2023. 08. 19.
Páncélt, s bazárt éneklek (aug. 19-20.)
Tartalom értékelése (2 vélemény alapján):
Páncélt, s bazárt éneklek (aug. 19-20.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, AUGUSZTUS 19.:
KÖRTÉS BESZÉD...
0
...de van benne rendszer.

Talán érdemes:
Időjáráshoz passzoló (=változó) felhozatalt kapunk: kilenckor Jennifer Beals húz váratlant a Filmbox Family-n egyedülálló MACSKÁS kutyás hölgyként. A Nevem Sarah az anonim alkoholisták bemutatkozására utal és a címszereplőt is ilyen gyűlés rántja ki a MAGÁNYBÓL szingli önmegvalósításból. Mivel nem iszik így egyértelmű hogy a társaság, illetve annak tagja (Peter Outerbridge) kedvéért hazudja magát függőnek. Kiszemelt pasijáról aztán kiderül hogy szintén alkesz fiával (Gerald Funk) együtt jár megtisztulni de persze Sarah is lelepleződik. Új barátja első kétségbeesésében majdnem a pohár után nyúl de végül a nő azt teszi amit kell, és talán nem nagy SPOILER hogy a valódi célját elmesélő coming outjával nem csak másokkal hanem magával is őszintébb lesz, ezt megköszöni neki elidegenedett testvére és kutyája is. 21:10-kor a Hír TV lép meglepőt egy zenés doksival: a Táncdalfesztivál '66 hivatalosan is befuttatta a beatzenét, nem véletlenül datálódik innen A Nagy Generáció születése. Cirka egy órával utána (22:00) negyvenéves western a Dunán és a Gregorio Cortez balladája elvileg sorozatepizód (az American Playhouse-é). Cortezt (Edward James Olmos) igaztalan vádakkal üldözik a már akkor is zűrös Texas-Mexikó határvidéken. A direktor Robert M. Young direkt hanyagolta a spanyol párbeszédek feliratozását, TALÁNSPOILER Cortezt is rosszul tolmácsolt szavai miatt ítélik el TALÁNSPOILERVÉGE, kérdés mennyi marad ebből a magyarításban. 22:50-kor újabb ugrással az HBO2-őn és a Hollington Drive-on találhatjuk magunkat egy friss szériával. Kiskamasz srác eltűnése majd halála borítja fel a fent említett Patyomkin-közösség nyugalmát és vele a mienkét is merthogy hamar a modern tévézés állatorvosi lova lesz belőle. Van diverz casting meg nem olyan rejtett mondanivaló, csak az izgalmak (meg a jó párbeszédek) hiányoznak.

A seksz, a szipu rovat:
STREAM – TRAILER – 18+ Cara Delevingne fejest ugrik a szex világába – ELŐZETESÉDES FASZOM, MÁR MEGINT VAGY MÉG MINDIG?! Wait, a challenger appears:
Írják le neki a szexuális fantáziáikat – kéri a nőktől Gillian Anderson: „A színésznő egy különleges projekten dolgozik.” – Ahogy Bill Gates is, csak tőle ugyanez nem menő:
Milyen pornót néznek? Ilyesmi kérdéseket firtathattak az állásinterjún Bill Gates irodájához, de állítólag csak a nőknél: „A pornónézési szokásaikról is érdeklődött a női jelentkezőknél az a vállalat, amit Bill Gates irodája bízott meg, hogy állásinterjúztasson hozzá embereket.” – Lehet hogy csak beszállna a netes pornóba.
stopstd 18+ Épít vagy rombol a BDSM?: „A szexualitás e módját azért élvezik sokan, mert általa a köztük lévő bizalom erősödését is megélik.” – Ja, van aki mindenben a párjára bízza magát:
Azzal gyógyult ki a bulimiából, hogy a pasija szexrabszolgája lett: „Egy fiatal olasz lány állítja, azóta boldog, mióta a szerelme hozza meg helyette a döntéseket. Még azt is, hogy mikor mit egyen.” – ...és ilyenkor nincs rinyálás hogy a pasi irányít, ez progresszív:
18+ Egy BDSM-kapcsolatban mindent újra kell tanulni: „Bántják egymást, dugnak egy jót, és mindenki jól érzi magát.” Zana Krisztián egy szadomazo-kapcsolatban élő párt fotózott, hogy lemenjen az emberi kapcsolatok legmélyére.” – Az a baj hogy tovább mennek...a riporterek is:
Hétköznap átlagos ember vagyok, hétvégén domina: „Két éven át forgattunk a BDSM-közösségről, hogy megismerjük a magyar fetisisztákat, szadistákat, mazochistákat. Megmutatjuk, hogy néznek ki a magyar BDSM-bulik, hogy hogyan ismeri fel valaki, hogy extrém szexuális vágyai vannak, és hogyan működik ez egy egészséges kapcsolatban. A Telex dokumentumfilmje.” – Naná hogy ez is arra fut ki hogy az ilyen viszony jobb és őszintébb. Bámulatos hol tart már a tudomány, korábban meleg klubokba kellett menekülni a férfiak elől, aztán jöttek a BDSM-partik, a fejlődés jelenleg itt állt (?) meg:
Nem voltam még pasimentes buliban, most kipróbáljuk: „Szórakozóhelyeken a tapizást, beszólogatást, kellemetlen nyomulást leginkább a heteró férfiakhoz lehet kötni, tőlük távol maradni nemcsak a leszbikusoknak, hanem a heteró nőknek is fontos.” – Gratula gyerekek, még sok ilyen jó kis árokásó cikket-videót, már utalom is nektek a támogatást!!! Ja azt nem, van viszont Nap kommentje:
0

VASÁRNAP, AUGUSZTUS 20.:
AKKUPUNK TOURS

0
Ghost in a nutshell.

Talán érdemes:
A mai nap természetesen a nemzeti ünnepé lesz, tévében pedig – a kötelező ismétléseket kihagyva – csak kevés program marad, lássuk is őket fordított időrendben. A Story4-en 22:20-kor adott Secret Life of a Student (vagy Lethal Lesson) NEM a múlt heti Secret Life of College Escorts folytatása, ebben gimis tanárnő kapja a csapásokat. Fenyegetéssel és jogi eszközökkel vennék el tőle a testvére és annak férje halála után rámaradt lányukat, közben egyik tanulója is megvádolja, a neten pedig valótlanságokat (?) terjesztenek róla. A Vágy megszállottja egyszernézős Hallmark-thriller hamar megfejthető csavarral, 90 percnél rövidebben lezavarva. Előtte ugyanitt egykaptafa love story fél kilenckor, ebben übernaiv csajt talál fejbe egy Esküvői csokor, ő pedig azt hiszi hogy az esküvőn megismert pasi lesz a Zigazi, nem pedig régi imádója. Ugyanabban az időben (20:30) több szempontból is aktuális dráma a Cinemax 2-őn. Egyfelől ott van az Európába bevándorolni készülő főhősnő de a Nélküle NEM ezért került beválogatásra hanem a személyazonosságára hajtó csaj okán. Ő emlékezetkieséssel sajnáltatja és púposkodja be magát a férj hathatós segítségével aki rá cserélné ki öregecskedő feleségét. Hát igen, nem csak a Művelt Nyugaton dívnak a személyiség-tolvajok és Tinder-svindlerek!

Ajánlott:
Az anyacsatornán (Cinemax) ismétlésgyanús klasszikus tízkor. Bármilyen hihetetlen de úgy tűnik az originál Ghost in the Shell is kimaradt eddig (a 2017-es remake voltmár, le is húztam). A nem oly’ távoli 2029-ben még jobban elmosódik a határ robotok és emberek között, hála a részleges-teljes gépi beültetéseknek. Felvetődnek a szokásos kérdések amiket személyiséggel, emlékekkel döntenek el. Ezeket törli le a Bábjátékos nevű entitás akit előbb mezei kiberbűnözőnek vélnek ám a nyomában loholó Kuszanagi őrnagy és Bateau számára hamarosan kiderül hogy jóval több ennél. Amikor megtalálják, az sem oldja meg az ügyet, ugyanis a Bábjátékos mintha maga rendezte volna úgy a dolgokat hogy a lelkizésre hajlamos Kuszanagi közelébe kerülhessen. Mamoru Oshii 1995-ben az anime egyik alapvetését tette le az asztalra a Páncélba zárt szellemmel amit minőségben azóta is csak kevesen tudtak megközelíteni, akinek eddig kimaradt, pótolja.

Remake rovat:
A Breaking Bad-animére szüksége van a világnak – Bezzeg mekkora sírás volt a Ghost In The Shell Scarlett Johansson-os verziója miatt :DDD
John Wick közel három órán át osztja majd a halált a negyedik felvonásban – És? Attól jobb lesz?
Keanu Reeves megható okból játssza John Wick karakterét közel 10 éveLinkelem is a SPOILERes GIFet, a következő évtized már nem az övé lesz:
netflix trailer – Jön a női John Wick a Netflixre – Már meg sem lepődök, majd valaki ebben is összeszámolja a hibákat:
STREAM – Miben lódít a Netflix fekete Kleopátrája? – Inkább azt írjátok össze miben nem.
Folytatódik a Szex és New York folytatása, júniusban érkezik az új évad: „Egy éve még az volt a hír, hogy hosszú idő után egyáltalán folytatják a kultsorozatot, most viszont már hamarosan érkezik a folytatás második évada is.” – ....miután a felmelegítéssel elüldözték a törzsrajongókat.
Ezt nem láttuk jönni: mégis visszatér Kim Cattrall az új Szex és New York-sorozatba – Még jó hogy nem meghalt, mégis túlélte.
Legalább két Narnia-film rendezésével bízta meg Greta Gerwiget a NetflixÉDES FASZOM, csak nehogy összevonja aZ OPPENHEIMERREL Barbie-val...vagy a Transformersszel:
Mint egy foghúzás, olyan fájdalmas az új Transformers-film: „Kolosszális mellényúlás lett.” – Pont ezért ez az Év filmje, de itt sem a felelősöket fogják kirúgni:
A Toy Storyt megmentő producerét is elbocsátotta a Pixar, így spórol a Disney: „A Walt Disney-hez tartozó Pixar Animációs Stúdiótól több tucat dolgozót bocsátottak el, főként a Lightyear fiaskója miatt.” – Tehát egy bukta miatt kirúgják a kasszasiker producerét. Értem, vagyis nem, de

VISZLÁT HÉTFŐN (és a faszbúkon)!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés