjorn Floberg), hátrahagyva (és megbántva) az őt eddig támogatókat, különösen a férjét (Gaspard Ulliel). Hélene döntése csak azoknak radikális akik nem voltak ilyesmi helyzetben SPOILER de ha őszinték vagyunk, a legtöbben úgy reagálnánk mint a férje SPOILER VÉGE. A szomszédban (Cinemax 2) Denzel Washington másik nagy újrázása fél kilenckor a Manchurian Candidate mellett. Harctéri Tűzben edzett férfi (Denzel, ofkorsz) óvóbácsiskodni megy újgazdag mexikóihoz (Marc Anthony), cserfes lánya (Dakota Fanning) fel is adja neki a leckét. A PTSD-ben szenvedő John Creasy aztán összebarátkozik védencével akit persze pont ekkor rabolnak el. A Man on Fire eredetije 1987-es, másfél órás, abban flashbackekben, narrálva mesélték el a sztorit amit néha Scorsese stílusában megállítottak. Tony Scott ezzel szemben a kétezres évek kézi kamerázásával büntet majd’ 150 (!) percig de egye fene, Mickey Rourke és Christopher Walken miatt belekukkantok. 22:30-kor b-kategóriás sci-fi a Filmbox Plus-on Romániából melyben a vírusok és szennyezések tépázta Föld kap utolsó esélyt (Last Chance) egy meteorral és a vele utazó SÖTÉT anyaggal. A Hajsza a kristályért emberek, mutánsok valamint olcsó díszletek között zajlik, de ezt legalább nem nyújtották nyolcvan percnél tovább.

Hétfő? #LESZAROM™.
The Oldschool Edition:
femina – Mit kell csinálni havonta kétszer a boldog kapcsolatért? A 9 éves kapcsolatban élő pár tanácsa egyszerű, de hatásos – Az enyém is: hetente egyszer LESZAROM.
Hogy működik a szerelem? – 10 dolog, amitől szexibbnek érzed magad – Lásd fentebb...
parfüm – Ezek voltak 2022 legjobb férfi illataiAlkoholos lehelet for teh win, a parfümöket továbbra is LESZAROM, de ha már illatok:
Le tudsz rajzolni egy fingot?”: „Ezt kérdezték a képregényestől. És ő lerajzolta.” – Én pedig LESZAROM. A képregényeket is. Ha már popkultúra:
Kesha ősi módszert választott új albuma promózására: levetkőzött: „Csak lemezei takarják meztelen testét.” – A „zenéje” ettől sajnos nem lesz jobb, szóval LESZAROM. Esetleg még coming outolhatna, hátha:
A biszexuális Susan Sarandon nem törődik mások véleményévelBIMBA PROFESSZORNŐ LIKES THIS Én sem az övével: LESZAROM.
Keanu Reeves alig szólal meg az új John Wick-filmben, és ennek meglepő oka vanLESZAROM hogy mi az.
Hailey Bieber nagyon szeretne anya lenni, mégis egy félelme visszatartja – Az, hogy őt is LESZAROM.
Mind felkaptuk a fejünket, olyat mondott Max Verstappen – Csak nem ő is leszarja?...
Megjelent a készülék, amellyel műholdon keresztül írhatunk üzeneteket: „Könnyebb a működése, mint gondolnánk.” – Akkor hamarosan a földönkívüliek is olvashatják hogy LESZAROM!!

 

KEDD, AUGUSZTUS 8.:
JÖTTEM, LÁTTAM, ÖSSZETÖRTEM
0
A saját anyám vagyok!44!4! négy

Talán érdemes:
Ma nem leszünk elkényeztetve, csak két jóság (?) maradt a felesleg kiszórása után, kezdjünk is a korábbival. Tilda Swintonnak voltmár egy jelenése a hétvégén Wes Andersonnál de ma nyolckor merőben más, ráadásul kettős szerepben csíphetjük el a Cinemaxon. Nemesi származású anya és lánya az egykor otthonukként, most szállodaként szolgáló házba térnek vissza emlékeikkel számot vetni. A helyet nélkülük is kísérti a múlt és az Örök lány promózását ott rontották el hogy horrornak hirdették SPOILER holott valójában a gyászmunkáról szól és a Nagy Csavar az első percben nyilvánvaló SPOILER VÉGE. Bár Swinton nagyon igyekszik kettőnek látszani de a harmadik lead így is lejátssza a vászonról, őt Louisnak hívják, spániel és jó lesz rá odafigyelni, ígéretes karrier áll előtte. Egy órával utána (21:00) something completely different. Hétvégén lehúztam szegény Jean Renót de ma korrigálja a dolgokat a Filmcafén ahol is egy vígjátékát vetítik melyben szolgájával együtt a XX. századba katapultáló lovagot alakít. A Jöttünk, láttunk, visszamennénk elvileg ismétlésgyanús, gyakorlatilag asszem csak a folytatásai (meg a belőle ihletődött darabok) voltak nálunk, akárhogy is, Godefroy és Zsákfos kalandjai megunhatatlanok, mi pedig pótoljuk hírekkel a kevés programot:

Megan Fox rovat:
Megan Fox merészet változtatott a külsején, alig lehet ráismerni – Majd a meztelen testrészeiről beazonosítjuk:
Megan Fox bikiniben, négykézláb készített őrjítően dögös képet – ...és anélkül:
MEGAN FOX ISMÉT FELROBBANTOTTA AZ INTERNETET: MÁR BIKINIT SE VISEL LEGÚJABB FOTÓIN – Biztos így próbálja visszahódítani a férjét:
PAPARAZZI – Aggódnak a rajongók Megan Fox és Machine Gun Kelly kapcsolatáért – Már nem kell:
Kibékülhetett Machine Gun Kelly és Megan Fox – Ezt meg kell ünnepelni, például tetoválással:
Rózsás kígyótetkó takarja a helyet Megan Fox csípőjén, ahol régen exférje neve volt: „Végleg továbblépett.” – Remélem MGK csinálta az új tetkót...vagy a lánya:
Machine Gun Kelly megengedte a 13 éves lányának, hogy az alkarjára tetováljon: „Fesztivállal indult Casie nyári szünete.” – A papának meg állandóan szünet van:
Bárki tökön rúghatja Machine Gun Kellyt, ha legközelebb nem jön hozzánk fellépni – Muhaha, hát persze, önvédelem is van a világon:
wow! – Machine Gun Kelly megütötte egy rajongóját a koncertjén – Felkészülnek Megan rajongói:
balhé – „Próbálkozzatok más baromsággal, ti pszichopaták” – kiakadt Megan Fox – Jajaja, ne szóljanak bele a gyereknevelésbe:
Megan Fox mindhárom fiát lánynak neveli a rajongók szerint – Holott nemtelennek kéne, hadd döntsenek ha majd felnőttek!!!!44!!

 

SZERDA, AUGUSZTUS 9.:
IZLANDI LÓKÖLTŐK
0
Oh Fortuna...

Talán érdemes:
Nyolckor a Fehér isten amerikai párja a Cinemaxon melyben feketék megtámadásra beidomított Fehér kutya lel ideiglenes menedéket Romain Gary (alias Émile Ajar, amúgy Denis Menochet alakítja) és Jean Seberg (Kacey Rohl) otthonában. Elsősorban a nő szeretné átnevelni az állatot és Seberg aktivizmusába ez is beleférhetett, kérdés hogy Anais Barbeau-Lavalette mennyire kezeli lazán az író és a színésznő viszonyát (a háttérül szolgáló Martin Luther King-gyilkossághoz nehezebb hozzátenni vagy elvenni). Rögtön utána 20:30-kor tavalyi dráma a testvércsatorna Cinemax 2-őn, ebben dán hittérítő vinné el a kereszténységet a pogány Izlandra. Semmi sem úgy alakul ahogy tervezte, cserébe a hobbiját (fényképészet) is gyakorolhatja, márpedig a sziget bővelkedik megörökíteni valókban. Az Isten földje olyan mint maga a táj: ráérős, ellentétekben gazdag és csak a sznobok fogják értékelni. 22:00-kor friss sorozat az HBO3-on és a Fortuna legendája képregény-adaptáció vagyis kétszeresen hátrányos helyzetű...lenne, ha nem Alejandro Amenábar készítette volna. Mostanában nagy divatja van az utólagos elszámoltatásoknak de ACE Alex Ventura (Alvaro Mel) megelőzte korát amikor a brit kincsvadász Frank Wild (Stanley Tucci) nyomába eredt aki az akkor ereje teljében levő birodalomnak „mentette meg” az elsüllyedt hajók rakományait. Háromnegyed tizenegykor negyvenéves western a Dunán a Mad Max rendezőjének névrokonától. George T. Miller az ausztrál bozótköltő, A. B. „Banjo” Paterson eposzát (The Man from Snowy River) dolgozta fel száz percben az elárvult Jim Craig (Tom Burlinson) férfivá éréséről. A srác Harrison (Kirk Douglas) birtokán végez kétkezi melót és táplál gyengéd érzelmeket főnöke lánya (Sigrid Thornton) felé. A papa természetesen nem örül, a gyerek meg azzal bizonyítana neki hogy visszaszerzi az egyik elkóborolt lovát. Vándorlása során megtanulja A vadon törvényeit, közben fény derül munkaadója titkára és a Jimet korábban bátorító remete identitására is: ő Harrison elidegenedett testvére, Spur (szintén Douglas). Kettejük viszályának eredete hogy egyazon nőbe voltak szerelmesek, aki azt választotta aki előbb meggazdagszik. Mivel Spur még mindig keresi az aranyat így ő húzta a rövidebbet, mi viszont nem fogunk így járni. Lopott cuccokra visszatérve:

Kis hírek a nagyvilágból:
Visszaad Hollandia egy nagy rakás, gyarmati időkben zabrált kincset: „Drágakövek, dísztárgyak és egy gyémántokkal kivert ágyú is van azok között a kincsek között, amelyeket Sri Lankának és Indonéziának szolgáltat vissza Hollandia.” – Felkészül Nagy-Britannia...ja nem:
Az Akropoliszról eltávolított márványokat nem adják vissza a britek, ehelyett NFT-vel próbálják kiengesztelni a görögöket: „A British Múzeum úgy próbál történelmi igazságot tenni, hogy vissza is adja a görögöktől eltulajdonított kincseket, meg nem is.” – No mi van, ilyenkor nem menő az NFT? LOL!!
A „halott” nő egyszer csak lélegezni kezdett a koporsóban a saját temetésén: „A gyászolók megdöbbenve vették tudomásul, hogy még életben van. A bizarr eset egy ecuadori temetésen történt.” – Túlélte, mégis meghalt:
Meghalt az ecuadori nő, aki túlélte az első temetését: „Bella Montoyát állandó megfigyelés alatt tartották.” – Tisztára mint a régi viccben :(((
Cardi B leoltotta a tengeralattjáróval eltűnt brit milliárdos fiát, mert az koncerten tombolt a minap: „Állítólag ott tudott nyugalomra lelni.” – ...de csak mielőtt máshol is kiengedte a gőzt:
Egy OnlyFans-modellel kezdett online flörtölésbe az eltűnt tengeralattjárón lévő brit üzletember magyar nevű mostohafia: „Előtte még azért megírta, hogy imádkozik nevelőapjáért.” – Most őszintén, tudott volna mást tenni, főleg ha már elkezdte a netes csevegést?
A Vénuszra küldene ezer embert a Titant fejlesztő vállalkozás egyik alapítója: „Guillermo Söhnlein egy olyan bolygóra álmodott embereket, aminek légkörében mérgező kénsav van, a felszíne pedig forróbb, mint a Merkúré.” – Ideális turistacélpont méregdrága csak oda-jegyekkel.
Rászálltak a kínai hatóságok egy étteremre, ahol bárki ingyen ehet, ha 108 gőzgombócot képes benyomni: „Az országban a múlt század közepén 45 millióan haltak meg az éhezés miatt, így szigorúan bánnak az élelmiszer-pazarlással.” – Eközben a Fejlett Nyugaton, a ló túlsó oldalán:
Bezár a torontói antikapitalista kávézó: „Kiderült, hogy a becsületkassza (...) hosszú távon nem fenntartható. (...) Mindehhez azért nem árt tudni, (...) hogy a tulajdonos a filteres kávét becsületkasszára adta, míg minden mást a helyiek véleménye szerint alaposan túlárazva lehetett megvásárolni (...).” – ...de így sem ő a hibás: „Gabriel Sims-Fewer a kudarc ellenére sikeresnek ítélte, majd egy rendesebb szitokáradattal zárta le az Anarchist történetét. „Basszák meg a gazdagok. Bassza meg a rendőrség. Bassza meg az állam. Bassza meg a Kanadának nevezett gyarmati haláltábor” – Jajaja, az elnyomó Kanada, bezzeg a Gulág meg az átnevelő táborok...ez se lesz már hülyébb.

 

CSÜTÖRTÖK, AUGUSZTUS 10.:
UTOLSÓ PÁRBAJ...
0
...előre, kuss!

Talán érdemes:
Ma az HBO dob be nem gyereknek való rajzfilmet nyolckor mert bár Zelma neve a Scooby Doo Vilmájára hajaz de ő nem elégszik meg a társadalom hagyományos női skatulyáival. Az addig betanult boldogan éltek, amíg-közhelyek felnövésével együtt hullnak le róla és Signe Baumane alkotása ezáltal a feminista énkeresés-önmegvalósítás ünneplése lesz. A Szerelmi viszonyom a házassággal formabontó stílusa miatt kap tőlem esélyt, remélem nem élnek vissza vele. Egy órával később (21:00) húszéves female empowerment a Viasat3-on, ebben Julia Roberts lesz az ötvenes évek Amerikájába világosságot hozó tanerő. A Mona Lisa mosolya voltaképp a Holt költők társasága csak irodalom helyett művészettel és fiúk helyet lányokkal akiket nehéz letéríteni a nekik kijelölt útról (házasság, gyerekvállalás). Közhely hogy azóta ezt is túltolták, nézzük is inkább az M5-ön 23:20-kor adott Csapó, Britannia! újabb részét mert a Második fejezet már A hetvenes évekkel foglalkozik. Éjfél előtt tíz perccel Tony után a bátyja, Ridley Scott is beugrik a Moziverzumra 2021-es dobásával ami egyetlen történetet prezentál több szemszögből. Két férfi (Matt Damon, Adam Driver), egy eset (egyikük feleségének megerőszakolása) és mivel akkoriban az efféle lovagias ügyeket karddal intézték, itt sem első vérig tart az Utolsó párbaj hanem a két fél valamelyikének haláláig. A Last Duel jól illik Scott mostani termésébe ugyanis nem csak látványos de irreálisan hosszú is (140 perc), Kuroszava jobban megoldotta (majdnem) ugyanezt a Rashomonnal.

Tetoválós rovat:
az én kutyám – Biztosan jó ötlet egy kutyás tetoválás?: „Ezeket a képeket elnézve mindenki átgondolja, hogy érdemes-e bevállalni.” – Legalább nem OPERÁLTATTÁK tetováltatták magukat KUTYÁVÁ anime-figurává:
Anime karakterré tetováltatta magát a 30 éves Tina: „Szinte a teljes testét fekete festékkel vonatta be a 30 éves Tina Alexandra.” – Aztán majd ő is sír ha nem mehet emberek közé:
Egy teljesen kitetovált férfit kivezettek a bevásárlóközpontból, mert megijedtek tőle a vevők – Várja a popSTÁR-lét:
Kifejezetten ijesztőek lettek Grimes új tetoválásai – Tőle ez a minimum, ahogy a „színésznőktől” a vetkőzés:
Félmeztelenül videózta magát Zoe Saldana, kivillant a férje arcát ábrázoló tetoválása is: „Egy átlagos munkanap Hollywoodban.” – Biztos nem az OnlyFans-en? LOL!!!
Azt hitte, jó ötlet tetoválással leplezni a kopaszodást, de üvöltve zokogott a végeredménytőlBARTOS CS. ISTVÁN LIKES THIS Wait, a challenger appears:
Ha megnézi ennek az influenszernek a csúnyán elrontott tetoválását, kétszer meggondolja, mit varrat magára – Á, a hülyék semmiből nem tanulnak:
Zokogva mutatta meg az OnlyFans-modell, hogyan rontották el a tetoválását BalinMinekmentoda level over 9000,

VISZLÁT SZOMBATON (és a faszbúkon)!

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés